icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

peta_k
19. jún 2012

baby, nepoznate dobru stranku, kde by som objednala malej čiapky?

lolko_lenka
19. jún 2012

Ahojte, chodíte s vašimi maličkými detičkami už na ihrisko ? mňa tak láka malú zobrať.... Aspoň na hojdačke ju húpať... A snáď aj piesok keby sa našiel čistejší....

kucminka
19. jún 2012

@lolko_lenka my chodievame na ihrisko medzi deti,síce sa tam moc ešte nepohrá,ale veľmi rád sleduje deti ako sa hrajú a výskajú,tak tam radi chodíme. 😉

jana0706
19. jún 2012

@peta_k nepisala si ake ciapky zhanas, ale ak sa ti pacia take rucne robene tak super veci najdes na sashe.sk:
http://www.sashe.sk/handmade/detske-ciapky

bettyx
19. jún 2012

čauky holky, tak se musím pochlubit, že opět zažívám ten nádherný pocit když mě děťátko ráno vyhlíží z postýlky. to je tak nádherný.. strašně ty moje chlapečky miluju!!! Šimonek už mi týden hezky stojí v postýlce, takže dáváme o víkendu postýlku trošinku níž aby nám brouček nevypad... no a druhý brouček mi marodí.. 😢 ☹ ... dnes se tak rozkašlal až se poblinkal.. hezky spinká mezi námi
jinak je Šíma hrozný dílo! žárlí na staršího brášku, leze strašně rychle, je to zvědavka zvědavá -nic mu neunikne 😎

bettyx
19. jún 2012

takhle se na nás ten čumáček náš kření -brouček jeden... to jsme na něj dělali opičky s bráškou a taťkou 😀

rough
20. jún 2012

Reklama na šunčičky🙂

lolko_lenka
20. jún 2012

@rough strašne chutný 🙂 vy máte šunčičky, ale my máme šunčičky a aj "mišelinky" na ručičkách a nožičkách 😀

gianni
20. jún 2012

naše prvé zúbky...
malý tučko...
a obaja...

natalii6
20. jún 2012

caute dievcata 😉 ako prezivate tieto horucavy a hlavne vase deturence? nas maly ma uz 2 den hnacku tak je na diete a uz mi to zacina vadit lebo je taky nekludny a aj vnoci sa budi a place naco som neni vobec zvyknuta 😠 no ale musim to dajako tych par dni zvladnut kym sa to nevrati do starych kolaji 😀 juj uz aby poprsalo alebo sa aspon ochladilo lebo ma tu caka taka kopa pradla na zehlenie ze ked sa co najskor neochladi tak nas zavali 😀

natalii6
20. jún 2012

@rough normalne ako mi je horuco by som sa k tvojmu drobcovi nanominovala do bazenu 😀

natalii6
20. jún 2012

@lolko_lenka ahoj ja chodim na ihrisko kedze mam doma aj starsieho ale ked bol prvorodeny maly tak som snim chodila na ihrisko v pohode

cabby88
20. jún 2012

Babulkyyy,musím sa pochváliť,Emminka papáááá 😀 klop,klop,klop,aby som to nezariekla,ale včera spapla ráno celú hrušku,pol banánu a ešte mi zlupla polku bieleho jogurtu,na obed trištvrte pohárika Sunarka králik zo zeleninou a večer kašúú 😀 normálne nechápačka 😀 a dokonca dnes vypila 50 ml čajíku na jeden šup,čo sa ešte nikdy nestalo...Ako sa vytešujem 🙂 a už tretí deň mi spinká na brušku...normálne ju uspím na cicíku a keď jej ho zoberiem,prekotí sa na bruško a spinká ďalej, a veeľmi sa jej tak dobre spinká 😀

peta_k
21. jún 2012

caute, nasa mala bola posledne dni strasne mrzuta, dufam, ze to bolo len z toho tepla, vcera mi stiahla skoro pol litra vody za den a nezniesla na sebe skoro ziadne oblecenie... No a dnes mi spala od 22.00 skoro do 9.00, sa nemozem pozbierat, co som taka rozospata z dnesnej noci

lolko_lenka
21. jún 2012

Ahojte, kupili ste pre detičky také to chodítko, čo tlačia pred sebou? baví to detičky?

tunzal
21. jún 2012

@lolko_lenka mne osobne sa nezdajú takéto chodítka čo tlačia pred sebou, kým nechodí, lebo čo ak si to poltačí natolko že spadne do predu, alebo ssi to pustí a už aj padne. ale to je môj osobný názor.

nelustek
22. jún 2012

Ahojte ako znášajú deti tie horúčavy? Linda zle stále je spotená a vysypaná potničkami a na brušku má aj také fľaky červené ☹ osprchujeme a hneď je zas spotená.Inak natierate deti po sprche nejakým krémom? Neviem či jej to robí dobre keď má tu pokožku takú podráždenú a ešte ju aj namazať neviem

nelustek
22. jún 2012
bettyx
22. jún 2012

holky!!! MÁME ZOUBEK!!! zítra máme 8měsíců a vylezl nám první zoubek dole 😀

jana0706
22. jún 2012

@bettyx gratulujem! my uz mame spodne dva krasne vyrastene a prave sa nam tlacia obidva horne - jeden je uz nastastie prerezany a druhy sa teraz tlaci, dufam ze tato noc bude pokojnejsia ako ta posledna - Kubko bol kazdu chvilu hore, ale cez uz bol potom uplne v pohode...

