icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

kucminka
13. sep 2012

@jankamgr my tiež máme tých kohútov ešte po nás 😉 ja som rozmýšľala,bdeme potrebovať aj nejaký fusačik na sane,aj do kočíka,ten čo sme mali minulú zimu bol pre mimi,teraz potrebujeme väčší.To chodítko čo tlačí ped sebou máme aj my,ale má ho skôr na hranie,moc sa mu to tlačiť nechce,pustí sa ho,akoby vedel sám chodiť 😉 inak som pozerala to závesné odrážadlo na zárubňu,len neviem či by tam chcel byť.

jana86
13. sep 2012

darcek pre emku k 1 rocku uz objednany :D

peta_k
13. sep 2012

@jana86 nadherne, kde sa da take zohnat?

jankamgr
13. sep 2012

@jana86 no presne toto som myslela pre nášho malého 😀 😀 😀 😀 len neviem, či to neskončí niekde v kúte 😒

tunzal
13. sep 2012

@jana86 to je super darček , prezradíš nám kde si také niečo zohnala?, to by zišlo aj našej malej. koníka a ohúta máme ešte po synovi takže potrebujem nejaké inšpirácie aj ja 🙂

tunzal
13. sep 2012

jajjj, ja sa z tej našej malej umrem 😀 😀 umývala som riad malá pobehávala v byte a za pár minut idem pozrieť čo tak je ticho, a ona sedí v obývačke a napcháva sa s čokoládovým kroasanom čo syn nechal na stole 😀 😀 to si viete predstaviť, že kde všade tá čokoládová plnka bola 😀 , malá až po vlasy "plávala" v čokoláde a o koberci a sedačke už ani nehovorím 😠

micicka
13. sep 2012

@jana86 krásne, aj mňa by zaujímalo kde si to objednávala, ďakujem

peta_k
13. sep 2012

baby, nasa mala zacala chodit... normalne si uz cupka po obyvacke

jana0706
13. sep 2012

@zuzkazv my sme asi pred dvoma tyzdnami museli DVD vypnut zo zasuvky, lebo maly to stale zapinal a vysuval ten suflik s dvd-ckom a nasilu ho potom zatvaral...tiez som ostala prvykrat v nemom uzase ked zacalo Spievankovo "same od seba"

daja0760
13. sep 2012

@jana86 krasne. Ja rozmyslam, ze asi klasicky objednam kociarik.

jana86
13. sep 2012

@daja0760 aj ja som rozmyslala a nasla som aj toto : http://www.eduhracky.sk/kocik-pre-babiky-huska....

jana86
13. sep 2012

@daja0760 myslim ze sa viac oplati ako klasicky nejaky umely, predsa je pevny a je naadherny ?D

daja0760
13. sep 2012

@missy97231 zahlasovane

daja0760
13. sep 2012

@jana86 krasny. ani som nevedela, ze take nieco existuje

daja0760
13. sep 2012

@jana86 56 EUR, Dosť, že?

jana86
13. sep 2012

@daja0760 dost, ale uz je objednany 🙂 ale ta huska je lacnejsia 😉

daja0760
13. sep 2012

@jana86 Teraz pozeram, ze ty si z PO? Ja som tiez, ale zijeme v Ziline. Ale kazdy mesiac som u nasich, na Sekcove.

bettina
13. sep 2012

ahojte. no aj my uz skoro chodime. za jednu ruku je to uz stabilne, aj prejde sama uz po obyvacke vselikade sama, ale dalej sa radsej supne na styri.
a mne a paci kocik choditko fisher price. tiez uz objednane.

bettina
13. sep 2012

a prave som nasla este jeden pekny kocik choditko na smobyk.sk

jana86
13. sep 2012

@daja0760 hej aj ja som zo sekcova, byvala som na cergovskej a teraz sme na karpatskej v podnajme

jana0706
13. sep 2012

@jana86 nadherna, inak dievcata su zvyhodnene lebo modra verzia stoji este o 10 Eur viac 😉 krasne veci tam maju, mna zaujal ten interaktivny stolik - ucime sa pocitat, musim to zajtra ukazat muzovi ci by to nebol vhodny darcek k prvym narodeninam: http://www.prva-hracka.sk/?loc=cata&cont=detail...

jana86
13. sep 2012

@jana0706 aj na ten stolik som pozerala, maju tam neskutocne krasne hracky

jana0706
13. sep 2012

@jana86 ten je tiez perfektny, tusim to bude este tazke rozhodovanie 😉

katuska_za
14. sep 2012

@jankamgr tie voziky su fajn, ale my este dlho nebudue chodit takze nad tym ani nepremyslam 🙂 som rada, ze sa plazime
@zuzkazv my sme objednali takeho bez hrivi :D

rough
14. sep 2012

moj mm nevydrzal a darcek planovany k prvemu roku dal krasonovi vcera🙂 no zbohom, ked to takto bude robit zakazdym, budem musiet darceky skryvat aj pred muzom 🙂 kupili sme mu odrazadlo pukylino.

@jankamgr my takto zbierame hrosiky🙂)
a suhlasim s @kucminka tiez navrhnem kupit velky zimny fusak a mozno aj overal a jesenne topanocky, nuz a z hraciek mozno nejake preliezky. Tunel z ikea ma u nas nezastupitelne miesto, s nasou mackou sa predbiehaju, kto v nom bude prvy🙂

rough
14. sep 2012

Zatial iba sedi, ale zda sa, ze je s farom spokojny

wewe22
14. sep 2012

ahojte vidim ze riesite narodeninove darceky ja som kupila autosedacku a este sa chystam dokupit nejaku hovoriacu hracku od fisherprice

peta_k
14. sep 2012

@jana86 jejda, aj toto je uzasne, ja odpadnem... musim asi Zojkinej tete poslať navrh na darcek 🙂