icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

renatkas
7. mar 2011

@katja23 ja by som vobec neriesila zakriknutie alebo nie, ked sa to ma udrzat tak sa to udrzi ci nieco kupis alebo nie. Akurat take vacsie investicie si nechaj na neskor ked uz bude brusko vacsie.

enrikad
7. mar 2011

@natalii6 : ahoj... môj syn mal tiež koliky ale prešli o mesiac neskôr, v 4... a tak ako píšeš ty, bolo to hrozné, tiež mal po 6 hod. bolesti a vrieskal (lebo plač je iný)... tiež som bola nešťastná, lebo som ho nevedela utíšiť,- zobrala som ho na ruky, masírovala mu bruško, cvičila som s nožičkami - ale ten strašný plač - susedia už boli poriadne zlostný... takže veľmi dobre poznám tvoje pocity a stavy... 😒

katja23
7. mar 2011

@renatkas takze konec koncov je jedno aku flasu kupim ktora slubuje ulavu resp predidenie kolike , no aspon dobre vdiet . Tak ten reflux ti nezavidim , susedka ma malehos tym a dost si prezili s tym ale zistili mu to velmi skoro

zuzinr
7. mar 2011

@katja23 no ja som so zumbou zacala asi pred 3 tyzdnami bola som 1x a potom som zistila ze cakame male tak som aj rychlo skoncila 🙂
ja som sa tiez po porode chystala cvicit aby som to dala dole ale koli kojeniu som nemohla aby zbytocne som malej neznechutila mliecko alebo aby som ho nahodou nestratila, no ale casom ta vaha isla celkom dole po Nati mi ostalo tak 1kg navysse

natalii6
7. mar 2011

@enrikad ano su to strasne place az srdce trhalo ze tomu malickemu stvoreniu nevies pomoct 😉 nastastie uz to mame za sebou alebo zase pred sebou? 😀

enrikad
7. mar 2011

@natalii6 : no uvidíme... 😉 , teraz budeme o niečo múdrejšie, pri druhom bábetku a zvládneme to bez stresov.. (len v to dúfam 😒 )...

natalii6
7. mar 2011

@enrikad myslim ze predsa uz mame nejake tie skusenosti tak si dako poradime no neeeee 😀 😀

enrikad
7. mar 2011

@natalii6 : presne tak 😀

renatkas
7. mar 2011

@katja23 ale tie aventacke flasky su dobre, aj tie dudle, mozno bez nich by to bolo horsie. Ja som pri malom celkovo pouzivala znacku Avent, lebo je super.

lenuska20
7. mar 2011

@zuzinr no teda pozerám, že ty sa teda určite nenudíš 🙂 a dobrú chuť prajem 😉 tu u náš tiež slniečko svieti, ale pozerám, že fúka vietor, takže najteplejšie tam asi nebude 😖 ja už chcem aspoň jar...
@katja23 mňa to tiež stále láka niečo kúpiť, ale povedala som si, že počkám aspoň do budúceho týždňa, ked pôjdem na sono...ja keby som mohla by som už aj kočík kúpila, lebo ten ktorý strašne chcem, majú zrovna v akcii 😖

no mňa dnes čaká v škole písomka, dúfam, že ked sme sa učili 2ja, tak to aj zvládneme 🙂

katja23
7. mar 2011

@zuzinr no uvidime ako na tom budeme my 🙂 a ci babka abo ocino bude ochotny ostat

ten moj mi uz zahlasil ze ak sa male narodi tak bude spat v obyvacke aby sa vyspal do prace ....ej to nemal vraviet :D spudstila som nanho a bol spokojny :DD to aj vasi muzickovia maju alebo mali take v&ypadky od rozumu ? 🙂)

lila13
7. mar 2011

dobre ranko 😉 baby kolko ste uz pribrali? lebo ja len 0,5 kg, sice brucho uz je velike, tak sa trosku bojim ci je vsetko OK.
@natalii6 no neviem ci nebol spln alebo co, ja som mala tiez divne sny a Kubko nad ranom velmi plakal zo sna, chudacik moj maly, asi sa mu tiez nieco skarede snivalo, esteze spinka vedla mna v posteli, som si ho hned pritulila a potom sa upokojil 😉
@zuzinr waw, tak to si v jednom kole.
@lea1333 tie tehu nohavice som kupila v C&A v Auparku ale pred 3 rokmi 😝

katja23
7. mar 2011

@lenuska20 :D ja tiez a ten kocik uz obkukavam uz sam mojmu drahemu povedala ze pojdeme pozriet tak pozeral ako puk na mna 🙂 ved len pozriet 🙂

pisomka tak to ti silno drzim palce , potom daj vediet ako si dopadla

katja23
7. mar 2011

@renatkas myslim ze aspon jednu si kupim , zas az tak vela nesoja aby ma to malo zabit