kinkinga
22. jún 2012

baby napiste mi co robievate drobcom papat cez den okrem mlieka,malu kojim a este nemame ani 1 bubok,takze vela toho nepokuse,vsetko jej drobim a stracam fantaziu co k obedu,pripadne olovrant?na vecer som jej zacala davat krupicnu kasu,s domnienkou,ze snad pospi troska dlhsie,lebo inak kojim tak este 2-3x za noc..

lindt
22. jún 2012

@kinkinga a co uz papa okrem mliecka? Aku zeleninu,popr.ovocie si jej uz zaviedla? Tak napr. u nas to vyzera nasledovne: mliecko ma odo mna vzdy poruke🙂, ale zaviedla som jej desiatu- ovocie(jablko, hruska, slivka, avokado, broskyna a dnes aj melon na ochutnanie) s obilninou (pohanka, spalda, raz, ryzova kasa, polenta, amarant, ovos, pseno). Vzdy jej z tohto nieco nakombinujem. Potom obed, tam je toho viac na vyber: zeleninka (mrkva, batat, brokolica, cuketa, karfiol, hrasok, spenat,...) plus oblinina (vid tie na desiatu) plus panensky olej (slnecnicovy, tekvicovy) al. strukovina (cicer, cerv.sosovica). Postupne pridavam nove a nove potraviny. Vzdy kombinujem, niekedy ma napr. zemiak s mrkvou, cuketou, spaldou a slnec. olejom. Inokedy ma avokado, pseno, ovos, spenat. Co mi pride pod ruku a hlavne to striedam, aby nemala stale to iste. A olovrant, ten zavisi, ako mi spinka pooede, ale bud to,co nedoje na obed, al. nejake ovocie opat. A vecera- dnes mala len polentu, tu schrumla a spinka, inokedy mava obed (kedze jej nie vzdy chuti). A to mliecko,ako som pisala. Bohuzial mi este nezje taku davku, aby nechcela za tym mliecko,takze este som prikrmom nenahradila jednu celu davku mlieka. ALe vsetko s mierou. 🙂

kinkinga
22. jún 2012

@lindt ano zeleninu moze vsetku od vymyslu sveta skombinovaku kadeaku,,skusali sme uvarene kur masko so zemiakmi ochutenymi nasou petrzlenovou vnatkou na obed a chutilo jej,polievocku zeleninove,akusali sme aj kuraci vyvar,samozrejme bez korenin a soli,len taky cisty s cestovinkou,s ovocim,mame mierny problem,lebo ked jej osupem banan roztlacim tak ho nezje,ale vyzivu to uz ano,s jablkom detto,tak isto odmieta rozne kase z obchodu ,napadlo ma ovocie skusit upravit tepelne a roztlacit,mozno ked bude mat pocit,ze je to ako vyziva skor mi to spapa.dakujem za rady🙂

lindt
22. jún 2012

@kinkinga no, co sa ovocia tyka, tak ja jej ho robim len na pare zatial. Potom to rozmixujem a naozaj to chuti ako ta vyziva z obchodu, len ovela zdravsia 🙂 skus urcite tak. Podla mna jej nechuti taka vyrazna chut, kedze je to surove. A inak, ked robis vyvar,ako ho podavas? Normalne lyzickou,ci je to prilis vodnate,al. robis taky hustejsi? lebo polievku som este nedavala,ale uz urobim. Aha a este skvela kombinacia je spenat a maslova tekvica!

kinkinga
22. jún 2012

@lindt robim jej ho taky vodnaty ako polievka normalne len zeleninku jen roztlacim na kusky vidlickou,nech si pomalicky zvyka ze nie vsetko je riedke,polievky robim casto,velmi ma rada napr .brokolicovu so zemiacikom ,alebo aj baklazan jej chutil.inak testovali sme uz aj nejaku tu strukovinu,taky slaby odvar a malo to uspech,nema ziadne problemy s bruskom uz od narodenia vlastne.

peta_k
24. jún 2012

tak som vyskusala tie huggiesky, co ste tu pisali, ze boli v akcii, ale teda som sklamana neskutocne, v noci som musela malu 2x prezliekat, co bola pocikana az popod pazuchy, katastrofa, nedam dopustit na lidlovky

reanda
24. jún 2012

@peta_k ja som sa dala "nachytat" tiez a melania sa z nich zase vysypala.. cely balik mozem vyhodit,.. tiez som nastvana 😠

tunzal
24. jún 2012

@peta_k
@reanda huggies som nebola spokojná ani ja, ešte je dobré že som si nešla ich kúpiť, síce tá cena má zlákala, doteraz som používala len pampersky ale minule v dm nemali číslo 4 a kúpila som tie dm-kové babylove 84 ks za za necelých 13€, a môžem povedať že možno sú ešte lepšie ako pampersky.

lolko_lenka
24. jún 2012

ja som s Huggieskami spokojná... a aj s Babylove....

natalii6
24. jún 2012

caute citam ze tu pisete o plienkach huggis a ze nie ste spokojne ja ich kupujem odkedy sa nas maly vysypal z pampersiek a nedam na ne dopustit 😉 aj dneska som si bola kupi kedze maju na nich akciu
@peta_k ja som raz kupila plienky v lidl tu ich znacku ale uz nikdy viac

inac baby mam na vas otazocku obcas tu citam ze davate detom papat nejake obilniny a vlocky to pridavate do zeleninky a ako to pripravujete? ja som kupila malemu ovsene vlocky a neviem ako mu ich pripravit