icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
4. mar 2011

bay inak mate niekto aj taky biely vytok??? 😅

klajosa
4. mar 2011

Baby ste zlaté 🙂 ale ja to vidím bez nádejne... mňa strašne štve to, že nikto nič nepovie.... a ja neviem čo sa so mnou deje. Akurát študujem papierik čo mi dal môj lekár... a na konci je Miss Abort........ to asi hovorí za všetko 😢 😢 😢 .
Ani neviem či mám ležať či normálne fungovať.... ale to sa nedá... stále sa mi tlačia slzy do očí a už cez nich ani nevidím... už aspoň neuvidím žiadnu špinu a prach okolo mňa...aspoň nebudem stále upratovať 🙂 - to som chcela kus odľahčiť moju hroznú a naozaj neočakávanú situáciu. Ale všetko je asi v božích rukách....

katy2
4. mar 2011

@klajosa je mi to velmi luto.... 😔 ale este pockaj, setri sa pokila mozes, uvidis ake bue hcg... ked si prestala velmi krvacat, mozno to este nie je stratene.... treba verit dokonca... strasne ti drzim palce, aby malinke zabojovalo.... ty skus lezat, pokial sa da.... a kedy bude hcg? mylsim na teba....

tinika
4. mar 2011

tak konečne vam aj ja ukazem dialnice 🙂)

lea1333
4. mar 2011

@klajosa ja viem co prezivas aj ja som mala take pocity a pozri vsetko dobre dopadlo musis mysliet pozitivne tak ako ste radili vy mne!!!!bude dobre aj ja som si poplakala a preco ti nic nepovedali???nechapem to a ty si sa nepytala???asi by si mala lezat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 aj ja som lezala a spinenie ustupilo ja viem ze mas babo ale tak niak to musite z muzickom zariadit aby si mohla lezat a odpocivat!bude dobre myslim na teba 😉

tinika
4. mar 2011

@klajosa drzim prsty, to čakanie bude najhorsie .( uz dost zlych sprav prosim, same zle veci okolo mna .(
dnes synovec co ma leukemiu spadol sestričkam na zem, ma 2 stichy, modrinu a bol na rengen čo v jeho stave tiez nie je dobre .( a uz trpi dost a pridali mu dalsiu bolest

kucminka
4. mar 2011

@lea1333 no ja von ani nejdem,koli kontrole.....ale snad nam to bude ubiehat a uz nech je leto,slniecko a teplucko 🙂

kucminka
4. mar 2011

@zuzinr ved aj ja tu chodim len z izby do izby,lezim,sedim,spim,uz ma to tu fakt nebavi....dcera v skole,manzel v praci....

kucminka
4. mar 2011

@zuzul1310 tak to je krasne,aj ja sa tesim na ten moment,ked to dcere povieme,urcite bude velmi stastna s nami 🙂

kucminka
4. mar 2011

@tinika fiha,tie su ale kraaasne.... 😉

kucminka
4. mar 2011

@klajosa nestracaj hlavu,este nieje nic stratene.ale preco si ta nenchali v nemocnici na pozorovanie?Alebo lezis tam?Moja teta mala veelmi silne krvacanie,vymienala jednu vlozku za druhou pokial dosla do nemocnice a teraz je z toho 7rocny Andrejko,tak sa drz 🙂

kucminka
4. mar 2011

@tinika a v kolkom si tyzdni?

santerra
4. mar 2011

@lea1333 tak ked nezabudnem natriem aj bruško 😀 😀 😀 prevencia musi byť 🙂

lawli
4. mar 2011

@nany100 @zuzinr budem veriť ,že aj u nas to tak ľahko prebehne s odstavovaním ako u vás 😉 tiež ma to už vyčerpáva vstavať po nociach a vyberať drobca z postieľky ,už nieje až taký ľahký 😅

tinika
4. mar 2011

@kucminka dakujem som v 5+4 🙂

santerra
4. mar 2011

@drtka Aj mna to pobolieva celý deň a mam pocit ako keby som mala dosťať krami :-/ Snad je to fakt že sa rozťahuje maternica 😀

santerra
4. mar 2011

@jani74 už som si myslela že to len ja kýcham jak somarik 😀 😀 😀 😀 😀 Aj 6x po sebe 😝

santerra
4. mar 2011

@lea1333 ano aj ja ho mam, dufam že je to prirodzene a nie nič važne :-/

santerra
4. mar 2011

@klajosa Silno držim palce nech to dobre dopadne...Nezabudaj, že ako sa citiš ty, tak sa citi aj babo...Hlavu hore a ver mimču že to zvladne aj s tvojou pomocou.

