icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
7. máj 2012

kočky toto je nasa najlepsia hracka a domo uz aj v kocari vymysla a na chrbte uz ani za nic spat 😀 😀

nelynka18
7. máj 2012

😀

micicka
7. máj 2012

@nelynka18 ďakujem, vyskúšam. aj keď ja som ju už podkladala aj vankúšikom, aj plyšákom, aj mala zavessené hračky. hračky trhá od nervov, oporu nejakým spôsobom odsunie a zase "behá" hore dole. skúsim možno ešte tú perinku.

michala33
7. máj 2012

@kucminka moja bola taka vcera dnes uz je lepsia ale strasne tasko zaspava cez den ,to su boje kym zaspi strasne place kruti sa jak cevik vidiet na nej ze je navena a ako keby sa jej neda ulozit 😒

micicka
7. máj 2012

tak malá dnes zaspala takto, ale už je zase inak, práve som ju bola pozerať a zase je otočené o 90°, takže už má nohy na vankúšiku 🙂

michaela18
7. máj 2012

@nelustek skus rektalnu rurku na vykakanie.nam vzdy pomoze.tiez mame sem tam zapchu.dam na nu vazelinu a sup koncek do konecnika.vzdy sa zatial vykakal

nelynka18
7. máj 2012

@micicka jeeej som sa zasmiala ako krasne spinka 😵 😵 hmm no a ked jej zaspievas?neupokoji sa?na naseho pomaha ked zacnem robit huuupiii,huuupiii tak sa niekedy zapocuva aj to niekedy pomaha alebo ti z toho musi len vyrast 😉

michaela18
7. máj 2012

@zuzinr u nas moja sestra nahodou prisla na to,ze malemu sa paci pit z umeleho poharika,cely sa trasie ked ho vidi,sice je dost pooblievany ale napije sa dobre 🙂

luckaprima
7. máj 2012

@nelynka18 juuuj akí sú už velikí tí naši drobci, nedávno sme tu vypisovali ako nám rastú brušká a koho kde pichá 🙂 🙂 už je teraz super

luckaprima
7. máj 2012

@michaela18 aj u nas ma uspeh poharik, cajik vo flasi vacsinou dostane kosom, ale s poharika ije jedna radost, sazrejme treba nám prsiplast 🙂

luckaprima
7. máj 2012

@micicka presne ako nasa Karinka, este aj taka bacula, rovnake vlasky, pyzamko aj poloha, krasne su tie deticky nase 🙂 takto je to omnoho lepsie ako pred rokom ze?? 😀

kucminka
7. máj 2012

@nelynka18 nie je to náhodou Sokol,ten doktor?Ten že je dobrý.

zuzinr
7. máj 2012

@lucy56 ani my este zuby nemame asi ani skoro nebudu 🙂 ale aj Natalke vyliezol prvy zub az ked mala 9 mesiacov a potom zase dlho, dlho nic, takze ja ich tak skoro neocakavam.

nelynka18
7. máj 2012

@luckaprima no veru ano 🙂 uz su riadny velkaci 😵 😵 takto sa mi to ani nezda ale ked pozeram fotky tak mi to dojde,ze uz budu iba vacsi a vacsi 😉
@kucminka neviem vobec lebo sme sa dohodli,ze ked sa prestahujeme a dame troska dokopy,tak mi da na neho kontakt a na meno som sa vobec nepytala kedze v TN aj tak nikoho nepoznam...ona tam s malymi chodila a najmladsiemu pomaly pretahoval predkozku a ukazal jej ako to ma robit a prisla k nam do PB k urologovi a ani sa neopytal nic len mu to pretiahol a ona mu vynadala,ze ona to tak nechcela...a maly sa nemohol cely den poriadne vycikat a to mal rok...ked s nou budem,tak sa opytam na meno a dam ti vediet.

anita12
7. máj 2012

@nelynka18 ..... v Tn je sukromna urologicka ambulancia v meste, Mudr.Sokol, su tam asi 2 lekari mladi , kontakt 0905 990 600, v stredy ordinuju do vecera, inak velmi plno tam ma, ale drobcov beru rychlo aj tehulky.

