icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
24. máj 2012

ahojte baby....
maly je od pondelka chory,zacalo to hnisanim ocka,potom tiekol ciry soplik a dnes total zahlieneny chudacik,tak sme boli u doktorky dala nam kopu liekov a musela som kupit uz aj odsavacku na vysavac,fakt je super.mna boli hrdlo a maly uz dve noci kvoli soplom sa budi,takze som total vycerpana a plus este risko,do skolky zo skolky,ist s nimi von,navarit,uprat a do konca tyzdna ma odvezu 😝 toto je snad 1. totalne vycerpanie odkedy mam dve deti...mama sa odstahovala na dom,tak mi nema ani kto pomoct aby som si na chvilku lahla ☹ svokra nehrozi a muz je prec...aj teraz sa dominik po 30min.zobudil ale som ho ukolisala a spi dufam,ze aspon hodinu este bude....tak aspon vam sa tu vystazujem lebo by ma uz fakt slak trafil 😝
a tu sa domo kupkal na balkone ked bol este zdravy,potom si umyva zubky 😀 a hra sa s travickou 🙂

peta_k
24. máj 2012

@anita12 @tunzal dakujem vam dievcata

nelustek
24. máj 2012

@anita12 ahoj ráno ju áno nakojím takže vôbec neviem koľko si vytiahne.A to pije podľa toho kedy vstane ale väčšinou sa budí o 6stej tak sa hneď napapá,niekedy vstane aj o 6:45 tak papá vtedy.A chlebík dostane vždy o 8:00-8:15h.keď prídem zo škôlky.Ale ráno toho mliečka podľa mňa moc nedá lebo ona sa aj v noci moc často budí na mlieko hlavne teraz keď je tak teplo asi na smäd.

nelustek
24. máj 2012

@nelynka18 jeej máte taký veľký balkón? Úplne ťa chápem s tým vyčerpaním mne s deťmi nikto nepomáha Linda sa budí v noci stále a dnes to bol úplny horor ani dudku nechcela zas len prso asi bola smädná..my tu mávame totálny hic v byte.A muž má pobednú tak som s nimi tiež teraz sama

nelustek
24. máj 2012

Aby som ja mala takéto opletačky kvôli 1,50€ ! Predávala som tu vaničku že za 2€ myslela som že keď ju pani pošlem na nete mala pošta uvedené poštovné 2€ tak sme sa dohodli na sumu 4€.Muž to bol poslať dnes a že poštovné 3,50.Teraz pani si ju nevyzdvihne ale veď keď niečo niekto chce kúpiť musí počítať že bude platiť poštovné,nie? Manžel je nahnevaný,pani nespokojná a ja mňa už chytá bolenie brucha s toho všetkého.

stakat
24. máj 2012

@kucminka Je to možné s tými zúbkami, môjmu sa prerezali včera horné dvojky a dolné už má dlho. Priateľ si ich všimol na prechádzke, keď malému slniečko zasvietilo na tváričku a pekne sa oba zaleskli 😀 .

stakat
24. máj 2012

@nelustek To máš pravdu, kupujúca si mala najprv dobre prepočítať, koľko ju to vyjde aj s poštovným a pozrieť cenník SP. Ja tiež ak niečo kupujem a je to lacné, snažím sa vybrať viac vecí od predávajúcej, aby sa to poštovné oplatilo. Resp. hľadám veci z okresu a dohodnem si osobný odber. S ľuďmi je to ťažké.

jani74
24. máj 2012

Ahojte, a máááme 3 zubček 😀 😀 😀 Vykukol včera presne na 8 mes. 😀 😀 😀 už bol túžobne očakávaný lebo asi týždeň cez deň nespávame len tak 15 min. a uspávame sa viac ako pol hod. a sme jedovatý a mamičkovský.

Dievčence prosím o radu, pred časom sa tu rozoberalo pitie z hrnčeka, fľaše a potrebujem poradiť z akej. Nám z každej fľašky tečie (nie z dudla ale zo závitu 😠).Ďakujem 😉

nelustek
24. máj 2012

@stakat koľko bude stáť ak si to mamička nevyzdvihne a pošta mi to vráti späť? ďakujem

rough
24. máj 2012

@nelustek fuj, tomu sa povie pech...a to si posielala na dobierku? Myslim, ze ak si zasielku adresat nevyzdvihne, ty uz nic nedoplacas. Koniec koncov, uz teraz bolo to postovne neskutocne vysoke. A kupujuca, ak je normalna a slusba, mala by postovne bez reci doplatit.

@nelynka18 pevne nervy a skore uzdravenie zelam. Aj ja si niekedy poviem, ze este ze tu je konik, zena sa aspon ma kde vyrozpravat a odreagovat🙂

Baby, musim pochvalit nasho cervicka, dnes sme ho prvykrat posadili na tron a hned vedel co don spravit🙂 krasne potlacil a bolo. Uz len aby som ja nebola leniva a dosledne ho davala na serblik🙂

d_anica
24. máj 2012

@rough Šikula! Už aj my chceme začať, lebo ma nebaví kupovať plienky 🙂

d_anica
24. máj 2012

@micicka Ja sa malému chystám dávať marhule, broskyne, slivky. Akurát jahody som tento rok ešte chcela vynechať

stakat
24. máj 2012

@nelustek No to nemám ani poňatia. Zatiaľ som len predávajúci "začiatočník". Skús napísať úzavolať na Slovenskú poštu resp. sa tam zastaviť a opýtať, čo by to vyšlo. Nemám s tým skúsenosti, ani vedomosti.

