Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ja som sa tiež pre pár rokmi zapovedala že Hugiesky nekúpim,dcéra mi ich precikala,teraz pri druhom som ich neskúšala,ale som maximálne spokojná s Babylovkami z DM,kupovala som aj Pampersky a boli ešte horšie ako z DM.Len moj názor.
ako mam malej pripravit cuketku, baby? normalne uvarit? a myslite, ze mozem zamrazit blanzirovanu cuketu ( ked ju zalejem horucou vodou na 5 min.)
plienky pouzivame tesco plienky alebo dm,hugiesky sa nam rozpadavali medzi nozkami .
Maminky neviete mi poradit kde kupim v Bratislave malemu oblek na krst alebo koselu a vestu s nohavicami?
ryzu,pohankovu alebo ovsenu kasu,robime aj cicerovu kasu,tu ma najradsej,alebo mu nasypem pohanku do polievky.
@natalii6 nie ak robim kasu,zje ju bud samotnu alebo mu uvarim jablcko a dam do toho alebo nejaku vyzivu mu dam na to a tak to spapa,ako ked si das na kasu skoricu alebo granko ja tam dam ovocie alebo vyzivu...dnes sme mali napr. polievocku z kuracieho maska,mrkvicky,kalerabik a urobila som mu do toho krupicove halusky,pomackala a mnamky 🙂
@natalii6 velmi jednoducho pripravis obilniny aj ked si kupis cisto obilninove kase v DM (od Alnatury alebo Babylove) - mozes ich pridavat k ovocnym aj k zeleninovym prikrmom, staci zaliat horucou vodou a pomiesat napriklad s postruhanym jablckom alebo pomixovanymi povarenymi ceresnami, pripadne s tym zahustit riedky horuci ovocny alebo zeleninovy prikrm (ja pouzivam napriklad prosovu, ovsenu, trojzrnnu, ryzovu...)...
@jana0706 ahoj, takze raz mam ako celozrnnu muku, normalne ju urobis ako kasu s vodou a ono to velmi rychlo zhustne. Amarant som nasla v Dm-ke ako gepufft, je taky uz napucany, ja jej to nasypem do vyzivy a pomixujem a pohanku som kupila ryzovo-pohankovu instatnu kasu od firmy POEX, maju ju v Kauflande. Raz som kupila v bioobchode.
baby davate detom na chlebik s masielkom uz aj dzemik?
Ahojte počuli ste niečo také že na ďasienka dať alpu s vodou? napr. lyžička alpy lyžička vody zmiešať a potrieť.Miesto gélikov

caute citam ze tu pisete o plienkach huggis a ze nie ste spokojne ja ich kupujem odkedy sa nas maly vysypal z pampersiek a nedam na ne dopustit 😉 aj dneska som si bola kupi kedze maju na nich akciu
@peta_k ja som raz kupila plienky v lidl tu ich znacku ale uz nikdy viac
inac baby mam na vas otazocku obcas tu citam ze davate detom papat nejake obilniny a vlocky to pridavate do zeleninky a ako to pripravujete? ja som kupila malemu ovsene vlocky a neviem ako mu ich pripravit