Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@gianni no lebo ja Davidkovi som kapala vigantol 1kvapku do jedneho roka... A Adelke mam kvapkat 2kvapky (rano a vecer), ale ja kapem iba rano,,, niekedy kvapne jedna niekedy dve... 😒
@missy97231 vigantol kvapkam 2kvapky kazdy den a do kedy musim sa spytat ani neviem sami zda ze do roka???
@missy97231 vigantol 2 kvapky denne, inak ze sa v takych veciach ako kvapky nevedia byt lekari jednotni ma prekvapuje
@jani74 Ahoj,my sme ich už dobrali a krabičku som zahodila,ale bol to nejaký zarábaný sirup s pomarančovou chuťou a volalo sa to nejako Ospexin,alebo také dačo...včera sme boli na kontrolný výter z nošteka...soplíky nám prišli,tak snáď sme vyhnali toho stafylokoka... 🙂
My kvapkáme Vigantol 2kvapky denne do mliečka,Cebion 5 kvapiek denne do vodičky a Kanavit 1kvapku raz za mesiac do polroka veku...
my máme len vigantol, a to 2 kvapky denne do jedného roku a nič iné.
ahojte babulky, tak karneval dopadol super, len deti už potom boli riadne unavené v šatni potom skoro každé mrnčalo 😀 ani sa nečudujem veď to končilo až o piatej. Dnes nám výdatne sneží tak poobede asi bude sánkovačka 🙂 .
Inak k tým kvapkám nám kázali dávať kanavit 2kvapky raz za dva týždne a vigantol 2kvapky denne, teraz nám na nožičkách povedala že 3kvapky a tak sa má dávkovať až od 6kg a hoci som ju na to upozornila aj tak povedala že tri kvapky ale ja nekvapkám, však vravia že mm obsahuje všetko takže tomu nerozumiem načo ešte nejakú chémiu treba dávať 😕 . ten vigantol je na to aby tie jadierka skôr skostnateli ale však všetko má svoj čas... a fontanela sa jej krásne zatvára aj bez toho 🙂
dobré ráno prajem. u nás konečne sneží, konečne to aj bude vyzerať ako zima 😀 len kto vie do kedy, počítam, že poobede z toho bude už len čľapkanica 😠
ma sme včera boli na nožičkách, ako som písala všetko ok 🙂 potom sme šli na návštevu a Natálka bola z toho taká unavená, že spala poobede 2,5hodiny po hodinke už zase mraučala, tak som ju šupla do postieľky (o 18,00), že to bude zase taký 30min spánok a ona ťahala do rána do 4,30 napapala sa a spinkala do 6,30. To som myslela, že už je hore, ale ona sa zobudila len na svoje pravideľné papanie, ktoré býva v tomto čase a znovu zaspala 🙂 veď ona spí už 16,5 hodiny s dvomi prestávkami na papanie
@
micicka Tak to ti kráááásne spinkala!!!! úplne ako "bábätko" 😀
Baby chcela som sa spýtať že či môžem užívať zinok aj keď kojím. Hádam to neuškodí malej veď je to len vitamín. Musím už niečo robiť zo sebou lebo zachvíľu mi ostane holá hlava a bude mi stačiť len prachovka 🙂
odkaz pre perinbabku: sneh mám veľmi rada, takže ďakujem za sneženie ale už stačííííííííí veď sa s kočíkom neprebrodím do školky 😀 😀 😀
Krasne snezi 🙂 🙂 🙂 radsej nech je nasnezene akoby malo este dalsi tyzden mrznut 🙂
@nelustek ten cebion alebo ine c-cko nemusis davat... Cebion obsahuje aj vitamin A, B, C, D, E. Je to multivitaminovy doplnok... Takze pokial ty mas vitaminy v strave, tak aj mala ich ma... Ja ich sice malej davam... nie pravidelne, lebo jej nechutia, a vypluva mi to 😀 ale odporuca sa to po antibiotikach..
Baby, je to normalne že mi ešte neprišiel z Uradu prace žiaden papier domov??? Rodičak mi chodi aj pridavky ale cakala som že mi pošlu nejake rozhodnutie ze kolko to budem dostavať....a oni nič. A kedže nebyvam v mieste trvaleho pobytu nemožem tam ani skočiť. Poslala som tam svokru a ani jej to nemožu dať pokial nema splnomocnenie...a ani mi to nemožu poslať na prechodný pobyť...vrrrrrrrr....Ja som na nervy z tých našich uradov 🙄
kocky prosim poradte ake dokumenty mam dat ku ziadosti o rodicovsky prispevok??? Mam kopiu rodneho listu malej a este nieco??? Dakujem
materska ze 667€ 😵 tak to sa mi paci
Nelka je chora kasle tak jej dr predpisala zinnat a chudatko jej to robi sarapatu v brusku ☹ chcela si rano puknut a miesto toho trochu sprtla do gati.JOOJ chudatko len stala ani sa nepohla a hodinu jej bolo luto a nechapala ako sa jej to mohlo stat 😀

@missy97231 2 kvapky denne, ale je pravda že niekedy aj zabudnem