icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jani74
15. feb 2012

@micicka tak to máte super, teším sa 😉
@cabby88 my berieme augmentin. Držím palčeky nech je ten bacil už nadobro preč.

tunzal
15. feb 2012

ak nám počasie dovolí a dostaneme sa k lekárke zajtra nás čaká druhé očkovanie, to bude zas rev ostošesť ☹ ☹ ☹ len aby sme to zvládli tak ako to prvé 😒

micicka
15. feb 2012

@jaja321 tak ale to nie je každý deň 😉 😉 ale poteší to, len keby som to vedela dopredu, lebo potom som ako na ihlách
@babulkaa už ideš žiadať o rodičovský? veď to až po skončení materskej, lebo k tomu treba aj papier od sociálnej poisťovne, kedy ti skončila materská - tak mi povedali na UPSVAR-e, asi aj originál RL budú chcieť k nahliadnutiu

babulkaa
15. feb 2012

@micicka no nejak ma zachvatila panika ze mi konci materska 😀 😀 😀 neviem preco ale nastastie mam este 2 mesiace cas 🙂 takze fuuu

nikolka4
15. feb 2012

@cabby88 ahoj prave citam ze ake beriete kvapky,preco mi mame len vigantol?tie ostatne su naco?ani pri malej som ine nemala,tak sa pytam.No dnes sme mali ist na tu kontrolu ale kovoly pocasiu sme sa nestali.vrrr ale sopliky prechadzaju teda uz mu vytahujem len raz za den.citam ze ste mali tie iste antibiotika ako my.

micicka
15. feb 2012

@nikolka4 kojíš alebo ste na UM. ak UM, tak len vigantol.

nikolka4
15. feb 2012

@micicka hej sme na UM,tak mam vysvetlenie.diky.Ako sa mate?
🙂

kucminka
15. feb 2012

@jaja321 ja som vybrala Revalid tabletky ,ale nevidím žiadne zlepšenie,ja sa tiež bojím,že o chvíľu budem pleštá,lebo už mi to padá asi 2mesiace a to teda ozaj hojne. ☹

enrikad
15. feb 2012

baby, poradte mi... moja maličká má 4 mesiace, je na MM, a už druhý deň má riedku, zelenkavú a hlienistú stolicu... je veľmi mrzutá, uplakaná, strká si celú rúčku do úst, - pripisujem to všetko tomu, že ju asi trápia dasienka a že sa nám začínajú prerezávať zúbky... neviem, či to má spojitosť so stolicou, alebo by som sa mala obávať... 😖

mon173
15. feb 2012

@kucminka @jaja321 baby, ja pouzivam tiez Revalid - aj sampon aj kondicioner. az taky dobry pocit z toho nemam, vlasy padaju hojne dalej, ale mam pocit ze pri normalnom sampone by to bolo este horsie..tak neviem..

duplinka
15. feb 2012

@kucminka
@mon173 ja som len na hlavnej stránke zbadala niečo o Revalide, tak som nakukla. Tiež to používate? Vidím, že nás je dosť s týmto problémom. Pri dcérke mi nepadali, ale teraz mám o polovicu menej vlasov ☹ A to mi každá kaderníčka závidela. Teraz nemajú čo. Tabletky beriem iba dva týždne, len sa bojím, či mi niečo na tej hlave ostane ☹

cabby88
15. feb 2012

@enrikad my máme presne to isté :(,plač,plač a zase plač,tiež sme na MM,a kakáme nejak divne posledné tri dni,tiež sa bojím že má niečo s bruškom :( ale asi to budú fakt tie zúbky ...

cabby88
15. feb 2012

@nikolka4 no vidím že odpoveď si už dostala 🙂 UM je obohatené o tie vitamíny,no ale MM ich nemá tak ich musíme dopĺňať kvapkami...my si máme volať v piatok o výsledky,tak som zvedavá,či sme sa toho bacila už zbavili..

enrikad
15. feb 2012

@cabby88 : my tak isto... tiež celý den plače, a chce byť len na rukách, chvíľku ju položíme a už mraučí... no je to už pomaly na nervy 😖 , a je veľmi ťažká, má vyše 7,5 kg... tiež ju len kojím, tak tá zelená stolica je možno z predného mliečka, ale ten hlien - to netuším... skúsila som jej dať infakol na bolesť bruška, troška sa po hodine a pol ukludnila a potom ten kolotoč plaču bol znova...

jana0706
15. feb 2012

@cabby88 my sme na MM a ziadne kvapky okrem vitaminu D nam lekarka nekazala davat, ani som nepocula ze by sa to muselo - ved dieta dostane vsetko co potrebuje z MM, iba ten vitamin D sa ma doplnat kvoli jadierkam...