lea1333
4. mar 2011

@kucminka presne nech je uz teplooooooooo ale to sa uz trosku budeme kotulat 😀

lea1333
4. mar 2011

@santerra myslim ze to je normal...

bianca11
4. mar 2011

@klajosa Drzim palceky...

tinika
4. mar 2011

@santerra aj ja mam občas pocit ze boli brucho na kramy, ale vraj je to v poriadku

zuzul1310
4. mar 2011

@klajosa Pripájam sa, tiež držím palce, pri prvom tehu som na tom bola rovnako, tiež som krvácala, robila som a mala som pracovnú dobu od nevidím do nevidím (v realitke) a tak sa to odzrkadlilo na problémoch v tehu. Krvácať som tiež vtedy začala v piatom týždni, ale lekárka mala fajn ultrazvuk a tak ma hneď ubezpečila že krpček je ok, neskôr som ešte pár krát krvácala, ale prešlo to. Veľmi ti držím palce a dúfam že aj u teba to dopadne rovnako dobre ako u mňa vtedy.
@lea1333 áno mám biely výtok celý čas od začiatku tehu
@kucminka určite bude šťastná 🙂
Poobede mi bolo dosť blbo, boleli ma nohy a podbruško ako keď som čakala krámy a tak keď prišiel drahý z práce tak som chlapov poslala von a doma som si užívala samotu. Nebola som s malým hodinku a pol a moje chlapčiatko prišlo domov, vrhlo sa mi okolo krku a "Mamienka moja, mamienka moja chýbala si mi" (Keď mi chce povedať obzvlášť pekne tak mi nepovie maminka ale mamienka 🙂 ) Strašne ma to ťahalo s nimi, ale cítila som že potrebujem ležať a žiaľ bude si na to musieť zvyknúť aj môj anjelik ☹

amisa
4. mar 2011

@lawli ahoj aj mi postupne odstavujeme lebo mala 4 mliecka jedno nadranom jedno rano jedno poobede a jedno na veceru ale uz sme zrusili ako som tusila ze som tehotna to nadranom to slo uplne lahko potom som sa odhodlala a dnes som nedala to poobedne..to bude asi tazky boj..ale do maja-juna chcem odstavit uplne. mam doma strasnu zavislacku aj ked cez den zje aj milacika aj jogurt aj tak sa dozaduje mliecka len tak z dlhej chvile..Pritom viem ze je napapana. Ale kvoli druhemu babu bude musiet aj ona nieco si odopriet, citim ze je to dost namahave aj pre mnam tahat to na obe strany.

lea1333
4. mar 2011

@zuzul1310 tak ze je to v pohode hej? 😉

zuzinr
4. mar 2011

@lawli no v nocnom stavani bola Natalka uplne super ked bola malinka tak v noci sa budila na papanie len 1x a potom az rano a od roka uz pekne prespala celu noc bez papania, to som pri synovi nepoznala, ten bol od 3 mesiacoch na nutrilone a budil sa v noci hadam aj do 4 rokov (to uz ale nejedel samozrejme 🙂) drzim palce nech sa vam odstavenie dobre podari a malemu to nebude chybat 🙂

lawli
4. mar 2011

@amisa to máš aspoň v noci pokoj ,mne by nevadilo cez deň ...u nas je to ráno ,večer a v noci tak 2-3 krát ,niekedy aj 4 krát 😒 občas si vypýta aj po obede no to asi tak 2 krát do týždňa a už sme mali aj dva týždne celý deň pokoj....uvidíme ako to bude ,ja by som ešte chcela vydržať no nejak je to namahavejšie ako som myslela....tiež by som nechcela uškodiť malinkému 😔 hoci poznám prípady ,že sa to dokonca da aj tandemovo...uvidíme čas ukáže....ale jednoznačne chcem skúsiť odstaviť 🙂

lawli
4. mar 2011

@zuzinr my sme ešte ani jednu noc neprespali celu , do októbra sa to asi nestihneme naučiť a potom odznova 😅 ďakujem snaď sa nam to podari bez väčších problémov 😉

jani74
4. mar 2011

Ahojte, som sem musela nakuknúť 🙂

Nočné papanie? Tak my síce nekojíme ale namiesto kojenia je fľaša a to niekedy aj 6-7X 😠 cuc a hajame ďalej a nie a nie sa odnaučiť 😠 Ak nedám tak je hore celý dom a nespíme do rána. Neviem čím to je ale boli aj výnimky 1X za noc.