icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

gianni
14. feb 2012

@missy97231 2 kvapky denne, ale je pravda že niekedy aj zabudnem

missy97231
14. feb 2012

@gianni no lebo ja Davidkovi som kapala vigantol 1kvapku do jedneho roka... A Adelke mam kvapkat 2kvapky (rano a vecer), ale ja kapem iba rano,,, niekedy kvapne jedna niekedy dve... 😒

nelustek
14. feb 2012

@missy97231 vigantol kvapkam 2kvapky kazdy den a do kedy musim sa spytat ani neviem sami zda ze do roka???

gianni
14. feb 2012

@nelustek áno do roka

lutsy
14. feb 2012

@missy97231 vigantol 2 kvapky denne, inak ze sa v takych veciach ako kvapky nevedia byt lekari jednotni ma prekvapuje

micicka
14. feb 2012

@jani74 boli sme práve dnes na kontrole nožičiek a všetko ok. naposledy mala rozdielny uhol alfa a kázal baliť na široko, teraz bol uhol alfa rovnaký, ale beta bola rozdielna. ale už baliť nemusíme

cabby88
14. feb 2012

@jani74 Ahoj,my sme ich už dobrali a krabičku som zahodila,ale bol to nejaký zarábaný sirup s pomarančovou chuťou a volalo sa to nejako Ospexin,alebo také dačo...včera sme boli na kontrolný výter z nošteka...soplíky nám prišli,tak snáď sme vyhnali toho stafylokoka... 🙂
My kvapkáme Vigantol 2kvapky denne do mliečka,Cebion 5 kvapiek denne do vodičky a Kanavit 1kvapku raz za mesiac do polroka veku...

nelustek
14. feb 2012

@cabby88 ahoj a naco je ten cebion?

jaja321
14. feb 2012

@cabby88 chcela som sa pýtať či niekto nedáva aj cebion a teraz čítam že kvapky dávaš tak isto ako aj ja. A to mi bolo podozrivé 🙂 a pozerám že sme z jednej dediny 😀

jaja321
14. feb 2012

@nelustek je to vitamín C ale načo nám to dáva to teda neviem.

tunzal
14. feb 2012

my máme len vigantol, a to 2 kvapky denne do jedného roku a nič iné.

cabby88
14. feb 2012

@jaja321 ale figu 🙂 tiež si z klátovej?? 🙂

cabby88
14. feb 2012

@nelustek vitamín C,vraj ho v materskom mlieku nie je dosť,myslím že deťom na UM sa nedáva,ale istá som si neni 🙂

jaja321
14. feb 2012

@cabby88 presne tak. Ale neviem ťa zaradiť ja som sa sem vydala a pýtala som sa muža ale ten je "domorodec" a ľudí z dediny nepozná!

cabby88
14. feb 2012

@jaja321 ja som sa sem tiež presťahovala k priateľovi,ešte sme svadbu nestihli.. 🙂 bývam pri škole,poschodový dom,Majo Hormuzache je môj priateľ...

jaja321
14. feb 2012

@cabby88 ja už viem videla som ťa len tehotnú!!!! Aj som myslela na teba ale ešte som ťa nestretla.Ale neviem či sme neboli spolu aj na poradni.

zuzkazv
15. feb 2012

ahojte babulky, tak karneval dopadol super, len deti už potom boli riadne unavené v šatni potom skoro každé mrnčalo 😀 ani sa nečudujem veď to končilo až o piatej. Dnes nám výdatne sneží tak poobede asi bude sánkovačka 🙂 .
Inak k tým kvapkám nám kázali dávať kanavit 2kvapky raz za dva týždne a vigantol 2kvapky denne, teraz nám na nožičkách povedala že 3kvapky a tak sa má dávkovať až od 6kg a hoci som ju na to upozornila aj tak povedala že tri kvapky ale ja nekvapkám, však vravia že mm obsahuje všetko takže tomu nerozumiem načo ešte nejakú chémiu treba dávať 😕 . ten vigantol je na to aby tie jadierka skôr skostnateli ale však všetko má svoj čas... a fontanela sa jej krásne zatvára aj bez toho 🙂

