Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@dzuli08 jaaj, no to ti zavidim, ze jej mliecko tak chuti... moja mala doteraz pila aspon v noci, ale v poslednom case sa mi v noci zobudi iba raz a spi az do rana... Rano si cucne, niekedy viac niekdy strasne malinko, na desiatu ma vyzivu, na obed masko so zeleninkou a s ryzou, cestovinami alebo pohankou, na olovrant mliecko pred spanim, to si celkom popapa, okolo piatej kasa alebo jogurt s ovocim a piskotami, a pred spanim vecer mlieko... Dnes som jej skusala dat aj roztek s masielkom a chutilo jej... Mam pocit, ze v kuse varim to iste
Ahojte,moze mat maly teplotu 37.3 a sopliky zo zubkov?
ahojte tak sa nam deru zubky chcem sa spytat skusali ste cipky viburcol, odporucila mi ich Dr. ale neviem ci to neni len reklama dik
@natalii6 boli sme dva roky dozadu a s tou vodou je to pravda, tusim tam maju slabu kvalitu, nieco ako nasa uzitkova, ale ja som si umyvala zuby a nic mi nebolo,ale pit sme ju nepili aj ked netusim na hotely asi pouzivaôli na drinky aj vodu z kohutika, lacne je vsetko mozne ale najest sa v restike pre dve osoby vyslo skoro 20e pre dve osoby, co je podla mna dost,lebo slnecne pobrezie je najdrahsie, skor bolo lacno v potravinach normalnych a na tom trhu, sice samy fejk, ale take veci ako nafukovacky, rukavniky,kolesa, plavky ,suveniry mali super ceny, ja fejkove oblecenie nenosim takze to sme nekupovali
@peta_k moj papa tiez mlieko len rano, vecer a v noci, ja som rada uz by som ho po dovolenke rada aj odstavila, ale obavam sa ze hlavne to vecerne a nocne kojenie bude problem, proste v noci sa najlepsie na prse ukludni, nic mu nezabera, UM nevypije, caj nechce, iba cistu vodu ked je moc teplo a ja kojit uz nevladzem mam pocit ze ked sa nenajem poriadne nemam mlieka ani energiu a potom len zerem a som jak basa,
@wewe22 aj ja davam viburcol s tym ze zaberaju urcite ale mam pocit ze nie az tak na dlho ja ked mu ich dam zvecera aj tak sa mi zobudi okolo pol noci a strasne place a neutisi ho nic len nurofen,
Hm,čítam,že sa vám bábätká koja už len zo tri krát...No my sa kojíme cez deň ešte stále 5-6 krát a v noci 2-3 krát 😕 Myslíte,že aj to môže byť dôvod,prečo mi moc nechce papať príkrmy?Lebo za deň mi zje len tak dve lyžičky,aj to teda hlavne ovocie..Mäso a zeleninu neje vôbec ☹
Ahojte žienky, mohli by ste mi poradiť, ako dávate papať maličkým žĺtko? nejako extra u nás nechutí, tak by som chcela nejakú radu, ako to spapá ten náš malý špunt 😀 a ako často? stačí raz do týždňa?
@cabby88 aj ja kojim este aspom 5 krat denne a v noci cca 2 krat, prikrm papa na obed, zatial len zeleninu, ale tento tyzden idem skusit aj masko so zeleninou. Ovocie nechce, ani cerstve, ani kupovane vyzivky, takze nasilu nenutim. A plus vecer dam este kasicku. Takze moze byt na tom nieco pravdy, ze ked sa vela koji, neje prikrmy, ale moj zje aj 120 ml zeleninky uz.
@cabby88 Ahoj cabby, pamatas ake sme mali na zaciatku problemy s mliekom.. si mi vtedy radila co na tvorbu mlieka.. teraz sme na tom podobne ako vy. v noci 2-3 krat, cez den tiez skoro furt.. lepsie povedane sa stale len kojime, pretoze o prikrmovani nemozem moc hovorit, kedze mi spapa maximalne 20 ml - aj to len vynimocne. zvycajne len par lyziciek.. v 6 mesiaci zacala pekne papat, ale potom sme skoncili na Kramaroch na infuzke, dostali sme 2 tyzdne dietu, a odvtedy nic.. tak dufam ze sa rozpapa, lebo to kazdy den varim zbytocne.. nemyslim ale zeby jej to nechutilo, pretoze predtym mi papala vsetko. teraz ani zeleninu ani ovocie ani nic. jablcko akurat okusuje, ked jej ho dam do ruky ako hracku..
@cabby88 ahoj, tak, skusili sme dnes masko+zeleninku a 0 bodov ☹ Takze zase sme skoncili na ciciku. Mam pocit, ze proste na inu stravu nez mliecko nedozrel. Ani tu cistu zeleninku dnes moc nezjedol, dal tak max 30 ml:( Ale pripisujem to aj teplu, ze mu asi nechuti, lebo ani mne, tiez by som len pila. Navyse nas nema este ani jeden zubok, tak mozno preto este moc nechce prikrmy.
@jankamgr ja som najprv davala zltko s brokolicou a s prosovou kasou, ale najnovsie mu to primiesam do hocijakej zeleninovej kase alebo polievky aku mam prave pre neho pripravenu a v pohode, chuti mu to...na prilepsenie chuti mu rada pridavam do zeleniny nadrobno pokrajany kopor alebo pazitku zo zahrady 🙂
@cabby88 moj maly je na MM este stale totalne zavisly, pije stale velakrat denne a viackrat v noci, nechce mi velmi nic ine pit, prakticky zbytocne mu kazdy den pripravujem do flase vodu alebo cajik, ale prikrmy papa krasne - tri-styrikrat denne zvykne spapa celu porciu co mu pripravim, chuti mu vsetko od ovocia cez obilne kase az po zeleninu s maskom...
@bluerose
@jankamgr no ja som malemu zltko este nedavala. Pri dcere tej som dala tak ako hovoria ze 1x za tyzden ale vzdy mi vyvratila potom cely obed a len ked mala zltok. Dokonca aj ked jedla piskoty kt. obsahovali vajicka. Tak do roka som jej nedavala nic kde bolo vela vajec. Uz som sa aj bala ci nebude alergicka na vajicka ale nakoniec tak po roku aj nieco som znova vyskusala a to uz bolo v pohode. Asi jej to bolo tazke na zaludok, tak preto aj malemu zltok nedavam. Tiez dam 1x az po roku.
@wewe22 my sme Viburcol použili síce len raz, ale zabral...
Ahojte,toto teplo nas unavuje,chodime von len rano a vecer,hroooza 🙂
@cabby88 Ahoj. Môj drobec tiez moc prikrmy nemusi a stale sa koji. Isli mu styri zubky naraz, tak som myslela ze preto nechce papat. Zubky mu vysli a stale nechcel papat lyzickou. Tak som mu skusila robit take redsie kasicky - mliecno-zeleninove a tie vypije. Alebo na desiatku podusim ovocie, rozmixujem, zriedim vodickou a to popija ako dzusik. 🙂

@dzuli08 takze papa mliecko rano? a cez den este papa potom?