Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
nema niektora zaujem o nutriton? zostali mi, na cene sa dohodneme 🙂 pripadne vymenime za nieco z bazarika ak by bol zaujem.. mam 2 neotvorene krabice a jednu som len raz odobrala... malemu asi opravili aj reflux s tym srdieckom 🙂
@lolko_lenka maleho len kojim a on je riadny papkač 😀 nič si nenecha ujsť 😀 hehe doktorka az neverila že nam za mesiac pribral 2 kila 😀
ahojte baby
nas dominik ma zas chytene uska....risko mal do roka stale s uskami problemi,zdedili to po dedkovi 😠 ale mame super kvapky,ktore hned zaberaju 🙂 vcera sme boli na nozicky a vsetko je ok uz nemusime ist na kontrolu tak som rada.a dnes nas caka ockovanie,no dufam,ze nebude moc placu a zvladneme to na 1 🙂 konecne som sa dnes dobre vysplala bo maly vstal 1x az o 5:20 a muzovi nezvonil budik,tak este ze sa maly zobudil bo by nestihol odvoz do prace.dnes sli do BA tak cely den sama.este ze mam mamu bo neviem ako by som odsoferovala od doktorky ak bude maly bacat 🙂 pekny dnik vam prajem vsetkym
@rough no tak to ste tiež chlapiny riadne 😀 máme čo nosiť. Včera po očkovaní bolo v pohodke, dala som mu pol čipku ako prevenciu ale rano sa zobudil umrnčany tak som mu premerala a po odratani mal 37,6 ☹ šupla som mu už cely čipok a pospinkal 2 hodky, teraz už teplota nieje a dufam ze už ani nebude, avšak na pravej nožke to ma take ztvrdnute tak som mu dala obklad. Prve ockovanie sme mali bez problemov, asi to druhe je fakt horšie 😒
@santerra, tak sa mi zda, ze sa plne dojcenym babatkam akosi lepsie dari🙂 inak je to celkom zvlastne, ale Robino nie je vobec tucnucky, on je iba vacsi v objemoch...ani nema dvojitu briadku ani vela faldickov, tak neviem kde sa mu tie kila beru🙂 je dokonca vacsi ako kamaratkin o 6 tyzdnov starsi syn....no zda sa mi, ze vdaka tomu, ze je taky riadny, akosi lepsie znasa ockovania a vobec vsetko. Tfuj tfuj, snad som nezakrikla🙂 moja pediatricka vravela, ked som sa bala reakcie na prve ockovanie, ze deticky horsie reaguju na to druhe preockovanie, ze vtedy byvaju tie extremne vysoke teploty a plac. Takze ak ste mali "iba 37,6" tak to je uuuuuplne super. Dufam, ze aj moj to takto zvladne. Dufam a prajem vam, aby aj druha noc bola ok. Btw, tvoja dokina neriesila, ze tak rychlo pribera? Nasa uz minule komentovala, ze sme na hornej krivke rastu🙂 no a co,dojcene tazko drzat na dietke a flasu mu odmietam dat, nuz ho ani vodickou neoblbnem...
dospeli sme k tomu, že nám zemiačik nechutí, ani zvlášť ani s mrkvou! 😀 , ale hipp prvá tekvica bude asi výťaz, 😀 😀 😀 neskutočne jej chutilo, zjedla celú, keby som otvorila druhú možno by aj z toho dala, ale na prvý šup asi stačí jedna fľaška. baby čo prikrmujete, mlieko dáte hned po príkrmu, alebo po istom čase, lebo mi teraz ešte nechcela, len neviem či jej to stačilo, asi skúsim po takej polhodinke mlieko, možno bude chcieť
Ahojte baby, už dlhooooooooo som to tu nečítala- akosi nie je na to čas. Teraz okrem iného sa snažím nájsť pre nás vhodný športový kočiarik- čo nevidieť má Emmka 5 mesiacov, tak sa už vážne obzerám, lebo za mesiac, dva prehupneme asi do šporťáku...ale som z toho zúfalá- keď sa mi už nejaký kočík páči, stále sa nájde toľko aj negatívnych recenzií, že už vážne neviem- a to pozerám také "overené a známe" značky, nie zrovna lacné.....tak neviem...AKÉ ŠPORŤÁKY MÁTE VY?
