Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lenuska20 podla mna ten 5mes je v pohode budeme tak pomalicky nakupovat vsetkoho nech toho potom nie je vela vies co ja mam uz okukane bazary a znackove kociky v zaruke tam kupis tak ja si asi kupim z bazaru a radsej si kupim 2 za cenu jedneho noveho!vcera som nasla super gesslein v zaruke do 2012 do niakeho 8mes tak ze ak sa dobre pokukas najdes aj super kociky a take ceny ze tie bohatsie mamicky nepotrebuju peniaze tak ich predavaju za lacno!
Ahojte,tri dni som tu nebola a vy už skoro na 90tej strane 🙂 🙂
vo štvrtok sme boli na sone...tak termín nie je 26.10. ale najpresnejší podľa sona (ktoré mi robil týždeň po týždni) je 20.10.2011. Pekne bolo vidieť aj srdiečko. O tri týždne na odbery, potom dostanem aj tehot.knižku...už sa nemôžem dočkať..
Čítam, že tu riešite nákupy...aj mňa to už znovu chytá, ale tak zatiaľ len obzerám a hľadám 🙂 v piatok som bola v meste na nákup, tak som skočila do predajne s kočíkmi, že pôjde omrknúť ten čo som si vybrala na nete, a nemali ho tam..
Keď tak nakupujete, neviete mi poradiť, kde by sa dali kúpiť lacnejšie tehot.rifle?? Lebo v Topolcanoch si pytaju 40€, a to sa mi zda dost na pol roka...teda ani nie, lebo cez leto sa budu nosit sukne, leginy....Vdaka za radu.
@annie626 aj mne sa to stalo, lekar mi tiez povedal, ze babo je mensie ako ma byt podla terminu poslednej MS, ale tak urobil sono tyzden po tyzdni a pekne odsledoval, vsetko je ok...takze ziadne strachy 🙂
@lea1333 a to si pozerala tu na bazari, či napr aj na mimi? lebo zas až tak som sa nerozhliadala 😖 no ja by som tiež chcela všetko kupovať postupne, lebo potom naraz by to bola riadna pálka a takto by to nebolo až také hrozné...no musím si to s tým kočíkom poriadne rozmyslieť...rozhodla si sa nakoniec pre ten gesslein?
nie..my necakame..my sme sa narodili v oktobri 2010..🙂))
@lenuska20 skusim pozriet na mimibazari, tam som toho pokupovala uz dost, maju tam aj nove veci, tak uvidime...napr. sme tam malemu kupili aj autosedacku, celkom lacno, a pekne novu, zabalenu, aj so zarucnym listom..pozerala som aj kociky, ale tie ceny novych su rovnake ako v predajniach..aspon ten co som si vybrala ja 😒
@lenuska20 lubi sa mi aj ten gessline ale teraz najnovsie sa mi strasne paci mam ho v albu neviem ako sa presne vola tusim ABC nie som si ista kukni taky cierny zo zlatou konstrukciou..ano aj tu na bazare aj inde...priatel tiez chcel novy a potom ked som mu ukazala ceny novych taky aky chcem tak sa mu oci prevratili lebo on nema ani tusenie kolko taky kocik stoji a ked niekto predava kocik pouzivany 3mes tak to je ako uplne novy!ja mam aspon taky nazor na to
@monnika no mam termin 10.10. a chdit budem do nemocnice na poradne aj ked patrim k Benuskovi ale jeho pristup bol divny a nema ani vaginalny UTZ tak v nemocke mi kazali chodit tam, mozme dat stretko kludne ja casto chodim do partizanskeho na nakup, tu su len jednotacke potraviny nic moc v nich nemaju
@monnika no skúsim tam aj ja pokukať, lebo tu sa mi aj celkovo malo tych tehu rifiel páči, neviem či som taká náročná alebo čo 😖 a to si tam cez nejakú predajňu kúpila, že tam mali? lebo ja som cez bazár ešte nič nekupovala...
@lea1333 no ved ten čo som si ja vybrala, tiež nie je najlacnejší a popravde neviem, či by som tolko penazí chcela dať za kočík, ešte sa teda popozerám aj po bazároch či ho tam nemajú lacnejší...ty zvykneš nakupovať cez bazár?
@lenuska20 prave ze este som nic nekupovala cez bazar!!!ale co mam aj kaosky co uz maju dve deti tak oni kupovali vsetky z bazaru a plno ich na to financne odkazane nie su tak mi poradili ze je to zbytocne vyhodit vela penazi za novy kocik lebo nevies kolko ho budes pouzivat a tak tak aj lezadlo chcem kupit z bazaru postielku budem mat od susedy akurat vybavicku si musim kupit a komodu s prebalovacim pultom si dam spravit u kamosa on je stolar
@lea1333 my asi nakoniec budeme kupovat novy , mali sme brat od mojho sefa nejaky znackovy ale jeho sused nas upozornil ze s nimmali vecne problem a nevosiel ani do auta , vraj to ma dajake divne skladanie ci co a ta cena no 230 € tak neviem ved za tu cenu sa da kupit aj novy . A buduci tatko konec koncov chce novy
akurat ide na joj ke ako spravne vybrat pre dieta kvalitnu autosedacku
ahoj tak jak se mate? mne je posledni 3 dny nic moc tak jako sem to mnela s malou ale chutnaj mi jine veci tak snad by to mohl byt kluk co mtslite?

@annie626 no vies oni to neberu tak ako mi pre nich to je praca!mne este povedala ze mozno to je spomaleny vyvina a este k tomu ani srdiecko nebolo vidiet tak som bola vystrasena aj som si poplakala a tyz som cakala na druhe sono ci drobec rastie alebo je koniec a chvala bohu vsetko v poriadku!!! 😉