icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

duplinka
16. feb 2012

@kucminka ďakujem 😀 ona rada píše "mojím kamarátkam" 🙂 Už začína aj spájať písmenka do slov, tak som zvedavá kedy tu aj niečo napíše 🙂 Niečo už napísať vie, ale spájať začala až teraz.
Ináč ja som počula, že pomáha železo. 😕 Neviem.

tunzal
16. feb 2012

@wewe22 to sa mi zdá strašne málo, a čo nato doktorka? neradila ti prikrmovať?

wewe22
16. feb 2012

@mon173 no Bara mala 3680g ked sa narodila a teraz ma 5400g cize nic moc a v poslednej dobe nas zase trapi reflux takze hodne grcka moc ruzovo to nevidim no ved v piatok ideme k Dr. tak sa popytam

mon173
16. feb 2012

baby, a este keby niekto chcel mi bolo odporucene stiahnut si knihu Kazde dieta sa vie naucit spat - musim to vyskusat, pretoze my sa po veceroch este stale nosime, tak s tym budem musiet tiez nieco urobit.. tu je link :
http://www.mamadar.sk/mareli/8-Na-stiahnutie

mon173
16. feb 2012

@wewe22 aha, tak to som zvedava co povie. ja sa chcem tiez spytat na dalsej poradni. sa mi zda ze strasne malo papa, tak ci nebude treba. sice by som nerada, ale co uz. uvidime..tak daj potom vediet..

kucminka
16. feb 2012

@tunzal náš malý je tiež už riadny tučko 😉 ke´d ho mám nosiť,mám čo robiť,on spapá skoro vždy všetko,tak pekne priberá.

kucminka
16. feb 2012

@duplinka no ja neviem,myslím že všetko je to len biznis na peniaze,aj šampony,aj tabletky a vodičky.Už som nechala toľko peňazí na vlasy,že až,a už mi je to aj ľúto zasa vyhadzovať ´dalšie,každý ti ponúkne niečo iné,toto je super,len aby to predali a je to neskutočne drahé,tú vodičku som kúpila za 44e ☹ a nezdá sa mi taká skvelá.

nelynka18
16. feb 2012

@kucminka ahoj my sme zacali najskor so zeleninkou ale uz davam aj mliecne kase od hamicka,tie od nutrilonu su vraj presladene ale neskusala som.davam mu ju vecer pred spanim z flasky a prespi skoro vzdy celu noc 🙂
@missy97231 ahoj ano ja ale uz ho mam dost 😀 u nas tak isto ako u vas...pokazde ked ideme niekde autom bereme aj lopatu na odkopanie snehu 😀 😀
@wewe22 ahoj nas sa narodil s mierami: 3660 g a 51 cm a teraz ma 6300g a 69 cm... no lenze hned schudol na 3500 takze pribral 2800g ak dobre ratam 😀 u kazdeho babetka je to aj tak uplne individualne 😉 ked prospieva nemas sa coho obavat 🙂

nelynka18
16. feb 2012

aaa este som chcela maleho pochvalit po 3 mesiacoch spal vo svojej postielke 2,5 hodiny.dufam,ze nie naposledy 😀 inak spaval v postielke max. 1 hodinku 🙂

tunzal
16. feb 2012

@nelynka18 to bud rada, naša bambulka vôbec nespí v postielke, ani cez den ani v noci ☹ cez den v kočiku a v noci medzi nami 😀

wera.g
16. feb 2012

@mon173 my sme si ju kúpili, škoda že som o tomto linku nevedela 🙂 ale ešte som sa k nej nedostala... asi musím odpojiť internet, zakázať si modrého koníka a budem mať kopec času 😀
@nelynka18 fíha, to len náš je taká bublinka že už skoro 7kg? 😀 😀 a tiež nám schudol, no eej asi máme malého tučiho doma 😀 😀 😀

nelynka18
16. feb 2012

@tunzal ved ano len on do 1.mesiaca prespal cely cas a potom bum sa to skracovalo a tearz ako hodinky presne 45minut a je hore a dnes som 2x nazerala ci zije kedze to u neho neni zvykom spat v postielke tak dlho...no teda a vyspis sa v noci?ja by som sa teda nevyspala 😒
@wera.g hihi no risko bol tiez taky zrut a toto asi malo byt baba 😀 dlhy a chudy 😀 kazdy ked ho vidi sa smeje,ze je taka spageta 😀

