Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte baby, aj mne teda vypadávajú vlasy....od pondelka bojujem ešte aj s chorobou...ale nejako to neprechádzalo, tak som dnes išla ku doktorke. No a beriem antibiotiká(také, aby som mohla ďalej kojiť) a aj sirup Calcium....tak dúfam, že malá zostane v pohode ☹ už aj tak ju "straším" rúškom, čo okolo nej skoro stále s ním chodím...
A dnes ešte keby toho nebolo málo sa mi nič nedarí. Krupica sa mi zhrudkovatela, pizzu som si pripiekla, lebo som na ňu zabudla a pustila sa malú kojiť, nestihla som ešte navariť na víkend nehovoriac o tom, že celý byt by to už chcelo popratať. Totižto minulý týždeň sme maľovali obývačku a došla nová sedačka...takže všetko máme hore nohami... tento týždeň som stihla akurát požehliť a povysávať- tá choroba mi v tom vôbec nepomáha. A ešte aj manžel prišiel v stredu aj vo štvrtok z práce domov o siedmej- musel zostať dlhšie...takže som rada, že ide víkend, lebo to sama- chorá a ešte s malou nezvládam ☹
😠 @kucminka no mne tiez padaju vlasy ale zatial to nie je take hrozne, mam ich dost, ja si ich este aj zehlim lebo inac by som ich mala na hlave ako po vybuchu 🙂 ale vadi mi ked to vidim vsade doma na zemi 😠 mne kadernicka odporucila ze vraj na padajuce vlasy je dobry tekvicovy olej, tak neviem za skusku to stoji 🙂
@bv_alexandra Ahoj, prosim ta kde v Polsku si kupila tie plienky?
Tak nám dnes došiel jantárový náramok,a včera sme sa prehupli cez 3mesiac,tak čakáme doma výraznú zmenu k lepšiemu 🙂 🙂 🙂
@bv_alexandra hugisiek je tiez viacero typov a mne sa tvrde teda vobec nezdaju... to si kupila za dobru cenu, my do polska nechodime, ale mozno zacneme 😉
@santerra to mi kupil známy on tam chodi pravidelne opýtam sa kde presne bol, vraj boli v akcii 😉
@katuska_za no možno nás len pampersky sensitive rozmaznali 🙂
@molly25 aj ja som rodila presne 30teho ;)
@katy2 to je super!!!! my pojdeme asi tak za mesiac....uz sa tesim!!!!! moja neter chodi doteraz a to bude mat tri roky.
@katulka74 ale na recept sa predpisuje iba nutrilon HA, AR atd....obycajny nie.....aj pritom HA preplacaju iba do hodnoty normalneho.
@zuzanazuzana ,neviem maly ma bebu senzitiv
@katulka74 maly ma problemy so svalovym tonusom a aj torticollis, tak chodime na rehabilitaciu a cvicime vojtovku... pri tej prilezitosti chodime aj plavat zatial do hubbardu - to je ta velka vana a od pol roka budeme chodit do velkeho bazena - je to v nemocnici... plavali sme aj s dcerou... je to super... ma to velky efekt na dalsi vyvin....
baby moje poradte mi maly mi zacal plakavat vecer ked mame ist spinkat ale nestava sa to kazdy vecer je to strasne,neviem co mu je.a moc ma to trapi vobec nechce prestat,uz sme museli dnes vytiahnut aj kocik a v nom uspat a ako tu uz ste niektora pisala ze pustite fen a pri tom zaspinka tak dnes uz som bola beznadejna a pustila mu ho v izbe a jeho to hned ukludnilo ako zazrakom za chvilu spinkal aj bez dudlika.Trapim sa co mu moze byt cim to je sposobene?nechapem tomu cez den vie pekne spinkat aj vecer ale ma dni ked je takyto.Nemate niektora tiez takyto problem?????????diky za kazdu radu.Sme na nutrilone.
@nikolka4 mne maly v poslednej dobe ked je unaveny tak zacal plakavat nielen vecer, ale niekedy aj cez den - akokeby mal problem sa v klude napapat a zaspat, takze obcas ho kojim pri vysavaci, to zabera na 100%, potom zaspinka a hotovo...viem ze to nie je idealne riesenie ale zda sa mi to lepsie ako nechat ho tak strasne plakat...zrejme uz vnimaju vela podnetov a potom z toho mozu byt rozruseni...ked je vyspinkany alebo v noci pri papani tento problem nemame, takze ja to spajam s unavou...

@nikolka4 a kde si kúpila ten lopúchový šampon?v lekárni?