icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

anita12
25. apr 2012

@kucminka ...ja davam pri papani taky tenucky igelitovy podbradnicek na zavazovanie so snurkami, len to ocistim, preperiem a oblecenie je bez skvrn. Mam to este po sebe, ale v obchodoch som to nevidela, dostat len take papierove , ale to bolo hned dolu, nedrzalo to. A na kolienka utierku davam

peta_k
25. apr 2012

@anita12 ahoj, nasa mala papa rano mliecko, o 1,5 - 2 hod. papa ovocie, ide spinkat vonku do kocika a spi 2-3 hod... z vlastnej skusenosti si myslim, ze maly je si hladny, preto pred spanim place

kucminka
25. apr 2012

@anita12 oblečenie máme čisté,len tie podbradníky,už sa hambím ich vobec vytiahnuť 😉 ja som na podbradník dávala aj papierový obrúsok,ale samozrejme malý ho hneď dal dolu,tak budem musieť niečo iné vymyslieť.

kucminka
25. apr 2012

@reanda a ako sa to volá,prosím ťa,kuknem to keď pojdem do DM ky.

anita12
25. apr 2012

@kucminka ....prave na to je to

anita12
25. apr 2012

@kucminka ....prave na to je to dobre, ma to latkovu snurku na zavazovanie ten plastovy podbradnicek, takze to ma tesne pod krcikom uviazane , musim aj ja taky zohnat, ked tak dam vediet

reanda
25. apr 2012
kucminka
25. apr 2012

@reanda Ďakujem za foto,pojdem ho pozrieť.

katuska_za
25. apr 2012

@kucminka ahoj v tescu maju take pekne igelitove podbradnicky, my sme si tam jeden kupili, bud su len cez hlavicku okolo krku alebo my mame taky ako vesticku 🙂

d_anica
25. apr 2012

Ahojte! Ja mám dnes deň blbec, totálne na figu ☹ odvčera som nervózna a dnes ráno sa ukázalo prečo- došli moje dni. Síce nie prvý krát od pôrodu, ale teraz udreli nejakou väčšou intenzitou hormónov. Revem už pri pohľade na neožehlenú kopu prádla. Navyše malý sa v noci budil čo dve hodiny, čo mi tiež na nálade nepridalo a celý deň je umrnčaný až strach a vôbec nechce spať. Tak mi držte palce, nech je aspoň po obede lepšie...

No a konečne aj ja pridávam fotky nášho malého 🙂 Potrebujem sa aspoň usmievavými fotkami potešiť, keď už dnes obaja reveme 😅

reanda
25. apr 2012

@d_anica jeeeezis, neozehlene pradlo.. to mi ani nespominaj! 😢 ... 😅

katuska_za
25. apr 2012

@d_anica ja keby nebyvam u rodicov tak ani oprat nestiham niekedy.... a urevany sme aj my.. od vcera len a len na rukach ja nemam cas ist ani na wc :( teraz konecne zaspal som zvedava kolko mu to vyzdri :( uz sa tesim do kocika, lebo padam z noh od unavy uz dnes...

reanda
25. apr 2012

@katuska_za no ja uz som absolvovala parkrat wecko s malou na rukach.. teda, utriet sa, to bol vykon 😀 😀 😀

katuska_za
25. apr 2012

@reanda ja dnes som absolvovala s malym vsetko aj umyvanie zubov 🙄

tunzal
25. apr 2012

@d_anica to žehlenie 😠 😠 😠 , vyriešila som úplne jednoducho, žehlím vtedy ked je potrebné, ale len to čo si práve vtedy dáme na seba, lebo by som mohla stáť aj tri dni nad žehliacou doskou. 😀

d_anica
25. apr 2012

@katuska_za Igorko sa dnes zobudil o 7.30 a zaspal až o 11!!! Vydržal 20 min a už je zase hore 😠 mňa asi šľak trafí, čo mu mám začať mrviť do jedla sedatíva ? lenže on nebude chrňať ani v kočíku ☹

reanda
25. apr 2012

@d_anica ja mam stastie, ze sa mi mala naucila spat v kociku na balkone.. keby spi vnutri, tak tiez je po 20 minutach hore.. na tom balkone, aj ked sa zobudi, ale zostane ticho, trochu sa pomrvi, poobzera a spi dalej.. chvalabohu
@katuska_za ja kazde rano, ked sa sprchujem, tak malu do lehatka a beriem ju so sebou do kupelne.. tam ma cely cas sleduje, som ako v big brother 😀 ..umyvabnie zubov sa jej paci najviac 🙂

katuska_za
25. apr 2012

@d_anica skus uvarit mak 😀😀 to robievali nase prastarke ked deti nespali 😀 😀 😀

katuska_za
25. apr 2012

@reanda ja som mala take zlate babo, kazdy mi ho zavidel co krasne spinkal a teraz je ako vymeneny poslednych par dni ☹ aspon ze v noci sa vyspime pri nom, ale den je katastrofa... uz sa nechce ani sma hrat len stale na rukach a vymaha si pozornost 🙂

