Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte tak uz sem nestiham ani nakuknut barborka mi dava zabrat cez den spava asi 6x po 15minut uz som na pokraji sialenstva nestiham sa ani najest a ked prisiel tato z prace a pital sa ci som nieco navarila skoro ma od jedu rozhodilo este ze saska chodi do skolky
za tyzden mam skusky skripta som este ani nevidela seminarky su v stadiu chcela by som ale nemam kedy ledva cakam kedy bude mat 3mesiace vtedy sa to zvykne zlepsit teda aspon v to dufam
Ahojte, dnes sme boli u pediatra.. vazime 5880g 🙂 a poradila nam namiesto nutritonu GASTROTUSS BABY tak som zvedav co je to zac a ci pomoze.... skusila som jest slivky a neviem ci to pomohlo, alebo to bola nahoda ale drobec sa v noci poriadne 2x vykakal tak som bola stastna....
Napadla ma jedna vec.. ked je vonku tak krasne a vela snehu, nepremyslali ste zobrat drobcov do sani? alebo su na to este malicky? aky je vas nazor na to???
@katuska_za myslim ze je to v pohod dat do fusaku a do sani 😉 akurat ja mam aj davida,,, tak u nas to nepojde , on by ju urcite prisadol 😀
Boli sme u doktora. Neockoval nas, lebo kasle,tak som to chcela posunut. Nakoniec to co malo byt 3m.ockovana, bude asi az 16.2. Pockame co povie na neorologii... Tak snad bude vsetko fajn.
U nas na Orave je snehu co snehu... Krasne bielo, akurat ma mrzi, ze Adélka ma kasel, tak von s nou nemozem ☹
@natalii6 dufam ze Davidko bude coskoro v poriadku, a hlavne uz aby bol doma. Ozaj si neviem ja osobne predstavit mojho Davidka na mieste tvojho Davidka. On by sa zareval urcite. Nejdem na to ani mysliet!!
S tou robotou je to fakt o nicom,... Ziadne pochopenie u zamestnavatelov.. Ved keby simuloval a miesto prace sedel v krcme, ok... Ale v takychto situaciach??
@natalii6 ahoj veľmi držím palce aby sa malému rýchlo polepšilo, muselo to byť pre vás oboch hrozné, držte sa a verím že to už je posledný pobyt v nemocnici, inak tí zamestnávatelia niektorí sú hrozní, veď to nik nerobí náročky že mu dieťa ochorie 😠 držím palce aby to aj u tvojho manžela v práci bolo dobré
@katuska_za ahojky podľa mna je na to ešte skoro dávať malé do saní, ale ty si ho poznáš najlepšie tak vieš či by to zvládol 😉
ahojte baby dnes som bola u zubárky a jedna plomba mi praskla tak mi to opravovala a že 25,75€ 😠 😠 otras toto
@natalii6 to mi je luto mate teda nestastie na toto ☹ nech sa rychlo uzdravi..inak ja neviem co by som robila keby som musela nechat nelku v nemocnici samu ☹ verim ti ze to musi byt hrozne a hlavne pre davidka ved je este taky malinky a moc to nechape preco tam musi byt sam..myslim na vas
@katuska_za ja by som do sani asi este nedavala, az na buduci rok...ale ten sneh si uzivajte, my tu dole mame akurat tak zamracene a mrholenie, pocasie uplne o nicom..
@katuska_za do sani??to by tam akoze lezal ci ako?mm ho chcel dat tiez do sani ale ja si to neviem predstavit 😨
@nelynka18 ano myslela som , ze by lezkal, respektive dat podneho deky a bol by mierne zosykma vo fusaku nabambuseny
@natalii6 no to je riadne na prd.. muzovi sa neda z prace?? ved deticky su prvorade, ved to netrva vecne, rychlo z toho vyrastu, to by mal kazdy nadriadeny pochopit, drobciatko male, keby mal aspon sest ze by si mu dala mobil, ale takto.. ☹ Posielam mu na pomoc nasich anjelikov co sa staraju o zdravicko nas aj deticiek, nech je drobcek co najskor pri maminke a usmiaty
@katuska_za akoze sak zima by mu asi nebola ale u tak malickych deti je to podla mna zbytocne keby uz aspon sedia ale takto...ale sak ako chces 🙂
@nelynka18 dostali sme sane na vianoce tak ma to len tak napadlo ci by mu to neuskodilo....
@katuska_za aj my sme dostali 🙂 asi neuskodilo,len z toho nic nebude mat 🙂
Ahojte baby! dnes sme boli v poradni a krpec ma 7000g 😵 uz trochu spomalil v papani, za posledny mesiac pribral 400g. Ale stale sa mu nechce zahojit rana po ockovani TBC, tak ani nemoze byt dalej ockovany. 😖 Ako to mate vy? uz ste absolvovali hexavakcinu?