nelustek
8. máj 2012

@nelynka18
@micicka jeej mne malá spí od narodenia zásadne na chrbte 🙂 ešte sa ani nepretáča len sa vie zvrtnúť na bok a tam to aj skončí 😉 môžem ju nechať spať zatial aj na posteli samú

nelynka18
8. máj 2012

@anita12 tak to bude asi on...dakujem 🙂
@nelustek tak nas uz spal aj na brusku a nozky mal skrcene k bruchu,na postely spi vzdy rano pri mne a to take akrobacie nerobi,len v kocari a postielke 😀 moj synovec sa napr prvy krat pretocil na brusko az vo 8 mesiaci 🙂

daja0760
8. máj 2012

@nelynka18 Nelynka, praveze 3 roky vobec nie je vela! Prave v 3 rokoch by mala pediatricka pipika skontrolovat - do vtedy sa to riesi len ked su problemy. Ale nasa pediatricka sa na to vykaslala. Myslim, ze to co si si prezila s Riskom si mala proste smolu. Teraz - v dnesnej dobre - lekari vacsinou kazu do 1 roka ani s tym nic nerobit. Ale co lekar, to nazor. Urcite tym nic nepokazis, ked za urologom pojdes - aspom budes kludnejsia.

katulka74
8. máj 2012

Ahojte,aj nas trapia zuby,ale zatial nic,len slintame ako bernardin ,v spanku uz prejdeme celu postel,pretacame sa z bruska aj chrbatika a spavame coraz castejsie na brusku,stvornozkovat ani za svet,ale uz sa sami posadime aj postavime v postielke a stale sa taha len na nohy,nam kazala primarka v nedonoseneckej ambulancii predkozku jemne stahovat len pokial to ide po kupani,lebo ju mame trosku zuzenu.

nelustek
8. máj 2012

@nelynka18 no len mi to nejde do hlavy,lebo Nelka sa v 7mes. skusala už pomaly plaziť 😀 ale aspoň vidím že naozaj je každé dieťa iné...

nelustek
8. máj 2012

Mamičky tie ktoré ešte kojíte kolko krát za deň? Kojíte po každom príkrme? Ja by som najradšej pomalinky cez deň prestala dávať a nechala kojenie len na ráno a večer.Alebo to je ešte skoro takto obmedziť mlieko? Nelku som do roka kojila ako chcela ona 😨

peta_k
8. máj 2012

@nelustek ahoj ja kojim rano, na desiatu ma prikrm, na obed prikrm, olovrant kojim, 1.večera prikrm, 2. večera pred spanim kojim a v noci kojim 2-3x... Po prikrmoch kojim uz malokedy

katulka74
8. máj 2012

8 mesiacov

reanda
8. máj 2012

@nelustek ja vobec neviem, kolkokrat a kedy - ked si mala pyta alebo je umrncana.. obmedzovat sa nechystam, som rada, ze sa kojime, mne to pride ovela pohodlnejsie, ako robit prikrmy a davat pit z pohara ci flase..

nelustek
8. máj 2012

@reanda a kolko krát prikrmuješ za deň?Ja kojím ako kedy cez den,ked je uplakana nakojim viacej krat inokedy zas menej,
@peta_k veceru ma 2x? kedy?

luckaprima
8. máj 2012

tak prispejeme aj my, ako rastieme 🙂 strasne sa tesim kazdy den ze je uz z bruska vonku a dakujem za kazdu sekundu co spolu stravime.. a za to obrovske stastie ze je zdravucka, sikovna .. kraska nasa dalsia

nelynka18
8. máj 2012

@daja0760 ved ked sa caka do troch rokov je to este viac zrastene...ked sa bobo narodi,tak sa mu to moze dat pretiahnut len niekedy to rodicia nevedia pretiahnut a ked sa caka do troch rokov tak uz je to zrastene a vtedy to musi sakra boliet...no a dieta ma vtedy z toho vacsiu traumu a dlhsie ma s cikanim problem uz len zo strachu kdezto male babo na to rychlo zabudne.toto je moj nazor a ja urcite nebudem cakat tak dlho.ako som pisala nechcem tam priswt aby mu to hned nasilu pretiahol ale aby mu to skontroloval,povedal mi co a ako a postupne to po milimetrikoch pohanat vpred...tod moj nazor 😉
@nelustek risko v 7.mesiaci uz stvornozkoval 😀 dominik je tiez uplne iny 😉 domo ide podla tabuliek v tychto veciach a to risko bol vzdy o 1 mesiac popredu 🙂

peta_k
8. máj 2012

@nelustek okolo 17.30 jednu a o 19.30 druhu, nasa mala uz o osmej spi

michala33
8. máj 2012

@kucminka ahoj doktor sokol v tn je vyborny doktor,ja som tam kedysi bola zo sebou a fakt odporucam

michala33
8. máj 2012

@nelustek ahoj ja este kojim rano ,na obed papa zeleninu potom obcas poobede si cucne ,potom olovrant ovocie a na noc zasa mliecko ,davala som jej donedavna aj po prikrme este mliecko a skusila som nedat a vydrzala taku istu dobu..tak som prestala dam jej iba troska caju zapit po zeleninke a aj teras ked je takto teplo dam obcas cajik
takze asi dva krat za den a potom vecerne papanie a samozrejme v noci tiez asi dva krat