nelynka18
25. apr 2012

@reanda
@katuska_za ahojte citam vas,ze mate na nic den...my sme na tom podobne..ja som bez nalady,je mi smutno(citim sa ako tehotna,no nastastie nemozem byt),maly je tiez bez nalady,taky smutny a spi len 45minut. 😝 nic sa mi nechce a ked sa okolo seba mrknem,tak je tu co robit 😒 ale kaslem dnes na vsetko a budeme sa dneskom len neako pretlkat.a este po riska do skoky sa mi nechce 😅 nech svieti to slubovane slnko lebo ma tu porazi.no a co sa tyka zehlenia ked sa mi nechce nezehlim 😀

reanda
25. apr 2012

@nelynka18 a tak ja mam celkom v pohode den zatial, akurat ze muz ma nastval 😠 , len to zehlenie mi pripomenulo, ze uz to odkladam tyzden... vzdy vecer, ked hladam malej osusku, tak si spomeniem, ze este stale som ju neozehlila... ja zehlim len malej veci, nase idu zo susiaka rovno do skrine 😵
a vraj zajtra ma byt 25 stupnov a v sobotu 30 😲

nelynka18
25. apr 2012

@reanda no ja mam taky nudny den 😝 no uz sa tesim na to slniecko a teplo a na vikend uz vymyslam program 🙂

reanda
25. apr 2012

@katuska_za melania si nejak moc nevyzaduje pozornost krikom.. ked ju necham dlhsie polozenu, tak na mna zacne volat a ked dlho nejdem, tak zostane taka smutna a zacne si robit take svoje pohyby - rucicky si pritisne k hrudnicku a kruzi nohami - asi sa tak ukludnuje.. to mne jej je vzdycky tak luto, ze ju hned beriem na ruky, len co je to mozne, nedokazem ju tak nechat, aj ked je ticho

reanda
25. apr 2012

@nelynka18 tak ja uz asi program na vikend mam... v piatok by sme mali ist po prvy raz "ukazat" svokrovcom malu.. a predpokladam, ze muz bude mat z toho cely vikend potom migrenu 😀 .. amne bude asi tiez zle, takze o program je postarane 😀

nelynka18
25. apr 2012

@reanda a co byvaju niekde daleko ked 1krat? no my pojdeme asi niekam do zoo 🙂

zuzkazv
25. apr 2012

ahojte my sme mali blbý den vcera a dnes mala hnačku tak som zvedavá či sa už zuby nezačínajú ozývať inak naša najnovšia hra - odtrhnúť maminke nos 😀 však okuliare sa dajú dať preč tak prečo nie nos? 😀

katulka74
25. apr 2012

@kucminka v tescu mali dobre gumenne podbraniky aj s vreckom na odkladanie na horsie casy 🙂))

anita12
25. apr 2012

@d_anica ....akoze u nas od porodu revy nonstop, stale cakam, ze sa to bude zlepsovat a mam pocit ze voci minulemu mesiacu este horsie:((, a od nedele uplna hroza, nic nebavi, len na ruky, stale chce spat a ked ho dam buvat tak pol hod tak strasne place az sa zachadza, ja uz sa citim ako mimo reality z tolkeho placu :((, lezkat nechce, sediet nevie, teraz zacal taky iny plac davat a zvuky a neviem co to znamena, ked sa vyspi tak je chvilku aj vesely, ale to sa da ratat na minuty len :(, zubky ho ale asi zatial netrapia, teda zeby to bolo na taky plac.... v kociku vonku som ako unosca, s placom z domu, polhodka spanok, s placom domov..:(((

d_anica
25. apr 2012

@reanda Igorko keď bol úplne maličký zaspal v kočíku takmer okamžite, ale spal len kým sa vozil. Keď zastavil bol do 3 min. hore, takže nejaké spanie na záhrade, alebo pod kuchynským oknom, ako som si to predstavovala nehrozilo... Asi v 3 mesiacoch už zaspal v kočíku len ak bol jeho čas na spanie, tak som si podľa toho organizovala prechádzky a teraz v kočíku nezaspí už ani vtedy, takže chodíme von keď sa zobudí. A doma spáva po pol hodine, to sa stihnem ledva osprchovať, inak nič ☹ Ani v noci to nie je ktovie čo... Už som z toho strašne psychicky unavená.... Chjo, snáď sa to zlepší keď trochu vyrastie
@katuska_za
ty si robíš srandu, ale ja už nad tým seriózne uvažujem. Máme domáci mak od tety z dolniakov, tan bude mať silu 😀

d_anica
25. apr 2012

@anita12 ☹ fuha, to ťa teda obdivujem, že ešte nie si na psychiatrii! Ja som už dnes zrelá na pomoc...