Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek skus rektalnu rurku na vykakanie.nam vzdy pomoze.tiez mame sem tam zapchu.dam na nu vazelinu a sup koncek do konecnika.vzdy sa zatial vykakal
@zuzinr u nas moja sestra nahodou prisla na to,ze malemu sa paci pit z umeleho poharika,cely sa trasie ked ho vidi,sice je dost pooblievany ale napije sa dobre 🙂
@nelynka18 juuuj akí sú už velikí tí naši drobci, nedávno sme tu vypisovali ako nám rastú brušká a koho kde pichá 🙂 🙂 už je teraz super
@michaela18 aj u nas ma uspeh poharik, cajik vo flasi vacsinou dostane kosom, ale s poharika ije jedna radost, sazrejme treba nám prsiplast 🙂
@micicka presne ako nasa Karinka, este aj taka bacula, rovnake vlasky, pyzamko aj poloha, krasne su tie deticky nase 🙂 takto je to omnoho lepsie ako pred rokom ze?? 😀
@luckaprima no veru ano 🙂 uz su riadny velkaci 😵 😵 takto sa mi to ani nezda ale ked pozeram fotky tak mi to dojde,ze uz budu iba vacsi a vacsi 😉
@kucminka neviem vobec lebo sme sa dohodli,ze ked sa prestahujeme a dame troska dokopy,tak mi da na neho kontakt a na meno som sa vobec nepytala kedze v TN aj tak nikoho nepoznam...ona tam s malymi chodila a najmladsiemu pomaly pretahoval predkozku a ukazal jej ako to ma robit a prisla k nam do PB k urologovi a ani sa neopytal nic len mu to pretiahol a ona mu vynadala,ze ona to tak nechcela...a maly sa nemohol cely den poriadne vycikat a to mal rok...ked s nou budem,tak sa opytam na meno a dam ti vediet.
@nelynka18 Nelynka, praveze 3 roky vobec nie je vela! Prave v 3 rokoch by mala pediatricka pipika skontrolovat - do vtedy sa to riesi len ked su problemy. Ale nasa pediatricka sa na to vykaslala. Myslim, ze to co si si prezila s Riskom si mala proste smolu. Teraz - v dnesnej dobre - lekari vacsinou kazu do 1 roka ani s tym nic nerobit. Ale co lekar, to nazor. Urcite tym nic nepokazis, ked za urologom pojdes - aspom budes kludnejsia.
Ahojte,aj nas trapia zuby,ale zatial nic,len slintame ako bernardin ,v spanku uz prejdeme celu postel,pretacame sa z bruska aj chrbatika a spavame coraz castejsie na brusku,stvornozkovat ani za svet,ale uz sa sami posadime aj postavime v postielke a stale sa taha len na nohy,nam kazala primarka v nedonoseneckej ambulancii predkozku jemne stahovat len pokial to ide po kupani,lebo ju mame trosku zuzenu.
Mamičky tie ktoré ešte kojíte kolko krát za deň? Kojíte po každom príkrme? Ja by som najradšej pomalinky cez deň prestala dávať a nechala kojenie len na ráno a večer.Alebo to je ešte skoro takto obmedziť mlieko? Nelku som do roka kojila ako chcela ona 😨
@daja0760 ved ked sa caka do troch rokov je to este viac zrastene...ked sa bobo narodi,tak sa mu to moze dat pretiahnut len niekedy to rodicia nevedia pretiahnut a ked sa caka do troch rokov tak uz je to zrastene a vtedy to musi sakra boliet...no a dieta ma vtedy z toho vacsiu traumu a dlhsie ma s cikanim problem uz len zo strachu kdezto male babo na to rychlo zabudne.toto je moj nazor a ja urcite nebudem cakat tak dlho.ako som pisala nechcem tam priswt aby mu to hned nasilu pretiahol ale aby mu to skontroloval,povedal mi co a ako a postupne to po milimetrikoch pohanat vpred...tod moj nazor 😉
@nelustek risko v 7.mesiaci uz stvornozkoval 😀 dominik je tiez uplne iny 😉 domo ide podla tabuliek v tychto veciach a to risko bol vzdy o 1 mesiac popredu 🙂
@nelustek ahoj ja este kojim rano ,na obed papa zeleninu potom obcas poobede si cucne ,potom olovrant ovocie a na noc zasa mliecko ,davala som jej donedavna aj po prikrme este mliecko a skusila som nedat a vydrzala taku istu dobu..tak som prestala dam jej iba troska caju zapit po zeleninke a aj teras ked je takto teplo dam obcas cajik
takze asi dva krat za den a potom vecerne papanie a samozrejme v noci tiez asi dva krat

kočky toto je nasa najlepsia hracka a domo uz aj v kocari vymysla a na chrbte uz ani za nic spat 😀 😀