Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@natalii6 no jasne ze sa bojim ze ako zvladne let, ale ked bude plakat dam mu prso, jedla beriem aj ja dost,lebo nehccem mu davat nasu stravu, pecivo a ovocie ano ale ostatne bude korenene, ideme na Slnecne pobrezie do hotela Park hotel continental, uz sme boli na slnecnom s muzom tak pre nas to bude repete
Ahojte, ešte som sem nepísala, ale patrím k vám 🙂
Chcem sa spýtať, či aj vaše deti majú samovražedné sklony ako môj syn. Štvornožkuje už dlhšie, len v posledných dňoch sa nejako rozbehol, štverá sa na čo sa dá. To je samozrejme OK, však dávam pozor. Len on sa niekam vyštverá a chvíľu sa zamyslí, pustí sa jednou rukou, pustí sa druhou, chvíľu stojí a samozrejme capne. Zatiaľ našťastie na plienku, ale desím sa, že raz nepribehnem včas a capne na hlavu a koberce tu veľmi nemáme. Ešte len ideme na druhú kontrolu kĺbov. Takže ani nevieme či sú OK a či takú záťaž znesú. V mojom okolí toto robia deti neskôr. Prosím napíšte mi, že aj vaše deti toto robia...
@kvaca ahoj, to je podla mna v norme že v takomto veku vylezie kade tade, ale oni si ešte neuvedomujú že si môžu spadnúť a udrieť sa. to je tak ako s hračkami, čudujú sa že ked niečo zahodia, tak to sa nezastaví vo vzduchu ale spadne, achhhh tá gravitácia je hrozná 😝 😝 , len skús ho nenechať bez dozoru. a to akože len teraz idete na kontrolu klbikov??? ved to by ste už dávno mali mať za sebou. my sme boli ked mala asi 3 týždne potom okolo 8. týždna a potom ked mala asi 3 mesiace.
baby dneska som bola v tescu a mali tam plienky huggies 104ks za 10,56
holky já hodim záda!
moje známá žaluje porodnici ze to že nevidí důvod k tomu aby jí udělali císaře.. to je vrchol.. neměla by být ráda že je zdravá?? ona tak toužila po dětech a nešlo jí to, nakonec se jí podařilo asi až pátý umělý oplodnění a v tý porodnici se o ni starají jako okrálovnu! už tam byla snad 4krát na riziku a teď je tam takhle už zase pomalu 14dní a ona si vymyslí tohle.. to je hukot -prý to vidí jako porušení práva klienta
@lucy56 ,neboj maly zvladne let lepsie ako my vsetci dospeli,nas uz lieta od 2 mesiaca pravidelne 2x do mesiaca,a to vzdy letim sama,zaspi mi na rukach,vobec este ani raz neplakal,ani koli uskam nicomu,ked si ho das na prso tak bude v pohode. 🙂
@natalii6 tento konkretne nepoznam, my sme predtym boli v Dunave hoteli a chodime all inclusive a podla toho su aj hotely rozdelene vacsinou, a urcite je lepsie menit tam, len pozor na zmenarne na ulici tam mavaju vseliake kurzy, najbezpecnejsie je zamenit si v hotelovej zmenarni aj ineho hotela kludne, a za eura sa tam da super nakupit,lebo za 200e mas 400 levov a vsetko je lacnejsie ako tu
@sofialauren ved dufam ze prso ho ukludni, sice ja na verejnosti kojim nerada ale vsak prehodim plienku, ved to ze ja sama lietanie moc nemusim, takze budem mat co robit s mojimi usami, lebo ja mavam priserne tlaky do usi, teda podla toho aky je let
@lucy56,zober si do lietadla,tensiu vzdusnu deku a bavlnenu tenku ciapocku,ked pustia klimu,malemu zostane zima.
@kvaca neboj aj moj maly robi to iste, tiez zacal tento tyzden stvorkovat a stverat sa popri nabytku a uz sa aj postavi pekne pri nom,ale potom jedna ruka prec druha prec, vrti sa tam a spadne, vacsinou na plienku ale vcera sa zrubal ako kus dreva a doma mame plavacku,takze tiez nic makke,podla mna tak trenuju rovnovahu, a tiez si musia aj bezpecne padanie natrenovat aby vedeli padat ked zacnu chodit,moj dokonca sa drzi niecoho a doslova sa hodi na niekoho kto je pri nom a nie na malu vzdialenost, moja mama hovori ze je to ok, ze to tak deti robia ked sa ucia chodit
caute baby, kolko prikrmov davate detom denne? Piju uz niektore babatka mliecko iba rano, vecer a v noci?
ahojte, neviem ci ste to uz rozoberali, ale ako topanocky kupujete detickam na prve krociky? este nechodime, ale aby som vedela ake jej kupit. na doma im davate nejake capacky ci? neviem ci jej kupit nejake makke ci klasicke topanocky s tvrdou podrazkou ci ake??? a na vonku som rozmyslala topanocky pediped...?
@peta_k U nás začalo byť mlieko "fuj". Už dlhšiu dobu pozorujem, že keby bolo na malom, jedol by iba jablkový pretlak. My máme umelé mlieko, uvažujem o zmene značky, teda aj chute (hádam), len moc sa mi do toho nechce. Trvalo dosť dlho kým som našla toto mlieko, čo mu nerobí bordel v bruchu, ani nezapeká a len minimálne ho vygrciava. Takže mlieko je ráno a večer (v noci sa u nás chvalabohu spí) a cez deň len trochu, keď ho presvedčím. Viac mlieka ide do umývadla ako do dieťaťa.
@lucy56 Ďakujem, už sa cítim lepšie 🙂 Lebo moja mama, má nejaké iné meradlo úplne na všetko, takže teraz je presvedčená, že to dieťa je geniálne (ako inak - jediný vnuk), ale v strave vraj zaostáva, lebo my sme už v tom veku všeličo jedli. Takže moja mama nie je dobrý zdroj informácií o vývine detí 😀
@lucy56 my sme si vyberali hotel taky co je prisposobeny hlavne detom a tei sme si dali all inclusive aj ked nam to moc neodporucali kedze jedlo je tam vraj lacne a napisala si to aj ty 😉 dik za info o zmenarni...a este sa ta spytam neviem kedy si tam bola naposledy ale mojmu muzovi povedali v praci ze nech tam nepijeme vodu z vodovodu nevies co je natom pravda?
@jana86 Ahoj ja som kupila malej tie klasicke ortopedicke celokozenne ( ja to volam tie komunisticke ) na prve stavanie sa a krociky. Davala som doma aj take papucky s makkou podrazkou ale velmi sa jej v tom zle stavalo a stale jej nozicky lietali kade tade, teraz som jej dala tieto kozenne a je to uplne super, stoji krasne pevne a dokonca robime aj prve krociky, takze odporucam klasiku 🙂

@tunzal asi je to tym ze ked su deticky co najmenej oblecene su pohyblivejsie som to spozorovala aj na nasom malom 😉