@katuska_za my sanky zatial nezvazujeme, aly myslim, ze keby si ho obliekla a zabalila do fusaku, preco nie... A do kocika na prechadzku sa nechystate? 🙂
Ahojte, hlásim výsledky z poradne 🙂 malá má už 63 cm a 6220 gramov. Za mesiac pribrala okolo 640 g 😵
Lekárka bola spokojná ako prospieva a ako sa hýbe...ale potom nás zaočkovali, tak to bol plač- až to bolelo aj mňa ☹ teraz spinká chúďatko a dúfam, že to bude v pohode a nebude mať horúčku....
@misickab3 mi ideme zajtra do poradne tak som zvedava.tiež nas čaká prvé očkovanie. 🙂
ale naš malý ma už treti den riedku stolicu. a to si myslím že nie je ok pri UM. alebo máte to niektorá tiež
Spankový režim počas dna nemame skoro žiadny. ked zaspi tak za polhodku je vysmiaty hore že už je vyspaty a vôbec nechce ležať najradšej len sedi a pozera okolo seba. 🙂
@d_anica inak čo sa tyka očkovanie tbc tak našmu malému sa teraz začal tvoriť hnis. včera som si to všimla pri kupani. doteraz to mal uplne ok. tak zajtra to ukážem dr.
@katuska_za katka určite nie. ja som z martina a par rokov dozadu tam boli riadne zimy. My sme sašku ona bola augustova v zime bežne vozili v sánkach. ten prvý rok sme bud dali korbu z kočiara na sánky, alebo sme normálne dali hrubú deku na spodok zabalili do fusaka a do fusaka sme ju vložili tak že bola ešte v deke zabalená. 🙂
@katuska_za katka ten gastrotuss je ok. ale daj ho až po jedení. chuti lebo je sladký. 🙂
☹ chúďa moje....už dávno nespala poobede tak veľa....to očkovanie ju riadne zmohlo...spinká od kedy sme vyšli od lekárky (okolo 14:15) doteraz a ešte stále spinká...a to podotýkam, že cez obed mi pekne spinkala skoro tri hoďky...
@bv_alexandra nasmu sa hnis zatial neobjavil, ale v poslednych dnoch sa mi zvacsila ta cervena hrcka. Dr. povedala, ze ak sa objavi hnis mame prist hned, inak kontrola o tyzden... tak uvidime 😕
@bv_alexandra no ja neviem,ale moj malý je tiež na umelom mlieku a má stále riedku stolicu,nie celkom,ale neni to voec tuhej konzistencie 😉 a to má stále,dávam mu síce do každej fľaše aj kvapky-Sim simplex,ale vyzerá spokojný.
@bv_alexandra ahoj aj mi taktiez mame riedku a zltu stolicu tuhu ma malokedy.alee nejak sa nepozastavujem lebo neviem co je to boliet brusko.
@nelynka18 ahoj nám doktorka vravela že to je dobré ak tam má hnis a nemá to väčšie ako 13 mm, vtedy je dobrá reakcia, aj to nám merala pred očkovaním a vtedy to bolo 9 mm, na druhý den sa to samo prasklo vytiekol ten hnis a teraz to má celkom pekné skoro zahojené a to sme boli minulý týžden na kontrole. a ked to prasklo tak dva dní sme mali natierať betadine krémom a zalepiť lebo tam vtady vznikne taka dierka.

ahojte zienky..uz som na pokraji z nervami ☹ ja sa tych nemocnic asi nezbavim 😠 minuly utorok nas pustili z najmensim domov a dneska uz je zase druhy v nemocnici 😢 vcera zase spadol z postele ale nic mu nebolo a vnoci zacal prudom grcat a potom zase nad ranom tak som sni isla na pohotovost z podozrenim na otraz mozgu ale nastastie nic nam nepotvrdili a potom som snim isla k pediatrovi lebo je daky vyhadzany po celom tele ale on ze zatial to nie je nic ale navecer ked sa zobudil mal uz 39,1stupnov a bol taky malatny tak sme zase skoncili na pohotovosti zkadial nas poslali na infekcne kde si ho nechali na podozrenie na sarlach ☹ chuda moje som ho tam musela nechat sameho 😢 😢 😢 😢 😢 😢(muz musel ist do prace) tak strasne plakala a ja som mala co robit ked ho brali odomna aby som tiez neplakala ...som taka smutna ztoho vsetkeho a najhorsie je ze mam v BA moju mamu a ked potrebujem nema mi kto byt z druhym dietatom 😢 a akoby toho bolo malo muz uz ma v praci problemy koli tomu ze je casto doma ale ved ani mi ani deticky zato nemozu ze ochoreli 😢 😢 😢 ach co nas este caka 😠 ☹