Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Neviete niekto, či sa dá kúpiť niekdne v okolí BB autosedačk CYBEX s tým pultíkom, chceli by sme ju vyskúšať.
@d_anica tak to je taky zábava... ale lednice by mě naštvala víc.. manžel sekačku na trávu opravoval to je tak dva týdny -malý tříletý mu před ni hodil polínko a už to bylo! 🤐 ..
no, snad máš pravdu a bude klídek a v pondělí jde brouček prvně do školky, tak snad on vykročí pravou a bude tam v pohodě
@michala33 Buď rada že zatiaľ nechce ... moja len za ruku a poviem ti, že toľko som sa nenabehala za celý život ako teraz s ňou 😀 dokáže behať vkuse, čo sme von, kočík máme len na okrasu ... a už by chodila aj sama, ale keď sa všade strašne ponáhľa a skôr uteká ako chodí, tak sa to ani tak skoro nenaučí .... kúpila som jej aj to chodítko ktoré tlačí pred sebou, ale moc ju to teda nechytilo, keď sa s tým nedá utekať..
@nelustek ahoj, tie plátenky vyzerajú super ... tieto majú aspoň špičku pogumovanú... my máme celé plátené a už sú okopané ako po dvoch deťoch 😀 Kupovala si ich od tejto predávajúcej?? ... a prosím ťa myslíš že sa tam vopchá aj tučnejšia nožička? Moja má dosť široký priehlavok a s topánočkami máme hrozný problém.
Ahojte, ja veľmi nestiham prispievať ale občas vás čítam na telefone 😉 a teraz mám jednu otázku. Čo idete kupovať deturencom na prvé narodky? Dajte nejake tipy, my mame veľa hraciek po staršej a neviem nic úžasné vymyslieť
@skybaby my sme kúpili Lego Duplo od 1,5 roka čo je, lebo kočiarik, odrážadlo a iné hračky už má. A tiež sa hodia aj nejaké drevené vkladačky alebo prevliekačky, to som jej už dala tak predčasne 🙂
@skybaby my sme rozmýšľali nad hojdacím koníkom. Hojdačku na záhrade už má a je celý šťastný, tak aj na doma 🙂 A pred týždňom sme mu kúpili toto : http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4006... Nevyzerá to nič extra, ale je to perfektná vec!!! Malý sa práve učí chodiť, sám sa ešte bojí, len pár krôčikov urobí, ale s týmto behá ako o závod. Určite lepšie, ako vodiť ho za ruky. Ide to pekne aj vonku v teréne, po trávičke, po kamienkoch. U nás jedna z najlepších investícií, čo sa týka vybavenia pre dieťa 🙂
Milosť Pán spí už dve hodiny!!!! 😕 😵
@lolko_lenka
@d_anica
Baby ďakujem za tipy, duplo mám už pre ňu nachystane 😉 a ten ikeacky vozik je naaaaadherny, ten som si nikdy nevsimla, tak možno ten bude 😉
A už mám pre ňu hovoriaci cajnik od fisher price,to je zasa tip pre vás 🙂
ahojte babulky tak v utorok sme boli na poradni a máme presne 8kg zub ani jeden ale malá je zdravučká zuby ju potrápili v utorok poobede a potom stredu ale zas sa to zastavilo 😒 tak som zvedavá ako dlho to ešte potrvá. inak baby ako často dávate detičkám mlieko?? ja dávam dvakrát za den.
@zuzkazv ja dávam mlieko na raňajky a večer, ale teraz mal asi dva týždne, keď nezjedol nič iné, iba mlieko (trápili ho zuby), takže vtedy aj 6x... už sa to začína ustaľovať, takže raňajky mlieko, o cca 2 hodiny ovocnú výživu, obed zeleninka, alebo mlieko, olovrant ovocie, alebo kaša a pred spaním väčšinou krupica (tú zbožňuje 😀), potom ide spinkať o cca ôsmej a o desiatej ho ešte nachovám mliekom a vydrží tak krásne spať do rána...
a s tými zúbkami sa netráp, nášmu síce vyšli prvé jednotky keď mal 6 mesiacov, ale potom dva mesiace ani náznak 😀 a potom za tri dni tri zuby naraz 😀 😀 😀 😀
@d_anica Aj u nas to bude problém, myslím si. Sedacka http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3154...
má ale pekfektné recenzie bojím sa len toho že tem pultík bude malému tesný alebo veľmi vysoko a nebude nič vidieť, neviem či sa odvazimi ju kupiť aj bez odskusania je to dost velka investicia.
ahojte ja som dneska bola u doktora z detmi maly mi uz 2 dni horuckuje a druhy ma nejake cerveno oko uz 2 tyzden 😒 a skoro ma porazilo ked mi povedal ze maly ma slintavku ☹ a to som bola v stredu v obchode zo strasim a predavacka ze ci sa ma moze nieco opytat a ja ze hej a ze ci neviem co moze jest dieta ked ma slintavku 😨 ze jej mala ju ma tak podla mna kedze je to infekcna choroba tak ju musela prenasat a ju preniesla a rovno na nas 😠 kedze znikim inym sme v kontakte neboli..ach dufam ze ju nedostaneme cela rodina 😖
Ahojte žienky,mám otázočku-ako umývate zúbky deťom?Našej sa to veľmi nepáči,šermuje rúčkami pred tváričkou a som rada,ked sa mi podarí aspoň trochu ich prebehnúť kefkou 😒 chcela by som začať používať aj pastu na zúbky,ale netuším ako sa umývajú zúbky deťom s pastou,keď ju nevedia vypľúvať 😕 a baby čo kojíte,koľko vodičky vám deti vypijú?My sa s týmto moc trápime,malá mi odmieta všetky fľašky,kúzelné poháriky a iné vymoženosti...máme doma už asi 6 takýchto "pijacích vecí" a ani jednu nechce... ☹ ale mám aj dobrú správu-začína chodiť za ruky 😉
@iwky ahoj nie kupovala som ich priamo v obchode u nás v Linde, je to detsky obchodík.No neviem Linda má tiež trošku tučnejšiu nožičku než mala Nelka.Ja mám zas problém s ňou s Nelkou má hrozne chudunkú nohu na dĺžku su jej topanky papučky dobré a skáču jej.Inak mali v tom obchodíku aj inú značku plateniek a tie mali iný strih väčší lebo 19stky s coccodrilo jej boli dobré a tie druhé 19stky jej skákali na nohe.Ale už sa ti podla mňa neoplatia kupovať plátenky sa pomali ochladí a kúpiš hneď prechodky nie?

Neprispievam sem veľa ale každy den si precitam co je tu nove a inspirujem sa. Pridavam aj foto ako vyzerame. Rychlo to ubehlo od kedy sme sa dozvedeli ze sme tehotne a uz nase deticky su na svete dlhsie ako boli v brusku. 🙂