icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
24. jún 2012

caute citam ze tu pisete o plienkach huggis a ze nie ste spokojne ja ich kupujem odkedy sa nas maly vysypal z pampersiek a nedam na ne dopustit 😉 aj dneska som si bola kupi kedze maju na nich akciu
@peta_k ja som raz kupila plienky v lidl tu ich znacku ale uz nikdy viac

inac baby mam na vas otazocku obcas tu citam ze davate detom papat nejake obilniny a vlocky to pridavate do zeleninky a ako to pripravujete? ja som kupila malemu ovsene vlocky a neviem ako mu ich pripravit

kucminka
24. jún 2012

ja som sa tiež pre pár rokmi zapovedala že Hugiesky nekúpim,dcéra mi ich precikala,teraz pri druhom som ich neskúšala,ale som maximálne spokojná s Babylovkami z DM,kupovala som aj Pampersky a boli ešte horšie ako z DM.Len moj názor.

peta_k
25. jún 2012

ako mam malej pripravit cuketku, baby? normalne uvarit? a myslite, ze mozem zamrazit blanzirovanu cuketu ( ked ju zalejem horucou vodou na 5 min.)

katulka74
25. jún 2012

@peta_k ,ja ju varim so zemiacikom a pridam nakoniec maslo alebo olivovy olej.

katulka74
25. jún 2012

@natalii6 zalejem polievockou v ktorej som varila zeleninku alebo aj s maskom,necham nasiaknut a papame 🙂

katulka74
25. jún 2012

plienky pouzivame tesco plienky alebo dm,hugiesky sa nam rozpadavali medzi nozkami .

peta_k
25. jún 2012

@katulka74 a aj nejako vydlabnes tie jadierka vnutri,a lebo v kuse

katulka74
25. jún 2012

@peta_k ano vydlabem jadierka .

katulka74
25. jún 2012

Maminky neviete mi poradit kde kupim v Bratislave malemu oblek na krst alebo koselu a vestu s nohavicami?

natalii6
25. jún 2012

@katulka74 dakujem za odpoved..a co vsetko z obilnin jej davas?

katulka74
25. jún 2012

ryzu,pohankovu alebo ovsenu kasu,robime aj cicerovu kasu,tu ma najradsej,alebo mu nasypem pohanku do polievky.

kucminka
25. jún 2012

@peta_k ja ju dám variť k zeleninke poslednú,lebo je za chvíľočku mäkká,a pokrájam ju celú,jadierka nevykrajujem.

bluerose
25. jún 2012

@katulka74 Ja som videla pekne sviatocne veci (vhodne aj na krst) v Brendone 🙂

natalii6
25. jún 2012

@katulka74 a to kase davas do polievky? sorry za take otazky ale ja som nikdy take nieco nerobila a ani nekupovala tak to nepoznam 😀

katulka74
25. jún 2012

@natalii6 nie ak robim kasu,zje ju bud samotnu alebo mu uvarim jablcko a dam do toho alebo nejaku vyzivu mu dam na to a tak to spapa,ako ked si das na kasu skoricu alebo granko ja tam dam ovocie alebo vyzivu...dnes sme mali napr. polievocku z kuracieho maska,mrkvicky,kalerabik a urobila som mu do toho krupicove halusky,pomackala a mnamky 🙂

katulka74
25. jún 2012

@bluerose dakujem

jana0706
25. jún 2012

@katulka74 ja som tiez nieco take pozerala a v Brendone mali pekne ako ti radila @bluerose, ale dost vybrakovane velkosti, takze skus pozriet aj v Nexte - vecicky boli tusim este stylovejsie, najlepsi vyber bol v Nexte v Avione, ale nieco maju aj v Eurovei (Aupark ma najmizernejsi vyber)...

jana0706
25. jún 2012

@natalii6 velmi jednoducho pripravis obilniny aj ked si kupis cisto obilninove kase v DM (od Alnatury alebo Babylove) - mozes ich pridavat k ovocnym aj k zeleninovym prikrmom, staci zaliat horucou vodou a pomiesat napriklad s postruhanym jablckom alebo pomixovanymi povarenymi ceresnami, pripadne s tym zahustit riedky horuci ovocny alebo zeleninovy prikrm (ja pouzivam napriklad prosovu, ovsenu, trojzrnnu, ryzovu...)...

jana0706
25. jún 2012

@peta_k ja davam cuketu skoro do kazdej polievky alebo zeleninoveho prikrmu, jadierka nevyberam, akurat ju osupem, pridavam ju do vriacej vody neskor ako ostatnu zeleninu...

jana0706
25. jún 2012

@lindt mohla by si mi prosim napisat ci pohanku, amarant alebo raz pouzivas vo forme celozrnnej muky ktorou zahustujes prikrmy alebo ci ich podavas v inej forme, diky moc

katulka74
25. jún 2012

@jana0706 dakujem 🙂

kucminka
26. jún 2012

dnes máme 8mesiacov-11kg a 6zubov 🙂

katulka74
26. jún 2012

@kucminka ty koki,my mame za 10 dni 10 mes a teraz nam vysli 2 mini zubecky 🙂)))))))))

lindt
26. jún 2012

@jana0706 ahoj, takze raz mam ako celozrnnu muku, normalne ju urobis ako kasu s vodou a ono to velmi rychlo zhustne. Amarant som nasla v Dm-ke ako gepufft, je taky uz napucany, ja jej to nasypem do vyzivy a pomixujem a pohanku som kupila ryzovo-pohankovu instatnu kasu od firmy POEX, maju ju v Kauflande. Raz som kupila v bioobchode.

tunzal
26. jún 2012

@kucminka blahoželám k 8 mesiačikom 🙂, ako neuveritelne rýchlo to ide 🙂 🙂 my máme tiež dnes 8 mesiačikov ale len polovičku zúbkov ako vy 😀 a niečo cez 10 kg 😀

peta_k
26. jún 2012

baby davate detom na chlebik s masielkom uz aj dzemik?

nelustek
26. jún 2012

Ahojte počuli ste niečo také že na ďasienka dať alpu s vodou? napr. lyžička alpy lyžička vody zmiešať a potrieť.Miesto gélikov

nelustek
26. jún 2012

@kucminka my sme mali 20teho 8mesiacov a máme 1zúbok 😀 taký malinkatý

rough
26. jún 2012

@nelustek no, recept starych materi....aj odvar z makovic a ine vychytavky detom davali....dnes vsak nevidim zmysel v tom, davat detom alkohol a opiaty🙂

kucminka
26. jún 2012

@katulka74 baby,každému dieťatu tie zúbky inak rastú,dcéra mala v roku už 12zubov a malý ju bude asi
@tunzal nasledovať.Inak radšej by som bola,keby mu vyšli neskor,aspoň by sa mu aj neskor kazili 😉
@nelustek a ďakujeme za blahoželanie,aj my vám prajeme krásnych 8mesiačikov 😉