icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

amisa
3. mar 2011

@renatkas kramare a ak GPNko nebude mat dovtedy porodnicu tak znova a ty?

lea1333
3. mar 2011

@renatkas 😉

drtka
3. mar 2011

Baby aj vás bolieva v podbrušku? Mňa dnes celý deň najprv pichala na pravo dole ale teraz má to už tak bolí ako keby som mala prechladnuté vaječníky ale už tak v strede. Myslíte si že je to v pohode, že sa rozťahuje maternica? Môže ma to pobolievať celý deň?

rora
3. mar 2011

@drtka presne toto mavam aj ja, este k tomu aj take bolesti uplne ako menstruacne. sice to netrva cely den, niekedy chvilku, inokedy hodinu...

drtka
3. mar 2011

@rora No áno aj tie menštruačné sem tam mávam ale tie boli skôr na začiatku. To mám asi za to že som sa včera mužovi sťažovala že neviem či je všetko v poriadku lebo mne nebýva ani zle ani ma už brucho nebolieva....tak dnes už viem že som tehotná 🙂 Snáď je to v poriadku

renatkas
3. mar 2011

@amisa ja som pisala ze Ruzinov, len kvoli svojmu lekarovi. Inac ked sa pozries na stranku GPN tak uz prijimaju personal do porodnice a nieco tam je ze nastup k 1.7.2011, tak snad sa to uz konecne otvori. A co myslis ake tam budu ceny za porod?

zuzinr
3. mar 2011

@natalii6 nie si cudna, ani mne nic nie je ani mi nic nevadi co sa jedla tyka 🙂

lenuska20
3. mar 2011

@drtka mňa to tiež tak bolieva, viac krát za deň a povedali mi, že sa maternica rozťahuje, lebo som sa toho dosť zlakla 😖

jani74
3. mar 2011

Ahojte bambuľky. Mne je dnes na figu - žalúdok na vode, ospalá(zaspať neviem), nejaká poriadne podráždená ☹ Dnes sme ani vonku neboli ani sme sa neboli pozrieť na posledný sniežik tejto zimy (len cez okno, včera nán v noci pekne posnežilo). Idem si Vás prečítať...

zuzanazuzana
3. mar 2011

@zuzul1310 no potom mi daj vediet ci si tie lizatka zohnala!!!! moj priatel pobehal vsetky lekarne v trencine a nikde ich nemaju......este mu poradili, ze sa ma popytat v nejakom obchode so zdravou vyzivou....tak zajtra uvidime

zuzanazuzana
3. mar 2011

@bettyx no my sme nemohli zohnat tie lizatka.....tak asi v cechach su a u nas nie, hihi

drtka
3. mar 2011

@renatkas To by bolo super 🙂 Aj ja tam chodím a som veľmi spokojná 😵 Mohla by to byť nejaká prijateľná cena

jani74
3. mar 2011

@lea1333 juj tak to sa teším s tebou 😉 a gratulujem k srdiečku 😉 drž sa a pohladkaj bruško 😉

jana0706
3. mar 2011

Ahojte, pozeram ze je tu uz neuveritelne vela prispevkov, tak by som sa chcela tiez pripojit...mam termin 13.10., ale nemam este teh. knizku, uvidim co mi do nej napisu...je na tom niekto podobne?

jani74
3. mar 2011

dievčence čo sa týka tej AMC som 50 na 50. bojím sa, že poškodia drobčeka alebo po tom potratím ale na strane druhej nedokážem si predstaviť a viem, že asi by som nezvládla vychovávať postih. dieťa. Robila som o nich Bc. diplomovku a ťažko som to niesla ☹ Musí byť iné riešenie - napr. ako ste tu písali, tak som zvedavá čo dr.

jani74
3. mar 2011

Dievčence z NR a okolia máte tehu rifle?Ja som včera obehala pár obchodov a nikde nemajú vraj ani na skladoch, že je to nedostatkový tovar. Nechcem niečo drahé, stačí aj "od čiňana". Neviete kde zohnať????Normálne už nehrozí obliecť, ešte tak nohavice ale aj to mám gomboše odopnuté 😅

lenuska20
3. mar 2011

@jani74 ja ešte nemám, síce ja zatial nepotrebujem, ale asi budem hlavne na legínach 😅 skús tu na bazáre, videla som kopu pekných a za dobré ceny, inak za nové pýtajú dosť penez 😅

lenuska20
3. mar 2011

@jana0706 ahoj vitaj, myslím, že nás je tu ešte kopa, čo nemajú tehu knižku 😉

skybaby
3. mar 2011

Baby tak ja sa tiež vyjadrim k tej amniocenteze. Ja som ju podstupila pri tehu s dcérou, lebo som mala riziko razstepov 1:50. Amnio to nepotvrdilo, týždeň som oddychovala a všetko bolo ok. Ak budem mat teraz zle výsledky tak asi pôjdem znovu.

