icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lolko_lenka
22. feb 2012

@nelynka18 tak ten je super, ten nám pomohol počas jednej veeeeľmi kritickej noci, kedy sme si mysleli, že sa Nelke prerežú snáď všetky zúbky naraz... Našťastie, odvtedy sme nepoužili. A držím päste, aby ste ani vy nemuseli použiť 🙂

14petulka88
22. feb 2012

@nelynka18 no ono nie su az take male ako vyzeraju tiez som sa toho bala ale po snehu ide super 🙂 a ten co vam pride je aka znacka? tiez je velmi pekny

jani74
22. feb 2012

@lolko_lenka my sme už začali obedíky dávať zeleninku a veľmi dám chutí 😉 hoci nespapáme veľa. Hanka je hrozne zlatá ako krásne papká a niekedy nestíham dávať čo tak otvára pusinku a stále pýta ale rýchle sa unaví. Kojíme sa až neskôr podľa potreby. Vodičku ani čajík nechce, aj by asi chcela ale fľašu nechce absolutne ani dudel žiadny.

Ach maminky my máme otrasné dni a noci - jedovaté, uplakané, zúrivé všetko čo sa mihne okolo pusinky ideme rozdthať ☹zubadla nás trápia a včera a dnes aj zvýšená teplotka. Dala som aj nurofenik sirupček na noc ale nič nezabralo. Noc je buntošivá aj každých 20-30min hore a cez deň hajinká dnes len 3X po 30min inak 4X ☹A ten jantárový náramok tiež nefunguje ☹

jana0706
22. feb 2012

@misickab3 my sme kupovali hned po narodeni trojkombinaciu Peg perego Pliko switch Easy drive http://www.bambini.sk/sk/4801/26/peg-perego-swi... , uz sa tesim ked tak za mesiac vytiahneme sportovu cast, ale nastastie sa este do hlbokeho v pohode zmestime...a od kamosov sme zdedili Peg perego GT3 http://www.babatkosk.sk/396,peg-pérego-gt3-comp... , to keby som niekedy potrebovala sportove velke kolesa, je prakticky ale nie je taky fajn skladny ako nase pliko...

nelynka18
22. feb 2012

@lolko_lenka no ved je lepsie pouzit to ako paralen 🙂 ja som mu ho dala teraz na noc kedze ho ockovali,tak pre istotu 🙂 no snad bude lepsie znasat prerezavanie zubkov ako risko ten tiez v noci vzdy buntosil 😒
@14petulka88 tak to je fajn...takze ste ho uz aj pouzivali?dominik tiez uz nevydrzi dlho spat a ked z vanicky nic nevidi tak sa jeduje 😀 ked uz bude takto,ze nebudu mrazi mozno ho aj my vyuzije uz skor ako som planovala vies ked bude svietit slniecko,tak sa mozeme prejst aj ked nebude spinkat 🙂 znacka je to silver cross...

nelynka18
22. feb 2012

@jana0706 obydva kocariky su krasne 🙂 len ten trojkolesovy sa neobsluhuje moc dobre.moja svagrova ho ma a vzdy sa to koleso vzprieci ked ideme cez obrubnik na chodnik ale inak su velmi pekne oba 🙂

14petulka88
22. feb 2012

@nelynka18 no vyuzivame lebo teraz behacky po doktoroch tak nam prisiel vhod.... musim zrobit vodicak a bude po probleme 🙂

nelynka18
22. feb 2012

@14petulka88 jaj kvoli tej uzlinke ze?a ako ste na tom?no vodicak je na nezaplatenie...si ani neviem predstavit,pri dvoch deckach,ze by som bola bez auta 😀

14petulka88
22. feb 2012

@nelynka18 Tak malicku mi strazi mama inac by som sla asi do rici :D no uzlina sa zmensila je to dost velke ale nato ze lieky berie len dva tyzdne si myslim ze je to pokrok... najlepsie ze on to ani nevnima nieje nervozny takze je to zvladnutelne....No my sme auto kupili v maji presne koli tomu ze dva deticky budu len vodicak som chcela robit po porode, len nejak som sa do toho nepustila este... a teraz by sa mi zisiel auto stoji pred blokom a ja sa trepem po elektrickach :D

micicka
22. feb 2012

@nelynka18 tak super ste to zvládli, pekné miery 🙂 a aké sú to čípky, to by sa aj mne páčilo, radšej ako panadol a podobné

nelynka18
22. feb 2012

@14petulka88 zlate maminy 🙂 aj moja strazi vzdy ked je treba 🙂 chudatko esteze to nevnima a snad sa to upravi samo drzim palce. a to ma z toho TBC?no teda tak auto zostalo naocot 😀

nelynka18
22. feb 2012

@micicka no hotovy model 😀 volaju sa vibarcol....teraz som mu dala na noc tak uvidim ako pomozu....

