Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@kucminka aj nam sa to stalo, tesne po ockovani tbc nemal reakciu ale teraz bol chory, bral ATB a sa mu to nalialo taky pluzgierik, prasklo to a teraz tam ma taku cervenu vacsiu bodku, bol uz ockovany aj do nozivciek ale len raz, toto druhe ockovanie mu odlozila o mesiac doktorka lebo to mal zvacsene, tusim to ma byt do 3mm
@katulka74 Ahoj, prikladam foto - sol na skvrny.
@lucy56 nám to tiež sestrička pozerala pred očkovaním do nožičiek,mal to pekné skoro nič tam nemal a teraz takýto pluzgier veľký naliaty,tak som sa zľakla či to také má byť.O necelé 2týždne y sme mali ísť na preočkovanie do nožičiek,tak som zvedavá čo nám na to povie,ak to dovtedy nezmizne.
@jani74 my sme sa dokonca stretli u ortopeda tu na klokocine ;)
ahojte,tak same zubky sa tu kluju 😀 my este nic ale hadam coskor 🙂 vcera sme boli na prechadzke 3,5 hodiny 😕 tak dobre padla 😵 maly spal na 1/2 hodku sa zobudil a potom znova zaspal....maly je hrozne zlaty tak sa stale mazna,vyska a smeje sa krasne a nahlas.ked zbada riska tak ide vyskocit z koze 😀 konecne zacina lepsie papat s lyzickou.vyskusali sme ovocnu presnidavku Ovko od 5.mes. banan,piskota a tvaroh a nevie sa jej dosjest aspon cosi.a do sunaru mu na desiatu davam keksiky od sunaru aspon cosi ked tak malo papava a tiez mu to chuti. baby kolko vam deti vydrzia bez jedenia?maly 4 hodiny a niekedy aj 5 😨 😨 a v noci ked zaspi o 18 hodiny,tak vydrzi az do 4 rana 😨 ja neviem z coho to dieta zije? 😀
@tvojezlatko blahoželám k zúbku 😉 a ticho závidíme 😔 my sa stále len trápime.
Jéééj áno, áno min. mesiac a ako si na mňa prišla?Som veľmi rada tak už poznám 1 októbrovku aj osobne 🙂 Kedy idete na kontrolu?My ideme 30.3. do BA a potom k dr. do NR..
@nelynka18 : ticho závidím, myslím ten spánok... 😉 moja je zase riadny hladoško, v noci sa budí aj 2 - 3x a od 5 rána je vyspatá... malá mi vydrží tak max. 2,5 hodky bez papania... 🙂 je riadna buchtička, až príliš, má už takmer 9 kíl a to iba kojím... 😉 ked jej nedám po dvoch hod. tak mi plače priam vrieska...
@jani74 tak čítala som tu aj tvoje príspevky a tak som si to nejak spojila ;) a ešte aj našu trápi ten zub, lebo zatial len vykukol ale ešte mu kúsok chyba ;) a my ideme az okolo 15 maja na kontrolu.
@nelynka18 my sme na tom rovnako, tiez maly vobec neplace ze je hladny.. vyzdri aj 4-5 hodin a potom to uz nevydrzim ja a tlacim ho niecim nech aspon trochu zje 😅 a v noci zaspi o 19tej a spi do rana do siestej bez problemov a na jedlo sa nezobudi.... strasne som mala strach ci nezacne chudnut a tak smeho boli vazit po 2 dnoch a pribral 20g ja vobec netusim z coho ked tak malicko papa.... nechcel ani prikrmi ani ovocie ani zeleninu a ani moc moje MM tak som skusila urobit dost velky skok v prikrmoch a uvarili sme mu s maminkou kuracie masko s kalerabom a petrzlenovou vnatou.. zbastil z chuti ale len vtedy ked mohol sediet .. akonahle som ho dala do pololahu tak rical... a ked ho drzim v sede tak basti.. on este sediet pritom nemoze lebo downici maju problemi s klbikmi a nesmu sa len tak podopierat ked to sami nezvladaju ale on sa taha do sedu a az zuri ked mu nepomozem.. nechce lezat uz 😕
ahojte dievcata, davate uz deticky do stolicky na krmenie, ked papaju? nasa malinka je strasne pevna, krasne sa drzi a od piateho mesiaca jej mam zacat davat zeleninku podla dr., tak neviem ci uz moze sedkat
ahojte babulky. tak vidím, že to tu už je samá zubatá šelma 😀 u nás ešte nič, ale asi sa niečo blíži, lebo je podráždená a stále musí mať niečo v puse, ale ja jej tam nič nevidím, veď sa dočkám 😉
máme zase soplíky a aj trošku pokašliava, tak neviem, či pre istotu nezbehnem zajtra k dr., nech ju popočúva, ale myslím, že to nie je nič vážne.
