icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tunzal
13. jún 2012

@micicka moju fotku som dala dole, hladám niečo aktuálnejšie ale moc nestíham, ale bude aj to 😀

micicka
13. jún 2012

@tunzal 🙂
malá je šikovníček 😉

micicka
13. jún 2012

@rough no ale on mal aj štartovaciu váhu dobrú 😉 čo by si s ním robila keby sa dr. tá váha nepáči? čo by mal diétu? no ešte to tak! je taký ako má byť 😉

kucminka
13. jún 2012

naše slniečko,vidím,že väčšina už stojíte,my stále ešte len sedkáme 😉

micicka
13. jún 2012

@kucminka ani my ešte nestojíme a ani tak rýchlo nebudeme 😉

tunzal
13. jún 2012

@micicka prečo si myslíš že tak rýchlo stáť nebudete? aj naša sa postavila zo dňa na deň

micicka
13. jún 2012

@tunzal lebo aj keĎ ju chytím pod pazuškami, tak sa málokedy zaprie o nožičky, väčšinou ide do sedu. ale tak uvidíme

kucminka
13. jún 2012

@micicka no to asi ani my,dneska začal ťapkať ťapušky,tak sme sa smiali,bol na spapanie 😉 na nohy keď ho postavím,tak se jeduje,tak to ani neskúšam.

tunzal
13. jún 2012

@kucminka no oni sú na spapanie s tým ťapkaním, tak sa pritom aj moja raduje 🙂 a pozerám že máte akého milého psíčka. my máme mastifa, takže ho k malej nepúšťam, má cez 60 kg ....

kucminka
13. jún 2012

@tunzal to je sestrin pes,on ide za malým ,a chce ho stále olizovať 🙂

natalii6
13. jún 2012

@tunzal tak budem musiet davat toho mojho drobca do postielky aby sa zacal stavat lebo on je bud na posteli alebo na zemi a som si vsimla ze je viac motorny ked je na posteli ako na zemi 😉 tak budem uz len dufat ze aj nas maly za chvilu sa zacne stavat..a pekne fotecky mas..a vidim ze mala ma topanocky mne kamoska vravela (je rehabilitacna) ze deti by mali co najviac chodit bose

micicka
13. jún 2012

@kucminka moja ignoruje všetky hry - ťap ťap, ako sa máš a pod. sem tam sa zapojí do baran baran buc, ale to len keď ona chce, inak máme smolu 😀

teraz mi povypľúvala obed - mäsko a zeleninka, včera som jej to len pomágala a tiež to veľmi nechcela, tak som jej to pomixovala a aj tak to vypľula všetko 😒 tak sme si dali kupovanú výživu 😖 tak ale čo s ňou...

natalii6
13. jún 2012

a chcem sa spytat umyvate detickam uz zuby? a aj vase deturence sa stale zbavuju ponoziek topanociek a vsetkeho coho su schopny dat si dole? bo ja ked niekde idem neustale nieco zdviham a koklox sa musim vratit aj niekolko metrov ked zbadam ze nemam nap.ciapku 😔

kucminka
13. jún 2012

@micicka no my sme s tými hrami tiež nie moc úspešný,tiež vieme len baran baran buc,ťap ťap ťapušky,a ešte reaguje keď poviem meno Lea,to je dcéra,tak ju pozná aj po mene,ale inak nič.Ale neboj,na všetko majú čas,neni každé dieťa rovnako šikovné.

natalii6
13. jún 2012

@micicka s tym stanim ani moj ked ho chytim pod pazuchy aby sa trosku postavil mi ide do sedu ale asi pred vcerom ked sme boli vonku a mal topanky tak sa trosku dal na nohy 😉

kucminka
13. jún 2012

@natalii6 ja neumývam zúbky,asi by si to ani nedal umyť,mám problém mu otvoriť pusinku,keď mu pozerám zúbky,ale chcem mu začať dávať fluorové tabletky.inak aj náš,keď má obuté topánky,tak sa mu lepšie stojí,ako keď je bosý,asi na tom niečo bude.

natalii6
13. jún 2012

@kucminka pekny fotky maly aky je bez vlaskov zato moj ich ma pozehnane vpredu mu mozem aj copik spravit 😀

babulkaa
13. jún 2012

Pridam aj ja nejake fotecky ako si sedime a ako sa uz vieme same postavit a stat 😀

natalii6
13. jún 2012

@kucminka ja mu ich umyvam( alebo skor masirujem) takou silikonovou hovadinkou(neviem ako to nazvat) co sa dava na prst a predstav si drzi ako hluchy dvere 😀

natalii6
13. jún 2012

@rough vaha krasna 😉 no ale ked mu chuti nedaj mu 🙂 a kolko meriate?