14petulka88
22. feb 2012

@nelynka18 no hej z tbc... zevraj to vznika aj z toho ak zle pichnu tu vakcinu.. no auto, moj chlap ma vodicak len do prace ho nebere lebo v meste velmi drahe parkovanie :D

micicka
22. feb 2012

@jani74 o nociach ani nehovor, túto som spala asi 3 hodiny, katastrófa 😠
a s tým trhaním tiež nekomentujem, nie je to až také hrozné, ale chcela mi "zožrať" moju ruku 😀

lutsy
22. feb 2012

@14petulka88 ten kocik je krasny, presne v tej farbe som hovorila ze je najkrajsi 🙂 ja sa rozhodujem medzi peg perego SI a vela easy drive, ten maju teraz za 149, len nenasla som referencii moc na tu Velu....http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3284... kvoli tomu ze manzel chce jednou rukou riadit a asi telefonovat 😀

lolko_lenka
22. feb 2012

@jani74 a to ti aj pediatrička vravela, že už môžete začať s príkrmami? Lebo mne vravela, že až od ukončeného 6.mesiaca. Ale asi to záleží aj na Dr.

kucminka
22. feb 2012

maminy,ktoré ste na UM a začali ste dávať mliečnu kašu,zarábate to s mliečkom čo pijú detúrence,alebo s vodou?Je tam písané s vodou,ale sa mi to zdalo aj tak riedke,a nášmu malému bolo málo,tak som mu musela ešte dorobiť,veď to balenie nám nevyjde ani na týždeň na večeru 🙂

micicka
22. feb 2012

@kucminka ja som ešte kašu nadávala, ale budem dávať s mliekom, na sunarke píšu, buď voda alebo mliečko, či už materské alebo UM

kucminka
22. feb 2012

@jani74 no ten jantárový náramok nefunguje ani u nás,je to nejaké pokazené 🙂

micicka
22. feb 2012

a ešte nejake fotečky našej bambulky

kucminka
22. feb 2012

@micicka takže keď je tam písané 150ml vody a 6pol.lyžíc kaše,tak mám zarobiť 150 Nutrilonu a do toho ešte dať tých 6 lyžíc kaše?

micicka
22. feb 2012

@kucminka áno tak 😉

kucminka
22. feb 2012

@micicka a nebude to moc husté?Ja som z toho magor,ešte som mu dala dudlík s väčšou dierkou a on to mal ani nie za 5minút spapané.No som zvedavá,či aspoň vydrží dlhšie spať,lebo sa v noci často budí a ako sme kedysi prespali až skoro do rána ,teraz sa budí okolo pol druhej na mlieko a potom je aj hodinu hore dokedy zaspí,ach...

micicka
22. feb 2012

@kucminka veď uvidíš aké to bde, prípadne najskôr daj menej kaše a uvidíš akú to má hustotu a potom pridáš, ale podľa mňa to nebude moc husté

kucminka
22. feb 2012

@micicka mne sa zdalo veľa aj tých 6 lyžíc na 150ml vody,ale keď som to zarobila,tak som videla že to nieje také husté,tak zajtra vyskúšam takto.Ďakujem.

missy97231
22. feb 2012

ahojte? bavili ste sa vyssie o kocikoch - uz vsetky ste v sportiakoch ci este sa vojdu do vaniciek?

micicka
22. feb 2012

@missy97231 my máme ešte vaničku a ešte neplánujem meniť, zatiaľ sa zmestí 😉

missy97231
22. feb 2012

@micicka tak to sme dve 😉 aj Adelka je este vo vanicke,,, sice natesno, ale neplanujem menit teraz v zime 🙂

uhlopriecka
22. feb 2012

@micicka @kucminka @missy97231 @jani74 @lolko_lenka
ahojte baby! ja som sem zabludila po velmi dlhom case a teda cumim co sa uz vsetko deje s vasimi babatkami. ja len teraz neviem ci hovorite o oktobrovych 🙂 teda uz vasim mrnusom idu zuby a nebodaj uz maju aj prerezane?
davate uz prikrmy a pozeram ze aj zeleninku (teda nielen kasicky)? mne lekarka povedala ze mam zacat so zuzlanim korky chleba kvoli lepku a aj alergologovia teraz razia teoriu ze medzi 4-6 mesiacom je nejake alergologicke okno v organizme a treba zaviest lepok. uz mam aj kasicku babylove kupenu len som ju este mojmu mrnusovi nedala.
a uz chystate sportovy kociar? to uz vam babenka sedia alebo ich mozeme tam dat do polosedu?
ja sa snazim satkovat a je to super vec. no zacali sme len nedavno lebo mojmu malemu sa to moc nelubilo. a je to dost namahave 🙂
majte sa krasne!

micicka
22. feb 2012

@uhlopriecka áno hovoríme o októbrových detičkách 🙂 neboj nie každé sú tak dopredu....
mojej ešte zúbky nejdu - našťastie, ale slintá a všetko hryze, tak možno čoskoro. príkrmy začali už asi všetky čo nekojíme, mne kázali zeleninkou, potom mäsko, kašičky, ovocie. ale každý lekár povie inak, s tým lepkom to teraz všetci hovoria.
ale tá kôrka sa mi veru nepozdáva, už to tu niekto písal, hlavne za to, že by som sa bála, že jej kúsok zabehne, predsa len aj keď nemajú zuby, môže sa kúsok oddeliť...
športák ešte ee, na to máme čas, ja som myslela, že až keď bude sedieť 😉 čo bude asi za chvíľku, veď nech aj ten hlboký kočiar využijem