Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek tak ta fotka nema chybu!!!!!!!
ahojte.....uz aj ja mam objednany jantarovy naramok, zda sa mi to ovela lepsie ako nahrdelnik. nasla som stranku, kde ho maju za 6 euro v 4. farbach. ja som si vybrala svetly agat. tak potom ked bude ucinkovat vam dat vediet.
http://www.naramky-urieknutia.sk/jantarovy-nara...
@zuzanazuzana ahoj ja som rozmyslala tiez nad naramkom ale nemali ale pri naramku by som sa bala ze dieta moze prehltnut nejaku cast toho naramku ked si cucka ruky tak som kupila nahrdelnik cez den ho na krku a nanoc mu ho davam na nohu 😀
ahojte aj ja som objednala jantarovy nahrdelnik a som strasne zvedava ci bude naozaj tak ucinkovat ako vsade pisu 🙂 a ste ho aj pred prvym nasadenim babetku na rucku alebo krk aj umyvali ci netreba?
@natalii6 no aj jej ho budem davat na nozicku pokial nebude maly......ona je taka malinka, tak jej to hadam dlhsie vydrzi...celkovo to nedomysleli, aj ked pisu, ze nahrdelnik je bezpecny aj tak by som sa bala.....myslim si, ze na tej nozicke je to take najprijatelnejsie.
Ahojte musim pochvalit nasu lindu, povyzliekala som ju pred kupanim a sme sa este jasili na posteli,potom kopala az cestovala po posteli a potom sa pretocila z chrbatika na brusko 😵 a naramne jej to bolo smiesne.
Cavte baby co porabate? Zatial sa mi celkom fajn podarilo nastavit drobca na spinkanie. Davam ho o 10.00 a uz treti den co trhol rekord 3a stvrt hodky spal, do stvrt na 2 🙂 super, tak hadam mu to vydrzi 🙂 Teraz si weste dal na chvilku slofika, ale to uz ho nenecham velmi dlho aby nemal problemy so zaspavanim vecer 🙂
A vy, baby, co kupujete nahrdelniky a naramky mate s tym problemy u malych? Lebo moj maly spokojny velmi, on neplace skoro vobec, len ked je hladny alebo pokakany... takze ja na to nejako velmi neverim... Ale mozno keby som mala skusenost, tak by som inak hovorila... neviem...
Zajtra sa chystame do poradne, aj ja som trosku taka z toho caka nas ockovanie a ja mam v hlave toho Maroska... velmi smutne... ☹ ale verim, ze to bude ok 🙂
@misic ahoj ja som si precitala na co vsetko ten jantar vplyva(na zdravie) tak som sa rozhodla ze preco nie ved uskodit nemoze tak verim ze pomoze 😉 to mas super dieta 😉 ze ti skoro neplace moj dlho nevydrzi vnicom ☹ stale ho prekladam ako take maca 😀 ..nas caka ockovanie v stredu ale skusim sa z dokim dohodnut ci by ho nezaockoval az po dovrseni jeho roku 😉
@zuzanazuzana aj ja mam nazor ze na nozke je to najbezpecnejsie 😉
dobré ráno kočky 🙂 u nás vykúka slniečko - že by konečne prechádzka bez toho aby som bola celá mokrá?! 😀 😀
čítam, že sa už vaše bábätká pretáčajú, naša Natálka ešte veru nie. ona konečne pred nedávnom začala poriadne pásť koníky, do teraz sa jej veľmi nechcelo a zrazu krásne drží hlávku hore 😉 dokonca jej stačí sa opierať o jednu ruku, skúsim prihodiť foto, zakiaľ spinká.
neviem či tu sme sa bavili o utišovaní fénom - ja som to minule skúsila, lebo nechcela poobede zaspať v postieľke a ono to fungovalo. v kúpeľni (cca 5m od izby) som pustila fén a ona prestala plakať, tak som vypla, ale začala znovu, tak som opäť pustila a nechala dlhšie a ona sa ukľudnila a zaspala 😉
sabinka a velky brat!!!!!!!
uff tak to nase krmenie ide dole vodou... na prsniku je maly ako pitbil 😀 chyti a taha do vsetkych stran.. auuuu a flasu ako keby vedel ako z nej pit.. stale len si prehadzuje cumel z lica do lica a zuzle ho, nepije... je to boj... premyslam ci mu nemozu ist zubky a preto sa tak hra s tou flasou... ale inak je pokony, vela spinka, len to papanie je hruza ☹
baby,ja som z tých vlasov už úplne na nervy,sú úplne všade a to vysávam každý deň.Kúpila som si Revalid,ale nejako to zatiaľ nezaberá,za chvíľu budem plešatá.Dali ste si niektorá tie B12,čo ste tu písali na vtieranie?Ja to tu čítam len sem tam ,nemám toľko času,malý dáva zabrať 😉
@tvojezlatko 🙂)) my uz mame jedno ockovanie za sebou mali sme po nom teploty tak uvidime co bude to druhé
ahojte baby tak my sme dosli na to co je maly taky nervozny....bol asi 4dni potom prestal ako dostal ten naramok a dnes znovu ale mal trosinku opuchnute licko..tak sme sli na Usno nosno krcne a on ma slaby zapal stredneho ucha ☹ chudacik tak plakal ked mu to pozerala.....dostal kvapky a tearz spi ani jest nechcel o 12 co hned zaspal... a kedze nema sopliky tak vraj to ma z toho ze ked grcka,tak sa mu to dostalo do uska....
