icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
16. feb 2012

Ak by ste chceli mozte nam dat hlasiiiiiik dakujeme
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?f...

mon173
16. feb 2012

@jana86 no ja by som tiez rada zacala az od ukonceneho 6ho. ale bohuzial neviem ci to bude mozne, bo tiez mi malo pribera. poradim sa este s dr. a potom uvidim.

kucminka
16. feb 2012

@mon173
@duplinka no ja som vybrala už 12Oks blenie Revalidu,a neviem čo ďalej,či si mám kúpiť dalšie,alebo len zinok,alebo ten šampon Revalid,hovoríte že je dobrý?Ja som mala tiež krásne husté kučeravé vlasy,teraz to mám ako chemlon,suché,nepoddajné,no proste otras,už som ich aj skrátila,ale padanie to nezastavilo ☹ cez tehu mi nevypadol ani jeden vlások,tak sa to asi teraz kompenzuje,len aby mi tam niečo osatlo 😒

duplinka
16. feb 2012

@kucminka no ja so šampónom nemám skúsenosť. Mne mimochodom aj dosť mastnejú vlasy. Jeden deň ich umyjem a obdeň sú už mastné. Strašné. 😒 😖 Vraj by sa tie lieky mali brať minimálne tri mesiace. Koľko si ich brala?

kucminka
16. feb 2012

@duplinka no aj mne kedysi stačilo umyť vlasy raz za týždeň,ale teraz ich mám hrozné už na druhý deň,neviem čo s nimi robiť,ani v cope sa mi neudržia.Ja tie tabletky beriem asi mesiac a pol,je tam písané,že po mesiaci by to malo postupne zaberať,ale mne sa teda vobec nezdá žeby mi padali menej,a to som si dávala 3tabletky denne.Tak teraz neviem,čo ďalej,vlasy máme všade,každý deň vysávam,nemožem sa na to pozerať ☹

tunzal
16. feb 2012

sme po poradni, máme 7850 g 😀 a 65 cm, bambulka moja malá 😀 😀 , a máme za sebou aj druhé očkovanie, síce s plačom, ale mne sa zdalo horšie to, že si podla mna pamätá to prvé, lebo akonáhle som ju vyzliekla bola taká zlaknutá že takú som ešte nevidela.. a máme začať prikrmovať, doktorka vravela dať zeleninku ovocie a aj kaše postupne vynechať jedno mlieko za druhým, ale že je na mne že čo dáme skôr, no tak počkame reakcie na očkovanie lebo teraz ani mliečko nebude chcieť nie ešte iné chute ☹

kucminka
16. feb 2012

maminy,ktoré ste na UM a začali ste už prikrmovať,mne kázala doktorka že najprv dávať mliečne kaše.Kedy ste kašu dávali,na obed,večer?A máte niekto skúsenosti,aké su Nutrilonové mliečne ryžové kaše?

wewe22
16. feb 2012

ahojte strasne dlho som tu nebola chcem sa spytat kolko vase tedicky pribrali do 4teho mesiaca lebo mne sa zda ze mala mi strasne malinko tak chcem troska porovnat

tunzal
16. feb 2012

@wewe22 ako pozerám tak naše deti sú rovnako "staré" moja je na UM narodila sa 3550 g a 49 cm a teraz má 7850 g a 65 cm 😀

tunzal
16. feb 2012

@kucminka ja by som kašu dávala na "olovrant ", lebo ti potom bude v noci budiť nato že je smädné

kucminka
16. feb 2012

@tunzal myslíš?ja som zasa myslela že či nie na noc,či to viacej nezasýti,aby mi dlhšie prespal.

kucminka
16. feb 2012

@wewe22 no náš bude mať 4 mesiace o týždeň a už máme 7kg,ale to záleží asi aj na tom,aký papkáči sú 🙂

duplinka
16. feb 2012

@kucminka tak ja mám kúpeľňu permanentne od vlasov. A v podstate vlasy sú všade. Ešte aj pri malom musím dávať pozor, pretože ich mám všade, všade, všade 😠 Mne lekárnička poradila prvý týždeň 3 x 2 tablety. Ja som sa rozhodla užívať ich takto prvý mesiac. Potom vraj stačí 3 x 1 tb. No uvidíme, niekedy sa mi stane, že neraňajkujem a tb neberiem. Hádam to nebude vadiť. 😕

tunzal
16. feb 2012

@kucminka už neviem ktorá mamička tu spomínala že dala na večer kašu a že ešte častejšie jej budilo ako predtým, ja začnem zeleninou, potom ovocie a potom kaše na olovrant, mne noc zatiaľ prespí okolo tej 20.00 napapá 240-270 ml mlieka a spí do 6.00 do 6.30 bez budenia 😀

kucminka
16. feb 2012

@duplinka no ja neviem,čítala som tam,že pri silnom vypadávaní,sa to má užívať tak ako si písala,ja neviem,či si mám kúpiť ešte ďalšie balenie,mám aj ejakú vodičku na vtieranie do vlasov od Wely,ale ani to sa mi nepozdáva.ono to musí asi samo prejsť,len kedy to bude ☹

kucminka
16. feb 2012

@tunzal fúha,to toľko mliečka spapá?A kojíš,alebo dávaš umelé a aké?Moj vypije 180ml večer,ale stále sa v noci mrví a budí,tak neviem prečo,pred mesiacom mi prespal až do rána,ale posledný týždeň sa budí už okolo pol noci,tak ho musím ukolísať ešte.

