icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

tunzal
17. aug 2012

vykukol nám 6. zúbok a dúfam, že na pár týždňov máme pokoj od nich 🙂 🤐

nelustek
17. aug 2012

@tunzal aha a nevieš aký je v tom rozdiel?mirena a dana?

tunzal
17. aug 2012

@nelustek netuším ale asi len cena 😀

tunzal
17. aug 2012
nelustek
17. aug 2012

@tunzal už ti ide pekne za jednu ruku,Linda ide ešte tak kolísavo

tunzal
17. aug 2012

@nelustek mne sa zdá že mirena obsahuje hormony a obyčajná dana nie, možno sa mýlim

nelustek
17. aug 2012

@tunzal teraz sa divam aký velký byt malá má riadne letisko kde si môže loziť 🙂

nelustek
17. aug 2012

@tunzal a čo sa ti zdá lepšie?

tunzal
17. aug 2012

@nelustek ked je už unavená tak aj ona kolísa všade kade ale už to cítim, že ide sama len ako oporu musí mať niečo v ruke, práve dnes ked si nevšímala tak pekne stála sama bez opory 🙂

nelustek
17. aug 2012

@tunzal linda ustojí tak par sekund ale to keď je niečim zaujatá a nevie že som ju pustila

tunzal
17. aug 2012

@nelustek máme okolo 150 m2, takže priestor na lietanie má, 🙂 len ju musím strážiť, lebo vyprázdňuje šuflíky a skrinky, a o kvetoch ani nehovorím, najlepšia zábava je ked si ich môže vytiahnuť a minule si aj vyskúšala ako chuti zemina 😀

že ktoré je lepšie či mirena alebo dana obyč. to ti nepoviem, ja by som si nedala mirenu kvôli tým hormonom, aj tak mám kilami vždy vojnu 😝

nelustek
17. aug 2012

@tunzal takže pri mirene môžem pribrať hej? Tak konečne som schudla 😀

tunzal
17. aug 2012

@nelustek no ked su tam hormony tak ano môžeš ale nemusíš ale ja by som to neriskla, pondelok som začala dietu, a strašne by som bola rade keby som už konečne schudla na pôvodnú váhu 😕 ....

zuzanazuzana
17. aug 2012

@bettyx veru syn sa aj troska zmenil k lepsiemu a to som sa uz rok toho bala, ked mal ist na pol roka na cyprus....mame stastie v tom, ze tam isiel aj s priatelkou a ta ho drzi nakratko, aj si setria peniaze a normalne mi dal 50 euro, aby som nieco kupila sabinke v septembri na narodeniny na pamiatku, ked on nebude doma...
inac malinku uz tyzden trapia zubky....od rana do vecera iba placka, len za mnou chodi mama mama mama.....idu jej horne dva, ma to strasne opuchnute, aj v noci zle buva, ale ako citam, aj ostatne deticky trapia zubky.

nelustek
17. aug 2012

@tunzal ja už povodnu mam tak dobre zvažim či by som o nu chcela prísť 😀 ale niečo si predpísať musím nechám si poradiť asi od doktora

