Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzkazv tie z lidla som mala aj , s tým nemám problém, len som minule bola v tescu, ale poriadne som na nich doplatila, neide o tých pár centíkov ale to je hotová katastrofa tie obrusky, uplne suché a dokonca aj tenučké....proste nanič.. 😠 ale čo už nabudúce ich nekúpim a hotovo...
maminy,chcem sa vás spýtať,keď nekojíte a dávate príkrmi,s akým odstupom?lebo ja dám ráno 8.30mlieko a okolo obeda mi spapá príkrm tak cca 250,podľa toho čo má,spapá aj celý banán a jablko naraz, a potom mu dávam kašu okolo 16.15,myslíte že to má málo,že mu medzitým mám ešte niečo dať,lebo sa mi zdá že je nespokojný,ale či z hladu alebo zo zúbkov.
neverím-Hanička mi už 2,5h spinká bez prestávky 😲 😲 😲 keď chcem aby hajinkala tak nie a teraz sa tu len krútim a kukám či dýcha 😎
@rough on papá 5krát dennne,dávam mu okolo 3.30ráno mlieko,okolo 8ráno Mlieko,na obed príkrm,potom okolo 16.30kašu a večer po kúpaní zasa mlieko.Takže má 5krát denne,len neviem,ako mu to mám dať tie príkrmi,keď sa mi zdá,že aj keď mi spapá veľa príkrmu,tak ho to tak nezasýti,teraz som mu spravila kašu a nastrúhala do toho jablko aby mal toho viacej,tak uvidíme.A koľko krát za deň dávate už príkrmi,ešte raz či už 2krát?
ahojte žienky, chcem sa spýtať, o dva týždne mi končí materská. chcem požiadať o rodičovský príspevok, mám žiadať na socialnej poistovni? ako mám postupovat? Ďakujem za rady 😉
Ahojte žienky!Tak my máme za sebou aj druhé očkovanie bez teplôt,máme 6710g a 71cm...Papáme už obedík zeleninku a na večeru kašu,ale žeby mi lepšie spala v noci to veru nie...budí sa každé dve hodiny na kojenie ☹ pozerám ako vám detičky už krásne sedia,naša ešte vôbec,aj keď je podopretá vankúšmi hádže ju zo strany na stranu ako opitú 🙂 ani loziť ešte nevie,ako sa naučila otočiť z bruška na chrbátik,tak je na brušku len minútku,vôbec sa jej tak nepáči...inak koľko by malo vypiť vodičky polročné kojené dieťa?Naša nevypije vôbec ale vôbec nič,vodičku aj čaj vypľúva,a ja sa bojím dokedy jej ešte bude stačiť od smädu len moje mlieko...si predstavte že mojej známej 7mesačná dcérka už chodí,keď ju držia za ruky...dokonca sa aj sama postaví na nožičky a sedieť bez opory vedela už ako ledva 5mesačná...sila že?
@kucminka papáme okolo 6.30 -7.00, okolo 10.00, 13.00-13.30, okolo16.30 olovrant a večeru má okolo 20.00. ale všetko podla toho ako sa ráno zobudí, občas pol hodina sem tam.
ešte niekde by si mohla šupnúť "desiatu" a možno potom obedík trošku posunuť , lebo takto poobede máte trošku málo podla mna
http://www.kojeni.net/prikrmy.php celkom dobra stranka s prikrmamy 😉
@jankamgr ahoj....ja som si to vybavovala den po skonceni materskej a potrebovala som zo socialnej potvrdenie, ze som poberala matersku a kopiu rodneho listu malej a samozrejme vyplnenu ziadost o rodicovsky prispevok. tam ti daju papier, ktory si zanesies na zdravotnu. na zdravotnej tiez budes potrebovat potvrdenie, ze dokedy si poberala matersku.
@zuzkazv presne ako tvoja aj moja mala strasne vela kaka.....doobeda aj 5x, nestiham prebalovat. a hlavne mi cez den velmi malo spi 2-3x denne po 20 minut.
@kucminka no kedy budeme spolu kocikovat? nech si sabinka poriadne poobzera toho tvojho samka.
@zuzanazuzana júj,by som aj rada,ale on je taký strašne zlý,že nemám odvahu s ním nikam ísť,dneska sme museli aj od našich odísť domov,len reval,reval a reval.Už strácam nádej,či bude niekedy lepšie ☹ ☹ ☹
@cabby88 @zuzanazuzana @micicka joooj, žienky ďakujem 😀 takže zase nervy a behanie po úradoch 😖 😖 😖
@jankamgr ale nie, žiadne nervy, neboj 😉 to vybavíš v rámci dvoch prechádzok, prvá bude do soc. poisťovne a druhá na UPSVR 😉 jaj a o zdravotnej som ja zatiaľ nepočula, tak si prípadne zavolaj na ten UPSVR, nech vieš dopredu, či bude ešte niečo chcieť a ten RL treba, to aj mne hovorili a ešte sa na mieste podpisuje nejaké vyhlásenie, ale to šlo ku všetkým žiadostiam

Ahojte vcera ako som spominala ze nechcela zeleninku,tak vcera som jej urobila 128g dala si len 2lyzicky a dnes to vsetko dopapala.Tak som rada ze to nebolo tou kasou ale ze proste len neccela nemala chut 🙂