icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzana_k
4. mar 2011

@klajosa urcite si skoc na pohotovost. drzim palce!!!

zuzanazuzana
4. mar 2011

@klajosa aj ja by som isla k lekarovi, aby ti pozrel, ze je vsetko v poriadku!!!!

katy2
4. mar 2011

@klajosa chod k lekarovi... nech ti da injekciu a lieky... drzim palce, aby to nebolo nic vazne.... Myslim, ze to upratovanie ti neprospelo, ono sa to nezda, ale netreba to prehanat 😔 Drz sa, nech to dobre dopadne....

zuzinr
4. mar 2011

no ja som sa tak na dnes tesila, mala som ist konecne na sono, prvy krat vidiet ten zazrak lasky a volala mi sestricka ze doki nemoze dnes ordinovat a ze si mam zavolat az v utorok, boze neviem ako to vydrzim, ved to uz budem v 8TT aj nieco a fazulku som este nevidela ☹ aj mm sa tesil ze ci sa to dnes potvrdi, najma ci je vsetko v poriadku. V sobotu mame oslavu a chceli sme to tam vsetkym oznamit, zatial to nikto este nevie, tak budeme musiet este chvilku pockat

kucminka
4. mar 2011

@zuzinr no tak to sme na to rovnako,aj ja idem az v utorok na sono.A tiez som este nevidela moje male embrio 😉 Aj som to chcela utajit,ale kedze marodujem,tak sa kazdy pyta co mi je,takze niektori to uz vedia,snad bude vsetko o.k.Tak aj vam drzim palceky na utorok,tiez pocitam hodiny 🙂

zuzinr
4. mar 2011

@kucminka no aj jale pocitam kedy uz pojdem na to sono, len dufam ze ma hned v utorok aj vezme lebo od stvrtka ide manzel na sluzobku a to by som mohla ist az ten dalsi tyzden a to uz budem pomaly v polke 10tt, dost neskoro na prve sono - tak nech sa nam to podari na ten utorok nech sme uz spokojne a malinke nech su v poriadku 🙂

lea1333
4. mar 2011

@zuzinr jaj to mi je luto ze si sa tam nedostala ale aspon sa o to viac tesis nie??? 😉

zuzinr
4. mar 2011

@lea1333 no tesim aj ja aj mm, len uz sme mysleli ze dnes uz to budeme mat na 100% potvrdene, mozno nakoniec este ani nie som tehotna 🙂

kucminka
4. mar 2011

@zuzinr jasne ze bude vsetko v poriadku,musime si verit a nemysliet na nic zle.ja idem v utorok na kontrolu,ale dufam ze sono mi uz urobi,lebo mam dceru a este sme jej to nepovedali,aj ked by som velmi rada,ale pokial to nemam potvrdene od dokyho,tak pockam.Som zvedava ako bude reagovat,lebo ona chcela uz davno aby sme si kupili babetko 😉 Aj teraz mi hovori,ze nevyzeram ze som chora,ze kludne mozem ist do roboty 🙂

kucminka
4. mar 2011

@zuzinr to ani neblazni.ja dufam ze som,ved som si robila 4 testy a vsetky boli pozitivne.Tak dufam ze neklamu 😉

zuzinr
4. mar 2011

@kucminka no ja som si robila 3 a vysli pozitivne vsetky 😀 😀 len na 100% tomu budem verit az ked mi to povie doktor, ja sa snazim mysliet pozitivne na zle veci nemyslim ale predsa obava tam je. 🙂 🙂 a ty si v kt. tyzdni?

lea1333
4. mar 2011

@zuzinr ale co by si nebola ked ti vysiel test poz!a kolko testov si si robila?

zuzinr
4. mar 2011

@lea1333 robila som si 3 🙂 a vsetky boli pozitivne 🙂

lea1333
4. mar 2011

@zuzinr tak potom nepochybuj!jasne ze si!!!!!!

kucminka
4. mar 2011

@zuzinr tak to je jasne,aj ja mam obavu,preto sa nemozem dockat utorka.Ja by som mala byt teraz v 6-7tyzdni.

zuzinr
4. mar 2011

@kucminka no tak to sme potom priblizne rovnako ja podla MS by som dnes mala koncit 7tt. A uz som sa tesila na srdiecko 🙂 no hadam ten vikend nejako rychlo prejde, len nech je aspon pekne pocasie ze sa da ist von s detmi 🙂

kucminka
4. mar 2011

no a ja by som mala asi zacinat 7,ale par dni hore dolu.No ved prave,vonku krasne,a ja tu lezim cely den koli PN,ale musim to vydrzat.Tak krasnu prechadzku aj za mna 😉

lea1333
4. mar 2011

@kucminka aj ja som pn a lezim a je krasne vonku aspn sa tak motam doma max idem von zo psom na 5min tak nie si sama! 😉

zuzinr
4. mar 2011

@kucminka @lea1333 no tu pnku Vam nezavidim, nby som sa doma asi zblaznila ale zase co clovek nespravi pre deticky, ze? tak sa pekne uzdravte nech mozte aj vy chodit na cerstvy vzduch a na slniecko

zuzul1310
4. mar 2011

@jani74 ja som mala tehu ryfle z minulého teu a teraz mám objednané cez net, super e-shop s tehulkovskými vecami je napríklad
www.bublinka.sk majú tam krásne tričká, tam plánujem veľa vecí nakúpiť.
@klajosa Daj vedieť ako dopadlo vyšetrenie, musíš sa viac šetriť.
@kucminka Ja som Dankovi hneď ako som bola u lekárky to je v piatom týždni povedala že "Maminka má v brušku bábätko" Veľmi sa teší, stále ho chce hladkať a klopkať mu 🙂
My sme dnes boli doobeda na prechádzke, teraz Danko spinká a ja oddychujem, lebo zasa mal taký zlý deň, že všetko musí byť tak ako on chce a ak nie je tak je ZLEEEE tak som unavená, ale poobede keď príde tato z roboty tak zasa pôjdeme von.

