icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

rough
25. mar 2012
d_anica
26. mar 2012

Dobré ránko 🙂 Baby, som v šoku. Včera večer malý prvý krát od čias novorodeneckej žltačky sám zaspal 😕 Teda, ja som ho večer uspala v našej posteli, potom som vstala a o 5 min. počujem podozrivé zvuky, kuknem a mladý pán sa už hral s vankúšom. Si vravím no super, môžem uspávať znova, ale že kým nereve tak ho nechám. A o pol hodinu sa muž išiel pozrieť, že podozrivé ticho a dieťa spalo!!! 😵 Tak sme mali včera Vianoce... Ale inak máme v posledných dňoch okolo spania stále revy, lebo minulý týždeň som bola chorá, tak som ho nechávala cez deň spať na prsníku, aby som mohla spať s ním. Teraz si navykol a stále prsko vyžaduje, budeme musieť nejako odnaučiť, závisláka malého 😅 Ozaj, a včera sme boli na dllllhej prechádzke v šporťáku a malý spokojný ako želvička 😵

bv_alexandra
26. mar 2012

bambulky poradte mi viem že ste to tu písali, ako sa volajú tie naramky proti slintaniu. 😝

jana86
26. mar 2012

@bv_alexandra myslis jantarovy naramok?

jana0706
26. mar 2012

@micicka ja mam novu manducu, ale zatial sme ju este velmi nevyuzili, len zodvakrat som ho v tom mala vonku na chvilocku...ale myslim ze na jar a v lete ju urcite vynosime 🙂

micicka
27. mar 2012

@jana0706 ja som teraz v sobotu bola v BA pozrieť obchod s latkovými plienkami a skúšali sme tam aj manducu. ale tie popruhy na ramenách malej išli priamo okolo hlavičky, proste zavadzali jej vo výhľade. predavačka povedala, že tá manduca je rozložená, len už sme ju potom neskladali, aby sme odskúšali takú zloženú. tak neviem, či by jej to aj potom nezavadzalo

d_anica
27. mar 2012

@micicka určite nie, ono sa to zloží dosť veľký kus, takže potom jej popruhy pôjdu niekde na úrovni krku a výhľad bude mať 😉 Ja som malého jeden čas (keď sa už nezmestil do tej novorodeneckej vložky a začala som ho nosiť s nožičkami na široko) nosila v zazipsovanej, práve kvôli tomuto, a keď podrástol, tak som zas rozsipsovala, lebo mi tam často zaspí, tak aby bol viac chránený. A doporučujem aj návleky na popruhy, lebo deti to zvyknú žužlať 😠 ja som si ich nekúpila, naivne si mysliac, že môj syn to iste robiť nebude, a už riešim čo tam navliecť, lebo je to večne oslintané 😅

katuska_za
27. mar 2012

@d_anica ja navleky na popruhy mam a odkedy sme ich na manducu nasadili drobec uz ich neozuzlava asi mu to pride uz menej zabavne ked vie ze to je finta nanho nachystana 😀

katuska_za
27. mar 2012

úsmevy na nezaplatenie 🙂 jednoducho ho milujem 😵 😵 😵 ♥ ♥ ♥ ♥

lolko_lenka
27. mar 2012

@katuska_za aký smejko 🙂

jana0706
27. mar 2012

@d_anica ja som mu tam omotala tie trojuholnikove "slintaky" co sa originalne maju nosit okolo krku, ale ja mu ich velmi nedavam, tak ich aspon takto vyuzijeme...nevedela som ze existuju aj original "navleky" - manducu sme dostali ako darcek, ma teraz napadlo ze k nej boli pribalene aj take pasikave navleky, sme s muzom tipovali ze co to asi je 😉 tak idem vyskusat ci to nie je ono, potom by nase slintaciky zase stratili job...

katuska_za
27. mar 2012

@jana0706 tie pasikave su stucne na nozicky alebo rucicky 🙂 ale myslim ze by to splnilo ucel aj na popruhoch :D

d_anica
27. mar 2012

@katuska_za možno na to niečo bude, skúsim mu tam navliecť tie design socks 😀

d_anica
27. mar 2012

@jana0706 ako píše katka, to sú na ručičky, alebo nožičky návleky, ale ja ich asi použijem namiesto tých slintacích 😉 , lebo tie originálne sa mi zdajú dosť drahé, tuším okolo 10€ stoja 😨

jana0706
27. mar 2012

@d_anica @katuska_za tak sme s muzom tipovali spravne, ze to su stucne 😀 ale velmi prakticke sa mi to nezda - ved to je velkost pomaly ako na mna, to uz je asi lepsie to vyuzitie na tie popruhy...