tunzal
16. feb 2012

@nelustek hlasované 🙂

duplinka
16. feb 2012

@kucminka tak ja by som to ešte skúsila s tým balením. Viem, že je to drahé, ale keď si spomeniem na tie husté (hustééééééééééé) vlasy, kučeravé ako baran, a teraz mám rovné (od pôrodu - prvého) a k tomu vkuse mastné a takmer o polovicu redšie. Nie takmer, určite. A umývať sa bojím tiež, pretože mi vypadávajú v sprche, potom keď ich suším a ešte aj v priebehu dňa.
Píše moja dcérka: mnjhgbv eliska 😎

missy97231
16. feb 2012

@nelynka18 nebola si to ty co si sa tesila na sneh ? 😀 teda neviem ako u vas,,, ale u nas je toho snehu az, az.. a snezi stale... ved neda sa ist ani s autami von 😀
dnes konecne prvy krat zaockovali adelku. tak snad nebude ziadna reakcia a bude v pohode... inak mame skoro 7kg a 67cm 😉

kucminka
16. feb 2012

@duplinka no ja mám tiež kučeravé vlasy,ale teraz sa mi akosi vobec netočia a tiež sa ich bojím aj umývať,mám z toho normálne strach si ich česať,ešte že sa nečešem každý deń,to by som bola už ozaj holohlavá.Ja som rozmýšľala len nad tým zinkom,tak neviem,ale to bude asi slabé.Máš šikovnú dcéru,už sa zaúča na koníku 🙂

tunzal
16. feb 2012

@kucminka nekojím, dávam bebu nám sa to osvedčilo, začali sme s nutrilonom ale nebolo dobré budila sa už po hodinke a aj grcala prešli sme na bebu a všetko v pohode až moc si myslím , cez den my vypije 180-200 štyri krát a na večer si dá 240-270 kedy ako, a práve preto máme prikrmovať a dokonca čo som bola prekvapená , doktorka vravela že ked už bude jesť ako tak zeleninu tak mám pridať kuracie mäsko rozmixované a že od polroka zavádzať aj lepok

tunzal
16. feb 2012

@missy97231 no máte snehu neúrekom ako vidím, u nás takých max. 15 cm a nato sa hovorí kalamita 😀 😀

kucminka
16. feb 2012

@tunzal fúha,tak to je dobrý papkáč,ja dávam len podľa tabuliek 5krát za deň po 180ml,a to už máme 7kilov a ešte ani 4 mesiace,sa mi zdá strašne veľký 🙂

tunzal
16. feb 2012

@kucminka ja nepozerám tabulky, dám malej tolko kolko si vypíta , ale teraz sú skoro všetky detičky velké, aj syn my bol vždy aj je teraz nadpriemer, a teraz čo veď nič sa nedeje, teraz je síce najvyšší v triede mal 8 rokov v oktobri a má 150 cm 😀

tunzal
16. feb 2012

@kucminka a dcérka tiež vyzerá aspon na polročnú, už v dupačkách č.68 si moc nevie hýbať 😀

mon173
16. feb 2012

@wewe22 no nasa ked mala tyzden do 4 mesiaca tak mala len 5450 g - tak dufam som ta ukludnila 🙂 teda pribrala od narodenia len 2 kg..

mon173
16. feb 2012

@kucminka presne tak, mne sa ten sampon osvedcil aj pred tehotenstvom, bola som spokojna.. teraz ale az tak nezabera. asi to musi prejst same..

wewe22
16. feb 2012

@tunzal no tak to moja ma len 5400g je kojena ale starsia mala 4 mesacna 6300 a tiez bola kojena
@mon173 no takmer horsie je ze moja pribrala len 1720 asi zacneme od stvrteho mesiaca davat na noc kasicku

zuzkazv
16. feb 2012

ahojte, tak to riadne včera nasnežilo 🙂 včera sme s malou ani von nemohli ísť, prvý krát odkedy chodievame von ale dnes ideme lebo už sú chodníky poodhrabované 😎 dúfam že sa prebrodíme,
ked hovoríte o tých váhach detičiek tak naša mala v 4 mesiacoch 5,55 kg od narodenia pribrala 2,61kg

mon173
16. feb 2012

@wewe22 prave u mna bola kamoska, vraj sa vravi ze v pol roku by babo malo mat dvojnasobok porodnej vahy. neviem co je na tom pravdy, ale ked je tak, tak sme na tom zatial aj tak dobre, aj ked pribrala tak malinko, ci ty nie?