natalii6
7. mar 2011

@katja23 moj muz par dni tiez spaval v obyvacke aby sa vyspal do prace ale po par dnoch uz bol v spalni kedze zistil ze maly spi cele noci 😉

lenuska20
7. mar 2011

@katja23 my sme tiež už boli kočík obkukávať, lebo som ho videla len na nete a chcela som vedieť aký je v skutočnosti...mm sa najprv nepáčil, ale ked ho videl povedal, že je velmi pekný a lahučký, ešte ho tak zlomiť na farbu a budem spokojná 😀 presne, ved len pozrieť, máme kopu času ešte obkukávať, ale aspoň ako takú predstavu aby sme mali...aký by si chcela? a dakujem, poobede dám vedieť, či sme to zvládli 🙂

lenuska20
7. mar 2011

ozaj baby, nie ste precitivené? lebo ja som včera revala snad za každú maličkosť, všetko ma hned rozlútostí 😖

zuzinr
7. mar 2011

@katja23 no moj muz sa nastastie zo spalne neostahoval, prave naopak, prveho syna som kojila len 3 mesiace, stale bol hladny tak sme museli prejst na UM a od kedy som nekojila tak k malemu v noci staval muz a aj mu daval jest a to rano skoro vstaval a cestoval za pracou do BA kazdy den a vecer spat, klobuk dolu, pred nim. No ale pri Natalke zas naopak kolko noci ani nevedel ze je hore, kedze som ju kojila 19 mesiacov a ona bola zlata napapkala sa a hned pekne zaspala, preto aj bola len maminkina a syn tatinkov 🙂

lila13
7. mar 2011

@katja23 ja som tiez chcela cakat na to nakupovanie, ale je par veci co nam chyba, kedze vela veci mame po prvom a manzel nasiel taku krasnu hraciu decku na internete, tak ma na nu nahovoril a sme ju objednali, tak by nam mala tento tyzden prist 😉 tak dufam, ze vsetko dobre dopadne 😉 ved treba si urobit radost, nie? 🙂

natalii6
7. mar 2011

@lila13 ahoj ja moj maly trochu plakal ale to bolo iba chvilkove a ten sen hroza nechala som maleho v autobuse a nechci vediet tu paniku esteze to bol len sen 😀 a inaksie uz ste v poriadku?

zuzinr
7. mar 2011

@lenuska20 drzim palce na pisomke nech to obidvaja dobre zvladnete 🙂 😀

lila13
7. mar 2011

@lenuska20 aky si si nakoniec vybrala? drzim palceky na pisomku 😉

renatkas
7. mar 2011

@natalii6 a do ktoreho centra chodievas ty? bola si uz v presporkove?

renatkas
7. mar 2011

@katja23 nam jednu aventacku flasku davali aj v klinik boxe v porodnici pred rokom 😉

katja23
7. mar 2011

@natalii6 🙂 vies u toho mojho to je skor pohodlnost , on je taky spachtos :D take babatko este niekdy :DDD on aj poobede si schrupne po praci aj 4 hodky a boze chran urobit nejaky sum to mrnci jak male dieta :DDDD si z neho vzdy utahujem ale to len koli tomu ze viem ze on sa v praci nenarobi ....ak by makal jeden den tak ako ja bezne v praci takon je schopny to prespat aj tri dni 🙂)))

zuzinr
7. mar 2011

no nic babulky idem sa troska venovat mojej malej babulke kym pojde spat, potom si Vas precitam, tak zatial pekny den 🙂

lenuska20
7. mar 2011

@zuzinr @lila13 dakujeme 🙂 😉
@lila13 rozmyšlame nad espiro gtx, ale ten sme ešte naživo nevideli a ja túžim po nurse look, mám ho aj vo fotoblogu...ty si už premýšlala nad kočíkom?

natalii6
7. mar 2011

@lila13 sa mususm smiat lebo dost veci mame rovnakych neuveris ale aj ja som si z netu objednala hraciu deku ale ja uz ju mam aj doma 😉 a este som objednala taky hraci stolik tak dufam ze dneska pride

lila13
7. mar 2011

@natalii6 jejda, no hnusny sen, nastastie to bol len sen, ale asi ta nieco caka a bojis sa toho, moze to suvisiet zo zajtrajsou navstevou u dr. 😉 neboj urcite vsetko dobre dopadne 🙂 ano, uz je maly zdravy, nastastie tie sopliky mal len 2 dni a boli sme bez teplot, takze aj tak dobre. A vy ako?

katja23
7. mar 2011

@lenuska20 no vobec netusim , len nech nieje nizky ako segrin , podmienku mam hlavne aby sa dal hojdat a samozrejme mal by byt lahky aby som zmakla ho dvihnut ci po schodoch alebo do busu a aby sa dal v pohode zlozit a vojst do kufra 🙂
takze uz len popozerat ako by mal vyzerat