icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bettina
31. jan 2012

a máme náušničky 🙂

kucminka
31. jan 2012

@katuska_za jéj,aj my máme tento prúžkový overalík.... 🙂

zuzinr
31. jan 2012

@micicka aj my sme to mali ja som simimu asi 5 min. pred kupanim namastila hlavicku obycajnym detskym olejsekom aviril troska nechala posobit a vycesavala som to ale nie hrebenom ale tou deckou kefkou no a potom som ho normlane okupala a zmizlo to. Mne to mali vsetky 3 deti a vsetkym som im to robila tymto sposobom a pekne to zmizlo.

nelynka18
31. jan 2012

@nikolka4 ahoj posles aj mne prosim kontakt na ten nutrilon?a pokolko ho maju?mozes aj IP.dakujem 🙂

nelynka18
31. jan 2012

@micicka ja som to tiez olejovala a cesal a nic ale potom som mu to jemne nechtom oskrabkavala a uz to nema a dr. povedal ze to tak kludne mozem robit 🙂

nikolka4
31. jan 2012

@nelynka18 ahoj jasne poslem ti to 🙂

micicka
31. jan 2012

@zuzinr
@nelynka18 ja to budem musieť asi nechtom dávať dolu, dnes som sa zase nezastavila v lekárni pre tú salicylovú masť, tak skúsim viacej naolejčekovať a nechať viac pôsobiť ako doteraz. možno jej to málo zmäklo a preto to nešlo dolu.

jana0706
31. jan 2012

@katuska_za drzim velmi prsty, zajtra na vas budem mysliet, ozvi sa hned ako sa bude dat

jana0706
31. jan 2012

@nelynka18 super ze pises ze ti dr. odobril to jemne oskrabkavanie nechtom, lebo ja som nevedela ci sa to moze ale pri kojeni mi to stale podavalo ruky 😀 tiez som mu to tak velmi jemne obcas nechtom davala dolu

jana0706
31. jan 2012

@lucy56 ved jasne, kazdy si vyberie podla coho sa chce riadit...a tiez suhlasim s tym ze geneticka predispozicia je asi najsilnejsi faktor - preto som skor skepticka k roznym vyskumom co tvrdia ze ked budes prikrmovat skor tak to nieco zmeni - neviem si predstavit ako to skumali a ako tie deti porovnavali, navyse ked kazde ma inu predispoziciu na alergie...ale v tom ze materinske mlieko je do polroka najvhodnejsia strava pre babatka sa zhoduju vsetci co som doteraz pocula - zrejme az na toho Bukovskeho 😉

nelynka18
31. jan 2012

@nikolka4 precitala som si aj som si to pozrela asi si objednam dakujem 🙂
@jana0706 hej aj ja som tak jemne tiez mi to nedalo ked mu to slo dolu tym nechtom 🙂 a dr.hovorila,ze aj ona to robila pri kojeni svoju synovi 😀

nikolka4
31. jan 2012

@nelynka18 neobanujes lebo kazda koruna sa zide 😀 ja uz za normalnu cenu v obchide ani nekupujem,chcela by som este pampersky zohnat takto,ale zatial nic nemam 😉 s tou homporkou bojujem aj ja malemu to nejde len tak dolu jojuz som mu to elejcekovala vrrr

katy2
31. jan 2012

ja kupujem odtial a som max. spokojna 🙂
http://www.feedo.sk/shop/uvodna-stranka.html

nikolka4
31. jan 2012

@katy2 takato cena je i v Tevose drogerii 😀

katy2
31. jan 2012

@nikolka4 ja kupujem nutrilon ha a v tej cene je nezohnatelny

nikolka4
31. jan 2012

@katy2 takze poznas a objednavas aj ty odtial?ci?

