icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katja23
5. mar 2011

@lenuska20 no ja som si tak poplakavala na zaciatku a on len zo stolicky nie prosim ta nie , nerev mi tu zas , koli comu zas place , to nesmies tolko plakat 🙂 jaj no tak ja nemozem za to 🙂 ale nejak sa to ustalilo tak neviem ako to bude dalej

katja23
5. mar 2011

@lea1333 tak neda sa niekedy ubranit miernemu vybuchu ale tak bohuziial je to tak , tak to ma byt a oni to musia s nami prezit 🙂

jana86
5. mar 2011

@katja23 no ja neviem,mne kazdy hovori aby som isla do starej,nie do monobloku.tak neviem ale do oktobra mame casu na rozmyslenie 🙂

lea1333
5. mar 2011

@katja23 musim nieco pospekulovat....ale myslim si ze to nie je normalne som zvedava ak by sa nieco stalo tak ktora si to vezme na krk!ale mam tu este jedneho gynekologa a ten je taky krestansky zalozeny a ze ten neda dopustit na deti tak skusim ist aj k nemu!
@lenuska20 snad budeme moct aj my ale mne to ani tak nechyba ako drahemu a nechcem aby on trpel ale ak to ohrozuje mojho drobca radsej budeme musiet vydrzat a potom si to vynahradime! 😝

katja23
5. mar 2011

@jana86 no to mas pravdu , casu dost , ale myslim ze na nete som niekde pozerala o porodniciach , su tam vsetky a aj hodnotenia , ked si spomeniem tak ti napisem stranku .

katja23
5. mar 2011

@lea1333 skus mas pravo na vyber lekara , a ak ide o dieta je jasne ze zena urobi cokolvek , niektorí lekari beru iba do poctu .oskusaj ineho lekara za to nic nedas a budes aj ty pokojnejsia

zuzul1310
5. mar 2011

@klajosa Veľmi ma to mrzí, hrozný prístup lekárov, žiaľ na SK platí že buď dáš obálku alebo na teba kašlú (česť výnimkám).
@lea1333 áno pokiaľ si krvácala tak máš zakázaný sex do odvolania 🙂 ale nie do konca tehu, pri prvom som ho mala zakázaný do štvrtého mesiaca, vtedy sa placenta posunula vyššie a nehrozil potrat, zvyšok tehu potom prebiehal v pohode.
@lenuska20 ak nemáš problémy tak je sex v poriadku a nemusíš sa báť
My sme dnes boli na návšteve aj s malý asi 30 km, Danuškovi bolo v aute zle a ja som vracala 🙂 super cesta, ešteže necestujeme často, ešte teraz keď si spomeniem na auto tak mi je na vracanie.

lea1333
5. mar 2011

@katja23 no jasne vyskusam ho!

lea1333
5. mar 2011

@zuzul1310 ja som nekrvacala ale spinila taky hnedy vytok...a sak snad sa potom sexu dockame ale hlavne nech je babo v poriadku!ale uz ako som pisala nie je tak problem vo mne ale partner s tym ma problem a to vracanie nezavidim chda...a inak niekedy ani ta obalka nepomoze!

lea1333
5. mar 2011

a baby ak mam zakazany sex tak analny mozem??? 😉

bettyx
5. mar 2011

@lenuska20 děkuji za optání, ale furt to za nic nestojí... krvácení se dnes změnilo a výtoky, prapodivné hnědé barvy, takže to připisuji tomu, že bych zrovna měla mít měsíčky, takže jen doufám....
Vám je dobře?? tuhle jsi taky myslím psala, že sis užila nějaký ten den 😒