micicka
15. feb 2012

dobré ráno prajem. u nás konečne sneží, konečne to aj bude vyzerať ako zima 😀 len kto vie do kedy, počítam, že poobede z toho bude už len čľapkanica 😠

ma sme včera boli na nožičkách, ako som písala všetko ok 🙂 potom sme šli na návštevu a Natálka bola z toho taká unavená, že spala poobede 2,5hodiny po hodinke už zase mraučala, tak som ju šupla do postieľky (o 18,00), že to bude zase taký 30min spánok a ona ťahala do rána do 4,30 napapala sa a spinkala do 6,30. To som myslela, že už je hore, ale ona sa zobudila len na svoje pravideľné papanie, ktoré býva v tomto čase a znovu zaspala 🙂 veď ona spí už 16,5 hodiny s dvomi prestávkami na papanie

jaja321
15. feb 2012

@
micicka Tak to ti kráááásne spinkala!!!! úplne ako "bábätko" 😀

jaja321
15. feb 2012

Baby chcela som sa spýtať že či môžem užívať zinok aj keď kojím. Hádam to neuškodí malej veď je to len vitamín. Musím už niečo robiť zo sebou lebo zachvíľu mi ostane holá hlava a bude mi stačiť len prachovka 🙂

nelustek
15. feb 2012

@cabby88 my sme naMM a nedavam cebion ani ziadne ine C-cko

zuzkazv
15. feb 2012

odkaz pre perinbabku: sneh mám veľmi rada, takže ďakujem za sneženie ale už stačííííííííí veď sa s kočíkom neprebrodím do školky 😀 😀 😀

nelustek
15. feb 2012

Krasne snezi 🙂 🙂 🙂 radsej nech je nasnezene akoby malo este dalsi tyzden mrznut 🙂

missy97231
15. feb 2012

@nelustek ten cebion alebo ine c-cko nemusis davat... Cebion obsahuje aj vitamin A, B, C, D, E. Je to multivitaminovy doplnok... Takze pokial ty mas vitaminy v strave, tak aj mala ich ma... Ja ich sice malej davam... nie pravidelne, lebo jej nechutia, a vypluva mi to 😀 ale odporuca sa to po antibiotikach..

santerra
15. feb 2012

Baby, je to normalne že mi ešte neprišiel z Uradu prace žiaden papier domov??? Rodičak mi chodi aj pridavky ale cakala som že mi pošlu nejake rozhodnutie ze kolko to budem dostavať....a oni nič. A kedže nebyvam v mieste trvaleho pobytu nemožem tam ani skočiť. Poslala som tam svokru a ani jej to nemožu dať pokial nema splnomocnenie...a ani mi to nemožu poslať na prechodný pobyť...vrrrrrrrr....Ja som na nervy z tých našich uradov 🙄

jana0706
15. feb 2012

@santerra podla mna ziadny taky papier neposielaju, mne tiez nic neprislo

santerra
15. feb 2012

@jaja321 Mne tiež hrozne vypadavali vlasy, bola som v lekarni a kedže kojim poradili mi len šampon REVALID a možem povedať ze sa to zlepšuje 🙂

santerra
15. feb 2012

@jana0706 Hm...ja som myslela že hej 🙂 Pred tým som bola nezamestnana tak som myslela že mi poslu nejaky papier že sa uz nebudem musieť hlasiť a kolko budem rodičak dostavať...hm no divne...ale asi ok 🙂

babulkaa
15. feb 2012

kocky prosim poradte ake dokumenty mam dat ku ziadosti o rodicovsky prispevok??? Mam kopiu rodneho listu malej a este nieco??? Dakujem

nelustek
15. feb 2012

materska ze 667€ 😵 tak to sa mi paci
Nelka je chora kasle tak jej dr predpisala zinnat a chudatko jej to robi sarapatu v brusku ☹ chcela si rano puknut a miesto toho trochu sprtla do gati.JOOJ chudatko len stala ani sa nepohla a hodinu jej bolo luto a nechapala ako sa jej to mohlo stat 😀