icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzinr
1. máj 2012

@jana86 no ved dufam ze sa nauci, uz to skusam asi 2 tyzdne a nechyta sa, ked mu troska z toho cumla streknem do pusiny tak my to vypluje 🙂 ale uz zacina byt aj nejaky podrazdeny ked mu ju davam do ust asi budem musiet na par dni vynechat, mozno zabudne ze som mu s flasou robila zle 🙂 som zvedava ci sa tak bude flase stranit aj ked bude mat 25 🙂

nelynka18
2. máj 2012

@d_anica urcite sa chyti 😉 deturence nase male uz su neni take male 😀 😀

reanda
2. máj 2012

@zuzinr ked kojis, tak maly nepotrebuje vodu.. asi nie je smadny, ked ti to vypluva, radsej ho nenut.. ved ked by mal smad, tak urcite sa napije
melania tiez nepije nic ine, iba mm a voda jej nechyba

katulka74
2. máj 2012

@nelynka18 my mame tiez siltovku,ale taku so spustenymi okrajmi,tak ak moc fuka,tak mu to vzdy spustim..Pisete o stretnutiach pri kavickach a ja o nicom neviem ☹

d_anica
2. máj 2012

Máme za sebou prvé plávanie 🙂 Igorko bol nadšený, hotový vodný živel 😀

jana86
2. máj 2012

ahojte mamicky, s cim natierate svoje deticky ked idete vonku na slniecko? dnes chcem ist malej kupit nejaky krem, len neviem aky??? som rozmyslala nad daylong baby 30 , nemate ho niektora??

daja0760
2. máj 2012

@jana86 mne po Daylongu syn cely ocervenel - nie kazdemu sadne. A myslim, ze ho odporucaju az po 1 roku (syn mal asi 10 mes.). Ale vela detom nic nerobi. Ja mam krem od Biodermy.

daja0760
2. máj 2012

@zuzinr Este raz dik. Tak som dnes obehla socialnu poist. i pracak a vybavila som. Mam radost.

jana86
2. máj 2012

@daja0760 naozaj, 😒 no ja som pozerala na nete a som nasla ten daylong baby 30 to je do 1 roka, tak neviem, by bolo skoda ho kupit keby sa mi vyhadzala... a ten od biodermy je dobry?

jana86
2. máj 2012

@daja0760 a bola si aj v zdrav. poistovni??

nelynka18
2. máj 2012

@katulka74 ahoj aj ja mam taku,ze okraj vzadu sa spusti a vacsinou to ma aj spustene...stretnutia???ani ja onicom neviem 😀 😀 to som asi nepisala ja 😀

nelynka18
2. máj 2012

@jana86 ja mam dva jeden od niveii 30 a druhy od Seba med 50 🙂

zuzinr
2. máj 2012

@jana86 ja davam detom tiez len daylong kids a zatial ani 1 nemal ziadnu reakciu ale kazda pokozka je ina. Pre deti do 1 roka je aj daylong baby krem ten je od narodenia a dobre na nom je ze nemusis zakazdym kremovat ked vyjdu deti z vody alebo sa utru uterakom, je voci tomu oddolny /to ma vyhodu najma u starsich deticiek)

zuzinr
2. máj 2012

@daja0760 nemas zac 🙂

lolko_lenka
2. máj 2012

@jana86 my máme tiež Biodermu 50+ s minerálmi, odporučili mi ho v lekárni pre dieťa do 1 roka

anita12
2. máj 2012

@jana86 ....Daylong baby, na odporucenie v lekarni, zatial ho dobre znasa....

rough
2. máj 2012

@lolko_lenka
@daja0760 baby, tiez mam tento od biodermy, tak sa chcem poradit🙂 cim ho vasim detickam zmyvate? Lebo on je tak velmi vodeodolny, ze ani mydielkom nechce dole🙂 minule robinko papal mrkvickovy obed a kedze bol nakremovany, ostalo mi oranzove dieta, normalne indian🙂 ja ho zatial davam dole hypoalergennym kremom, no az pri vecernom kupkani. Mate nejaku inu fintu?

lolko_lenka
2. máj 2012

@rough nemám fintu, zmývame až pri kúpaní 🙂

daja0760
2. máj 2012

@jana86 Ja pouzivam vsetku detsku kozmetiku od Biodermy, aj ked je drahsia. A to uz od narodenia syna, ktory bude mat 4. A nikdy ma nesklamala. Podla mna je to perfektna kozmetika.

