icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

lea1333
7. mar 2011

@annie626 no vies oni to neberu tak ako mi pre nich to je praca!mne este povedala ze mozno to je spomaleny vyvina a este k tomu ani srdiecko nebolo vidiet tak som bola vystrasena aj som si poplakala a tyz som cakala na druhe sono ci drobec rastie alebo je koniec a chvala bohu vsetko v poriadku!!! 😉

lenuska20
7. mar 2011

@lea1333 ja som rozmýšlala aj nad bazárom, ale nakoniec sme sa rozhodli pre nový, aj kvôli tomu, aby naň bola záruka, keby sa s ním niečo pritrafilo...a ty? takže budeš asi v 5-tom mesiaci kupovať? som myslela, že som jediná, čo chce tak skoro 😅

lea1333
7. mar 2011

@lenuska20 podla mna ten 5mes je v pohode budeme tak pomalicky nakupovat vsetkoho nech toho potom nie je vela vies co ja mam uz okukane bazary a znackove kociky v zaruke tam kupis tak ja si asi kupim z bazaru a radsej si kupim 2 za cenu jedneho noveho!vcera som nasla super gesslein v zaruke do 2012 do niakeho 8mes tak ze ak sa dobre pokukas najdes aj super kociky a take ceny ze tie bohatsie mamicky nepotrebuju peniaze tak ich predavaju za lacno!

monnika
7. mar 2011

Ahojte,tri dni som tu nebola a vy už skoro na 90tej strane 🙂 🙂
vo štvrtok sme boli na sone...tak termín nie je 26.10. ale najpresnejší podľa sona (ktoré mi robil týždeň po týždni) je 20.10.2011. Pekne bolo vidieť aj srdiečko. O tri týždne na odbery, potom dostanem aj tehot.knižku...už sa nemôžem dočkať..
Čítam, že tu riešite nákupy...aj mňa to už znovu chytá, ale tak zatiaľ len obzerám a hľadám 🙂 v piatok som bola v meste na nákup, tak som skočila do predajne s kočíkmi, že pôjde omrknúť ten čo som si vybrala na nete, a nemali ho tam..
Keď tak nakupujete, neviete mi poradiť, kde by sa dali kúpiť lacnejšie tehot.rifle?? Lebo v Topolcanoch si pytaju 40€, a to sa mi zda dost na pol roka...teda ani nie, lebo cez leto sa budu nosit sukne, leginy....Vdaka za radu.
@annie626 aj mne sa to stalo, lekar mi tiez povedal, ze babo je mensie ako ma byt podla terminu poslednej MS, ale tak urobil sono tyzden po tyzdni a pekne odsledoval, vsetko je ok...takze ziadne strachy 🙂

lenuska20
7. mar 2011

@lea1333 a to si pozerala tu na bazari, či napr aj na mimi? lebo zas až tak som sa nerozhliadala 😖 no ja by som tiež chcela všetko kupovať postupne, lebo potom naraz by to bola riadna pálka a takto by to nebolo až také hrozné...no musím si to s tým kočíkom poriadne rozmyslieť...rozhodla si sa nakoniec pre ten gesslein?

lenuska20
7. mar 2011

@monnika ahoj, ja som pozerala tehu rifle v nitre v mlynoch a tiež pýtajú od 40eur vyššie, nenormálne horibilné sumy 😒 ja sa už tiež neviem dočkať kedy uvidím srdiečko, ale ešte si týždeň počkám...

kristinagregorova
7. mar 2011

nie..my necakame..my sme sa narodili v oktobri 2010..🙂))

monnika
7. mar 2011

@lucy56 ahoj, no skvele...sice oslany su trosku dalej od nas,ale to nevadi.. 🙂 🙂 Kedy máš termín? my nakoniec 20.10. a ku ktorému Dr.chodíš? ak pôjdeš niekedy do poradne, mohli by sme dat stretko 🙂

monnika
7. mar 2011

@lenuska20 skusim pozriet na mimibazari, tam som toho pokupovala uz dost, maju tam aj nove veci, tak uvidime...napr. sme tam malemu kupili aj autosedacku, celkom lacno, a pekne novu, zabalenu, aj so zarucnym listom..pozerala som aj kociky, ale tie ceny novych su rovnake ako v predajniach..aspon ten co som si vybrala ja 😒

lea1333
7. mar 2011

@lenuska20 lubi sa mi aj ten gessline ale teraz najnovsie sa mi strasne paci mam ho v albu neviem ako sa presne vola tusim ABC nie som si ista kukni taky cierny zo zlatou konstrukciou..ano aj tu na bazare aj inde...priatel tiez chcel novy a potom ked som mu ukazala ceny novych taky aky chcem tak sa mu oci prevratili lebo on nema ani tusenie kolko taky kocik stoji a ked niekto predava kocik pouzivany 3mes tak to je ako uplne novy!ja mam aspon taky nazor na to

annie626
7. mar 2011

@lea1333 Takže ťa dokonale vyplašili... To poznám, u mňa to bolo tiež na začiatku mimomaternicové tehotenstvo a teraz je z toho krásna malá fazulka 😀 aj keď tročinku opozdená, ale s krásnym srdiečkom. Držím palce, nech je všetko v poriadku!