jana0706
27. mar 2012

no ja som happy - podarilo sa mi navarit aj ked maly spal necelych 30 min, som ho vzdy medzicasom nejako zabavila a obed je hotovy...hura...a medzitym sme prvykrat skusali spatat bataty a mali velky uspech, dala som iba par lyziciek ale spapal by urcite aj viac, tak zase zajtra 🙂

mata90
27. mar 2012

ahojte, podarilo sa uz vašim drobcom povedať niečo? či este nie, náš malý zatiaľ sa mu podarilo len baba, a starši syn ked mal päť mesiacov tak od vtedy rozprával tata 🙂 asi to je ešte skoro...

tunzal
27. mar 2012

@mata90 našej ešte nie, ale ona je síce oktobrovka, ale má "len" 5 mesiačikov, síce brbloce všeliak a výska ostošesť ale to je ešte ďaleko od reči 😉

nelustek
27. mar 2012

@mata90 nasa mala ma 5 mesiacov a viacej vyska a krici ako brble...nie tak nieco povedat 😉 podla mna je to skoro ale mozem povedat ze ked place tak vydava taky zvuk ako keby kricala mama 😀 aj sme mali navstevu a kamos mi vravi ze krici na teba 😀 😀 😀

nelustek
27. mar 2012

@katuska_za ten je nadherny a baculaty

peta_k
27. mar 2012

ahojte, robievate babatkam maslovu tekvicu z tesca?

peta_k
27. mar 2012

@mata90 nasa mala, ked pri nej nikto nie je, tak krici mam a mamam...

peta_k
27. mar 2012

Poradte mi, ako a kde kupujete zeleninku pre babatka? Bojim sa tych dusicnanov v jarnej zelenine... A co masko, kupujete v obchode normalne?

tunzal
27. mar 2012

@peta_k zeleninu kupujem v bille, to mám najbližšie, ale brokolicu, karfiol dávam z mrazenej tiež kupovanej, lebo tam sú len ružičky, aby jej nebolelo bruško. a kuracie mäso zatial mam domáce, ale dala som už aj morčacie z obchodu , ale to som kúpila nemrazené. tekvicu som dala len z flašky, to sa mi neoplatí kupovať čerstve nikto ich doma nezje 🙂

reanda
27. mar 2012

@mata90 mely "hovori" mam, ham a mnam 😀

d_anica
27. mar 2012

@jana0706 ja som to malému obula raz, od stehienka po členok a ešte nazberkané 😀

d_anica
27. mar 2012

@jana0706 nášmu tiež chutia, už som navarila aj veľkú dávku a šup do mrazničky 🙂

d_anica
27. mar 2012

@peta_k ja sa snažím kupovať bio čo sa dá, v metre, niečo v tescu, je to bieda... Jedna z najhorších je asi tá rýchlená mrkva, ale tú dostať bio v metre celkom spoľahlivo

nelynka18
27. mar 2012

ahojte 🙂
cely tyzden mam ulietany kvoli domu a babka opatruje naplno 😉 prisla som tak ale o dva krasne momenty ☹ maly tancoval v choditku a ze ked vypli hudbu prestal,zapli a tancoval znovu 😵 😵 a ze sa mu podarilo povedat "mama" ked mrnkal tak,ze ma-ma 😵 😵 juuuj skoda,ze som nebola pritom.jasne,ze to bola nahoda ale aj tak 🙂 no a uz sme aj my v sportaku konecne 😀 a kakame hadam do kazdej plienky az po kolena 😀 a zub nikde,snad raz vyleze...
@mata90 ahoj akurat pisem,ze nas povedal mama ale to len ked nariekal 😀

lucy56
27. mar 2012

@jana0706 prosim ta kde si dostala kupit bataty,ja by som ich tiez chcela dat malemu ale nikde som ich nevidela