icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
3. mar 2011

@rora jasne to radsej oddychuj!

jana86
3. mar 2011

@lea1333 no mne povedal ze v 12tt

jana86
3. mar 2011

@rora ja som mala take iste prac.podmienky,takze tiez som od zaciatku na rizikovom.neviem si predstavit teraz sediet v robote v takej kose,to radsej budem 9mesiacov doma,len nech je male v poriadku

lea1333
3. mar 2011

@jana86 aha lebo ja idem 11.3. na odberi

gianni
3. mar 2011

@lawli tiež máš výdrž,ja som kojenie vzdala po 2 rokoch a 4 mesiacoch,všetci sa mi čudovali že tak dlho kojím,ale mala som fakt dosť nakoľko pracujem,už som bola z toho unavená

rora
3. mar 2011

@jana86 no ved to, a este k tomu by pre mna aj tak nemali adekvatnu nahradnu pracu, lebo vsetko co sa tam robi, resp. vyraba a vsetko okolo toho, je dost narocne, aj ked by mi tvrdili opak, mne to za to nestoji. robila som tam aj tak za minimalny plat, takze mozu si to nechat. teraz uz urcite.

lenuska20
3. mar 2011

@lawli my chceme tiež vedieť, čo to bude, nevydržali by sme 😅 no to je v dnešnej dobe už pomaly rarita tak dlho kojiť 🙂

lenuska20
3. mar 2011

@lawli dakujem, ja držím palce, aby odbery dopadli dobre 😉 a určite ked môžeš ísť skôr, tak chod, ja by som tiež bola nedočkavá 😀

santerra
3. mar 2011

Pekný večer prajem maminky 🙂 Pišete jedna radosť ani sa mi to nechce začať čitať 😀 😀 😀 ale zajtra po robote sa do toho pustim 🙂 Inak babule aj vy mate občas take pocity ako keby ste mali dostat mršku? 😒

santerra
3. mar 2011

@lea1333 jeeeeeej gratulka k fazulke 🙂

lea1333
3. mar 2011

@santerra dakujem..... 😝

lenuska20
3. mar 2011

@santerra aj tebe pekný večer 🙂 ja to mávam dosť často, až sa niekedy zlaknem, či sa niečo nedeje...a teba náhodou nepicháva v podbrušku?

lea1333
3. mar 2011

@santerra ja som to mala na zaciatku teraz ale mi to zmizlo teraz ma bolia len prsia 😝 a niekedy ma zabooli brusko 😅

santerra
3. mar 2011

@lenuska20 Tak to mi odlahlo ze sa takto necitim sama 😀 Nie nepicha ma avšak ked si kýchnem (čo ja kýcham často jak somarik) tak mi stisne brucho tak že sa bojim že babo vyleti von a da mi facku 😀 😀 😀

santerra
3. mar 2011

@lea1333 no tie prsia to boli tiež križ moj 😀 boleli, lebo sa zväčšili aspon o čisielko...ale kupila som si krem Elastique sa to tušim vola a bolesti ustupili, aj sa mi trošku odľahčili 😀

bianca11
3. mar 2011

Ahojte oktobrovky 🙂 Ja som prisla od novembroviek kde bolo super 🙂 tak dufam, ze i tu najdeme spolocnu rec 🙂 Vsetkym Vam gratulujem 😉

lenuska20
3. mar 2011

@santerra 😀 to až tak? hihi 😀 neboj nie si sama, ja mám trocha strach z toho pichania, lebo je to ako keby ma niekto bodol, ale to vraj môže spôsobovať rozťahovanie maternice 😅

lenuska20
3. mar 2011

@bianca11 ahooooooooooooooooooj 😉 my dve sme také zatúlané 😀

bianca11
3. mar 2011

@lenuska20 😀 😀 😀 to máš úplnú pravdu 😀 😀 😀 raz tu raz tam...

lea1333
3. mar 2011

@santerra hej tak aj ja si ho musim kupyt na druhy tyz sa chystam na nakupi tak si musim pomali pysat zoznam a ty si uz natieras aj brusko?

lenuska20
3. mar 2011

@bianca11 budeme prebehovať 😀

bianca11
3. mar 2011

@lenuska20 podľa mňa je to normálne... i tak to bude na rozhraní 🙂

lenuska20
3. mar 2011

@bianca11 určite, môže to byť aj skôr aj neskôr, uvidíme, kedy sa drobci rozmyslia prísť nás už konečne kuk 🙂

renatkas
3. mar 2011

@lea1333 ano chodim k nemu do Gynaexu, ale je drahy a kedze som na materskej tak som zvazovala ze by som presla k inemu, ale tak manzel ze to nejako utiahneme tak ostavam u neho, je to uzasny clovek.

renatkas
3. mar 2011

@natalii6 ja som bola aj na standarde aj na nadstandarde, ano je vysoka a tmavovlasa, raz mala sluzbu aj na standardnej casti a ona mi vybavila nadstandard lebo ten poradovnik co tam mali bol nejaky divny tak ma tam pretlacila. Ano ja som si lekara platila a nelutujem, dal mi na seba aj sukromny mobil mohla som mu volat kedykolvek. Diveky je taky sedivy, kratkovlasy, nizucky a uzasne pohodovy clovek.

lea1333
3. mar 2011

@renatkas hej pocula som aj ja som tam chcela prejst len viem ze ma velke ceny....a kolko tam je rocny poplatok? 😝

amisa
3. mar 2011

@renatkas aj u nas to je napodobne..

renatkas
3. mar 2011

@lea1333 mas IP 😉

renatkas
3. mar 2011

@amisa ty si kde rodila a kde budes rodit teraz?

lila13
3. mar 2011

@natalii6 jej tak to sa potom mozme niekedy dohodnut ked tu budete a mozme vam to tam poukazovat 😉
nie si divna, len si svetla vynimka a to je super, ze ti nieje zle 😉 uzivaj si to 🙂