Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@kajkape moja babick a odporucala zuzlat chlebovu korku tiez uz v cca 4. mesiaci , ale ona kvoli zubkom🙂 avsak uz som sa aj ja stretla s nazorom odbornikov, ktori to odporucaju pretoze v tomto obdobi je akesi alergenne okno, nuz nech skusi lepok. tak ci onak, ja mojho plne dojcim a experimentovat zacnem az po 6. mesiaci.
@rough, @ zuzkazv ja mam tiez ergo, kupila som tu na bazare za 50, len treba sledovat, lebo niekedy to tu predavaju pomaly za taku cenu ako v obchode, a je to super, zatial ho na to len ucim po dome behame, celkom sa mu tam paci, zatial tam bol max 20 min ale intervaly predlzujeme 😉 ale uz sa tesim ked pojdeme do prirody alebo na dovolenku k moru, tiez mam farbu modru aby aj manzel hrdo nosil 🙂 aj ked som videla na bazari peknu ruzovu manducu za 65 ale manzel by to na seba nedal 😀
ahojte kocky..aj ja sa pridavam mi sme v 6tt+0 a termin mame 21.10.uz mame 2 hcg za sebou a aj prve sono minuly piatok...uz bolo vidno aj malicku gulicku vo vacku....strasne sa tesime,tento stvrtok ideme na dalsie sono na tlkot srdiecka aspon moja lekarka je presvedcena ze ho uz bude pocut. 😀 ...vsetkym vam drzim palce 😀 do kelu teraz som si vsimla ze som v roku 2011...pardon
@veronikabussolengo 🙂 no co, takto o rok i ty budes rozoberat prikrmy 🙂 gratulujem a vsetko dobre prajem
baby potrebujem radu, moja mala odmieta pit umele mlieko myslite ze jej mozem dat nejaky biely jogurt???? Davam mliecne kase od nestle. Poradte
Čaute baby, tak my mame dnes za sebou druhe očkovanie, hádam bude bez komplikácií...inak vážime 9600g (až som sa zhačila), dlžku neviem lebo ho zabudli pomerať 😀 Prajem pekný večer.
@babulkaa no to nič moc, kolko mlieka ti približne vypije a kolko z tej zeleninky či ovocia, možno že jej stačí, keby bola hladná by aj tak vypýtala. mohla by si trošku zmeniť, malo by to nejak takto vyzerať: ráno mlieko, desiata ovovcie, obed zelenina, olovrant kaša a na večer pred spaním mlieko. alebo skús flašu vymeniť, možno len to odmieta
no zeleniny zje tak cca 1 velku hippku take mnozstvo, a ovocia tak isto, skusala som to vymenit ale ked som dala skor ovocie tak zeleninu uz nechcela papat, dnes som poobede musela dat kasu lebo mlieko ani za svet ale kasu zbastila 120ml No a na noc ked jej dam mlieko tak je za hodku hore a je hladna ( vypije tak 30-40ml viac nie ). Vo flaske to urcite nieje, mam pocit ze zistila ze je nieco lepsie ako umele mlieko a este si myslim ze ma radsej lyzicku ako flasu aspon podla jej chovania usudzujem 🙂 No nevadi aspon usetrim na umelom mlieku 😀 😀 😀 😀
@santerra my mame poradnu o tyzden a tiez uz mame vahu nad 9 kg🙂 a to vyhradne dojcim....kam nam to ti chlapi rastu? mne sa uz nevojde do hlbokeho kocika ( a to sme kupovali s vacsou vanickou) 🙂 no hlavne nech ste po tom druhom ockovani v poriadku. mne doktorka odporucala vpichy hned namazat octanovou mastou nech nevznikne opuch. naposledy to krasne zabralo, avsak vraj toto druhe ockovanie deticky horsie znasaju.
@katuska_za jééé, náš Štěpánek nechtěl brambor s mrkví vůbec.. to má čas 🙂.. první příkrm dostal ve 4měsících a nechtěl nic do šesti měsíců, tak jsme kupovali jen kašičku s příchutí pro jeho kategorii -zkuste to.. 😉
@bettyx ale nas matusko nechce ani kasicku :( no mozno mu skusim dat presnidavku a ta mu zachuti...
@lolko_lenka veď vidíš ona ani nevyzerá na tolko lebo je aj dlhá má 65 cm na tú váhu 😀, ale má byť po kom ani ja som nebola nikdy malá 😀
dobré ráno kočky.
no dnešná noc bola hrozná!!! malá zaspala o 19,00 ja o 22,30 a od pol noci začala zábava, dva krát som jej pripravila papať, že je hladná, kým som prišla zaspala... o hodinu zase mykoty, kopanie, chýbal dudel, plakanie.... o pol piatej už strašný rev, tak sa napapala a potom konečne aspoň na dve hoďky zaspala!

@zuzkazv v pohode ti staci pataptum, liliputi, beco ci akykolvek iny ergonomicky nosic. vyhoda manducy a ergo carrier je v tom, ze sa v nich miminka daju nosit od narodenia. pokial si vsak tvoja zabicka drzi hlavku, tak v poho moze ist aj do ineho. hlavne nech je ergonomicky kvoli nozickam a chrbatiku a v pripade chlapcekov aj kvoli pindurovi🙂 samozrejmee vyhoda tych drahsich nosicov je aj v tom, ze su o nieco pohodlnejsie pre nosica, ale ak babo nebudes nosit xy hodin vkuse, tak je to jedno. ak si nepotrpis na novinky, pozri si nosice v bazariku, daju sa kupit i za polovicnu cenu a v podstate su bez chybicky. kazdopadne odporucam vyskusat si nosic pred kuppu, citi bude vyhovovat (napr ergo je podla mna vhodne pre vyssich). ja som kupovala univerzalny dizajn, lebo kvietkovany a duhovy by si moj drahy na seba nedal🙂 a predsa len pocitam s tym, ze na turistike bude svista nosit on🙂