cabby88
15. feb 2012

@jana0706 no vidíš,čo lekár to iný postup,ja neviem,mne to kázala takto dávať doktorka,tak som ani neriešila,že čo a ako,až teraz čítam,že každý kvapká iné a inak... 😕

nikolka4
15. feb 2012

@mon173 presne tak ako pises,ani mne to neustupilo az tak velmi ako by som ocakavala

nikolka4
15. feb 2012

@duplinka taktiez ani ja som pri prvej nemala takyto problem a tiez sa obavam o plechavosti

nikolka4
15. feb 2012

@cabby88 🙂 dufam,ze ano

rough
15. feb 2012

fuuu baby, aj vase miminka uz vyrastaju z autosedacky vajicka? pocitam, ze o dva, nanajvys o tri, tyzdne bude musiet Robinko do velkej autosedacky :( a teraz mam dilemu...nakolko este sam nesedi, je mi proti srsti davat ho do klasickej autosedacky po smere jazdy, vsak len tento tyzden oslavil 4. mesiac. co nevidiet bude mat uz 9 kil, tak by do nej mohol, ale zda sa mi to este skoro. mate niektora tu univerzalnu sedacku od 0 do 18 kg, a ak ano, tak aku a ako ste s nou spokojni? juj, ale stve ma to, uz som mala vyhliadnutu superacku velku maxi cosi a teraz musim hladat inu:/

missy97231
16. feb 2012

@rough ja som Davidovi kupovala tusim od 9-25kg. Je normalna v smere jazdy, a da sa polohovat, takze ked nevie sediet, je tam v polosede-ako vo vajicku. Minule som do nej polozila aj Adelku 😀 Je to o nervy narvat to dieta este teraz v zime naobliekane do vajicka .... A to moja mala nema este ani 7kg 😀

skybaby
16. feb 2012

@rough nasa julia ma teraz 7kil a staršia dcéra bola v tomto veku presne taká istá a vydržala vo vajicku až do 9 mesiacov a fakt teda bola veľká ... Neboj zachvilku sa otepli budeme deti menej obliekať a ešte sa zmestí .... Ak mu trcia nohy, to je normálne ... Ja by som ti radila predsa len skúsiť vydržať v tom vajicku

katuska_za
16. feb 2012

Ahojte maminky.. takze mam uplne skvele spravy... drobc uz zacina papat moje mliecko a musi sa naucit este pit z flase ale inak je to uz len drobnost v porovnani s tym co musel zvladnut. Dnes by konecne mi ho mohli previezt z JIS na izbu ku mne. strasne moc sa tesim... konecne si udzi kyslik a nemusi mat kyslikove okuliare na nose a moze ist k maminke... jupiiiiii 😵 😵 😵

tunzal
16. feb 2012

@rough ani moja malá sa už moc nezmestí do vajíčka ked je naobliekaná v overáli , už som si aj myslela že si budem musieť vytiahnuť druhú sedačku, ešte je dobre že sa to dá polohovať, máme renolux ešte starší typ po synovi , len to neviem čo bude ked ideme napr. do obchodu, kde ju dám, lebo vajíčko si dám na kočík a môžme ísť, ale pokiaľ nebude sedieť asi budeme ťahať so sebou i kočík 😀

tunzal
16. feb 2012

@katuska_za skvelá správa, držte sa, len tak ďalej a za chvílku pôjdete domov .

micicka
16. feb 2012

@enrikad ja som čítala, že to môže byť sprievodný znak príchodu zúbkov.

@katuska_za super správy, len tak ďalej zlatko. Matúško je silný, ale veď to vieme a dokazuje to každý deň. posielam mu božteky

jana86
16. feb 2012

ahojte, vcera sme mali poradnu po 6 tyzdnoch, Emka pribrala 650g co neni vela ale zato vyrastla o 6 cm 🙂 takze mame 6350g a 64 cm. a mame za sebou aj druhe ockovanie..je plne kojena ale doktorka nam povedala,ze ak chceme tak mozeme zacat prikrmovat. baby, ktore kojite kedy zacnete prikrmovat deticky? ja som chcela az od 6 mesiaca ale kedze nepribera nejako extra vela tak mozno uz skusime nejku tu mrkvicku 🙂 a dalsia poradna az o 2 mesiace

gianni
16. feb 2012

@jana86 ja začnem až od 6 mesiaca ako to bolo pri prvom synovi ,ale ked sa ti zdá že menej priberá tak začni dokrmovať,nič sa nestane

jana0706
16. feb 2012

@jana86 ja zacnem tiez az od dokonceneho 6 mesiaca

nelynka18
16. feb 2012

ahojte baby
dlho som tu nebola ale najskor nachladol risko,potom dominik a teraz ja 😒 ale risko je konecne v skolke a dominik uz je tiez skoro ok,tak je fajn.co je super,ze ako dominka prikrmujem konecne negrcka len to mliecko...takze na obed ma zeleninu a na veceru ma kasu cez flasu a uz sme na desiatu skusali dat aj presnedavku a jemu chuti....na druhy tyzden ideme na poradnu tak aj nas budu snad konecne ockovat.toto pocasie je hrozne,nech je jar.s kocikom nehrozi prejst,este ze je doma muz a do skolky bude chodit na aute on.lebo vyst z naseho preplneneho parkoviska je umenie....
@rough ahoj tak mi este nastastie nevyrastame ale pri riskovi som mala taku od 9-30kg a ona sa dala polohovat.takze ked aj zaspal tak som mu ju potiahla a bol ako vo vajci.urcite si obkukaj taku 🙂