Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@peta_k ahoj, ja som dala malemu vyskusat maslovu tekvicu dusenu na pare, ale nebola z Tesca ale z takej bio-predajne co ma mm pri robote...zeleninu zo supermarketov co nie je oznacena "bio" by som este asi nedavala, doteraz som okrem tej tekvice dala iba bio-mrkvu a bataty...celkovo sa budem snazit kupovat pre Kubka bio-potraviny, masko urcite nie z obchodu, kurence uz mam objednane zo sukromnej farmicky a kraliky mi mama zozenie od kolegovych rodicov... pozerali sme masko aj v bio-predajniach v bratislave ale chcu za to nekrestanske peniaze takze pozhaname radsej takto od sukromnikov...navyse ja este aspon dva mesiace maso davat nebudem takze ziaden stres...
@mata90 nas Kubko si este len tak nezrozumitelne mrnka, a este radsej vyska a vyskiera sa...ale na slova maju podla mna este cas...
@d_anica mne sa ta bio-mrkva z Metra moc nepozdavala, sa mi zdalo ze ani Kubkovi dobre netravila, takze som sa vratila k tej z Billy, je taka mensia a aj ked si ju odstavim tak lepsie chuti...
@lucy56 ja som kúpila bataty v tescu, ale ešte sme ich nepapali a už ich máme v chladničke asi mesiac 😒 zatiaľ dávam obyč domáce zemiaky.
@mata90 moja "hovorila" asi tak mesiac hádam aj dva dozadu a teraz vôbec nič, len kričí, výska a podobne. vtedy sa mi aj zdalo ako keby zopakovala ahoj, mama a podobne.
@katuska_za malinký je skutočne krásny. nádherne sa usmieva, šťastné bábätko 😉
@jana0706 ja som si nevšimla, že by bola nejaká zlá. Práveže tá čo sme my kúpili je taká drobnejšia, ani na malom som nezaznamenala nejaké zlé trávenie, alebo niečo podobné. Možno je každá zásielka trochu iná, ktovie... Do Billy nechodím, rsp. veľmi málo, tak to tam nemám okuknuté.
@jana0706 tiez som sa cudovala, ale ona tusim nie je velmi na sladke.. zemiak so zeleninou spapa vzdy vsetok, aj by si este dala 🙂 , ovocie jej az tak neberie.. spravila som kukuricnu kasu so sus. slivkami, taka bola fajna, ze aj ja by som si dala 😅 a zjedla ledva polovicu.. este tak jablkove pyre..
asi bude po mne, aj ja mam zo vsetkych zakuskov najradsej klobasu 😀
ahoj 🙂 .. koukám, že vám dětičky začínají brblat -to je dobrý 🙂.. já si iluze teda moc nedělám.. občas když mě malý nevidí, tak brblá že to zní jako m-miko, jinak mmmmm, nebo to zní mmamma.. ale to mi dělal i první chlapeček a ten byl ještě užvaněnější.. jéééj, jak on povídal a v roce přestal 😢 .. úplně.. teď má tři roky a teprve začíná opakovat, takže vám držím palce ať slyšíte další a další podobnosti!! 🙂...
u nás jinak žádné zoubky, papat chceme akorát vývary, když jsme lehce podepření, tak si sedneme, ale většinou se malý rychle zhroutí... otáčet se umí, ale nechce se mu, za to ale rotuje na místě jako blázen.. dám ho pást koníky a jen se otočim tak je o 180´ na jinou stranu.. je to sranda..
Jaké už dáváte ovoce, nebo jste dávaly v 5měsících??? -já zatím dávám cucat jablíčka, ale úspěchy nemám
ahojte maminky🙂 ako sa máte? čítam o blabotaní píšete, tak naša ked plače tak akoby mamamama ale tak to im ide asi tak prirodzene 🙂 na rozprávanie je ešte veľmi skoro, Naša malá je riadny jedák, včera som uvarila cuketku, zemiak, mrkvičku a kareláb a že urobím si viac nech nemusím dnes variť a ona to všetko zjedla 😕 😀 som normálne nechápala inak aj sa trošku viac kojíme neviem že ako je možné že mám zrazu viac mlieka, nechápem to no ale som rada, inak baby chcem sa spýtať naša vobec negrckávala a teraz ked ju nakojím tak vždy grcne ked je nieco iné tak nie iba po nakojení čím to môže byť? tým že zjedla veľa alebo tým že to je riedke? a ešte sa pochválim, minulý týžden v noci sa mi malá zobudila na kojenie ale mne sa zdalo že musí byť ešte strašne skoro tak len v takom polospánku som jej strčila cumel že ved ma za 5 min zobudí...... a aké bolo moje prekvapenie ked ma zobudila až ráno !!!! no a odvtedy vždy v noci raz vstane strčím cumlík a spíme dalej až do rána 6:00 no super a taká náhoda, keby to vtedy tak neurobím tak na to vobec neprídem že ju netreba kojitť, asi som ju pred tým s tým kojením viac zobudila preto viackrát vstala no proste som happy 😎 inak toto jarné počasie zmohlo mojich chlapov najprv riško - ale tomu to rýchlo prešlo on je chorý maximálne 3 dni a teraz aj mm ale toho to zmohlo viac nádcha - smrtelná mužská nemoc 😀 😀 ale musím povedať že odpadne na gauč až ked deti sú v posteli 😵
@zuzkazv ano presne,mam aj dokonca cas na seba 😀 ked treba navarim,upracem,do skolky ideme,do obchodu....veru je to teraz ine co je super 🙂 inak co sa tyka tvojho muza,tak ja mam doma tiez maroda 😀 😀 trhali mu zub a ako prvy den dobre sak ho to boli ale jeho to boli naramne aj teraz a chudatko nema uz ani sil ako mi povedal rano 😀 😀 vecer mi povedal,ze ak do rana vykrvaca mozem si pocase najst ineho chlapa,ze ma nebude chodit strasit 😀 😀 keby maju muzi rodit,tak vyhyneme 😀 😀 😀
Baby ako vam spia detičky? moja mala je za noc aj 5,6 krat hore už ju aj prikrmujem a stale sa budi tak každe 2 hodiny niekedy častejšie,cez den toho tieš moc nenaspi,spava mi takto zle už 3 mesiac myslela som si že ked ju budem prikrmovať tak sa to zlepši inač ju kojim...