bettyx
5. mar 2011

@zuzanazuzana jo, když máme oporu v mužskym, tak je to super... naše dítko je velmi živý -má hrozný energie, ale normálně na férovku musim říct, že celé dopoledne se o něj nestarám.. nezvládám mu ani ohřát oběd! jen ležim a nechávám ho bezprizorně běhat po pokoji a jen ho sleduju.. další trefa je, že nenávidí nočník a prostě na něj nechce chodit, takže máme pořád plenky a to taky stojí za to... takže ráno převlíknu, přebalim, dám snídani připravenou manželem a jdu ležet! pak zapnu mikrovlnku s obědem a jen mu to podám a zase musím ležet.. je to hrozný boj! už aby to bylo za mnou -je mi strašně líto že se o něj nedokážu naplno starat ☹ .. a nejvíc bych brečela když jsem teď zjistila že celý týden když přijde domů švagrová (bydlíme v RD), tak si ho vezme abych se mohla vyspat a on teď za ní hrozně táhne a za mnou už se chodí jen kojit, jenže teď si ho znepřáteluju ještě tím, že už mu nechci dávat abych si nechala něco pro miminko, které doufám ještě hnízdí!

zuzanazuzana
5. mar 2011

@bettyx tak to mi je luto, ze ti je stale tak zle....a hlavne ked mas male dietatko......mne sa pomalicky polepsuje, ja poctivo lezim.....ja mam doma pubertiaka, takze ten sa o seba aj sam postara....lenze uz dva dni bojuje s virozou, tak som sa bala, aby som aj ja nieco nechytila....no ja mam super priatela,rozumieme si po vsetkych strankach....a to si zober, ze je odo mna o 7 rokov mladsi!!!!!!....ked som mala syna maleho, tak som bola na neho sama,tak viem aka je dolezita pomoc od partnera!!!!.

zuzanazuzana
5. mar 2011

@bettyx a verim tomu, ze vsetko zvladnes a bude to ok!!!!! drzim ti velmi palce!!!!!!

natalii6
6. mar 2011

dobre danko dievcata...clovek tu chvilu nie je a vy toho tu popisete 😉 uz sa tesim na Utorok ked si pojdem pre TK 🙂prajem pekny dnik
@klajosa dufam ze v Pondelok nam povies ze vsetko je ok myslim na teba drz sa
@bettyx esteze ti ma kto pomoct ked si natom tak zle,mne keby bolo tak ako tebe tak neviem kto by sa postaral o mojho maleho kedze muzicek je viac v praci ako doma
inaksie ja Vas obdivujem ako vydrzite tak dlho hore ja som uz o 8 kaput 😀

lucy56
6. mar 2011

@lea1333 my mame zakazany sex od dokiho uz dost dlho,mam hematom,uvidim dokedy idem buduci tyzden k dokimu som zvedava co mi povie, ci je uz hematom ok

lenuska20
6. mar 2011

@lea1333 ja mám tak kamošku, ktorá vlastne tiež nemala celé tehu sex, potom ani po pôrode lebo mala bolesti kvôli cyste, tak šla na operáciu a ked mali potom prvý krát sex, tak hned znova otehu 🙂 ale jasné, ak to má ohrozovať drobca, tak sa toho radšej zdržíme, ako by sa malo niečo stať...chlapi to musia nejako vydržať.
@katja23 však ono nám to plačlivé obdobie prejde, mali by nás chápať, že teraz máme všelijaké výkyvy nálad 😅
@zuzul1310 chuudatko, takže sa teraz budeš autu vyhýbať...no zatial žiadne problémy, dúfam, že ani nebudú, ked som bola u dokiho tak bolo všetko v poriadku 🙂
@bettyx no užila, mne bolo vo štvrtok úplne hrozne, včera v pohode a dneska mi je zas od rána blbo, keby som sa nemusela učiť, tak by som si šla lahnúť...no ten výtok môže byť z toho, že ti v tomto čase mala prísť mrcha..