wera.g
16. feb 2012

@nelynka18 🙂))) krásna špagetka 🙂 ale vieš čo sranda je, že sa mi nezdá byť nejaký moc tučnučký, ako má mišelínky zárezky a štvorbradu, ale nie je nejako moc 😀 len som si to uvedomila, že už veci veľkosti 3-6 mesiacov sú pomaly skoro všetky malé.. pyžamká už dávame veľkosti 74 a to má len 4 mesiace 😀

nelynka18
16. feb 2012

@wera.g jasne 🙂 no my nosime este 68 ale tiez mam doma uz 74 nachystane 🙂 tak je taky stavany ako chlap...dominik narozdiel od riska ma na nohach len po jednom zareze a len jeden podbradok a risko mal na nohach po 2-3 zarezy a 2 podbradky 😀

tunzal
16. feb 2012

@nelynka18 už som si nato zvykla 😀, ešte je dobré že máme širšiu postel aspoň sa zmestíme 😀

tunzal
16. feb 2012

@nelynka18 ja ju zas teraz chodím pozerať, už spí od 13.00, čo mi zvykla len tak hodinku max. ale to bude asi z ranného očkovania ☹

nelynka18
16. feb 2012

@tunzal no tak fajn a muz nefrfle 😉 no teda pekne spinka mozno je dnes nieco vo vzduchu ked tak vyspavaju 😀

mon173
16. feb 2012

@wera.g tak potom ti asi krasne spinka, ked si ju nepotrebovala 🙂 ja to idem teda studovat. som zvedava co sa dozviem..

tinika
16. feb 2012

ahojte ako sa mate? my des a hroza tento rok sa začal chorobami, maly mal rotavirusy, sme nestihli očkovat kvoli ramienku hnisajucemu, teraz sopli aj starsi, zle spi, nechce zaspavat uz ani na rukach len v kočiku a spi malo uz som niekedy taka vynervovana, mna čaka operacia takze ten stres mi nepomaha a nestiham sa venovat starsiemu poriadne :( a to nevravim ze mam danovu sezonu a treba aj domacnost nejako udrziavat

wera.g
16. feb 2012

@nelynka18 aj my sa ešte do 68 zmestíme, tak tak ale zmestíme 🙂 hehe, noooo tak Riško bol macatý aj za Dominika 🙂)) a máš už aj na leto vecičky? Akú veľkosť? Lebo rozmýšľam či 80 nebude už moc...

@mon173 nooo to ani zďaleka, minulú noc som spala len 3,5 hodiny.. túto noc som spala asi 6 hodín... totiž Tobi síce krásne zaspinká o 20:00 hneď po papaní sám, ale potom sa veľmi často budí na papanie.. a okolo 3 už spať nechcel.. A od 8:00 budíček - kričí na mňa auauaaaa až kým neprídem k nemu a potom sa usmieva od ucha k uchu 😀 čo som čítala, tak tam bolo o zaspávaní, no a zaspáva v postieľke bez problémov, dopapá a už spinká... a nočné budenie čo tam bolo tak že skúsiť aby k malému stával tatino.. že by si možno nepýtal mliečko.. hm ale keďže manžel robí 24ky, nepripadá do úvahy.. No musím poštudovať ďalej 🙂

nikolka4
16. feb 2012

@kucminka ja davam malemu na veceru a ta ryzova je dobra teda malemu chuti a tera uz ma druhu vanilkovu 🙂

nelynka18
16. feb 2012

@wera.g to hej 🙂 na leto mam cosi vacsinou kupujem v tescu a tam je znacenie v mesiacoch ale 80 urcite nebude moc aspon podla mna 🙂 ale mam dost aj po riskovi veci lebo vlastne risko mal v auguste rok a dominik bude mat v oktobri,tak to neni velky rozdiel i ked risko bol o dost baculatejsi 🙂 pozerala som si stare videa riska kde mal 7 mesiacov a tak krasne ritolezil,to je najkrajsie obdobie a velmi sa na to uz tesim 🙂 🙂