baby tak dnešná desiata 1 veľké jablko + 1 veľký banán po rozmixovaní to bolo 350 ml a za necelých 10 min to bolo všetko v brušku 🙂 , bolo to také fajné - som sa tešila že aj mne čosi ostane a nič 😅 , a teraz sa krásne rozpráva s hračkami 😵
dnešná noc bola mizerná ,od polnoci sa budil skoro každú hodinu,ale je aj trošku prechladený,momentálne je so mnou na liečení lebo ho plne kojím,v nedelu bude mať pol roka tak ked prídeme domov začneme s mrkvičkou,pretočil sa mi asi len 2X ale zato sedí už celkom dobre,len ho sem tam pridržiavam ked stratí rovnováhu 😉
@gianni no tak to my máme noci rušné už asi týždeň,každú pol hodinku hore,keď sa napapá v noci,tak vie byť aj 2hodiny hore,už som totál vyčerpaná.A príkrmi,neviem čo je s ním,na začiatku papal pekne všetko a teraz vobec nechce nič,ani ovocie,ani predsnidávku,baby poradte,čo ďalej,neviem či mu to dávať,či spraviť pauzu,keď to nechce. ☹
@nika195 prikrmovanim sa to veru nezlepsilo.. aj mely ma take bujare noci, ale zato aspon cez den si pospi, len nesmie byt na balkone prilis teplo,, inac nula bodov.. som sa tesila ked sa otepli, ze aspon ju tam nebudem musiet babusit a teraz som rada, ked je este aspon zrana chladnejsie, ze sa tam vyspi
@zuzkazv @nelynka18 super, baby, ja som sa aj chcela opytat, ze ci je to lepsie alebo horsie, ked su dve deti.. sa mi zdalo, ze to musi byt lepsie, ked uz clovek nie je sam s takym celkom malym babatkom, ale ma aj vacsieho spolocnika, ale zase ze asi s dvoma je to o hubu.. tak teraz som spokojna, uz len pockat na surodenca 😀
Ahojte... Uz sa vsetky deticky otacaju? Moja ta este vobec,,, ani na bok sa este netoci nejak. Je to este v norme, ci uz sa mam stresovat? Uz ma vyse polroka... A ten kasel u nej stale pretrvava ☹ a nepomohli ani ATB, aj sirupy od kaslu sme skusali (mucosolvan, solmucol, ambrobene,...) a doktor stale ze len viroza -3dni Nurofen a sirup od kaslu a prejde to... Ale uz vyse 10dni co skoncila atb (tie brala 7dni) Teplotu nema,,, ale aj tak sa mi to nepaci. ☹
@reanda urcite jednoduchsie zatial 😉 risko sa musel sice naucit samostatnosti,musel sa naucit byt trpezlivym... ja mam oboje deti dobrucke,poslusne takze risko ochotne srazi dominika zatial a dominik je na nom zavisly vtedy nepotrebuje ani prebalit ani jest 😀 je narocnejsie sa niekam vychystat ale veru ked bol risko maly tak to bolo narocnejsie teraz neako to ide samo,jednoducho musi 🙂
@missy97231 ahoj nas sa sice uz pretaca a aj na bok sa dlho dava ale napriklad moj synovec sa zacal pretacat na brusko az skoro v 8 mesiaci a teraz ma 9.mes. a nevie sa pretocit na chrbat.ale vsetko je inak ok 🙂 podla mna je to v norme 😉

@lucy56 ahoj, mm ich kupuje v Metre, nikde inde sme ich zatial nenasli...ale ponukaju ich aj na stranke "bioprevas" aj ked z vlastnej skusenosti neviem, este som odtial nic neobjednavala http://www.bioprevas.sk/index.php?option=com_co...