lawli
4. mar 2011

@lenuska20 s tou horčicou to u nas fungovať nebude ,keď jeme parky ,tak maly si rád namoči prstík a že mňam 😀 no počula som ,že to funguje aj s octom ,tak to skor.....ale ešte to ma asi čas......neviem ako dlho by som ešte chcela kojiť (nestanovila som si hranicu) , ale je dosť zavislak a tak by som mu odstavením nechcela sposobiť traumu...uvidíme čas ukáže 🙂

Inak dnes je mi nie najlepšie ,cítim sa divne ....nie žeby mi bolo zle ,ale ani mi nič nechutí ,nič ma nebaví a ani sa mi nič nechce....budem sa musieť prekonať a pojdeme ešte na prechádzku je vonku krásne 🙂

@klajosa silno držím pršteky nech to dobre dopadne.........

natalii6
4. mar 2011

@skybaby dik za odpoved som zvedava ked budem o tom hovorit z lekarom co povie 😉
@lila13 vidim ze sme dneska obe spali na figu a dneska mi je nejak cudne ale da sa esteze je vonku tak krasne cakam kedy sa maly zobudi a ideme von 😉 a ak by som sa rozhodla ist na drazdiak dam vediet 😉
@klajosa ja sa chystam tiez poumyvat okna ked uz sa zjarnieva 😉
@rora gratulka ku knizke
@klajosa dufam ze to nie je nic zle a ze vsetko dobre dopadne drzim palceky 🙂
@zuzinr neboj utorok tu je za chvilu aj ked viem ze si sa tesial uz teraz ale tie dni tak rychlo idu ako blazon a v utorok idem aj ja k lekarovi 😉

nany100
4. mar 2011

ahojte baby, tak ja sa k vám tiež pridávam...chodím do pôvodnej témy, aprílovčiat 2009, ale našla som vás a vidím, že sa to tu riadne rozbehlo...čo to som počítala...dúfam, že to všetky dotiahneme do úspešného krásneho konca 😉
@lawli, ja som malú odstavila pomocou octových didíkov minulý týždeň...myslela som, že potiahnem dlhšie, bola hrozný závislák...ale to nočné vstávanie a dojčenie aj viackrát ma totálne ničilo, býva mi dosť zle a po nociach sa mi hlava točila a bolo mi na odpadnutie, tak som uprednostnila drobčeka v brušku, aby sa náhodou niečo nestalo...prebehlo to nad očakávanie dobre a teraz po 11 dňoch si už ani nespomenie 😉 ...tiež som si povedala, že pokiaľ budú scény a plače, že to hádam ešte vydržím, ale bola zlatá, hrdinka moja...a aj dr.mi odporučil prestať, tak ho aspoň na najbližšej poradni nebudem musieť klamať

zuzinr
4. mar 2011

@nany100 @lawli no mne sa mala odstavila sama prd mesiacom, rano som ju kojila este v posteli po leziacky a zrazu s pustila a povedala "mecko nee" a od vtedy nechce 🙂 asi vedela ze musi maminu setrit na dalsie mimi. Ale som rada ze som ju mohla kojit 19 mesiacov, prveho syna som len 3 mesiace, jemu asi mliecko nestacilo stale sa budil od hladu a vkuse plakal a nepriberal, tak sme museli doplnat aj umelym no a to uz sa mi potom moje zacalo pomaly stracat. Je zaujemave ze uz mesiac nekojim ale mlieko mam este stale, to je zaujimave 🙂

lea1333
4. mar 2011

@zuzul1310 aj ja som objavila tu stranku bublinka.sk a su tam dobre veci a dost dobre ceny! 😝

chavallee
4. mar 2011

@klajosa veľmi držím palce! Dávaj si pozor...

chavallee
4. mar 2011

baby, prajem krásny piatok a celý ďalší víkend!!! Ja sa chcem venovať rodine, k počítaču nečuchnem....
Tak si užívajte🙂

klajosa
4. mar 2011

Baby čaute. Tak som hneď bežala k doktorovi... Z môjho mierneho špinenia mi po vyšetrení u doktora začalo riadne krvácanie, také hlienovité... teraz trošku ustúpilo je bez hlienu zase len také špinenie. ☹ Na ultrazvuku mi zistil zväčšenú sliznicu a že som 5+4tt a že ešte nie je veľmi nič vidieť.... a tesne pred tým som sa ako sprostá išla ešte vycikať... a k tomu ma slabší ultrazvuk...
Bola som aj na pohotovosti, zobrali mi krv na hcg.... ale výsledky mi nepovedali, takže neviem čo... 😒
Ostáva len čakať.... či sa to vyplaví či ostane... nenávidím lekárov 😢 😢 😢

lea1333
4. mar 2011

@klajosa jezisi tak drzim palce ale uvidis vsetko bude fajn!!!! 😉

zuzanazuzana
4. mar 2011

@klajosa no budem ti drzat palce,aby to dobre dopadlo...to cakanie hcg bude hrozne....ale dolezite...uz ziadne upratovanie!!!!!.....takto som to mala aj na zaciatku, ked som krvacala, ze mi povedal, ze mam zvacsenu sliznicu a len podla hcg vedel, ze som tehotna!!!!!!! dodrziavam klud....ked sem tam nieco robim, tak zacnem spinit....ono na tom setreni sa nieco bude........fakt budem na teba mysliet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!