icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bibiana20
25. apr 2012

citam tu,ze asi niesom sama co som taka unavena a nevladzem.som na malu sama bo manzel v robote ☹ a po novom my vymysla spapanim uz ani neviem co jej dat papat ☹ jedine vecer a vnoci papa pekne sice tiez niekedy s protestamy len by cajik pila.neviem co snou a uz to trva asi 4dni 😠

reanda
25. apr 2012

@d_anica no mely do styroch mesiacov tiez len po polhodinke vnutri spavala, kocik som ani neskusala, lebo ked bola mala, tak v nom plakala.. az raz som ho skusila, ked sme nemohli ist von, ze aby mala aspon tak cerstvy vzduch na balkone a ona tam chrnela skoro pat hodin... 😲 som bola z toho v soku 😀 a odvtedy jej to vydrzalo s drobnymi prestavkami az doteraz, to dlhe spanie doobeda, takze hura slava 🙂 a aspon vtedy si pospi dlhsie vkuse, lebo inac v noci je kazdu chvilku hore, niekedy aj dve-tri hodiny nechce spat a vymysla, takze ja povazujem za "celu prespatu noc" ked sa budi iba na kojenie a hned pritom zaspi 😀

reanda
25. apr 2012

@bibiana20 asi tiez zuby, nie?

reanda
25. apr 2012

@anita12 aj ste boli u lekara, ci mu nieco nie je? alebo by si mohla vyskusat nosenie v satke, to zvykne pomahat takym placlivym detom

bibiana20
25. apr 2012

@reanda asi,ale ta dasienka nema tvrde,abo aspon mne sa zda,ze niesu a doktor vravel,ze tak skoro asi nebudu 😠 no,uvidime ci nas prekvapy,ale je trozku chora tak to bude asi tym

anita12
25. apr 2012

@reanda ..uzavreli to ako hyperexcitacny syndrom---- predrazdene extremne placlive dieta, vraj musi dozriet nervova sustava a vyrast z toho, ale kedy to uz bude ??? kto nas pozna ten nechape preco je taky, ja uz kazdym dnom som zufalejsia, chodime pravidelne gastro, neurologia, pediatria, krasne zdrave hyperaktivne narocne dietatko, maminka zrela do blazinca, z tolkeho placu..:((

lolko_lenka
25. apr 2012

@katuska_za aj my sme mali taký podbradníček a včera ako sa sušil na balkóne tak nám uletel... my sme mali veľmi radi, ale on nás asi nie 😀 ale ideme kúpiť druhý

missy97231
25. apr 2012

ahojte. moja sa dnes konecne pretocila sama z bruska na chrbatik 😀 no stale neviem, ci to bola nahoda, alebo sa uz konecne rozhybe aj ona , lebo este stale je "leniva" ,,, nechce sa jej nic, ani pretacat, ani lozit, ani sediet, ani zubkov nikde 😀 😀 😀 prikladam par foteciek mojich dvoch krpcov 😉

micicka
25. apr 2012

dobrý večer maminky, ako sa mi tu máte, konečne mám trochu času na vás.
u nás nič nové, ešte stále sa nepretáčame 😒 znovu začala pekne papať, najlepšie papá večer, keď má 8-zrnnú kašu od nestlé, to otvára pusinku ako vráta a hovorí HAM 🙂 ovociu ešte stále neprišla na chuť, ale zeleninka jej opäť chutí. priberá statočne, neviem síce koľko váži, ale cítim, že ju už nevládzem nosiť 😒
so zaspávaním ako kedy, dala som z postielky preč baldachýn, dala som preč monitor dychu, lebo aj tak blbol a mali sme ho ešte pod plachtou, takže ju možno aj tlačil a veru niekedy zaspí hneď, ale niekedy trašný rev ako dnes doobeda, nechala som ju vyplakať a potom si krásne pospinkala skoro 2 hodinky 🙂
zúbok žiadny, ale ruky sú neustále v ústach, neviem či to aj vaše detičky takto majú. a ak nie ruky, tak čokoľvek iné, hlavne že niečo žužle.
na nočníku sedí rada a sem tam sa podarí urobiť aj kak - teda keď maminka stihne posadiť skôr ako začne natálka tlačiť 😀

micicka
25. apr 2012

a prikladám aj pár aktuálnych fotečiek 😉

micicka
25. apr 2012

@d_anica ja som mala takúto náladu pred pár dňami - tiež PMS, mrchňa je celkom normálna našťastie a aj moja nálada sa upokojila. ale veru chytala som riadne nervy na čokoľvek, strach a hrôza, ešte že to so mnou moja rodinka vydržala 😀 😀

missy97231
25. apr 2012

@micicka ako pekne sedka 😉

micicka
25. apr 2012

@missy97231 ale len na nočníku aj to ide do jednej strany, inak sama ešte nesedí, ale už jej veľa nechýba 😉

micicka
25. apr 2012

@tunzal aj naša sa odkopáva, ja už neviem, čím ju mám prikryť, no strach, paplónik si síce neokope, ale pod ním jej už je teplo, to je za 10min úplne mokrá, takže musím len dekou, lenže to mám potom za pol hoďku pod sebou tri deky, čo ja ju vždy ďalšou a ďalšou zakrývam. ona dva krát kopne nožičkami a deka je pod ňou! ak ju zakryjem dvoma dekami naraz, tak jedna skončí pod ňou a druhú má zrolovanú na brušku....