natalii6
17. aug 2012

pekny vecer dievcata 😉 dneska som sa tak nasmiala na mojom drobcovi boli sme v obchodnom dome a dala som si ovocny koktail a maly zacal mrncat tak som mu dala trochu ze nech si cucne ale kedze slamka bola dlha tak mu to neislo tak som otvorila pohar a tak mu to chutilo ze som mu ho ani zanic nemohla zobrat z ruk drzal ho ako keby ho mal prilepeny 😀 skoda ze som nemala fotak ..a vecer ho umyvam odskocila som si pre uterak a zrazu ked som sa vracala rachot ako hovado a policka kde mame sampony zletela jedine stastie bolo ze maleho som nedala do sedaka ako ho davam ale len tak sedel a ako zazrakom sa posadil dalej lebo si ani nechcem predstavit co by sa mu stalo kedze tam bolo toho vela ☹ chuda moje od strachu skoro vyskocil z tej vanicky 😢 a mna skoro porazilo ☹ ..a este sa chcem svami poradit ako naucit maleho aby sam spal 😒 som sa toho chcela vyvarovat kedze moj prvy syn je taky tiez ze sam vizbe nazaspi tak som myslela ze aspon druheho naucim spat sameho aj sa to ked bol mensi chvilu darilo najme ked este nevedel sediet a stat ale teraz je to hrozne akonahle sa vzdialim tak place ako odusu a hned sa posadi alebo stoji v postielke 😒 niekedy som uz stoho na palicu 😉 co sa tyka jedla ja to sa nam nejako pokazilo a pritom tak pekne papkal tak hadam nebude ako jeho brat lebo to si potom uz asi hodim ako sa hovori maslu 😀 inac ako casto vam kakaju deti? lebo ten moj uz mozno aj 2 tyzden ma stolicu aj 5x denne a chuda vcera mal uz taky cerveny zadocek ze od bolesti az plakal 😢 ale inac je velky sikovnik tak sa zacal pekne stavat ze cakam ze coskoro zacne chodit a vsimla som si ze ked sa hra z takymi kockami ci ako to nazvat co sa da znich postavit pyramida tak vie vloziit tie kocky do seba 😉 a dneska som mu kupila taku vkladacku slimaka kedze bude mat na buduci tyzden meniny 😉 ale poviem vam mam toho niekedy uz plne zuby najme ked obaja neposluchaju uz by som potrebovala asi nejaky riadny oddych esteze strasi pojde od septembra do skolky hadam potom bude uz trochu kludnejsie 😉
@tunzal mala aka sikovnicka 😉 ako citam tak to mate dost velky byt aspon sa tam deti mozu dobre vyblaznit 😉

anita12
18. aug 2012

@tunzal .....jooj, zamiesam sa vam tu do debaty, ja chudnem zo dna na den , 45kg, ako rada bu som mala aj 100kg, len nech ten nas bobacik neplace a spinka :(, aby sme sa vyspali obaja a bol by usmiaty...., kazdym dnom horsia a horsia noc aj den, ja uz som v koncoch... , inak je tvoja sikovnicek a krasna a ozaj teda letisko na lozenie ma 🙂

bettyx
18. aug 2012

@zuzanazuzana tééda to je hodný bráška! to bude Sabinaka pořádkou hračku, nebo parádu 🙂 . to je dobře že když se změnil tak k lepšímu.. našeho Šímu zoubky netrápí -jsem za to strašně ráda, že to prožívá stejně jako bráška -prostě najednou se objevil zoubek a bylo.. už máme dva dolní a jinak nic... ale teda se spaním máme problémy strašný! jen co je pravda.. co jsme byli na dovolený, tak se to zlepšilo -teda mám ten pocit.. švagrová s námi byla na chajdě poslední noc a řikala že je jak přejetá, že byl Šíma co hodinu vzhůru a já si přitom pamatuju jen jedno vstávání za ním, takže jsem spíš už tak z toho unavená, že to ani nevnímám..
Tak hlavně aby se sabince co nejdříve ulevilo a zoubky měla venku a byl klid.. je to strašný období tohle..

bettyx
18. aug 2012

holky, zapoměla jsem přidat fotky našeho stojánka!