inak táto noc bola zase des ☹ začala o jednej, o 3,30 som už nevydržala a zobudila ju na papanie, tak všetko spapala, ale ako si išla grgnúť, tak si odkašlala a podľa mňa všetko (180ml) vygrcala!! všetko som schytala ja, tak aspoň že tak, že som len košelu dala dolu, ale teda boli to dve riadne rany 😒 myslím, že to bolo tými soplíkmi, lebo síce som jej odsávala, ale nič nešlo a jej prešli asi až do bruška a tam narobili šarapatu.
tak dúfam, že sa to rýchlo zase polepší....
@enrikad no veru je to spachtos ale mava aj on dni kedy sa zobudi aj 3x ale len malokedy....to je radost ked babetku chuti.risko bol tiez taky jedak a v dominikovom veku jedol vsetko a mal aspn o 2 kila viac 🙂 zato toto male suche,no mala to byt asi baba,taka modelka 😀
@katuska_za no aspon niekto sa nasiel 😀 😉 nas tak isto niekedy spapa 150ml mlieka a tesim sa,ze uz sa rozje a potom aj 5 hodin neje a tiez niekedy uz do neho pcham aspon caj 🙂 no deti su vymyselnici a robia vzdy to,co nesmu 😀
@peta_k ahoj ja naseho davam ale my mame polohovatelnu opierku a je tam ako v kresielku vibracnom....keby sedel,tak to malo co zje by slo von 😀
ahoj vsem, rada bych se k vam pridala, prosim...rodila jsem 1.rijna, ale termin jsem mela az 20.11., takze mam sice uz 5.mesicni mimi, ale korigovane ji nejsou jeste 4m...jak jsou na tom vase miminka s"mluvenim"?nase zuzanka je dobra motoricky, otaci se vsude mozne, pasla uz ve 2.mesici, i kdyz je predcasne, ale moc me trapi jeji nemluveni..sice si brouka, ale moc malo, vetsinou je ticho, sice mi neco malo broukanim odpovi, ale fakt malo☹smeje se hezky, vzdy mi usmevem odpovi, ale nahlas se jeste taky nesmeje...muze me tu nekdo uklidnit, ze je to normalni nebo mam poprosit doktora o zadanku k neurologovi?dekuju! bety
Ahojte babenky. Vidim ze zubky zvesela rastu,len nam zatial nie ani sa mi nezda ze by mali ist 🙂 ale ved mame cas nelke isli az v 7mesiaci.Ani prikrmi este nadavame tak mi nic nove ani nemame..konecne sa oteplilo tak linda zacala aspon dobre spavat pobede vydrzi ked sa vozi aj 4 az 4,5 hod spat.Vcera sa hodinu vozila a este dve dalsie potiahla na balkone. 😉 Tak sa tesime vsetci s pekneho pocasia.Nelka konecne po 2tyzdnoch isla do skolky ale plakala ked videla tie deti ako tam placu tak jej prislo asi luto.Lebo uz neplakavala a tesila sa tam.
A prikladam nasu lasku vlasatu 😀
máme doma raka 🙂 Nelke sa zapáčilo posúvať sa dozadu 🙂 a potom sa čuduje, že nedočiahne na hračky 🙂
@lolko_lenka Aj nasa nelka najprv sla do zadu a potom az v 8mes.prisla na to ze to ide aj dopredu 😉
tak my už máme za sebou aj špenátik,ten nám veĺmi chutil,dneska máme baklažán ,tak uvidíme,či bude aj z toho prázdna miska 🙂
@kucminka ahoj, ten špenátik si robila z mrazeného alebo z listov? a baklažán budeš robiť samotný či aj s niečím?

Tak musíme sa trosku pochváliť aj tu, že mame foliovnikove dieťa ;) uz nám vyliezol prvý zubok ;)