ďakujem za každú odpoveď
@misickab3 Ahojky, ked nakukneš do mojho albumu najdeš tam aj nas sportiak, este sme ho neskúšali ale najbližie už budeme musieť kedže sa už ledva spraceme do hlbokého, chudatko moje už ma v nom nožicky mierne pokrčené 😀 Kupili sme 3-kombinaciu z Polska a nemožem zatial ani jedno zle slovo na ten kočiarik...spokojnosť velka no uvidime čo to bude so športakom... 🙂
@katuska_za ahá, tak uvidíte.. za zkoušku nic nedáte -a když nebude chtít teď, tak se tím netrap -ono jim to prostě nechutná, ale přijde k tomu, uvidíš 😎
@rough No vieš, tušim ked mal matej 3 mesiace tak to chcela riešiť, lebo že vela priberá a bla bla a nariadila mi ho dojčiť každé 4 hodiny, ale ja som to neriešila a pekne som mu dala stále ked chcel, nebudem predsa decku odopierat ked ma chuť a drzať ho o hlade 4 hodiny. Teraz mi papa ako kedy,niekedy kazde 2 hodky a niekedy vydrží aj 4 hod. je to rozne, už to ani nesledujem...proste ked chce vtedy dam 😀 Heh ved nam nikto neverí že má iba 4 mes a 2 týždne ale horšie že vsetky veci sú mu napasované a do kočíkauž ledva vlezieme ( nožky už musi mat ohnute) tak cez vikend idem vytiahnuť sportak 😀 Tiež na nom nevidim nejake extra faldy...asi to len ťažke kosti hm...ale hlavne že je zdravý a je uplne jedno kolko váži predsa. Tak nech vam dobre dopadne to očkovanie 🙂
ahojte!
tak mame po ockovani, mala este buva v kociku odvtedy. hned ako sa zobudi jej na to dam studene zabaly, to jej pomohlo aj 1x. inac strasne plakala hned ako sa jej doktor prihovoril a plakala az kym sme vysli von od doktora. je to taky nas plack, stale narieka pri druhych!
v nedelu budeme mat 5 mesiacov a teraz vazi 6150g a meria 64cm!!!!!!!!!!! za 6 tyzdnov pribrala 750g.
@tunzal no ja som dnes musela dať najskôr mlieko, pretože dlho spala a už bola moc hladná, tak strašne plakala 😒 tak musela ísť prvá fľaša a až potom mrkvička,
ale bežne dám príkrm a hneď mliečko, ale my zatia ľpapáme veľmi málo. ja si myslím, že to tovjej malej stačilo, tak preto nechcela
ahojte
tak po poradni ma 6500g a 65 cm 🙂 taka spagetka hotovy model 😀 aj ho ockovali chudatko ako plakal ☹ ale vzala som ho na ruky a bolo dobre.teraz haja a doktorka nam odporucila super cipky su to homeopatika cize na prirodnej baze a tlmia bolesti pri ockovani,zubkov,pri teplotke a aj pri problemoch s bruskom...vraj bolo vela dobrych ohlasov na ne 🙂 no tak som zvedava...
@misickab3 ahoj asi 2-4 stranky dozadu mam fotku sportaka,ktory mi pride uz v piatok 🙂 potom dam info aky bude 🙂
@nelynka18 Tiez sme teraz kupovali sportak :D
@14petulka88 ano?a aky?
@nelynka18 Viburcol?
@nelynka18 Peg-perego si completo 🙂 lahucky fajny pridavam fotku 🙂
@lolko_lenka ano ten 🙂
@14petulka88 hmmm krasny a ta hneda je super.len mne sa viac pacia troska vacsie kolesa ale inak je super 🙂
tie čo kojíte a začali ste s príkrmami, tak ho predpokladám dávate miesto obeda (mne tak doporučila pediatrička) a po tom, čo aspoň pár lyžičiek zje, tak kojíte alebo chvíľku počkáte? Začali ste dávať aj nejakú vodičku alebo čajík, či stačí to kojenie? O tej vodičke alebo čajíku mi totiž pediatrička nič nevravela...

@rough to vážne to druhé očkovanie je horšie. už teraz sa bojím ☹ a to očkujeme až 20.3.
a riadne valibuka máš 🙂 to môj tučko je proti vám nič moc 🙂