missy97231
25. apr 2012

@micicka kup spaci vak 😉 ten urcite neodkope,,, a moze kopat kolko len chce 🙂 ja som s nim veeelmi spokojna. Pri Davidkovi som nemala, a ten dodnes nevie spat prikryty, tak verim, ze Adelka si zvykne vo vaku spinkat pekne, a aj ked bude starsia, tak jej uz nebude vadit ze je prikryta 😉

micicka
25. apr 2012

@missy97231 už som raz aj skúšala spací vak, ale ten si tiež natlačila pod seba a potom mala nožičky poskrúcané, tak som ho viac krát nedávala, ale asi ho ešte vyskúšam

missy97231
25. apr 2012

@micicka a ked skusis vacsi? neviem, moja spinka kludne zatial... tak nemam s tym problem 😒

micicka
25. apr 2012

@missy97231 kúpila som väčší - 92, ale ona toľko kope, že tam má tie nožičky popletené a aj ja mám problém, jej ho zase narovnať. ale možno to chce len zvyk. ona už veľmi dlho takto kope 😠

missy97231
25. apr 2012

@micicka tak teda neviem,,, asi ako vravis, ide o zvyk .. moja spinka tam od 2mesiacov, tak uz je zvyknuta 😉

lucy56
26. apr 2012

ahojte maminy,skoro kazda druha pisete ze deti su nervozne a chcu byt len na rukach, tak sa pripojim, my to mame tiez, tak som sa tesila chvilu ze maly zaspava sma v postielke bez placu a uz je tu zas zmena, place ako odtrhnuty ked ma zaspat, ci cez den ci vecer,najnovsie uz aj v kociari nespi ale chce pozerat na svet a cez den ho musim len nosit lebo byt niekde chvilu sam nechce, predtym sa pekne hral pod hrazdou a teraz ako sa naucil plazit tak lezie doma za vsetkym co je nebezpecne,tak len chodim a odstranujem nastrahy a neviem preco sa tak zmenil ci mu idu zuby ale nedokazem to rozoznat na dasnach

zuzkazv
26. apr 2012

@lucy56 ja som práve malú dala do postielky a počúvam ako ma volá, snažím sa nepoľaviť..... som zvedavá ako dlho mi to vydrží 😖

zuzkazv
26. apr 2012

babulky, ja mám pocit že tie naše detičky začínajú mať oveľa viac rozumu a chú byť stále s maminkami 🙂 a už vedia ako to dosiahnuť...

zuzkazv
26. apr 2012

@anita12 prajem ti veľa síl, viem že je to hrozne ťažké udržať si pri toľkom plači psych. rovnováhu, držím palce aby z toho rýchlo vyrástol
@micicka aj zuzka sa stále odkopáva ale ja ju tak nechávam lebo má na sebe dupačky tak jej zima byť nemôže, mm ju stále prikríva a potom sa zlostí že za 1 min je odkopaná 🙂 tak mu vždy hovorím že načo to robí 🙂 však ona musí vedieť či je jej teplo alebo zima 😉 . Riško tak vždy tiež spával a teraz nemá žiadny problém byť zakritý, odkope sa iba keď mu je teplo

micicka
26. apr 2012

@zuzkazv ja sa bojím, že keď bude dlhšie odokrytá, tak jej bude zima. Aj sa mi niekedy zdá, že je studená 😒

micicka
26. apr 2012

baby ja som dnes v noci asi o druhej preložila malú ku mne do postele, lebo sa neskutočne metala a ona spala do 6,30 😨 no ale to nemôžem robiť zakaždým, takto by si asi úplne odvykla od postieľky. nechápem prečo, ale strašne zle spinká v postieľke a hlavne veľmi zle v nej zaspáva ☹

nelynka18
26. apr 2012

ahojte konecne kraaasny den 🙂 🙂
maly uz ma druhy zuuuuuub 😵 😵 😵 a je uplne zlatucky len sa tak motka ani neviem ze ho mam 😉 vcera to bol za den sme z vonku prisli az 18:15 a to sme sli okolo 13:30,takze som bola dost unavena a to este rychlo veceru,deti okupat a seba a bolo 20:30 som lahla na gauc ako zlomeny sip 😀 😀 ale velmi ma tesi toto slniecko budeme cely den vonku a cez vikend pojdeme niekde na vylet.co by ste odporucili??? 😕
@bibiana20 nas tak nejedol 7dni a na 8 den vysiel zub 🙂 tak si myslim,ze to bude asi zubkami,potom sa nevedel dojest 😀

bibiana20
26. apr 2012

@nelynka18 no ta dufam,ze to bude tym bo aj v noci my poplackava a neviem preco 😒 nerobila to

reanda
26. apr 2012

baby, co sa tomu tak branite, ved to je super spat s babom v posteli, ja by som bola nervozna jak pes, keby mi spi v postielke... ja ani cez den, ked spi na balkone, nemam kludu, aj ked spi dlho a aj ja by som si mohla zdriemnut zatial, tak veru nedokazem zaspat a furt ju chodim kukat... najspokojnejsia som tiez, ked sme spolu... aj na rukach ju nosim rada - len keby to nebolo take unavne 😒

d_anica
26. apr 2012

@micicka Máš krásnu bambuľku čiernovlasú 🙂 no presne, PMS, som sa aj mamine včera vyžalovala a tiež povedala že to z toho. Našťastie, dnes som už v normále 🙂 to je úľava... ani prádlo ma už neštve, ani neutretý prach 😀

reanda
26. apr 2012

@anita12 vyskusaj tu satku, alebo nejaky nosic - nosi sa rad na rukach? a mal by ti niekto pomahat, lebo prides o nervy.. mne teda stacili obcasne koliky malej, este co mavala do troch mesiacov a bola som z toho uplne mimo 😖