Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@jana0706 juj tento v bežovo hnedej kombinácii bol môj favoriť ale financ nedovolili.
@micicka ja dúfam, že ich nebudú dlho trápiť. Nám tie čípky pri Matejkovi nezaberali, vlastne nič a ani teraz ☹
@lolko_lenka nehovorila. Bolo málo mliečka a za mesiac pribrala lem 200 tak som skúsila a ak by nepasovalo ešte začať tak by bola nejaká reakcia ale klop-klop bez problémov. Aj pri Maťkovi som začala skôr.
@micicka jeeej ako nádherne sa smeje 😀 a ten chocholúšik-už sa neviem dočkať, keď budeme zapínať pukačky a robiť vrkôčiky 😀
@lutsy No my sme chceli troska v inej hnedej ale nikde som nevedela zohnat vobec tento typ kocika nieto este vo farbe v ktorej som chcela... 🙂 ak sa rozhodnes pre tento mala by si rychlo rozmyslat lebo maju velke problemy z dodavatelmi 🙂
@uhlopriecka presne tak ako píše micicka.
@missy97231 ahoj,my uz sme tiez v sportiaku,maly sa mi uz jedoval v hlbokom,bol tam natesno,tiez sme narodeny v septembri
ahoj holky, koukám že už stěhuejte dětičky do sporťáčků... to nám to uteklo... 😔 .. my ještě drandíme v korbičce -přijde mi že se tam líp udrží teplíčko... kolikrát bych se tam k něm nastěhovala a taky si to chci pořádně užít, protože je moje poslední miminko, tak si to chci vychutnat co nejdýl -taky je z něj pěkný mamánek 😅 ... přidávám pár fotek.. náš prvorozený malý princ slavil tři roky -měl největší radost z figurek pata a mata.. a Šimonek je fešák všech fešáků...
jsou to takový sympaťáčci moji
@micicka malá je krásnučká 😵 koľko váži? lebo sa mi zdá že naša je asi o polovicu menšia, nechápem prečo nerastie 😔
@nelynka18 no máte doma fakt modela 🙂 súfam že noc po očkovaní prebehla ok.
my sa ešte do športového kočíka nebudeme tak rýchlo sťahovať, náš tam má aj tú funkciu že sa dá nadvihnúť časť vaničky aby bolo dieťatko v polosede takže to asi začnem využívať tak ked sa oteplí a do vaničky sa malá v pohode zestí kedže je malinká a to tam má fusak a je v overale a aj tak je tam ešte miesto 😅 . Inak baby čo prikrmujete a dávate už večer kašičku dávate ju tesne pred spaním?? lebo malá je hladná večer ale tak okolo 5tej by som jej chcela dať. a kašičky kupujete len tie originál od hami alebo nutrilonu alebo sunaru? lebo ja by som chcela dať také čo sú bio len nie je tam napísané od akého veku sa to môže tak že či náhodou nemáte niektorá skúsenosť 🙂
@14petulka88 no tak drzim palce aby to bolo bez operacie 🙂 jasne parkovne je dnes vsade a za nenormalnu cenu 😒
@kucminka ked kupujes mliecnu kasu tak sa zarabas s vodou,ked kupujes nemliecnu tak zarabas do mlieka 🙂
@zuzkazv ahoj no noc nic moc...do polnoci sa budil kazdu hodinu.potom som mu dala cipok a budil sa kazde 3 hodiny ale len si cosi mrmlal a potom zaspal ale aj tak som bola hore 😒 teraz rano je ok tak uvidime co bude cez den 😉 to v tej vanicke mate super...ja to mam na kocari co mam na balkone len ten ma blby podvozok,von s nim nechcem chodit a ten co mame na von ma velku vanicku kludne by tam vydrzal aj 3 mesiace este len nema polohovatelnu opierku a niekedy ked ideme do nakup.centra,tak sa jeduje ze nic nevidi 😀 ja davam mliecnu kasu od hamicka a dovcera som mu ju davala vecer pred spanim a vcera som mu ju dala o 18hodine len to neviem teraz porovnat,ci sa budil kvoli mlieku alebo z toho ockovania ale asi z ockovania 😒
Ahojte babenky... tak náš Riško ide byť očkovaný, už má zahojenú ranu po TBC očkovaní. 😔 Inak sa toho veľmi bojím. Priplácali ste si tú 13 valentnú očkovaciu látku na pneumokoky? Aké ste mali reakcie po očkovaní? Inak moc veľa času nemám, tak len sem-tam Vás čítam a nakúkam.. Riško celé dni nespí, spí jedine v noci. Dnes zaspal o osmej a zobudil sa až o 3.36. A to ho potom beriem k sebe a cická až do rána... 🙂 Cez deň zavrie oči na 5 minút, kým som pri ňom, akonáhle ho položím do postieľky, alebo od neho odídem, je hore.. Je to taký ciciak. Zatiaľ sa ešte kojíme, mliečka mám, pribrala som hrozne, už sa len gúľam, čo pijem vineu každý deń. Ale tak hlavne, že kojím. Ak chcem, aby spal, musím si ľahnúť k nemu a zaspím tuším skôr, ako on.. taká som unavená.. Aj keď spí dobre celé noci, ja sa veľmi nevyspím, stále som hore, či už sa nezobudil a keď je pri mne, spím takým jemným spánkom, aby som ho nepriľahla.. Ale inak je zlatý.. prikladám nejaké foto..
