icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katuska_za
10. feb 2012

Ahojte, tak sa hlasim z kardiocemntra... operovali nas 9.2. o 8:30, operácia trvala cca 2 mhodiny... maly ju yvladal v celku dobre a ay ked mu chceli yavriet hrudnik tak im tam yacal kolabovat ☹ klesol mu priserne tlak a saturacie ale stabiliyovali ho, bol na ventilatore, ktory zanho dychal, ale stav sa mu zlepsil a prave ho extubovali a dycha uz sam co je uplne super....
nikto kto to nezazil si ani len nevie predstavit ten strasny pohlad na to nevladne telicko napojene na milion hadiciek a kablikov, chce sa mi stale plakat ked ho vidim ale musim byt pri nom silna aby to necitil... dnes uy sa na mna i trosku pozrel a pohybal rucickou... lekary tvrdia, ze je to zatial dobre no uvidi sa ci nepridu komplikacie ked zacne papat mliecko, vtedy casto vznikaju vypotky co je velky problem...

drzte nam prosim prsty nech to zvladame aspon tak ako doteraz, je to moj sikovny bombulacik drzi sa statocnejsie ako ja 😢

katulka74
10. feb 2012

@katuska_za myslim na vas a drzim najsilnejsie ako viem palceky

tvojezlatko
10. feb 2012

@mon173 ja mám tiež taku expertku, že naše najdlhšie papanie bolo ešte v pôrodnici az 22 minút...odvtedy 12 az 15 ked je veeelmi smadna. Takze pokial priberaju tie deti nie je dôvod na obavy.

lucy109
11. feb 2012
nelustek
11. feb 2012

@katuska_za Katka myslime na vas a Matusko je statocny drzime silno palce aby tie problemy nenastali 😲

katuska_za
11. feb 2012

Uz nam dnes vybrali aj najhrubsiu drenu co sluzila na citenie... drobec v noci vystrajal a stale si vytahoval sondu zavedenu do bruska 😀 no cakala som kedy sa prejavi ta jeho aktivnost...

nelynka18
11. feb 2012

@katuska_za katka to je fajn,ze to tak obaja statocne zvladate 🙂 drzim vam obom najsilnejsie ako viem palce.... drzte sa 😉

nelynka18
11. feb 2012

a dakujem babulky za hlasy 😉 🙂

daja0760
11. feb 2012

@katuska_za Joooj Katka...ja som citala Tvoj prispevok so slzami v ociach. Veeeeeeelmi Vam drzim palce. Myslim na Matuska 24h/den. Uz nech mate toto neradostne obdobie stastne za sebou. Ja som tiez zo ZA, tak dame potom kavu na oslavu toho, ze to vsetko dobre dopadlo. CMUKY

daja0760
11. feb 2012

@mon173 Nasa Kristinka papa asi tak 7 min, 5-6x/den a 1x v noci. A pribera vyse 1 kila za mesiac. Takze o dlzke papania to podla mna neni. Netrap sa tym. Mne papala zo zaciatku kazde 2 hodiny a pomaly som to zacala predlzovat na 3. Samozrejme, ak sa to da. Asi keby mi po 2 hodinach neskutocne plakala, tak jej dam.

katuska_za
11. feb 2012

@daja0760 dakujem ... tolko ludi na nas mzsli, ze to proste nemoze dopadnut zle... verim tomu, ze vsetko bude fajn a coskoro budeme opet doma v ZA

nikolka4
11. feb 2012

@katuska_za drzime ti palčeky nech ste už domka kde je najlepsie neboj vsetko to prejde len to chce cas.dzkajte sa 🙂 🙂 🙂

mon173
11. feb 2012

@daja0760 dakujem, fakt, nebudem to uz riesit. neplace, ze je hladna, tak asi jej staci 🙂 aj ked.. ona neplace ani ked chce jest, to ju vzdy musim odchytit ked sa prebudza..a v noci tym ze sa budi asi 4 krat, tak to dobieha..

michaela18
11. feb 2012

@katuska_za drzim vam palce a myslim na vas aby ste sa co najskor dali dokopy a boli domka,rozplakala si ma ked som si precitala o tom bezvladnom telicku na hadickach.nas adamko sa dusil kvoli refluxu a boli sme v nemocke kde bol napojeny na monitor srdca a islo mi srdce puknut,vyzeralo to hrozostrasne.neviem si ani predstavit aky bol pohlad na vasho drobceka.velmi ta obdivujem,si super mamina a velmi statocne.vsetko dobre dopadne.drzkajte sa.posielame drobcekovi veeeelku pusinku 😉

michaela18
11. feb 2012

dievcata ktorych deticky maju reflux,pouzivate niekto gastrotuss baby_kedy vam zacal ucinkovat_my ho berieme 4 dni a zatial ziadná zmena.asi som velmi netrpezliva ale velmi sa trapime,skusame aj gastrocynesine.to celkom pomaha aj ked len na kratko.dakujem za kazdu ochotu odpovedat 😉

mon173
11. feb 2012

@michaela18 my sme tiez davali Gastrocynezine. zo zaciatku to zaberalo dost dobre a rychlo, neskor som mala pocit, ze ten ucinok uz az taky nieje. ale pomohlo to. s gastrotussom skusenosti nemam, ale myslim ze uz to tu niekto spominal, niektore baby asi skusali aj to.

dzuli08
11. feb 2012

@katuska_za Držíme vám obom silno palce. Ste veľmi statoční, obaja.

