Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte 🙂 som tu opäť po dlhšej dobe 🙂
@mon173 no som rada že nie je jediná taká malinká 🙂 ja dľžku neviem naša dr. to nemeria iba hlávku
@micicka naša malá má teplotu len 37,3 po odrátaní tak som jej čípok nedávala dúfam že jej teplota nestúpne dala som ju spinkať teraz tak dúfam že keď sa zobudí tak už teplota nebude ... len neviem či s ňou môžem ísť von ked má takúto teplotu 😒
ahojte, zajtra by sa malo uvolnit miesto a mali by nas znova prijat do nemocnice.... a v piatok podla vsetkeho operovat... tak sa tu zas na nejaky cas majte krasne....matusko posiela pusinky
@katulka74 co je na tom lepsie 😨 nas grcka z mlieka a odkedy papa mrkvicku a vecer kasicku menej grcka a menej ho boli brusko...a ked je babo nekojene je dobre zacat prikrmovat kvoli vitaminom a mineralom.pretoze kojene babo dostava od matky vlastne vitaminy z jej jedla no nekojene nie 😉 ja som sa radila s dr.kvoli nasemu nepokojnemu brusku a ona sama mi povedala,ze v nasom pripade je dobre prikrmovat a zvlast ked je nekojeny 🙂
ahojte dneska sme mali na prikrm mrkvu+ zemiak spapal vsetko ale zasa ho naplo tak trochu vygrcal uvidim ako zajtra 😉
kočky dajte nam hlas prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=24890623...
dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂
ahoj holky, dloooouho jsem tu nebyla.. neni čas! 😎 ... koukám jak se máte fajn a jaké děláte pokroky...
jo, a když už mám dětičky dvě, tak vám můžu všem naprosto bezpečně poradit v krmení! je jedno jestli jsou děti plně kojený, nebo dokrmovaný... od ukončeného 4.měsíce -pokud vám to dr. nrzakáže -a nevim proč by měl, tak můžete přikrmovat bramborem s mrkví -např. ... do půl roku se jen doporučuje kojit -že to je ideální.. ale neomezuje to od přikrmování.. první syn byl plně kojený -um dostal jen když jsme jeli např. do obchodu a jak ukončil 4.měsíc,tak papal brambory s mrkví, brokolicí, později mixovaný vývary se zeleninou a pak jsem se s jídlem orientovala v obchodě pomocí hami obědů ve skleničce.. tam je napsáno od kdy je to doporučený a podle toho jsem vařila 😉 .. jo a první jídlo vám asi děti jíst nebudou..
mějste se hezky! zasse někdy.. až stáhnu fotky, tak sem nějaké píchnu 🙂
@bettyx tak moja doktorka to vidi inak - plne kojenie znamena ze sa s prikrmami zacne az po ukoncenom siestom mesiaci...dovtedy dieta pije IBA materske mlieko, a presne tak je to aj v knihach ktore mam doma - kojene dieta do polroka nepotrebuje ziadne prikrmy, je to zbytocna zataz pre jeho traviaci system...
@jana0706 no tak vidíš 🙂.. mě to doktor řek sám ať ho dokrmuju a že jsme byli i cvalíkatí.. co doktor to jiná rada -on jeden řekne tak a druhý jinak... když měl první syn salmonelu, tak než mu to zjistil tak byl na vyšetření u něj a večer jsme museli na pohotovst a tam nám dali úplně jimé léky, řekli že ty co nám napsal náš pediatr jsou pro roční dítě nemyslitelný, že tak malým dětem selhávají po nich játra a ledviny a on nám je napsal ať dávám 3krát denně.. pak mi to potvrdil i jiný lékař a na diskusy na internetu jsem četla kolik dětí v jeho věku to má brát a kolik to bere.. pak někomu věř..
@jana0706
@bettyx ono to s tým prikrmovaním závisí od dieťatka ako mu stačí to kojenie, prikrmovať sa môže začať od 4. mesiaca ako píše bettyx ale nemusí sa začať ak dieťatku stačí kojenie. Mne včera dr. povedal že je dobre že som ju začala prikrmovať lebo je drobná a málo priberá, každá matka si svoje dieťatko pozná a robí pre neho len to najlepšie. Knihy sú teoria a deti sú prax 😉
v jedný 30let starý knize pro maminky od odborníka pana Švejcara je dokonce napsaný že dětem ve třech měsících se sní dát polívka.. podle ní se řídila máma a všichni žijeme, nikdo nemáme problémy jako vysokej tlak, cukrovka, bezlepková dieta, nic.. halt záleží na doktorovi a na jeho radu bych dala... akorát já už s dětma když jsou nemocný jezdim rovnou na pohotovost po zkušenosti s těmi antibiotiky.. halt našemu doktorovi je pomalu 80, tak na poradnu dobrý, očkování taky, ale předpis léků mu nevěřim
@zuzkazv maximální souhlas.. jen máma ví co je nejlepší..
náš Štěpa měl v tom 4. měsíci přes 6kg -a doporučil nám přikrmovat, al emožná to udělal aby tolik nepapal, páč mají furt jen poznámky o tom kdo je jak tlustý a posílají děti na odtučňovací tábory a děti ani nejsou nijak tlustý... tak asi chtěl aby se zasytil na delší dobu.. nevím.. každopádně plně kojený dítě se dá taky přikrmovat 🙂
co sa tyka toho prikrmovania 🙂 pokial dietatu staci materske mlieko,,, naco si robit pracu navyse??? 😀 😀
presne tak to musí vedieť každá mamina, či stačí mliečko alebo už má malilinké "chuť aj na iné". naša malá už ani neviem od kedy kuká na nás keď jeme. Počkáme do budúceho týždňa, keď ideme na druhé očkovanie a potom už iste začneme s mrkvičkou, mne sa zdá že mliečko už jej nestačí, už pár dní vypije cez deň 200 ml a na večer 270ml 😀 😀 😀 a tých 200 ml ledva jej stačia na 3 hodinky 😀
Ahojte, chcem sa opytat - kvapky biogaia sa maju davat 5 kvapiek denne, to 5x po jednej kvapke alebo mozem to dat len na dvakrat?

aha tak nic to su cipky od 9kil 😒