icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

micicka
22. feb 2012

@rough to vážne to druhé očkovanie je horšie. už teraz sa bojím ☹ a to očkujeme až 20.3.
a riadne valibuka máš 🙂 to môj tučko je proti vám nič moc 🙂

tunzal
22. feb 2012

@micicka síce my už v noci nepapáme možno aj dva mesiace dozadu ale ešte stále mám v termoske pripravenú vodu pri posteli aby som nemusela utekať keby bola hladná. 😀

tunzal
22. feb 2012

@micicka chvala bohu naše druhé očkovanie nebolo horšie, teraz nemala ani zvýšenú teplotu, ale pre istotu som jej dala čípok hned ako sme prišli domov, čakala som že bude aj horšie jesť tak isto ako pri prvom očkovaní ale nie všetko bolo v pohode. 🙂

katuska_za
22. feb 2012

nema niektora zaujem o nutriton? zostali mi, na cene sa dohodneme 🙂 pripadne vymenime za nieco z bazarika ak by bol zaujem.. mam 2 neotvorene krabice a jednu som len raz odobrala... malemu asi opravili aj reflux s tym srdieckom 🙂

santerra
22. feb 2012

@lolko_lenka maleho len kojim a on je riadny papkač 😀 nič si nenecha ujsť 😀 hehe doktorka az neverila že nam za mesiac pribral 2 kila 😀

nelynka18
22. feb 2012

ahojte baby
nas dominik ma zas chytene uska....risko mal do roka stale s uskami problemi,zdedili to po dedkovi 😠 ale mame super kvapky,ktore hned zaberaju 🙂 vcera sme boli na nozicky a vsetko je ok uz nemusime ist na kontrolu tak som rada.a dnes nas caka ockovanie,no dufam,ze nebude moc placu a zvladneme to na 1 🙂 konecne som sa dnes dobre vysplala bo maly vstal 1x az o 5:20 a muzovi nezvonil budik,tak este ze sa maly zobudil bo by nestihol odvoz do prace.dnes sli do BA tak cely den sama.este ze mam mamu bo neviem ako by som odsoferovala od doktorky ak bude maly bacat 🙂 pekny dnik vam prajem vsetkym

kajkape
22. feb 2012

@lucy56 takze ty malemu budes tu korku davat?

micicka
22. feb 2012

@tunzal ani moja už v noci nepapá, tiež už dosť dlho, ale táto noc bola hrozná ☹ možno keby jej dám o tej pol noci papať, tak v kľude spinká, no len keď ona zase zaspala a ja som ju nechcela budiť. no nevadí, snáď to bude dnes lepšie

micicka
22. feb 2012

@nelynka18 tak držím palce aby to očkovanie fakt bolo ok, a nevadí, že má chytené to uško?

lucy56
22. feb 2012

@kajkape no skusim mu dat bud korku,alebo kusok rozka zuzlat alebo obilnu kasu,zatial ja kojim a davam len na veceru kasu nemliecnu, bezlepkovu a aj to koli tomu ze bol hladny a potrebovala som jedno kojenie vynechat aby sa mlieko dotvorilo

micicka
22. feb 2012

@santerra no teda, že kojené dieťa priberie 2kg za mesiac 😀 😀 super papá, maminka má našťastie dosť mliečka, tak nech sa vám takto darí aj naďalej 😉

katulka74
22. feb 2012

@santerra ,fuha 🙂,my mame 5 mes a 2 tyz a maly vazil 7200 gr,vy ste teda riadny 🙂))

santerra
22. feb 2012

@rough no tak to ste tiež chlapiny riadne 😀 máme čo nosiť. Včera po očkovaní bolo v pohodke, dala som mu pol čipku ako prevenciu ale rano sa zobudil umrnčany tak som mu premerala a po odratani mal 37,6 ☹ šupla som mu už cely čipok a pospinkal 2 hodky, teraz už teplota nieje a dufam ze už ani nebude, avšak na pravej nožke to ma take ztvrdnute tak som mu dala obklad. Prve ockovanie sme mali bez problemov, asi to druhe je fakt horšie 😒

nelynka18
22. feb 2012

@micicka dakujem 🙂 neviem s tym uskom uvidime co povie doktorka...ale bola by som rada,keby ho uz konecne zaockuje.no snad to vadit nebude....

rough
22. feb 2012

@santerra, tak sa mi zda, ze sa plne dojcenym babatkam akosi lepsie dari🙂 inak je to celkom zvlastne, ale Robino nie je vobec tucnucky, on je iba vacsi v objemoch...ani nema dvojitu briadku ani vela faldickov, tak neviem kde sa mu tie kila beru🙂 je dokonca vacsi ako kamaratkin o 6 tyzdnov starsi syn....no zda sa mi, ze vdaka tomu, ze je taky riadny, akosi lepsie znasa ockovania a vobec vsetko. Tfuj tfuj, snad som nezakrikla🙂 moja pediatricka vravela, ked som sa bala reakcie na prve ockovanie, ze deticky horsie reaguju na to druhe preockovanie, ze vtedy byvaju tie extremne vysoke teploty a plac. Takze ak ste mali "iba 37,6" tak to je uuuuuplne super. Dufam, ze aj moj to takto zvladne. Dufam a prajem vam, aby aj druha noc bola ok. Btw, tvoja dokina neriesila, ze tak rychlo pribera? Nasa uz minule komentovala, ze sme na hornej krivke rastu🙂 no a co,dojcene tazko drzat na dietke a flasu mu odmietam dat, nuz ho ani vodickou neoblbnem...