@missy97231 ahoj nas je tiez este vo vanicke ale mam objednany sportak ale kedy ho zoberem von este neviem...skor ho budem brat ked pojdeme niekde do nakup.centra alebo tak...na beznu prechadzku asi budeme este vo vanicke 🙂
@katy31 no boli,veru nech radsej ockuju mna ako jeho chudatka deti...dala som mu cipok ked sme prisli od dr. a vecer pred spanim som mu dala viburcol(homeopaticky cipok proti bolesti) ale o polnoci mal teplotu 37,7 po odratani,tak som mu dala opat cipok a ponom uz lepsie spal ale ja nie bo spal so mnou v posteli 😒 🙂
@nelynka18 to sa teraz ešte dáva aj Diazepam deťom? 😕 Proti fibrotickým kŕčom z teploty či nie? 😕 No ja sa toho príšerne bojím, ani som ho nechcela dať očkovať, ale lekárka sa furt tak tvári, ako keby som bola najhoršia matka na svete. A potom dávali reportáž, že na Ukrajine sú veľmi rozšírené osýpky, tak ja tu v Ke, kde migrujú ukrajinci jedna radosť nechcem riskovať.. 😔 Asi tam budem plakať v pondelok, namiesto neho.. 😔
@lolko_lenka ahoj a ty uz prikrmujes nechcela si az 6mesiaca?
@micicka práveže tam nieje napísane že či to je pre deti alebo nie ja som to dávala aj riškovi ale vtedy som to objavila až ked mal 6 mesiacov a to som sa už nebála mu to dať ale zuzka má ešte len 4a pol takže neviem že či jej to môžem dať 😒 na balíčku je napísané len zloženie napr. bio ryžová instantná kaša má ako zloženie uvedené: bio ryža a nič iné takže by jej to nemalo uškodiť, ešte sú tam uvedené energetické hodnoty ale do toho sa ja vôbec nevyznám že koľko čoho treba za deň. a je tam že sa to môže urobiť buď s vodou alebo s mliekom, mne ide hlavne o to že je to neporovnateľne lacnejšie ako tie kaše od hami alebo sunaru tento balík bio ryžovej kaže má 200g a stál 0,60€
@nelynka18 joj chudáčik asi ho to v noci bolelo ked sa tak často budil nech mu to rýchlo prejde 😉
@nelustek neprikrmujem ešte, zatial len zbieram info 🙂
@katy31 no on sa dava az pri teplote na 39stupnou...ja som prekonala fibroticke krce v dectve a velmi som sa bala a este aj bojim,ze jedno z mojich deti to po mne zdedi 😒 joj no to veru neriskuj akoze bolo mi maleho velmi luto ale keby nieco chyti a neni zaockovany velmi by som si to vycitala 😖
@lolko_lenka aha, mne ohladne cajiku dr povedala ze mam zacat davat aby si zvykala,kvoli tomu ze ked jej pojdu zubky a bude teplotovat budem musiet davat cajik.Tak aby si zvykla na inu chut 😉 ale ved vy uz budete ma zachvilu pol roka?
@kajkape Ahojik, ja som tiez pri prvom zacala s prikrmami ao 6,5 mesiaca.....pecivo som dokonca davala este neskor ako ty. Ja si myslim, ze ta korka je hlupost. Ana to asi myslela, aby si dietatko masirovalo dasna - je to dobre na vychadzajuce zubky. Ale ja to urcite praktikovat nebudem.Ale je to na Tebe. Myslim, ze s tymi vsetkymi prikrmami a jedlami, pokial babatko prospieva, netreba ponahlat. Ved to vies, ked mas uz druhe babatko.

@uhlopriecka ahoj.. z toho vsetkeho co si vymenovala tak nic sa nas "netyka' 😀 😀 😀 sice sme mali byt povodne oktober, ale poponahlala sa a nakoniec sa narodila v septembri,, je kojena, takze este vobec neprikrmujem, ani kasickami.. zuby sa asi netlacia, aj ked sa slinta nehorazne,,, ale to zuby nemusia byt 🙂 a na sportak som sa pytala preto, lebo syn uz v jej veku bol v sportaku,,, sice bol o 2kg tazsi nez je Adelka 😉 a Adelka uz je tam ozaj natesno, ked je vo fusaku (sme z Oravy, tak tu je ina zima 😀 😀 nez inde na SK) a vsak v sportaku sediet nemusi,,, ked je nalehato, tak si myslim ze je to OK,,, nie ? 🙂