daja0760
2. máj 2012

@jana86 Vo VZP som nebola. Som zamestanana (myslim, ze mi zamestnavatel drzi miesto), tak dufam, ze to vybavi on.

daja0760
2. máj 2012

@rough ani ja nemam fintu. Co pri kupani zlezie, to zlezie...aj tak nevidiet, ci zliezlo vsetko alebo nieco ostalo.

kucminka
2. máj 2012

@jana86 my sme kúpili Niveu sun 50F,a celkom dobrý.

kucminka
2. máj 2012

baby,no náš malá mi prestal cez deń dobre spávať,prespal 2hodinky doobedu a tak 1.5hodiny poobede,a teraz spí dokopy asi 1.5hodiny,neviem či ej to tým teplom,už ho dávam spať cez deň do postieľky lebo na alkone je neskutočný hic,ay mu nebolo teplo,ale ani v postieľke mi dlho nevydrží spať ☹ asi sa skončili dobré časy spánku 😒

katuska_za
2. máj 2012

Ahojte, tak a mame prve plavanie za sebou.. Matusko tam spustil retazovu reakciu v placi 😀 bez maminky ani na krok 😅 , pomaly stracame mliecko 😢 a je mi z toho doplacu, uz musime davat aj UM 2x do dna lebo maly sa rozjedol a mliecka uz tolko nieje... Chcela som sa spytat kde nakupujete UM , kde sa to cenovo najviac oplati a ake pouzivate.. My sme skusili klasicky nutrilon a vypil len ma napadlo ci netreba radsej pouzivat ten HA alebo Comfort alebo uff ani neviem ake vsetky su.. vopred dakujem za kazdu radu🙂

iwky
2. máj 2012

Ahojte. Včera sme boli v poradni a naša kukurička váži 8500 gramov a meria okolo 70cm, neviem presne lebo Dr. nemeria, to len ja tak od oka. Teraz nosí veľkosť 74 ale pomaly sa musíme zásobiť aj 80tkou, ešteže mám toľko vecí od kámošiek. Dnes išla na pol dňa ku švagrinej a svokre, tak ja som aspoň poupratovala konečne špajzu lebo máme čoraz viac harabúrd. Neznášam skladovanie vecí 😀 A teraz ju už očakávam a taká je bez nej nuda že až. Už máme aj chodítko tak ju tam raz za čas šupnem, ale len sa dopraví ku stolu v obývačke. Pozhadzuje na čo dočiahne a potom tam zakotví a bľaboce 😀 Inak nechávate detičky bosé v chodítku alebo dávate topánočky. Ja stále čítam iné názory a akosi sa neviem k ničomu prikloniť. Ale radšej vždy obujem topánočku.
A písali ste o krémoch proti slniečku. Tak ja som kúpila z DM 50tku a je otrasný, strašne mastný. Najbližšie keď pôjdeme do mesta musím kúpiť niečo lepšie lebo toto sa vôbec nedá roztierať.

iwky
2. máj 2012

@katuska_za moja malá pije Sunar nutra defense ale mali sme aj nutrilon, oba jej sadli dobre. Akurát z France *Leite ju zapekalo. Myslím že keď mu teraz sadol ten obyčajný nutrilon tak mu ho nechaj.

nelustek
2. máj 2012

@kucminka ahoj myslim ze to bude tym teplom,Linda spi vacsinou v kociku a tiez uz nespi tak ako pred tymto teplom 😉 a to sa zobudi po hodine az hodine a pol a cela mokra az kocik je mokry a to spi iba v bodinkach v kratkom rukave v chladku

kucminka
2. máj 2012

@nelustek no ja neviem,či to je tým teplom,preto som ho dala spať do postieľky,tam je celkom príjemne,nie tak teplo,ale aj tak tam nevydržal dlho búvať,celý deň je akýsi jedovatý,neviem či zuby,ozaj si možme len domýšľať čo tým našim drobcom je 😉

lucy56
2. máj 2012

@zuzinr u nas to iste, je kojeny a flasu s cajom mi nechcel vobec,tiez oba vypluval a brblal do nej ale uz to skusam vyse mesiaca a ako je takto teplo tak ked sme vonku, co sme teraz skoro stale tak sa napije a vraj to trva aj dva mesiace dokial sa to kojene deti naucia

monia_
2. máj 2012

@jana86 - ahoj, ja ho mam a som spokojna, dobre sa rozotiera a ziadna alergicka reakcia a to ma maly dost citlivu pokozku