tunzal
22. feb 2012

dospeli sme k tomu, že nám zemiačik nechutí, ani zvlášť ani s mrkvou! 😀 , ale hipp prvá tekvica bude asi výťaz, 😀 😀 😀 neskutočne jej chutilo, zjedla celú, keby som otvorila druhú možno by aj z toho dala, ale na prvý šup asi stačí jedna fľaška. baby čo prikrmujete, mlieko dáte hned po príkrmu, alebo po istom čase, lebo mi teraz ešte nechcela, len neviem či jej to stačilo, asi skúsim po takej polhodinke mlieko, možno bude chcieť

misickab3
22. feb 2012

Ahojte baby, už dlhooooooooo som to tu nečítala- akosi nie je na to čas. Teraz okrem iného sa snažím nájsť pre nás vhodný športový kočiarik- čo nevidieť má Emmka 5 mesiacov, tak sa už vážne obzerám, lebo za mesiac, dva prehupneme asi do šporťáku...ale som z toho zúfalá- keď sa mi už nejaký kočík páči, stále sa nájde toľko aj negatívnych recenzií, že už vážne neviem- a to pozerám také "overené a známe" značky, nie zrovna lacné.....tak neviem...AKÉ ŠPORŤÁKY MÁTE VY?
ďakujem za každú odpoveď

santerra
22. feb 2012

@misickab3 Ahojky, ked nakukneš do mojho albumu najdeš tam aj nas sportiak, este sme ho neskúšali ale najbližie už budeme musieť kedže sa už ledva spraceme do hlbokého, chudatko moje už ma v nom nožicky mierne pokrčené 😀 Kupili sme 3-kombinaciu z Polska a nemožem zatial ani jedno zle slovo na ten kočiarik...spokojnosť velka no uvidime čo to bude so športakom... 🙂

bettyx
22. feb 2012

@katuska_za ahá, tak uvidíte.. za zkoušku nic nedáte -a když nebude chtít teď, tak se tím netrap -ono jim to prostě nechutná, ale přijde k tomu, uvidíš 😎

santerra
22. feb 2012

@rough No vieš, tušim ked mal matej 3 mesiace tak to chcela riešiť, lebo že vela priberá a bla bla a nariadila mi ho dojčiť každé 4 hodiny, ale ja som to neriešila a pekne som mu dala stále ked chcel, nebudem predsa decku odopierat ked ma chuť a drzať ho o hlade 4 hodiny. Teraz mi papa ako kedy,niekedy kazde 2 hodky a niekedy vydrží aj 4 hod. je to rozne, už to ani nesledujem...proste ked chce vtedy dam 😀 Heh ved nam nikto neverí že má iba 4 mes a 2 týždne ale horšie že vsetky veci sú mu napasované a do kočíkauž ledva vlezieme ( nožky už musi mat ohnute) tak cez vikend idem vytiahnuť sportak 😀 Tiež na nom nevidim nejake extra faldy...asi to len ťažke kosti hm...ale hlavne že je zdravý a je uplne jedno kolko váži predsa. Tak nech vam dobre dopadne to očkovanie 🙂

zuzanazuzana
22. feb 2012

ahojte!
tak mame po ockovani, mala este buva v kociku odvtedy. hned ako sa zobudi jej na to dam studene zabaly, to jej pomohlo aj 1x. inac strasne plakala hned ako sa jej doktor prihovoril a plakala az kym sme vysli von od doktora. je to taky nas plack, stale narieka pri druhych!
v nedelu budeme mat 5 mesiacov a teraz vazi 6150g a meria 64cm!!!!!!!!!!! za 6 tyzdnov pribrala 750g.

micicka
22. feb 2012

@tunzal no ja som dnes musela dať najskôr mlieko, pretože dlho spala a už bola moc hladná, tak strašne plakala 😒 tak musela ísť prvá fľaša a až potom mrkvička,
ale bežne dám príkrm a hneď mliečko, ale my zatia ľpapáme veľmi málo. ja si myslím, že to tovjej malej stačilo, tak preto nechcela

nelynka18
22. feb 2012

ahojte
tak po poradni ma 6500g a 65 cm 🙂 taka spagetka hotovy model 😀 aj ho ockovali chudatko ako plakal ☹ ale vzala som ho na ruky a bolo dobre.teraz haja a doktorka nam odporucila super cipky su to homeopatika cize na prirodnej baze a tlmia bolesti pri ockovani,zubkov,pri teplotke a aj pri problemoch s bruskom...vraj bolo vela dobrych ohlasov na ne 🙂 no tak som zvedava...
@misickab3 ahoj asi 2-4 stranky dozadu mam fotku sportaka,ktory mi pride uz v piatok 🙂 potom dam info aky bude 🙂

14petulka88
22. feb 2012

@nelynka18 Tiez sme teraz kupovali sportak :D

nelynka18
22. feb 2012

@14petulka88 ano?a aky?

lolko_lenka
22. feb 2012

@nelynka18 Viburcol?

14petulka88
22. feb 2012

@nelynka18 Peg-perego si completo 🙂 lahucky fajny pridavam fotku 🙂

14petulka88
22. feb 2012
nelynka18
22. feb 2012

@lolko_lenka ano ten 🙂
@14petulka88 hmmm krasny a ta hneda je super.len mne sa viac pacia troska vacsie kolesa ale inak je super 🙂

lolko_lenka
22. feb 2012

tie čo kojíte a začali ste s príkrmami, tak ho predpokladám dávate miesto obeda (mne tak doporučila pediatrička) a po tom, čo aspoň pár lyžičiek zje, tak kojíte alebo chvíľku počkáte? Začali ste dávať aj nejakú vodičku alebo čajík, či stačí to kojenie? O tej vodičke alebo čajíku mi totiž pediatrička nič nevravela...