Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katuska_za jéj,aj my máme tento prúžkový overalík.... 🙂
@micicka aj my sme to mali ja som simimu asi 5 min. pred kupanim namastila hlavicku obycajnym detskym olejsekom aviril troska nechala posobit a vycesavala som to ale nie hrebenom ale tou deckou kefkou no a potom som ho normlane okupala a zmizlo to. Mne to mali vsetky 3 deti a vsetkym som im to robila tymto sposobom a pekne to zmizlo.
@katuska_za drzim velmi prsty, zajtra na vas budem mysliet, ozvi sa hned ako sa bude dat
@lucy56 ved jasne, kazdy si vyberie podla coho sa chce riadit...a tiez suhlasim s tym ze geneticka predispozicia je asi najsilnejsi faktor - preto som skor skepticka k roznym vyskumom co tvrdia ze ked budes prikrmovat skor tak to nieco zmeni - neviem si predstavit ako to skumali a ako tie deti porovnavali, navyse ked kazde ma inu predispoziciu na alergie...ale v tom ze materinske mlieko je do polroka najvhodnejsia strava pre babatka sa zhoduju vsetci co som doteraz pocula - zrejme az na toho Bukovskeho 😉
ja kupujem odtial a som max. spokojna 🙂
http://www.feedo.sk/shop/uvodna-stranka.html
@jana0706 ja tiez suhlasim ze mat.mlieko je naj, aj Bukovsky to tak pise,len proste my sme sa bavili ze budeme prikrmovat navecer lebo nasim detom nestaci MM na noc, moj je po vypiti obidvoch prs este hladny, place od hladu, nechce zaspat a ked zaspi tak za 5 minut je hore a ja mam prsia prazdne aj ked prikladam vzdy, proste mu je malo navecer mlieka mojho a kasu som nakoniec nasla nemliecnu, bez glutenu, HA Babylove z DM drogerie a cena je uplne super 1,79,lebo som pozerala ostatne znacky a mali len mliecne, a sinlac som nezohnala
@lucy56 ked nema malicky vecer dost mliecka tak to je ine, tam potom nemas na vyber, tiez by som to riesila tou nemliecnou kasou...ja kupujem ten Sinlac v Bille (a to mame taku malicku trapnu Billu), takze mozno to tam budu mat aj u vas, ale pravda je ze je to dost drahe, tusim okolo 4 eur, ibaze ja som inu nemliecnu kasu co je aj pre dospelych nenasla (vsetky obsahuju to susene pokracovacie mlieko) musim sa pozriet aj na tu z DM o ktorej si pisala...
@katuska_za Drzime silno palceky,myslime na vas,vsetko dobre dopadne 🙂
@micicka nám sa tiež neurobila jazvicka iba taka tvrdá bodka a tiež mi dieťa nechcú zaočkovať.. A všetkým chcem odkazat, že mne veľmi pomohol na mliecnu chrastu Babysquam od biodermy, natriet za den aj trikrát a večer umyt a potom vycesat ale to ten krém pekne zdvihne aj tu chrastu a umyje sa to.
@nelustek ahoj,presne aj ja mam chut to urobit....nechapem ved skoro kazda mamina ma pri fotke a mene dietata aj miery a co je na tom???chcela som aby mi vysvetlila ako sa to da zneuzit ale ani sama nevie len sa robi mudra!!
najskor nechapal co mu to pchame do pusy 😀 ale potom chutilo asi by ju zbachal aj celu 😀
@jana0706 dik za tip,billu tu mame ale tam som nepozerala,tak kuknem a uvidim co bude lepsie, ja by som tiez radsej kojila ale ked mam doma hladosa a mlieka malo, ja by som mala mlieka keby sa prejedam, vtedy mam vela,ale chcem aj nejako vyzerat tak nemozem do seba valit kolace,a sladke, po tom som mala kopec mlieka,ale aj kilov

a máme náušničky 🙂