icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
13. aug 2012

@kucminka ahoj no jasne cez zimu sa tu ukazem castejsie 🙂 tak aspon neake foto 😉

nelustek
13. aug 2012

Jej Leni som myslela že si na nás zabudla 😀

tunzal
13. aug 2012

@nelustek 😒 a to z čoho jej robia? nevedela povedať?

nelustek
13. aug 2012

@tunzal ani mi nepovedala čo to je, som sa ani nespýtala asi tam zajtra pojdem nech to má aj v zazame

bettyx
14. aug 2012

Ahoj maminky! tak jsme se vrátili z dovolený! bylo tam hezky, ale kdybychom tam jeli my 4 sami, tak to bylo lepší! byli jsme s kamarády a jejich synkem a to byl očistec.... ale než přijeli a když odjeli tak to bylo super! 😀
jinak se pouštíme a vydržíme chvilku stát bez opory a ručkujeme všude a strašně rychle.. šikulínek

rough
14. aug 2012

Triedila som si satnik pricom sa drahy syn hral s nasou mackou, zdali sa mi byt nejak podozrivo ticho, tak som sa sla pozriet co robia...asi sme ho mali nazvat Dexter Morgan junior🙂)

reanda
14. aug 2012

@rough 😕 😨 😀 😀 😀

zuzanazuzana
14. aug 2012

Ahojte.....pozeram vase fotky deticiek a vsetky su podarene....strasne rychlo to leti.....za chvilocku budeme mat rok.
Sabinka robi pokroky , ma svoj zvlastny styl stvornozkovania a uz beha po celom byte....takze sme sa dockali.....ale najradsej chodi za ruky....ma 4 zubky a 2 su na ceste....stale je dobrucka a vsetko spapa.....ma okolo 8400g.

My sme boli s nou aj na dovolenke pri mori lietadlom....super to zvladla, skor s mamickou mali problemy v lietadle....vsetci ju chvalili, ze ake dobre dieta je.....ved je za odmenu....uzila si 11 dni brata, nevideli sa 3 mesiace.

Baby, malinku mam velmi dobrucku, ale aj tak byvam strasne unavena....normalne sa za to hanbim, ze nic nestiham....aj zdravotne nie som na tom moc dobre, cakaju ma 3 zakroky, ktore stale odkladam....

Prikladam vam aj par fotiek fotene jul-august.

zuzanazuzana
14. aug 2012
zuzanazuzana
14. aug 2012
zuzanazuzana
14. aug 2012
babulkaa
14. aug 2012

kocky potrebujem radu, neviete nejaku fintu??? Mala sa v noci casto budieva ale nieze by bola hore len proste spusti plac a ked jej dam dudlik tak prestane ale potom to robi kazdych 20 minut, proste nevie spat tvrdo. Cez den s tym problem nema s tvrdym spankou ale ked pride noc tak to je katastrofa, nic ju neboli, prebalena je, najedena ( kedze jest nechce ked jej ponuknem ), vsetko ako ma byt. Nemate nejaku fintu co robit? Dakujem

nelustek
14. aug 2012

@zuzanazuzana krásne fotky máš 🙂 malá je zlatunká

nelustek
14. aug 2012

@rough Super záber,ale čo ho to napadlo? Ešte že to nedal sebe na hlavu. Tie deti su naozaj ale nezbedníci čo? Mačka sa ho bude aj báť 😀

nelustek
14. aug 2012
zuzanazuzana
14. aug 2012

@nelustek dakujem.....aj ta tvoja mala je uzasna s tym vlaskami.

bettyx
14. aug 2012

@rough páne jo, to si kočka dala... hlavně že vyšla bez úhony.. teda doufám, že.. nevím..

bettyx
14. aug 2012

@zuzanazuzana ahoj Zuzanko, koukám, že se byla Sabínka kouknout za bráškou do Itálie 😉 krásný fotky! -jaké to je město? .. jakpak se malý líbilo moře? podle fotek byla unešená, ale nebála se jít s vámi trošku hlouběji?? my byli teď na dovolený a teda jen u rybníka byť s písečnou pláží, ale Šíma byl hrozně spokojený! nejdřív si poplakal když se namočil, ale jak se vyrovnal s teplotou, tak byl spokojený

zuzanazuzana
14. aug 2012

@bettyx ahoj....my sme neboli v taliansku, ale na cypre....syn tam pol roka praxuje....za tyzden ma 18 rokov, tak ako darcek chcel, aby sme za nim prisli....no najprv sa mi tam vobec nechcelo ist, ale teraz nelutujem. zatial pre mna najkrajsie more, plaz.....bolo uplne teple a sabinka sa vobec nebala....my chodime aj na plavanie, tak ona zboznuje vodu...najviac sa jej pacil piesok....a ty mas vydarenych chlapcekov.