jana0706
11. feb 2012

@katuska_za ste statocni, urcite to zvladnete a za chvilu budete pekne spolu domka, drzim velmi palce

katuska_za
12. feb 2012

pisete o tom aky sme statocny a poviem vam ze to chce naozaj vela sil.... nedokazem pri malom sediet viac ako pol hodinku pretoze sa mi chce plakat ked pocujem ako tisko stona 😢 😢 ma bolesti a ja mu nemozem pomoct.. stale je v nom asi milion hadiciek, ale uz sa mame zas o cosi lepsie. Dzcha uz takmer cisty vzduch pridavaju mu len 20 percent kyslika co je uz skoro nic, dycha stale sam len nam vznikaju tie vypotky co nieje dobre. Zatial ich nieje vela a snad sa nebudu zvysovat. Par ludi z rodinz sa ma pytalo ci by ho mohlo vidiet ak by prisli a ja som im na to povedala len tolko, ze si len myslia ze ho chcu vidiezt, v skutocnosti radsej nech nechcu. ked som zacala opisovat ako chudatko moje je ponapajane kazdy hned radsej uznal ze nie....
pocuvat stale tie negativa od mamiciek mi tiez velmi nepomaha a tak radsej cas travim sama a zacala som si pisat "dennik" v podstate pisem o celej operacii pocitoch mysleinkach a vcelku mi to pomaha aspon an chvilu sa netriast a ukludnit... velmi sa stale bojim aby nedostal infekciu, enzvysili sa vypotky a ine komplikacie... pomahate mi tym ako na nas myslite dakujeme....

bv_alexandra
12. feb 2012

@katuska_za Katka držim vám päste, aby ste boli čoskoro doma. Viem že sa veľmi trápiš, a bojiš o maličkého. Ale skús sa s niekym porozprávať. To že si píšeš denník je fajn, ale musíš tie pocity zo seba dostať von. Určite máš v okolí niekoho s kým by si mohla o tom hovoriť trebars maminka, hlavne to dostaň von. Potrebuješ veľa síl, a nie je dobré tie ťažké pocity dusiť v sebe 🙂 🙂 🙂 Držte sa.

santerra
12. feb 2012

@katuska_za Ahoj Katka, čitam priebežne tvoje príspevky...maličkemu prajeme skoré zotavenie bez komplikácii a tebe vela síl, vieš obdivujem ta ako to zvládaš...ja by som sa zložila v prvej minúte..pevne verím že všetko dobre dopadne a čoskoro budete doma...myslime v modlidbách, držte sa 🙂

dzuli08
12. feb 2012

Prosím Vás ako sú na tom vaše bábatká. Naša malá už asi 3 dni cez deň skoro vôbec nič nespí. Maximálne po napapaní asi tak 10 min, čo robí za celý deň max. hodinu. Večer ale o ôsmej zaspí a spí až do pol siedmej.

michaela18
12. feb 2012

@katuska_za tvoj syncek raz bude na teba velmi velmi hrdy.uvidis ,vsetko ti to vrati laskou.raz mu budes citat ten tvoj dennik a on ta bude za to bozkavat a obimat.je to statocny chlapcek.drzte sa a vela sil ti prajem 🙂

zuzu805
12. feb 2012

@dzuli08 mne mala cez den spi tak 3 krat po hodinke 😒
a v noci je aj 5 krat hore :-/ ☹ ☹

bettina
12. feb 2012

@katuska_za velmi, velmi drzim palce. je to urcite velmi tazke, ale skutocne ine neostava len to pefektne zvladnut a potom sa navzajom zase tesit velkej laske , ktora je okolo vas a vo vas. skus sa zaoberat pozitivne sformulovanymi myslienkami, pomoze to. vela energie a sily prajem.

kucminka
12. feb 2012

@katuska_za Držím vám veľmi palčeky,tiež priebežne sledujem váš príbeh,a cítim s vami,slžičky sa m i tlačia do očí,ale verím tomu,že to zvládnete a o chvíľu ste doma a budete si užívať jarné slniečko 😉 veľa štastíčka....

micicka
12. feb 2012

@katuska_za Ahoj Katuska, ja som si až teraz prečítala, že máte operáciu za sebou - a úspešne za sebou 😉 čo je veľmi fajn. verím, že ti je veľmi veľmi ťažko ale ako si písala, musíš byť aj ty silná, pretože Matúško vycíti keď nebudeš v pohode a bude sa určite trápiť. On je silný a bojuje a verím, že všetko dobre dopadne. Ten denník je podľa mňa veľmi dobrý nápad, tam vypustíš všetko čo cítiš, čo sa niekedy možno ťažko hovorí.
Veľmi na vás myslím a držím palčeky, nech ste čo najskôr doma 🙂

micicka
12. feb 2012

@dzuli08
@zuzu805 moja malá už nespí ani vonku, vždy spí len 30minút - na minútu presne, je jedno, či je hluk alebo ticho, vždy sa zobudí rovnako 😒 a vždy je už tak po hodine - hodine a pol unavená. niekedy ale máme problémy so zaspaním ,robí strašný krik 😠 a nakoniec spí aj tak len tých svojich 30min

lolko_lenka
12. feb 2012

@katuska_za držím päste, aby všetko dopadlo najlepšie ako sa len dá a aby ste boli čo najskôr doma, lebo tam sa zvláda všetko, hlavne psychicky, ľahšie...

bettyx
12. feb 2012

@katuska_za ahoj, moc na tebe a hlavně malého Matúška myslíme.. držíme vám pěsti z plných sil, vy to zvládnete! jste oba stateční a silní! hlavně maličký.. deník je super a nějaká negativa od jiných neposlouchej -oni jsou všichni chytrý jen když se jich to netýká! my tady všechny věříme ve vaši sílu a držíme vám pěsti aby jste neměli žádné komplikace a byli jste na tom co nejlépe tak abyste mohli jít domů a být v klidu a hlavně spolu..