Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@jana86 no ved to, a este k tomu by pre mna aj tak nemali adekvatnu nahradnu pracu, lebo vsetko co sa tam robi, resp. vyraba a vsetko okolo toho, je dost narocne, aj ked by mi tvrdili opak, mne to za to nestoji. robila som tam aj tak za minimalny plat, takze mozu si to nechat. teraz uz urcite.
Pekný večer prajem maminky 🙂 Pišete jedna radosť ani sa mi to nechce začať čitať 😀 😀 😀 ale zajtra po robote sa do toho pustim 🙂 Inak babule aj vy mate občas take pocity ako keby ste mali dostat mršku? 😒
Ahojte oktobrovky 🙂 Ja som prisla od novembroviek kde bolo super 🙂 tak dufam, ze i tu najdeme spolocnu rec 🙂 Vsetkym Vam gratulujem 😉
@natalii6 ja som bola aj na standarde aj na nadstandarde, ano je vysoka a tmavovlasa, raz mala sluzbu aj na standardnej casti a ona mi vybavila nadstandard lebo ten poradovnik co tam mali bol nejaky divny tak ma tam pretlacila. Ano ja som si lekara platila a nelutujem, dal mi na seba aj sukromny mobil mohla som mu volat kedykolvek. Diveky je taky sedivy, kratkovlasy, nizucky a uzasne pohodovy clovek.

@rora jasne to radsej oddychuj!