lea1333
7. mar 2011

@annie626 dakujem napodobne a potom si ukazeme fotky 😀

annie626
7. mar 2011

@monnika Dakujem! Držím palce aj tebe! A mohol by ti zostať termín 26.10, by som s tvojim bábom naraz oslavovala narodeniny 😀 Ja dúfam že môj termín sa mi posunie práve na 26.10!!! 🙂

annie626
7. mar 2011

@lea1333 😀 asi už budem musieť potom urobiť nejaký albumík... Keď zatiaľ sa ešte bojím tešiť. Počkám do tehu knižky.

lea1333
7. mar 2011

@annie626 aj ja mam sem tam take myslienky ale musime sa tesit sak budeme maminy ja dostanem asi teraz knizku uz v utorok idem do poradne! 😉

lucy56
7. mar 2011

@monnika no mam termin 10.10. a chdit budem do nemocnice na poradne aj ked patrim k Benuskovi ale jeho pristup bol divny a nema ani vaginalny UTZ tak v nemocke mi kazali chodit tam, mozme dat stretko kludne ja casto chodim do partizanskeho na nakup, tu su len jednotacke potraviny nic moc v nich nemaju

lenuska20
7. mar 2011

@monnika no skúsim tam aj ja pokukať, lebo tu sa mi aj celkovo malo tych tehu rifiel páči, neviem či som taká náročná alebo čo 😖 a to si tam cez nejakú predajňu kúpila, že tam mali? lebo ja som cez bazár ešte nič nekupovala...
@lea1333 no ved ten čo som si ja vybrala, tiež nie je najlacnejší a popravde neviem, či by som tolko penazí chcela dať za kočík, ešte sa teda popozerám aj po bazároch či ho tam nemajú lacnejší...ty zvykneš nakupovať cez bazár?

katja23
7. mar 2011

@lenuska20 taktiez som maximalne nedockava , uz keby bolo teplesie aby som si mohla zacat s kludom chodit lajfrovat po obchodoch a vyberat 🙂neviem kedy kupim ale vyberiem postupne a ked budem rozhodnuta tak rezervujem a drahy pojde vyplatit 🙂

lea1333
7. mar 2011

@lenuska20 prave ze este som nic nekupovala cez bazar!!!ale co mam aj kaosky co uz maju dve deti tak oni kupovali vsetky z bazaru a plno ich na to financne odkazane nie su tak mi poradili ze je to zbytocne vyhodit vela penazi za novy kocik lebo nevies kolko ho budes pouzivat a tak tak aj lezadlo chcem kupit z bazaru postielku budem mat od susedy akurat vybavicku si musim kupit a komodu s prebalovacim pultom si dam spravit u kamosa on je stolar

lea1333
7. mar 2011

@katja23 a ty chces kupovat novy kocik alebo z bazaru?

katja23
7. mar 2011

@lenuska20 tak popozeraj bazarik ja sa asi na to tiez vrhnem lebo tie ceny su zabite

katja23
7. mar 2011

@lea1333 my asi nakoniec budeme kupovat novy , mali sme brat od mojho sefa nejaky znackovy ale jeho sused nas upozornil ze s nimmali vecne problem a nevosiel ani do auta , vraj to ma dajake divne skladanie ci co a ta cena no 230 € tak neviem ved za tu cenu sa da kupit aj novy . A buduci tatko konec koncov chce novy

katja23
7. mar 2011

akurat ide na joj ke ako spravne vybrat pre dieta kvalitnu autosedacku

blackie26
7. mar 2011

ahoj tak jak se mate? mne je posledni 3 dny nic moc tak jako sem to mnela s malou ale chutnaj mi jine veci tak snad by to mohl byt kluk co mtslite?

lea1333
7. mar 2011

@katja23 aj mas vyhliadnutu niaku znacku ja mam ABC ,GESSLEIN,JANE
ALE ASI Z BAZARU SI RADSEJ KUPIM ZNACKOVY AKO NIAKY OBYC NA KTORY BUDEM POTOM NADAVAT!

berus222
7. mar 2011

ahojte baby.
@lenuska20 my sme tiez pri miskovi kupovali kocik v 5. mesiaci a do narodenia sme ho 3x reklamovali. stale sa zasekavala brzda. este ze sa mm ucil s nim soferovat. inac by sme na to neprisli. a keby sme ho chodili reklamovat po narodeni, tak by ma to dobre nastvalo.

lea1333
7. mar 2011

@blackie26 AHOJ A KED MI CHUTIA STALE TIE ISTE VECI TAK TO JE BABA???LEBO JA NEMAM ZIADNE INE CHUTE!

A BABY NEZDA SA VAM TO ESTE VELA TYCH 7MES CO MAME PRED SEBOU KEBY SA TO DALO ASPON ZA 6MES A NIE ZA 9MES ALE MAM NAPADY CO?ALE KED JA SA UZ TAK STRASNE TESIM!!! 😀

lea1333
7. mar 2011

@berus222 a aku znacku ste mali?

berus222
7. mar 2011

@lea1333 my sme mali bambi ozon 4. polsky priemer . iny som nechcela. nie vsetko drahe a nackove je dobre. teraz mam quinny a nadavam viac 😅

katja23
7. mar 2011

@lea1333 ja ani netusim zancku este tak detailne som na to nepozerala ale rozmyslala som aj chicco ale aj som rozmyslala nad graco to by som si dala doviest z anglicka ale aj DEMA ma pekne ale su neznesitelne tazke a v poskladanom stave nevojdu do auta