natalii6
18. aug 2012

@bettyx velmi zlaty su tvoji chlapci najma tam kde su spolu nemaju chybu 😉

kucminka
18. aug 2012

@natalii6 ja som prvú dcéru naučila spávať sama,zo začiatku sa to aj darilo,ale potom začala vymýšlať,akonáhle zistila,že som neni pri nej spustila rev,tak som sa pár krát vrátila,ale potom som si uvedomila,že to nemá zmysel,tak som ju nechala plakať,aj keď to bolo na nervy,ale po takom týždni ju to prešlo a odvtedy nemala problém spať sama,aj keď sme ju dali do detskej izby samú,vobec sa nebála a ani raz s nami nespala,chcela zavrieť dvere a spala.A Samko zatiať tiež zaspáva sám,dám ho do posieľky ,keď sa mu ešte nechce spať,chvíľku si porozpráva,povymieňa dudlíky a potom zaspí,ale to väčšinou cez deň,večer lahne a spí,klop,klop,aby som to nezakríkla.Tiež nám ale zo začiatku plakal,ale som ho nechala tak ako aj dcéru a naučil sa zaspať sám.

bettyx
18. aug 2012

@natalii6 děkuju 🙂

anita12
19. aug 2012

@bettyx ...nadherne deticky 🙂

bettyx
20. aug 2012

holky, to nám ty dětičky tak nějak rychle rostou, co... vždyť je to jako minulý týden co jsme se na těšily až je konečně uvidíme a za chvilku tady už budou některé slavit rok a některé už oslavili -jedno určitě tedy.. chodí nám za ručku, všude vlezou, začínají některé povídat.. hrozně to letí...

peta_k
20. aug 2012

ahojte kocky, tak moje male sidlo vcera prvykrat zdolalo schodiste... normalne vylaskovala po styroch z prizemia na prve poschodie, stala som jej za chrbtom pravdaze, ale ani raz nezavahala, sikovnica 🙂
Chcela som sa spytat, davate detickom na obed 2 chody... Ked tak citam, co by mala papat, tak pisu skoro vsade, ze polievocku a napr. zemiaciky s maskom, len mne sa to zda nejako vela. Moja mala ma stale na obed varenu zeleninku s masom a zemiakom alebo ryzou.

iwky
20. aug 2012

@peta_k šikulka .... 🙂 aj naša miluje liezť po schodoch ... ešteže že doma žiadne nemáme, a bývame na prízemí. Ale keď sme u starej mamy, tak len hore-dole, a stále dookola 😀
A čo sa toho papania týka, ja dávam zatiaľ iba jeden chod a to väčšinou len polievku...niekedy s mäskom. Lebo nechce veľmi papať prílohu a mäso. Musí mať polievku. A mäsko jej ani nevarím každý deň. Ale už som nad tým tiež rozmýšlala ...či dávať už dva chody. No moja neobsedí v stoličke, takže to je vždy len taká rýchlovka. Dva chody by asi sedieť nevydržala 😀 Ale keď máme polievku aj druhé, tak dám polievku na obed a druhé potom za dve hodinky alebo na večeru, keď sa mi nechce robiť krupicu.

kucminka
20. aug 2012

@peta_k ja dávam papať ako kedy,ale na obed by mi dva chody určite nezjedol,som rada,že spapá aspoň polievku a keď mu navarím aj druhé,tak to mu dám potom okolo štvrtej,piatej,medzi mliekom,lebo tá zeleninka ho moc nezasýti.

anita12
20. aug 2012

@peta_k ... ja stale davam na obed maskozeleninovy prikrm, taka husta polievkova zmes vsetkeho spolu, to je myslim zaklad pre rakychto drobcov na papanie, na druhy chod maju este chvilku cas si myslim .... nas Henko teda by stale chcel papat, tak pomedzi jedla mu kusok ovocia dam, alebo chrumku v kociku, on veru nevydrzi dlhsie bez jedla... no a v obchode ked vidi pecivo tak konec ako krici ....

katuska_za
21. aug 2012

Ahojte, stale mame obdobie trucovania v jedle a robime maminke naschvaly - plujeme vsetko okolo seba 🙂

katuska_za
21. aug 2012

A takto sme uz podrastli 🙂 sediet uz ako tak trosku vieme aj ked lekary nedovolia (mame velmi kriví chrbatik ), ale Matusko uz tak velmi by chcel sedkat...