katja23
6. mar 2011

@lenuska20 ale mmohlo by prestat uz coskoro dufam lebo niekdy to ja sama zo sebu neviem vydrzat 😀 😀 😀 😀 😀

lenuska20
6. mar 2011

@katja23 ja som zvedavá, čo tie hormóny s nami budú robiť dalej 😀 ja sa musím priznať, že to teraz voči mm trocha zneužívam, spustímm rev len tak pre nič a on by mi potom aj modré z neba zniesol 😅 😀

lea1333
6. mar 2011

dobre rank no ako dnes?ja uz varim aspon ked uz upratovat nemozem... 😉

santerra
6. mar 2011

Krásnu nedeľu prajem dievčence 🙂 Čo dnes fajnučke varite? U nas už rozvoniava pečena krkovička, červena kapusta a knedliček 😀 Manžel vari, to je život 😀 😀 😀

katja23
6. mar 2011

@lea1333 ahoj 🙂 celkom to ide , aj zdravotny stav sami zlepsuej ťuk tuk po hlave .... ja by som tiez rada varila ale kuchynu okupuju svokrovci :(

@santera tak taky obed by som si dala aj v dvojitej porcii 🙂

lea1333
6. mar 2011

@katja23 aj mna to caka stahovanie k svorovcom nie som s toho nadsena 😠 ale tak co uz ked sa nam podarilo babo nic ine mi neostava!a ja teraz uz lezim a asi pojdem vecer k svokrovcom a inak nic nove!a stale spekulujem nad tym doktorom neviete mi poradit co mam povedat aby ma nechali doma?

lea1333
6. mar 2011

@santerra jaj tebe je moj drahy je v robote ☹ a ja som spravila pecene kuriatko a pire a dam si k tomu kyslu kapustu! 😀 mnam

katja23
6. mar 2011

@lea1333 no ja musim povedat ze mam svokrovcov v pohodicke , nemozem nic zle povedat to by som im krivdila , ale ked mne vadi ze ja sa malo kedy dostanem do kuchyn a ja rada varim , ale zasa musim povedat ze svokor vari vynikajúco . Proste niet nad vlastnu domacnost 🙂)

lea1333
6. mar 2011

@katja23 aj ja mam svokrovcov v pohode len svokra je trochu hlucha a ta ma tak vypeckovany televizor ze ked budem chcet spat tak si budem musiet davat stuple do usi a predsa ked su 2generacie v dome je to ine ako keby sme boli sami! 😝 ale mam ich rada

katja23
6. mar 2011

@lea1333 to mas pravdu 🙂 poznam ten hlucnejsi televizor , svokor to ked vari tak ma pusteny v kuch kute a samozrejme nahlas ale zavrieme dvere a pohoda. ved to dve generacie a ked pride male tak uvidime , clovek si to v byte nemoze zariadit tak ako by chcel , ale nejako prezijeme , este ze mame stastie na takych svokrovcov akych mame , aspon ja osobne 🙂

katja23
6. mar 2011

ej babenky volala som s maminou o druhej cez vychadzku letim k nej na dobry rezen a salat 😀 😀 😀 a fajnu hovadziu polievocku 😀 😀 este stastie ze mamina byva na vedlajsej ulici a rovno si vybosam a vystiskam nojho synovca a krsniatko v jednom , juj tesim sa

lea1333
6. mar 2011

@katja23 jaj tak to mas dobre ja teraz este byvam doma z mamou ale varila som ja lebo mama spi ide na nocnu....ja som sa teraz najedla tak strasne ze mam krce v zaludku asi som to rychlo ziedla 😝 a ja ked sa odstahujem tak pojdem do ba a ivanka je asi 15km od bratislavi tak ze mamina bude daleko pre mna!!! 😢

katja23
6. mar 2011

@lea1333 to je skoda ale mozno budes u nej castejsie , lebo napr ja napriek tomu ze v zime vidim cez stromy mamcin balkon tak za mesiac sa tam nemam cas ukazat , no teraz to uz bude castejsie , do teraz len do roboty a domov po pripade na nakup a bola som rada ze vidim postel ..este ze mame tie maminky , ale ako tak pozeram teraz von oknom asi ostanem sediet doma na riti akoze teraz aka metelica sa v PO spustila .... tomu pocasiu uz fakt slaha