katy2
31. jan 2012

@nikolka4 objednavam z feedo.sk

lucy56
31. jan 2012

@jana0706 ja tiez suhlasim ze mat.mlieko je naj, aj Bukovsky to tak pise,len proste my sme sa bavili ze budeme prikrmovat navecer lebo nasim detom nestaci MM na noc, moj je po vypiti obidvoch prs este hladny, place od hladu, nechce zaspat a ked zaspi tak za 5 minut je hore a ja mam prsia prazdne aj ked prikladam vzdy, proste mu je malo navecer mlieka mojho a kasu som nakoniec nasla nemliecnu, bez glutenu, HA Babylove z DM drogerie a cena je uplne super 1,79,lebo som pozerala ostatne znacky a mali len mliecne, a sinlac som nezohnala

jana0706
31. jan 2012

@lucy56 ked nema malicky vecer dost mliecka tak to je ine, tam potom nemas na vyber, tiez by som to riesila tou nemliecnou kasou...ja kupujem ten Sinlac v Bille (a to mame taku malicku trapnu Billu), takze mozno to tam budu mat aj u vas, ale pravda je ze je to dost drahe, tusim okolo 4 eur, ibaze ja som inu nemliecnu kasu co je aj pre dospelych nenasla (vsetky obsahuju to susene pokracovacie mlieko) musim sa pozriet aj na tu z DM o ktorej si pisala...

katulka74
31. jan 2012

@katuska_za Drzime silno palceky,myslime na vas,vsetko dobre dopadne 🙂

tvojezlatko
31. jan 2012

@micicka nám sa tiež neurobila jazvicka iba taka tvrdá bodka a tiež mi dieťa nechcú zaočkovať.. A všetkým chcem odkazat, že mne veľmi pomohol na mliecnu chrastu Babysquam od biodermy, natriet za den aj trikrát a večer umyt a potom vycesat ale to ten krém pekne zdvihne aj tu chrastu a umyje sa to.

janqua86
1. feb 2012

@micicka my sme na tu chrasticku pouzivali kefu s umelym vlaknom /ta da dole vsetko/, je taka drsnejsia, lebo tie s prirodnymi su velmi jemnucke...

nelynka18
1. feb 2012

caute baby
tak my sme skusali dat malemu mrkvicku posudte same ci chutila 😀
vsetko prebehlo fajn tak dnes dame znova troska..maleho to bavi papat z lyzicky 🙂 a boli sme na uvitani v meste maly dostal vkladnu knizku,tak setrime 🙂

nelustek
1. feb 2012

@nelynka18 citala som tu temu a mam chut si vymazat album.Je to hrozne,ale aj smutne ako niekto dokaze zneuzit taku obycajnu fotku ☹

malemu chutilo?

nelynka18
1. feb 2012

@nelustek ahoj,presne aj ja mam chut to urobit....nechapem ved skoro kazda mamina ma pri fotke a mene dietata aj miery a co je na tom???chcela som aby mi vysvetlila ako sa to da zneuzit ale ani sama nevie len sa robi mudra!!
najskor nechapal co mu to pchame do pusy 😀 ale potom chutilo asi by ju zbachal aj celu 😀

nelustek
1. feb 2012

@nelynka18 to su tu take mudre zeny,len je mi luto a bojim sa aby aj moje niekto niekde nepouzil a nezneuzil.

Tak super ked mu chutilo ja som tiez zvedava ked zacneme ako bude reagovat na nove chute.Teraz si to kojenie este uzivam 🙂

nelynka18
1. feb 2012

@nelustek ja som si svoj fotoblog uz spristupnila len pre priatelov...nebudem riskovat i ked nema tam kto co zneuzit ale nepaci sa mi,ze neaka mudrlantka ma kde vycapuje!!!
jasne ved ked este kojis mate cas 🙂 ale je to take spestrenie dna 🙂

lucy56
1. feb 2012

@jana0706 dik za tip,billu tu mame ale tam som nepozerala,tak kuknem a uvidim co bude lepsie, ja by som tiez radsej kojila ale ked mam doma hladosa a mlieka malo, ja by som mala mlieka keby sa prejedam, vtedy mam vela,ale chcem aj nejako vyzerat tak nemozem do seba valit kolace,a sladke, po tom som mala kopec mlieka,ale aj kilov

nelustek
1. feb 2012

@nelynka18 vidis aj ja si to tak dam,len pre priatelov 😉

micicka
1. feb 2012

@janqua86 ja mám takú kefku (s umelým), ale aj tak to nejde dolu, včera pred kúpaním som zabudla natrieť olejčekom, tak som jej to len tým babe šampónom umyla, ale teda nič moc 😒 vôbec to nejde dolu 😠