jana0706
3. mar 2011

@lenuska20 - dakujem 🙂 ja som nad tehotenskymi vecami este neuvazovala, pockam este asi mesiac-dva, podla toho kedy zacne brusko rast...ale v bratislave sa snad bude dat nieco zohnat..

jani74
3. mar 2011

@lenuska20 už som pozerala všelikde na nete ale ja mám takú hroznú postavu, že si oblečenie musím vyskúšať 😠

zuzinr
3. mar 2011

@jani74 no ja mam tehu rifle este po natalke aj nejake nohavice, ja som ich vtedy kupovala v polygone bol tam jeden stanok kde predavali tehu modu, len neviem ci tam este je, uz som tam davno nebola a tiez neboli nejake lacne stali tusim okolo 45 eur ale boli dobre, nosila som ich dlho a boli rollupky. Teraz som ich pozicala ze ja uz ich nebudem potrebovat no ale asi si ich budem musiet pytat spat 🙂 Potom som videla este v HMku v mylnoch tam mali dost tehu rifli aj nohavic, len zalezi kolko chces za ne dat - u cinana som teda ziadne tehu oblecko este nevidela.

jani74
3. mar 2011

@zuzinr ďakujem, o tom stánku viem - kupovala som si tam pri prvom tehu veci - fakt dosť drahé. Nohavice mám aj šaty, ale rifle som kupovala "u číňana" už neviem kde ale boli také obnosené, že som ich vyhodila, že veď načo mi budú a aj ostatné tehu veci som mala nachystané už na predaj 😀

jani74
3. mar 2011

@drtka hej aj ja to mávam a ako - neviem už ktorá to písala - keď kýcham tak si musím chytiť bruško bo sa bojím, že sa rozletí 😀ja totiž kýcham a kýcham aj niekoľko X za sebou 😅 Ale dnes mi je nafigu - žeby tou zmenou počasia?

jana0706
3. mar 2011

Ja som dnes cely den prespala, som zvedava co budem robit v noci..urcite je to aj tym pocasim 😒

jani74
3. mar 2011

idem do hajan - zajtra ráno nám prídu osádzať okná na náš domček 😀 Zas je to na mne privítať majstrov - mm je na ceste dom ale príde niekedy cez deň. Ale sa hrooooooozne teším, môžme sa pohnúť ďalej 😀 😀 😀

lea1333
3. mar 2011

@jani74 jej dakujem to bolo zlate! 😀

lea1333
3. mar 2011

@jani74 daj si do googlu tehotenske nohavice a ja som nasla aj za 28e a nove!my tu v ba mame asi jednoduchsie ale su to riadne palky ale tusim v hm maju teh modu nie?

lawli
3. mar 2011

@gianni aj mne sa veľa ľudi čuduje, ale popravde je to výhoda ,všade maš hotove nachystane a teple mliečko 😉 neviem ,ako dlho šte budem kojiť no nebranila by som sa ani tandemu 😀 😀 😀 samozrejme ak sa bude dať ,je to ešte veľmi ďaleko....

@lenuska20 ja ani tak netúžim po tom ,aby sme si dali zistiť pohlavie a ani pri prvom som nechcela ,no manžel je teraz rozhodnutý...a že ak ja nechcem vedieť ,tak on si zavola 😅 čo sa týka kojenia ,som rarita aj tu v okoli. Dokonca mam kamošku a mame skoro rovnako stare detičky a ona už má druhé 10 mesačné a už ani to nekoji...poviem ti pozera sa na mňa divne 😕 Na tie odbery zatiaľ vobec nemyslím ,verím že to dobre dopadne ,ale aj tak ďakujem 😉

lawli
3. mar 2011

@jana0706 ahoj ani ja nemám ešte tehotenskú knižku , pri prvom tehu som bola prvýkrát u lekára v 6 tt+ 3 dni a hneď mi ju vypisal a teraz som došla v 7 tt+1 deň a pvedal ,že sa mam zastaviť 15-teho alebo 16-teho (budem v 10 tt) a spravi mi všetky odbery a aj vypiše knižku...asi je to bežný postup 🙂