bettyx
14. aug 2012

@zuzanazuzana ahááá, tak kde já vzala přesvědčení že odjel do Itálie?? 😕 .. asi je to tím jak všichni cestují 😎 .. tak to se malá poměla pěkně na písečku, trošku se i opálila, viď.. ale hrozně mě dojalo že si Kuba k narozeninám přál abyste ho navštívili -to mě fakt dojalo.. to je tak strašně milý..
děkuji za chválu 🙂

wewe22
15. aug 2012

ahojte tak nam sa tlaci 5 zubov cize spanok nic moc ale inak je to v pohode len ju musim nechat letat po dome ked ju dam do ohradky spusti neskutocny rev, su dni kedy nestaci ani lozit po dome vtedy ju nosim v mei tai tam sa jej paci a tak krasne tam zaspi aj pri vysavani no proste dokonaly andelik
pridavam sa kmamickam cakatelkam budeme mat aprilovu potvorku neplanovali sme tak skoro ale zadarilo sa hned na prvy sup 😀 Barborku sme vyrabali pol roka

nelustek
15. aug 2012

jej tak gratulujem 😉 nebola si to náhodou ty čo si vravela že si to nevieš predstaviť a že by si to nezvladla? 😀 prajem bezproblemové tehotenstvo 😉

nelustek
15. aug 2012

@babulkaa ahoj linda sa tiež v noci budí čo hodina to sa zobudí..dám dudku alebo prso a spí ďalej.Podla mna s tým nič nenarobíme musia na to prísť asi sami.Staršia sa mi tak budila 13mes. a sama sa naučila že spať treba celú noc 😵

micicka
15. aug 2012

@babulkaa my sme toto mali tiež upravilo sa to cca pred mesiacom, bey nejakej finty. ale ak sa to sem tam ešte stane, zoberiem ju k nám do postele, ona cca hodinu lieta hore dole, potom sa jej podarí tvrdšie zaspať a šup do postieľky, potom je už zase dobre. ale mávali sme aj my dosť zlé noci - ako píšeš, nič jej netreba, len dudlík, alebo pohladkať a spí ďalej, na chvíľku. myslím, že to prejde samo.

iwky
16. aug 2012

@wewe22 No vitaj medzi nami 🙂 Ale nás pribúda.... a to som si myslela, keď som si urobila test že budem jediná takáto rýchla 😀 A nakoniec nás je požehnane ....
Kočky , Sofii už vyšli ďalšie dva zúbky, takže je už štvorzubec. A ja som sa čudovala prečo bola taká zlá, len na mne zavesená a priečna ako čert....a to zúbky. Akonáhle sa prerezali tak je z nej stará dobrá Sofi 😀
Dnes som bola u gynďoša na steroch a na odberoch v 12.tt .... a som mala takú hustú krv, že mi v živote tak zle nebolo :/ Inak termín sa mi posunul na 28.február 2013. Už sa naozaj veľmi teším z tehotenstva.... a keď vidím tie obrázky a videá zo sona. Hádam sa nám chlap podaril 🙂

michaela18
16. aug 2012

ahojte kocky,tak citam, ze vas tehuliek pribuda,drzim palce nech mate bezproblemove tehu a zdravucke babetka.popozerala som aj fotky co ste sem podavali.tie deturence su take krasne.nas adam ma coskoro 10 mesiacov a stale ziadne zuby.je tu este nejake babo bezzube,ci sme uz jediny 😀
tu je nas adam 🙂

wewe22
17. aug 2012

ahojte tak dnesna noc totalna katastrofa mala revala skoro celu noc nakoniec som jej dala paralen a potom sa trocha ukludnila
co davate detom na zubky? mam viburcol ale nezda sa mi ze by zaberal a calgel ale ten zabere len na malu chvilu
teda starsia tie zubky zvladala omnoho lepsie

reanda
17. aug 2012

@michaela18 este dovcerajska bezzubost platila aj o nas, ale vcera, presne na desat mesiacov, vykukol melanke kusok prveho zubka 😅
tak hadam aj vy sa dockate 🙂 adamko je zlaty chlapec

nelustek
17. aug 2012

Tak včera som si aj ja robila test chvalabohu negativny... stále ma pobolieva brucho tak preto, ale to budú asi poslíčkovia na prvý menzes.Má tu niekto skúsenost s danou-mirenou? Chcela by som si predpísať

tunzal
17. aug 2012

@nelustek ahoj ja som mala danu skoro päť rokov ale nie mirenu ale "obyčajnú" ale bola som spokojná a aj teraz chcem dať len nejak sa neviem dostať k dr. ....momentálne my nemá malú kto postrážiť na pár hodín.....