Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katulka74 síce kojím, ale my sme 2x skúšali urobiť ryžovú nemliečnu kašu a malej nechutila ani s mojim mliekom :D inak je za ním celá roztrasená 🙂 Práveže som rozmýšľala, že neskôr skúsim radšej už takú mliečnu kašu. Ale to asi tak v 8.mesiaci. Ešte nám našťastie aj na noc stačí MM.
A musím ti pochváliť tvojho šikovníčka 🙂 zlatunký je 🙂
@lolko_lenka ,dakujeme 🙂,ani maly nechcel ziadnu kasu z flasky 🙂
@nelynka18 ona potom zase hneď zaspí, takže to nie je také strašné. viac mi vadí to, že sa celú noc prehadzuje, chýba jej dudlík a podobne. dnešná noc bola celkom ok, tuším len dva krát som vstala "len tak" a potom o 4,00 papala. ona sa napapá, trošku grgne a hneď zase spí, dnes potiahla so 7,30 takže super 😉
@lolko_lenka a ktoru ryzovu kasu si skusala? lebo ja som davala malemu ochutnat Sinlac od Nestle a strasne mu to chutilo...a kvoli zavadzaniu lepku som mu uz davala po lyzickach aj nemliecnu ovsenu kasu Alnatura z DM (tiez zarabam len s prevarenou dojcenskou vodou) a aj ta mu chutila...
@nelynka18 no niekdy mám ale pocit, že som celú noc hore, lebo fakt je nepokojná a stále mrnká, plačká, chýba dudlík a tak, ale nepreberie sa úplne, aj ju prebalím a ona "spinká", to sú tie horšie noci, keby sa len raz na papanie zobudí, tak to by bola parádička 😉 ale niekedy sa aj to podarí 😀
Ahojte, ďakujeme 😉
@micicka veru už je slobodná a môže sa prejavovať 😀
Rozoberáte spinkanie - tak u nás sú noci už dlhšie tak, že sme hore každú hodinu niekedy aj skôr ale niekedy aj po 2h a to musíme na cecíka ceckať ale nie len dudkať ale ceckať. Večer keď ide spinkať o 18.30 spapá kašu - z tanierika plnú dávku ale nespapá všetko trochu vždy nechá a keď ide hajať o 19.30 už potrebuje papať a poriadne. Cez deň spáme 3X po 30 min. už sa nám dávnejšie nepodarilo poobedie spinkať dlhšie 😖 Ale zase v nedeľu ma prekvapila od kedy zaspala tak sa zobudila až o 3 a potom o 6h a do 8 potiahla ešte - asi zato, že sa menil čas 😒No a uspávame sa na rukách resp. v kočíku inak ani za svet. A keď je unavená sama zaspinkať nehrozí ale bude sa jedovať, výskať a kričať až budienky praskajú 😖
he, holky, tak máme 67cm a 7,45kg 🙂 ..
ahojte baby potrebujem radu už ste svojim dievčatkám odoberali moč do tých sáčkov? nám sa to vôbec nedarí ☹ už fakt neviem ako jej to tam mám nalepiť. dala som jej to tam o 4tej ráno už dvakrát po sebe ale sa vyciká a ono to všetko odtial vytečie, ide ma poraziť, myslíte že by som to mohla tak urobiť že jej dám do plienky vreckovku a tú potom vyžmýkam do fľaštičky? ci to je hovadina?? ja už neviem 😖
@zuzkazv ja som ju rozbalila, dala na nepremokavu podlozku a cakala so skumavkou v ruke, kedy sa vycika, ze zachytim :D . .no ale nepodarilo sa mi zachytit skoro nic, tak som to potom pozlievala z tej podlozky, tak trocha mocu bolo a stacilo ;) najlepsie by bolo asi dat na ten nocnik, alebo nad nejaku misku, nech sa tam vycika.. tiez ked jej chytim nozicky a pritlacim k brusku, tak ked ma plny mechur, tak hned zacne cikat, netreba ani cakat 🙂
@zuzkazv My sme to tiež nevedeli s tými sáčkami, tak sme vymysleli niečo iné.Naháňal nás čas, tak som si ju položila na kuchynskú linku, pustila vodu a Vaneska začala do 5 min cikať. Ja som už len potom lietala so skúmavkou a chytala jej moč :D a podarilo sa. Myslím, že žmýkať ako si písala sa to nesmie, lebo musí to byť sterilné a potom by jej mohli vyjsť zlé výsledky.
pozeram ze tu riesite moc, dajte vediet ci vsetky mate priniest - my ideme na poradnu az zaciatkom maja a o moci nebola ani zmienka...
@tunzal
@reanda
@dzuli08 dík baby tak vyskúšam nad tým nočníkom hádam to pôjde inak to ma tiež napadlo že pustiť vodu že z toho sa jej bude chcieť cikať 😉 , ono najhoršie na tom je to že ona ma nezobudí ked sa ona zobudí ona je tíško aj 10 minút kým začne rozprávať asi si dám budík aby som nepremeškala jej cikanie 🙂
@jana0706 mám kázala dr, v 5tich mesiacoch no a už máme skoro 6 a ešte sme to nestihli 😨 🤐
@rough zlatik maly sikovny 😉
Nas doktor tiez ziadne oblicky neriesil,,, teda ziaden moc sme nedavali . A malu od 19.3. krmim lyzickou... Stale nevie jest. Furt vypluva. Nauci sa to? Uz mi to pride dlho, skoro 2tyzdne a stale nevie co ma s tym robit. Ale vodu mi pije z flase so sosacikom, a obcas aj nejaky ten hlt vypije 😀 Z flase s cumlom nevie pit absolutne... Esteze ju mam cim kojit, inak neviem asi by bola podvyzivena 😉
@jana0706 ja som pri Davidovi vstavala aj 3x za noc, takze pri Adelke to bol uplny sok ked mi prespavala cele noci, a rozmaznala ma tak 😉 tuuto noc bolo ok, akurat ze do takej 11stej sa parkrat budila s placom,,, neviem asi ju nieco bolelo ☹ ale potom sa zobudila o 5.30 😉
Takze dnes prvy krat co nelka trochu zaziarlila, prisla jej kamaratka 10rocna.Linda spala a ked sa zobudila som prisla s nou do izby a nelka hovori Jarke no a teraz sa budes zas hrat s lindou?Otocila sa chrbtom a odula sa.Tak som pekne s linduskou odisla aby sa hrali...noo bola som prekvapena
@zuzkazv ahoj myslis tieto?to su od oktobrovky Luckaprima....ale na tejto stranke je vela detskych receptov 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46508

@lolko_lenka ,umelym mliekom,ale ak ty kojis mozes materskym