Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
reakcia na reláciu Medicína na temu Moderné metody porodov
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/nase-aktivity/i...
mamičky, čím odstraňujete škvrny od mrkvy? Lovela to nespraví a ani vanish nie je žiaden zázrak. Prosím poraďte
ďakujem, kúpim jedno i druhé 😀
ahojte, Emka mala od soboty do pondelka teploty, v stredu sa vyhadzala na brusku aj na chrbatiku,tak som rozmyslala co sme pojedli, nakoniec sme dnes boli pri doktorke a je to siesta choroba 😒 dufam, ze to skoro prejde.......
@rough ja som ešte tiež nedostala, najpravdepodobnejšie kvôli tomu, že kojím, malá bude mať 11.4. 7 mesiacov a celkom sa tomu teším 🙂 Ale mám kamošku, ktorá ešte aj teraz, ked má jej malá 14 mesiacov kojí a dostala mrchu, ked mala malá iba 2-3 mesiace....
@jana86 rýchle uzdravenie
@lolko_lenka dakujeme
baby co idete podnikat cez sviatky?vyzera,ze bude skarede pocasie a doma sa mi sedet nechce...v nedelu sa ideme kupat na bazen a v sobotu neviem co by sme spachali 😕 dajte neaky napad 😉
a musism pochvalit drobca cely tyzden spi od 19:30-6:00 napapa sa a taha este do 7 a doobeda spi este 2 hodky v kuse....co sme mavali 3/4hodinovy spanok,tak konecne 😎 😎
ahoj holky, tak ta moje známá má být údajně těhotná.. jsem z ní jelen.. ona je notorická lhářka jo. a tak jsem se koukla an kalednář a podle toho co mi psala, tak je to zcela mimo! protože když mi psala že to zkusili, tak byla nejmíň 26.DC což by šlo... ale doktorovi v nejmíň 38DC tvrdila že měsíčky teprve čeká, on ji ani neposlal na krev jestli je, nebo neni těhotná, pak za dva týdny jí řek že vidí plod, že má být klidná že je určitě těhotná a že končí 1.měsíc! a je to trochu menší než by mělo být.. ještě jsem neviděla nikoho kdo by měl potvrzení ultrazvukem na 1.měsíc.. no a termín jí dát nemohl že ho musí vypočítat ať prijde za týden a po tom týdnu je najednou v 8týdnu a vypsal jí průkazku, ale řikala že to neblikalo.. takže on jí v 8týdnu vystaví průkazku těhotný a objedná ji za měsíc i přes to že nemají srdíčko??? úúúúúúú.. asi kecka, co.. a kterej doktor označí něco co namůže ani vidět plodem?? co myslíte? 😅
já bych jí to přála -chce náš kočárek, takže já se zbavim krámu! no, krámu... ještě v něm jezdíme, ale tak za měsíc nebudem a sušit ho doma nechci 🙂
ahojte ... tak moji krpci hnackuju, grcaju... neviem co s malou. ked ju nakojim, hned vygrca ☹ ine mi jest este nevie, tak co teraz? dala som jej smectu, trochu vypila striekackou... dala som jej pit vodu striekackou, aby nebola dehydrovana... ale je aj hladna, co teraz?
@missy97231 ahoj to mate blbe ☹ asi len cez flasku ryzovy odvar 😒
@missy97231 ja myslim, ze ju dojci co najviac, pokial bude chciet pit, ved aj ked vygrca, hadam nevygrca vsetko
@missy97231 ahoj, veľmi dobrý je Kulíšek to je taký roztok sa zarába ako ORS-ka(tú dávajú v nemocke)ale asi nemáš doma ☹ skús kľudne nech žužle suchý rožok. Ja som s Matejkom bola takto presne keď mal 7mes.Tiež pomáha čierny čaj.
Prajeme všetkým pokojné a požehnané Veľkonočné sviatky 🙂
@missy97231 čo vám povedal dr, či neboli ste? ja si tiež myslím, že ak má nejakú črevnú vyrózu, tak je jedno čo papá, aj tak by všetko vygrckala. ale neporadím ti veru 😒
Ahojte,tak mi konecne po 4 dnoch bez horucky,dufam,ze nam uz do rana nevybehne,tieto dni boli hrozne,uz som sa bala ze skoncime v nemocnici.
Prajem Vam pekne Velkonocne sviatky 🙂
ahojte. Boli sme na pohotovosti, a skoncili sme v nemocke. Od vecera asi od 6stej je na infuzke ☹ Grckat mi uz prestala vcera vecer asi o 6:50 posledny krat grcala, a aj uz nehnackovala,,,ale ani necikala od vcera od 13stej co som ju prebalila, tak mokra plienka bola az okolo 8smej vecer, co uz bola 2hodky na infuzke. Doktorka povedala ze sme prisli vcas, takze to nie je tak hrozne. Ale ma vela bielych krviniek,,, tak neviem. Mali vziat aj vzorku stolice, ale kedze kakala az dnes rano, a sestricka sa zabudla a plienku vyhodila,,, tak vzorka sa zatial nebrala,, tak zatial nezistia ci to bol rotavirus, vraj to u nas teraz prevlada... Tak uvidime, kedy nas pustia, ci uz aj dnes,,, alebo si nas nechaju. Davidko je smutny a place za nami, a chce aby sme uz prisli domov. Nechce ani ocka, ani babku, dedka... Ale snad dnes uz bude lepsi 😉
Ahojte, chcem sa spýtať, keď malej podusím jabĺčko, koľko ho môžem mať napr. vo Via poháriku? Ideme totižto na návštevu a chcela by som jej ho tam vziať.... Alebo mám radšej vziať banán, ktorý jej tam roztlačím?
Skoré uzdravenie detičkám !
ahojte. Ideme sa pochváliť .... Naša láska včera spinkala prvý krát sama vo svojej izbičke. A páčilo sa jej to. Vydržala spinkať od 20,00 do 6,00, napapala sa a ešte potiahla do pol 8. dúfam že aj dnešná noc bude taká úspešná 😀 konečne som sa vyspala aj ja...
@missy97231 prajeme skore uzdravenie.....
U nas sa prejavila 6 choroba,po 3 dnoch horucky zmizli a vyhodili sa mini vyrazky,konecne to mame za sebou 🙂
@katulka74 tak nech vyrazky hned zmiznu a ste fit 😉

@rough a daju sa kupit v lekarni?pojdem dnes aj tak do lekarne pre istotu si to kupit bo idu sviatky a vse bude zatvorene...