natalii6
13. jún 2012

@baby213 ja som kupovala kocik golfac ked mal nas 1vy pol roka kedze nas prvy kocik bol dost nemotorny a ja som este musela nosit kocik na 2 poschodie kedze my nemame vytah..ja som zo sportovym bola a aj som spokojna kedze nezaberie tolko miesta ako klasicky kocik ale v zime som pouzivala velky kocik sportovu cast len teraz som zvedava vcom bude v zime kedze som ho uz predala

micicka
13. jún 2012

@kucminka
@natalii6 ja si tiež myslím, že všetko budú ovládať, keď príde ich čas, takže zatiaľ nestresujem. proste vidím na mojej, že ona nebude robiť to čo chceme my, ale to čo ona uzná za vhodné 😀 😀 ani papa nedáva, ale všetko ju to strašne zabáva 😀 😀
ale keď jej poviem kde je bim bam (hodiny), tak sa pozrie na ne. a ešte hava pozná, inak asi nič. no a mená ešte ako tak a ako kedy. raz som sa jej opýtala kde je tato - našťastie práve vchádzal do bytu - a jej normálne vybehli slzy do očí a keby nepríde hneď do izby, asi by sa aj rozplakala, že tam nie je 😒

jani74
13. jún 2012

ahojte, krásne fotečky máte 😉 🙂 drobci sú nádherní!!!
Nám sa dnes podarilo postaviť sa v postieľke ale len na okamih a bác 😀

Rýchlootázočka - idete niekam na dovolenku????A kam???My zvažujeme Chorvátsko ale nevieme kam, ja by som išla dolu na Makarskú ale je to ďaleko čoho sa bojí mm ale je tam teplejšie a on zas sem hore. Nevieme sa rozhodnúť... 😒

tunzal
13. jún 2012

@natalii6 topánočky máme ale ich nosíme len v choditku, na fotkách ich má preto lebo som ju pred tým vybrala z chodítka.

a ešte idem našu maličku pochváliť pred kúpaním sa prvýkrát sama posadila 🙂 🙂 🙂 🙂

lucy56
14. jún 2012

@jani74 my ideme na dovcu, uz mame aj vybratu, bulharsko letecky, nakoniec vyhralo aj ked povodne sme chceli koli vela veci pre maleho ist autom do talianska ale vychadzato pri cenach nafty dost draho, takze koli cene vyhralo bulharsko, ale mam obavy ako sa zbalim,lebo malemu treba prikrmy zobrat a kopec somarin
a strasne ma maly potesil tento tyzden zacal konecne stvornozkovat, lebo uz dlho sa plazil , na nohy sa zacal stavat tak som sa bala ze stvornozkovanie preskoci,ale nie zvlada aj to a z toho sa vie pekne posadit takze mame doma sikovnika

natalii6
14. jún 2012

dobre ranko dievcata a deturence 😉

@lucy56 ahoj aj my ideme do bulharska 😉 kedy tam idete a kde?nebojis sa ist lietadlom z malym( myslim odlet a prilet koli uskam)? co sa tyka jedla pre maleho som chcela najprv ze nebudem brat okrem mlieka nic ale potom som si uvedomila ze keby som mu davala stravu co budeme jest my tak to bude solene a bohvie co este tam daju tak budem musiet repat zosebou kopec jedla 😒

natalii6
14. jún 2012

@tunzal tak aka sikovnicka 😉 a posadila sa ked bola 4nosky ? kedze moj nestvornozkuje on sa posadi z lahu 😉

natalii6
14. jún 2012

@jani74 my ideme do bulharska kedze minuly rok sme boli v chorvatsku a ta cesta autobusom bola narocna 😒 isla by som aj do chorvatska lenze ked sme kupovali dovcu este do chorvatska sa nelietalo no ale vraj tam teraz vsetko zdrazelo a v bulharsku je vraj ovela lacnejsie 😉

natalii6
14. jún 2012

@micicka moj strasi syn sa ako 3mes. sa zacal pretacat v 4mes. sa uz pretacal na obe strany potom som ho priblizne ako 6-7mes.naucila sediet a potom ako keby utalo nechcel byt uz na brusku (dlho nevydrzal) a tak vatsinou sedel a okrem toho nerobil nic tak v 11mes. som snim na podnet lektorky plavania zacala chodit na cvicenie(vojtovku) a az potom asi tak po 3-4 mes.konecne zacal stvornozkovat a az v 20mes. zacal chodit a dfobehol svojich vrstovnikov 😉 my maminky by sme chceli aby nase deturence robili hned vsetko ale kazde dieta ma svoje tempo ako si pisala..ja na mojom mladsom vidim ze je ovela ovela sikovnejsi ale zo moze byt aj tym ze vidi svojho starsieho braska a ten ho asi motivuje..moj maly ten vie baran buc.tap tap tapusky dat papa a dat cau a jeho brat take veci nerobil aj ked som mu to ukazovala tak nic 😉 a aj nas ked vidi otca tak sa zacne usmievat a tesit sa a najvatsu radost ma ked ho idem dat na hojdacku tak sa zacne cely vlnovkovat 😀 su to nase zlaticka a kazde sa nauci vsetko co ma a hlavne svojim tempom 😉 dolezite je ze su zdravi a stastny

tunzal
14. jún 2012

@natalii6 vieš čo ani sama neviem ako sa dala na 4, lebo už bola len v plienke,ležala na posteli, že ideme kúpať, a kým som jej vybrala zo skrine dupačky tak sa dala na bruško a hned na 4 a už aj sedela, ostala som taká prekvapená že čo táto robí na večer, čo my cez den ani s nezdvihla ritulu ked som ju položila na postel.