stakat
24. máj 2012

@nelustek Toto je bezplatná infolinka Slovenskej pošty, vyskúšaj zajtra zavolať 0800 122 413. Možno to poštovné , ktoré si platila, zahŕňa aj dopravu v prípade neprevzatia.

nelustek
24. máj 2012

@stakat
@rough no tá pani chce aby som jej 1,50€ poslala na účet a potom si to vyzdvihne..dnes som jej to posielala.Tým pádom by platila za vaničku nie 2€ ale 0,50€ ostáva mi rozum stáť

nelustek
24. máj 2012

@rough áno na dobierku

bettyx
24. máj 2012

@rough krásný! sdílím tvé nadšení 😀 .. hlavně aby mu to zůstalo... 😅

lolko_lenka
24. máj 2012

Ahojte 🙂 Keďže tie naše detičky už majú nejaké tie zúbky, ako im ich čistíte? predpokladám, že so zubnou kefkou, ale dávate aj nejakú detskú pastu?

nelustek
24. máj 2012

@lolko_lenka najskôr sa čistia iba s čistou vodou bez pasty 😉

rough
24. máj 2012

@nelustek nuz, zial asi prerobis tak ci onak. ak si to neprevezme, tak cele postovne je na tebe, tym padom si 'vyhodila' 3,50€, alebo jej tu vanicku vlastne venujes takmer zadarmo...mrzi ma, ze hned prvu skusenost s kupujucimi mas zlu:( nabuduce neposielaj na dobierku, to je takmer vzdy pruser.

rough
24. máj 2012

@lolko_lenka kym deticky nerozumeju tomu, ze pastu maju vypluvat, tak sa cisti iba vodou. my mame 4 zubky a zatial mu ich cistim formou hry. on sa lubi na mna pozerat, ked si ja umyvam zuby, a potom ma napodobnuje🙂

micicka
24. máj 2012

@rough veď toto - stým šerblíkom, aby sme neboli lenivé, mne sa toľkokrát ju nechce dať na ten nočník a našťastie som sa väčšinou premohla 🙂 len v poslednej dobe tlačí tá moja krpaňa taaak nenápadko, že musím veľmi striehnuť, aby som ju stihla šupnúť na nočník. ale verím, že postupne sa jej podarí povedať to A A v prvú chvíľku, teraz sa jej to darí až po 🙂 tróneniu zdar!! 😀 😀

micicka
24. máj 2012

@nelustek ja som jej už dala ten sosáčikovy pohárik, používa ho namiesto kryzátka 😀
už dávaš chlebík na raňajky? a to ako dávaš, na kúsky, či ako, neviem si to predstaviť,a vie čo s tým?ešte čo dávaš na chlebík?

micicka
24. máj 2012

@nelynka18 o tej chorobe ani nehovor, veď som písala aj ja, my to máme už za sebou, tiež niekoľko nocí nespala, teda každé dve hodiny hore, odsať soplíky a potom utíšiť. no ja som nespala vôbec a veru potom som aj ja chytila tú chorobu a aj atb som brala a ešte stále som neni ok, a to len preto, že som bola taká vyčerpaná. my máme odsávačku na vysavač od malička a som veľmi rada, nikdy som jej obyčajnou odsávačkou nič neodsala a keby mám tieto sople niečim iným odsávať, tak asi by sme sa ešte stále trápili, ona mala neskutočne hnusné sopliská 😔

micicka
24. máj 2012

@d_anica jahody aj ja radšej vynechám, ja som jej dnes dala aj pár kúštičkov melónu, ale ten sa nedá pomágať, tak budem dávať asi len šťavičku do jabĺčka. slivky, marhule budem aj ja dávať, nech má aj niečo iné ako doteraz

lolko_lenka
24. máj 2012

ja som dala malej ochutnať aj čerešne, májovky 🙂 veľmi jej chutili 🙂

bettyx
24. máj 2012

ahoj holky, tak máme za sebou očkování na tbc! fakt to bylo děsný! mrcasili jsme cestu tam 1,5hodiny, totéž pak zpátky -to bylo v pondělí a včera taky... a za tři měsíce repete! to je děs! nevím proč se to zrušilo 😖 .. je to tak důležitý očkování! ale zase jsme toho využili a zastavili se na Karlově mostě nechat si namalovat portrét -je to krásný obrázek, ale moc se to Šímovi nepodobá -ale na druhou stranu je strašně těžký namalovat kojence když co vteřinu mění polohu, má věčně zacpanou pusinku čímkoliv a navíc měl sluníčko proti očičkám, takže ani koukat moc nemohl, no, vzhledem k okolnostem jsme spokojení 😎

nelustek
25. máj 2012

@rough muž vravel že najlepšie posielať na dobierku vieš ja s tým skúsenosť nemám prvý krát som niečo posielala 😒 no keď sa mi to vráti veď ona si mala teda zistiť poštovné ja som jej povedala že asi 2€ preto sme sa dohodli na 4€, veď musí pochopiť že za 0,50€ sa by mi to teda absolútne neoplatilo.Veru veru prerobím.

nelustek
25. máj 2012

@micicka dávam chlebík tak že jej trhám kúsky už teraz také väčšie.Zachvíľku to budem už asi krájať na kúsky.Ale zo začiatku som jej len také pidi kúsočky dávala.Natieram maslom a už mala aj slivkový lekvár na chlebíku 😉

nelustek
25. máj 2012

Aké ovocie môžem dávať aby ju nezapekalo? Má totižto problémy s kakaním zatiaľ sme dávali len jabĺčko...dnes som jej dala nektarinku dúfam že som mohla 😕