@natalii6 jaj no tak to potom neviem....tak mu skus davat aspon stavnate ovocie alebo mu urob doma ovocnu stavu zried s vodou a daj do flasky od cappy 😉 no aj ja mam overal 3-6m ale je fakt taky natesnotku...presne zle sa oblieka...to si kupila za skvelu cenu,ja som nad tym rozmyslala ale nakoniec som to nekupila kedze je to fakt drahe,no ty si kupila dobre 🙂 teraz mu ideme kupit hrazdicku s hracou dekou... nie na zem ho nedavam mame psa a ten ho stale oblizuje 😀 mne sa risko 1x pretocil na manzelskej postely nastastie nebol nakraji...ten naramok je fajn maly mi tolko naozaj neslinta a dlhsie spi 🙂 ma uz rezim spania okolo 9 rano na hodku....potom o 12 na 2-3hodky a este okolo 16 na hodinu zaspi a potom ale uz o 19 sa pyta i ked ja by som chcela aby isiel o 20hodine spat lebo v noci spi 11 hodin tak by spal do 7 a nie do 6 ako teraz 🙂
@zuzanazuzana ahoj ja mam tiez taky naramok a tiez z tej stranky 🙂 a mame ho tiez na nozke a este mu je aj tam velky 😀
@nelynka18 to je mrzute s tym zapalom stredneho ucha, nech sa malicky co najskor uzdravi...s tym spankovym rezimom to mate super, nam sa to pomaly rysuje ale uplne pravidelne to nemame...zato rano vydrzime aj do 8-9 v posteli (aj ked Jakubko je uz hore, napapa sa a potom ma necha driemat a on sa obzera a "rozprava", pripadne este trochu zadrieme), zato vecer ak o 9 "uz" spi tak som nadsena 😉 casto po kupani vobec nechce zaspat, alebo zaspi len na chvilocku, budi sa a nechce sa mu zaspat na ten nocny spanok...
Tak boli sme dend na poradni. Mame presne 3 mes. 5 dni a vazime 7200g. Dlzku neviem, nasa Dr. nemeria. Mala byt dnes zaockovana, ale trosku jej hnisa to TBC ockovanie, tak ideme na plucne, ze co oni na to. Este sa nepretacame, ale vzhladom na nasu vahu, asi to tak skoro nebude🙂)))) A tiez veeeeelmi silne rozmyslam nad tym naramkom - navnadili ste ma 😉
ahojte 🙂 dávno som tu nebola...chcem sa vás spýtať mamičky, ktoré nekojíte má aj vaše bábätko zelenú stolicu, sa bojím či malému niečo nie je. ale zajtra ideme na poradňu, tak to určite spomeniem doktorke. len zajtra máme aj prvé očkovanie 😒 dúfam, že to dobre dopadne...normálne mám z toho nočné mory-čítala som si tie príbehy mamičiek, tak mi nie je všetko jedno ☹
ahojte pridam sa k vam ja som tiez rodila v oktobri 30 mate kraaasne deticky 🙂

ahoj na pitie ma flasku zo slamkou ,flasku zo sosakom,pet flasku 0.5l,poharik proste ma toho na vyber ale je to boj jeho pitje je od zaciatku hroza ked bol mensi som bola rada ked vypil 2dc za cely den 😠 ako vodu mi nechel pit vobec teraz obcas ako on by vypil aj viacej ale jupika alebo cappy ale to zase nechem aby stale pil len to tak mu robim caje ovocne sackove a davam mu tam trosku sirupu alebo glukozu ale teraz ako mal tie hnacky musle pit len cierny caj a odvtedy pije este menej ako predtym ☹ kamoska ma o mesiac starsiu dceru a ta vypije dobreze nie 2l 😀 ..moja suseda kupila synovi tiez taky nahrdelnik(uz davnejsie) koli zubom ale neviem ci im pomohol som snou uz davno nebola aj som rozmyslala ze by som ho donej kupila ale som sa bala ze uz by nemal taku energiu 😀 ..ten otocny tanier nejak casto nepouzivam ale ked ho tam dam tak tam niekolko minut vydrzi ale poviem ti som ho pozerala co stoji v jednej predajni a tam stal ze 43e a potom som sa pozrela na oficialnu stranku lamaze a skoro som odpadla kolko tam stal ze 47e a to v akcii a normalne nieco cez 60e ty su neni normalny 😠 tak ja som ho nakoniec kupila za skvelu cenu 😉 ten overal som aj ja kupila v akcii ale za 15e ale okrem toho ze je teply je podla mna nic moc lebo zle sa donho oblieka a pomaly bude malemu uz maly a to som kupovala 3az 6m 😠 a co sa tyka toho ze su uzke som si dako nevsimla 😀 ..tak tvoj sa obracia z bruska na chrbatik to je super moj ani tak nie ale ja ho az tak casto na brusko nedavam lebo sa mu moc tak nepaci 😉 a ako si pekne drzi flasku maly sikula a aj krasne drzi hlavicku..a cez den ho davas na zem alebo je na posteli? lebo ja ho davam iba na postel a rozmyslala som ze ci by nebolo lepsie ho davat na zem predsa je tvrdsia a mozno tam mu to pretacnie pojde lepsie lebo Davidko ten byval len na zemi a pretacal sa jedna radost 😉