nelynka18
16. feb 2012

@wera.g citam o tvojom nocnom budeni....nas dominik papa niekedy okolo 2-4 hodiny ale vacsinou prespi celu noc ale ked sa zobudi dajme tomu o 12-1 hodine tak mu dam len cucnut caju a hned cumlik a spi dalej... skus mu dat troska cajiku mozno neni ani hladny len ma pocit si cucnut nieco tekute 🙂

jani74
16. feb 2012

@nelustek hlas daný 😉

Ahojte, aj mne príšerne padajú vlasy ☹ nezabral ani šampón ani s kondicionerom Revalid len čo sa mi začali hrozne mastiť vlasy a hrozne svrbieť hlava až na lupiny. Tak teraz musím okrem padania riešiť ešte aj lupiny 😠

Včera sme boli s nožičkami u dohodnutého ortopéda a ten sa čudoval, načo nám dali takú opachu ortézu na nožičky kde sa nevie Hanka hýbať. Hodnoty sa nám zlepšili čomu sa neskutočne tešíme ale pre istotu mám dávať aj ortézu ale nie na nonstop. O 2mes. kontrola.
@missy97231 juj riadne máte snehu.

d_anica
16. feb 2012

Ahojte baby 🙂 musíme sa pochváliť: náš šikula sa dnes sám obrátil z chrbátika na bruško, celkom ukážkovo. A snaží sa zapierať kolienkami o zem, už len čakam kedy sa rozbehne 😵 sa mi to zda neuveritelne, dnes som si pozerala fotky spred par mesiacov, kde je ešte v bruchu a už pomaly idem chystať kašičky!!! Aj vam to tak leti?

wera.g
16. feb 2012

@nelynka18 aj ja rada kupujem v tescu majú tam krásne vecičky a za super ceny 🙂 ale 68 v H&M je o dosť väčšia než 68 z tesca... 🙂 jaj vlastne fakt, veď po Riškovi 🙂 juuuj to už v 7 mesiacoch? Fíha, to už je zachvíľku.. keď si predstavím ako rýchlo ubehli tie 4 mesiace... Joj a ďakujem za radu, vyskúšam, mohlo by zabrať, to by bolo super 🙂 ale vieš, on už mal obdobie, že sa pár krát zobudil až 2:45 a potom až o 8:00.. ale to boli asi len 3-4 noci..

wera.g
16. feb 2012

@d_anica šikulka ! 🙂 aj nám sa už prevrátil, sa potom až divil, že kde to je 😀 presne, tiež sa mi to zdá, že to neuveriteľne rýchlo letí.. ale to bude asi tým stereotypom, každý deň skoro to isté ani už neviem pomaly čo je za deň.. my už kašičky dávame, ryžovú nestlé bezmliečnu, pred spaním, ale nespí dlhšie, že by ho to viac zasýtilo, tak neviem či dávať, či nie... doktorka povedala, že skúsiť.. hm skúsili sme a čo teraz? 😀

micicka
16. feb 2012

@wera.g
@nelynka18 baby veru, aj ja už pomaly odkladám 68 a používam č.74! dnes som sokonca vytiahla tesco pyžamko 6-9mesiacov, lebo 3-6 mala všetky ogrckané a sú jej už ltt a to väčšie jej bolo skoro dobré, jedine chodidlá sa jej utopili, inak skoro v pohode veľkosť. a to keď sa narodila mala 2640g a 47cm, ona je náš tučko pažravý 😀

micicka
16. feb 2012

@tunzal naša ak náhodou spí s nami, tak ja sa veru vôbec ale vôbec nevyspím, našťastie je to len sem tam a aj to len nad ránom, inak spinká krásne v postieľke, chvala bohu, že nie je proti 😉

bettyx
17. feb 2012

@katuska_za holka, to jsou báječný zprávy! moc moc vám gratuluju že jste to tak dobře zvládli, je to báječný! mě osobně to úplně pohladilo! zpráva že budete už spolu, i když v nemocnici, ale můžete být spolu, tak ať už jste brzo doma v pořádku a už vás nic tak stresujícího nepotkalo 😎