icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
7. mar 2011

@renatkas ano chodim do presporkova a obcas do hojdany 😉

katja23
7. mar 2011

@lila13 presne tak treba si urobit radost , ja sa vyzivom v tom nakupovani minuli rok som tak nakupovala ako maniacka pre sestru , to ja som radsej nekupila sebe ale jemu dalsiu vec ., Inac tiez som si z netu objednala decku a ponozticky jedny aspon 🙂

lenuska20
7. mar 2011

@katja23 no ved ty máš jasnú predstavu, už stačí len obehať obchody 😉 kedy by sme chcela tak približne kupovať kočík?

lila13
7. mar 2011

@lila13 hihi, pocuj aj mne to napadlo, ze mame vela spolocneho, niesme nejake jednovajecne dvojicky 😀 😉 no a okrem toho som este objednala kolotoc na postielku a vanicku 😀 no nekup to ked je to take krasne 😉 ja by som mozno aj odolala a pockala ale to moj manzel do mna rypal, ved to kupme, co by sa malo stat 😉 si ma uplne rozmaznava ako sa da a mne sa to celkom paci 😉

katja23
7. mar 2011

@zuzinr no ja si myslim ze to asi tak teraz zvlastne prezivame , sme v tom obaja prvy krat a zoznamujeme sa stouto situaciou 🙂 uvidime ako to bude ked sa male narodi. Zlatko pojde na tri tyzdne na dovolenku bezomna tak si oddychne az az pred tym ako nastupy realita zodpovednosti 🙂

lila13
7. mar 2011

@katja23 no super, ako vidim, tak dalsia co neodolala hracej decke 😉

katja23
7. mar 2011

@lenuska20 to ani netusim kedy , ja uz by som asi aj teraz hi hi hi 😀 ja som starasne nedockava , ale popozerat urcite by som c hcela uz aj teraz . Len mi je trosku luto ze budeme oktober , tak len dufam ze bude teply oktober ale tak na dalsie leto ak to bude dievcatko tak budeme paradit jedna radost 🙂

natalii6
7. mar 2011

@katja23 tak to mas doma vesele 😀 mas doma takeho velkeho spachtoska a pockaj ked pride male budu pekne spinkat jeden z druhym v naruci 😉 a citam ze pisete o kocikoch a chces aby sa dal hojdat tak to ho radsej nikdy neuc lebo budes mat potom problemi ja som nikdy nehojdala lebo nato si deti radi zvyknu a potom amen 😉
@lila13 to si nemyslim ze by to bol nejaky strach a zajtrajsku sa nebojim skor sa tesim 😉 a my sme v pohode akurat maly zuzle rozok a je spokojny.

katja23
7. mar 2011

@lila13 myslim ze nieje hracia ale bola pekna a za dobru cenu tak ...no nekup to :D

lila13
7. mar 2011

@katja23 moj maly tiez dost plakaval, bol hore kazdu hodinu, to som kojila len mesiac, manzel bol unaveny, ja som ho posielala do obyvacky, raz tam dokonca isiel ale potom povedal, ze nikdy uz nepojde do obyvacky bez nas, pekne bude pri nas a bude mi pomahat. Aj tak bolo kym ja som maleho prebalila tak manzel zohrial mliecko a ked nemohol zaspat maly tak mi ho pomohol nosit po byte a uspavat. Som zvedava ako to bude pri druhom, kedze maly spava medzi nami, ja ich posielam do izbicky obidvoch a ze ja budem s babom v spalni ale to manzel ani pocut 😀 😝

natalii6
7. mar 2011

@lila13 😀 😀 😀 😀 tak u nas je to tak ze moj muz pride a ze co si zase objednala? pri prvom si mala aj ohradku? lebo ja nie a teraz nad nou rozmyslam 😉

katja23
7. mar 2011

@natalii6 joj hej to by som dopriala zazit 🙂 niekedy ani nevies ci mas plakat alebo smiat sa .... ale ja som si ista ze ked male pride tak to bude o inom , ja mam pocit ze este si to plne neuvedomuje ze cakame potomka , ked bude uz brusko tak to asi zacne viac vnimat 😀

lila13
7. mar 2011

@katja23 aha, ano no nekup to 😀 😀 😝
@natalii6 tak to ti verim, ze sa tesis 😉 ides aj na sono? hihi, ze zuzle 😉 my pozerame zivot chrobaka, ale ideme sa nadesiatovat a hybaj trosku von, uzit si to krasne pocasie, teda dufam, ze nebude kosa 😝

katja23
7. mar 2011

@lila13 joj aky to zlaty manzelik 🙂 verim ze aj on bude taky , uvidime ako to bude kedze byvame u "svokrovcov" to budeme budit nielen tatin a ale aj babku a dedka 🙂

