Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katja23 musim nieco pospekulovat....ale myslim si ze to nie je normalne som zvedava ak by sa nieco stalo tak ktora si to vezme na krk!ale mam tu este jedneho gynekologa a ten je taky krestansky zalozeny a ze ten neda dopustit na deti tak skusim ist aj k nemu!
@lenuska20 snad budeme moct aj my ale mne to ani tak nechyba ako drahemu a nechcem aby on trpel ale ak to ohrozuje mojho drobca radsej budeme musiet vydrzat a potom si to vynahradime! 😝
@klajosa Veľmi ma to mrzí, hrozný prístup lekárov, žiaľ na SK platí že buď dáš obálku alebo na teba kašlú (česť výnimkám).
@lea1333 áno pokiaľ si krvácala tak máš zakázaný sex do odvolania 🙂 ale nie do konca tehu, pri prvom som ho mala zakázaný do štvrtého mesiaca, vtedy sa placenta posunula vyššie a nehrozil potrat, zvyšok tehu potom prebiehal v pohode.
@lenuska20 ak nemáš problémy tak je sex v poriadku a nemusíš sa báť
My sme dnes boli na návšteve aj s malý asi 30 km, Danuškovi bolo v aute zle a ja som vracala 🙂 super cesta, ešteže necestujeme často, ešte teraz keď si spomeniem na auto tak mi je na vracanie.
a baby ak mam zakazany sex tak analny mozem??? 😉
@zuzanazuzana jo, když máme oporu v mužskym, tak je to super... naše dítko je velmi živý -má hrozný energie, ale normálně na férovku musim říct, že celé dopoledne se o něj nestarám.. nezvládám mu ani ohřát oběd! jen ležim a nechávám ho bezprizorně běhat po pokoji a jen ho sleduju.. další trefa je, že nenávidí nočník a prostě na něj nechce chodit, takže máme pořád plenky a to taky stojí za to... takže ráno převlíknu, přebalim, dám snídani připravenou manželem a jdu ležet! pak zapnu mikrovlnku s obědem a jen mu to podám a zase musím ležet.. je to hrozný boj! už aby to bylo za mnou -je mi strašně líto že se o něj nedokážu naplno starat ☹ .. a nejvíc bych brečela když jsem teď zjistila že celý týden když přijde domů švagrová (bydlíme v RD), tak si ho vezme abych se mohla vyspat a on teď za ní hrozně táhne a za mnou už se chodí jen kojit, jenže teď si ho znepřáteluju ještě tím, že už mu nechci dávat abych si nechala něco pro miminko, které doufám ještě hnízdí!
@bettyx tak to mi je luto, ze ti je stale tak zle....a hlavne ked mas male dietatko......mne sa pomalicky polepsuje, ja poctivo lezim.....ja mam doma pubertiaka, takze ten sa o seba aj sam postara....lenze uz dva dni bojuje s virozou, tak som sa bala, aby som aj ja nieco nechytila....no ja mam super priatela,rozumieme si po vsetkych strankach....a to si zober, ze je odo mna o 7 rokov mladsi!!!!!!....ked som mala syna maleho, tak som bola na neho sama,tak viem aka je dolezita pomoc od partnera!!!!.
@bettyx a verim tomu, ze vsetko zvladnes a bude to ok!!!!! drzim ti velmi palce!!!!!!
dobre danko dievcata...clovek tu chvilu nie je a vy toho tu popisete 😉 uz sa tesim na Utorok ked si pojdem pre TK 🙂prajem pekny dnik
@klajosa dufam ze v Pondelok nam povies ze vsetko je ok myslim na teba drz sa
@bettyx esteze ti ma kto pomoct ked si natom tak zle,mne keby bolo tak ako tebe tak neviem kto by sa postaral o mojho maleho kedze muzicek je viac v praci ako doma
inaksie ja Vas obdivujem ako vydrzite tak dlho hore ja som uz o 8 kaput 😀
@lea1333 ja mám tak kamošku, ktorá vlastne tiež nemala celé tehu sex, potom ani po pôrode lebo mala bolesti kvôli cyste, tak šla na operáciu a ked mali potom prvý krát sex, tak hned znova otehu 🙂 ale jasné, ak to má ohrozovať drobca, tak sa toho radšej zdržíme, ako by sa malo niečo stať...chlapi to musia nejako vydržať.
@katja23 však ono nám to plačlivé obdobie prejde, mali by nás chápať, že teraz máme všelijaké výkyvy nálad 😅
@zuzul1310 chuudatko, takže sa teraz budeš autu vyhýbať...no zatial žiadne problémy, dúfam, že ani nebudú, ked som bola u dokiho tak bolo všetko v poriadku 🙂
@bettyx no užila, mne bolo vo štvrtok úplne hrozne, včera v pohode a dneska mi je zas od rána blbo, keby som sa nemusela učiť, tak by som si šla lahnúť...no ten výtok môže byť z toho, že ti v tomto čase mala prísť mrcha..
dobre rank no ako dnes?ja uz varim aspon ked uz upratovat nemozem... 😉
Krásnu nedeľu prajem dievčence 🙂 Čo dnes fajnučke varite? U nas už rozvoniava pečena krkovička, červena kapusta a knedliček 😀 Manžel vari, to je život 😀 😀 😀
@katja23 aj mna to caka stahovanie k svorovcom nie som s toho nadsena 😠 ale tak co uz ked sa nam podarilo babo nic ine mi neostava!a ja teraz uz lezim a asi pojdem vecer k svokrovcom a inak nic nove!a stale spekulujem nad tym doktorom neviete mi poradit co mam povedat aby ma nechali doma?
@lea1333 to mas pravdu 🙂 poznam ten hlucnejsi televizor , svokor to ked vari tak ma pusteny v kuch kute a samozrejme nahlas ale zavrieme dvere a pohoda. ved to dve generacie a ked pride male tak uvidime , clovek si to v byte nemoze zariadit tak ako by chcel , ale nejako prezijeme , este ze mame stastie na takych svokrovcov akych mame , aspon ja osobne 🙂
ej babenky volala som s maminou o druhej cez vychadzku letim k nej na dobry rezen a salat 😀 😀 😀 a fajnu hovadziu polievocku 😀 😀 este stastie ze mamina byva na vedlajsej ulici a rovno si vybosam a vystiskam nojho synovca a krsniatko v jednom , juj tesim sa
@katja23 jaj tak to mas dobre ja teraz este byvam doma z mamou ale varila som ja lebo mama spi ide na nocnu....ja som sa teraz najedla tak strasne ze mam krce v zaludku asi som to rychlo ziedla 😝 a ja ked sa odstahujem tak pojdem do ba a ivanka je asi 15km od bratislavi tak ze mamina bude daleko pre mna!!! 😢
@lea1333 to je skoda ale mozno budes u nej castejsie , lebo napr ja napriek tomu ze v zime vidim cez stromy mamcin balkon tak za mesiac sa tam nemam cas ukazat , no teraz to uz bude castejsie , do teraz len do roboty a domov po pripade na nakup a bola som rada ze vidim postel ..este ze mame tie maminky , ale ako tak pozeram teraz von oknom asi ostanem sediet doma na riti akoze teraz aka metelica sa v PO spustila .... tomu pocasiu uz fakt slaha

@lenuska20 no ja som si tak poplakavala na zaciatku a on len zo stolicky nie prosim ta nie , nerev mi tu zas , koli comu zas place , to nesmies tolko plakat 🙂 jaj no tak ja nemozem za to 🙂 ale nejak sa to ustalilo tak neviem ako to bude dalej