natalii6
7. mar 2011

@lila13 neviem ci bude aj sono lebo mi povedla ze si pridem pre MK tak uvidim...moj drobec bol vcera vonku z muzom a tiez vyzeralo ze je vonku krasne a prisiel z vonku ako cenculik...idem uz off lebo takto nic neporobim..caute

lila13
7. mar 2011

@natalii6 😀 😀 😀 som sa nasmiala, ze co si dnes objednala 😀 😀 😀 ohradku som nemala, ale mala som tu cestovnu postielku 😉 tak som s nou cestovala po byte 😀 😝

katja23
7. mar 2011

baby neviem ako vy to vidite ale mne sa na tvari zhorsila kvalita pleti , ja som ju nikdy nemala taku , robia sa mi vyrazky co nejdu von ale ked si prejdem po tvari tak ich citit a vidiet v urcitom uhle svetla.nezaberaju ani masky pilingy nic , ja som zufala z toho uz

lila13
7. mar 2011

@katja23 hej, hej velmi je zlaty 😉 Neboj oni sa zmenia ked sa to narodi, teraz si to vobec neuvedomuju, nevedia co prezivame, to proste nepochopia... pamatam si ked sa maly narodil, tak sa ho bal chytit a po case mu to bolo luto, ze si ho hned po porode nepopestoval 😉

katja23
7. mar 2011

nic babenky zacina mi vychadzaka tak tesco je zarohom , idem na nejaku kuracinu uz len vymysliet na aky sposob ju urobit , len nie strogy :D aj pozriem nejake vecicky sa trosku porozplivam :D

lila13
7. mar 2011

@natalii6 hihi teraz som si vsimla, ze som si sama sebe adresovala to co malo byt tebe 😀 😀 😀 idem uz aj ja off, tak pekny dnicek vam prajem 😉

lila13
7. mar 2011

@lenuska20 ja mam kociky po prvom synovi, takze toto nemusim riesit 😉

annie626
7. mar 2011

Ahojte! Dnes som bola na sono a videli sme už aj srdiečko 😀 Ale lekár podľa veľkoti zistil že to nieje 7-3 tt ale len 6-6 tt. Stalo sa to niektorej? Alebo ste všetky predpisové? 😀

zuzinka_26
7. mar 2011

@annie626 ahoj, mne to tiez povedal lekar min. tyzden. Podla poslednej MS som mala byt v 6+6tt, ale podla sona som bola len v 6+1tt...takze si z toho nic nerob, to je normalne. Nie vsetky mame ukazkovy 28dnovy cyklus a ovulaciu presne na 14.den 🙂

annie626
7. mar 2011

@zuzinka_26 Ďakujem! Aj som to brala v pohode, ale keď môj lekár nahodí taký vyplašený výraz... 😀 A knižku ti už dali? Mne kázal prísť o dva týždne a vraj ak bude všetko v poriadku tak mi už dajú... Len neviem na čo tam budem chodiť tak často....

lea1333
7. mar 2011

@lila13 aha lebo ja chodim do avionu 😉

zuzinka_26
7. mar 2011

@annie626 Tehu knizku mi este nedal. O 2 tyzdne mam prist na odbery a vtedy mi uz daju aj knizku - uz nech to je 🙂 a potom o dalsie 2 tyzdne mi bude robit nejaky "skrining".

lenuska20
7. mar 2011

@katja23 ja sa tiež velmi teším, ako si ich na leto začneme parádiť, už budú pekne sedieť a zimu nejako pretrpia vo fusaku a pekne zababušené...pýtam sa preto na ten kočík, lebo kamoška kupovala ked bola v 5.mesiaci a vtedy sa mi to zdalo skoro, ale veru si myslím, že aj ja asi tak skoro kúpim, lebo som hrozne nedočkavá 🙂
@lila13 no tak to máš super 🙂 máš o starosť a výdavky menej 😉

lea1333
7. mar 2011

@annie626 ano mne sa to stalo ja som mala byt 8plus4 a na sone mi povedali ze som 6plus 5 tak ze v pohode ale tiez som sa bala lebo doktrorka ma vystrasila ze fazulka mala!!!ale teraz je vsetko ok!drzim palce

lea1333
7. mar 2011

dobre rano baby kukam ze tu riesite kociky aj ja planujem kupit kocik tak v 5mes...a budete kupovat nove alebo z bazaru??? 😉

annie626
7. mar 2011

@lea1333
Si zlatá, ďakujem 🙂 Lebo lekár sa tak tváril a zároveň prízvukoval, že AK bude všetko v poriadku, že mi nahnal strach... A pritom je to asi dosť bežné.... Držím palce nech je aj u teba všetko ok 🙂