icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katja23
7. mar 2011

@lea1333 no ja rozmyslam zeby sa mi zdalo ze ak by uz bolo vidno aspon troska brucho tak by sa mi zdalo ze uz tak daleko to nieje

lea1333
7. mar 2011

@berus222 jasne zze nie je vsetko znackove dobre ale ja kukam na to z tej prachtickej stranky!a babi co mali kociky moje kamosky tak len tieto znacky a nad mieru boli spokojne!tak sa riadim tym co je vyskusane!
@katja23 ja tiez len kukam co kamosky mali!

katja23
7. mar 2011

@annie626 ja mam termin tiez zatial stanoveny aj v karte napisany ako ty na 26.10 :D

lea1333
7. mar 2011

@katja23 no to hej ale este je daleka cesta k tomu aby sme mali bruska!ci?uz mas???ja mam asi take male podbrusko teda ja som si to nevsimla ale mamina a frajer mi to hovoria

berus222
7. mar 2011

@lea1333 aj my sme najprv planovali ABC design, ale predavacka nas odhovorila, ze maju caste reklamacie. z tych 3 co si pisala, naj je asi jane.

to mate fajn, ze si ich "odkukate" od kamosiek. mozte si ich vyskusat a tak. ja som nemala od koho.

rora
7. mar 2011

ahojte 🙂 tusim sa tu uz riesia kociky 🙂 ja nemam energiu zapnut ani pc momentalne 😒 stale ma trapi neskutocna unava, som ako ospaly medved stale,nic doma nerobim, bordel neskutocny, ledva cosi uvarim 😅 😅 snad to coskoro prejde.a este do toho aj placliva nalada 🙄 no je to des, s tymi hormonmi... 😅

katja23
7. mar 2011

@lea1333 tak neviem tak nestiahnem tak take drobne je ale ked sa najem tak to uz fakt mam pocit ze si ani nesadnem koli bruchu :D :D :D ale take asppon mini co povie ano som tehotna a robi zenu krasnou by som uz chcela :D

katja23
7. mar 2011

@rora no tak to ti nezavidim , ja som mala stavy take v praci ze som revala od unavy a vedela som ze si nemozem ist lahnut tak to bola hroza ale inac nic ani placlivost ani chute iba sem tam unava ale skor sa mi len castejsie meni nalada

lea1333
7. mar 2011

@katja23 to aj ja ale to musime pockat asi do niakeho 15tt nie?
@rora ahoj musis sa tesit ze babo je na ceste!!!aj ja som mala take stavi na zaciatku ja sa teraz vyhovaram na to ze nemozem nic robit bo som pn a doktorka mi zakazala! 😀

berus222
7. mar 2011

a este jedna rada. ak chcete kupovat viackombinaciu, vyberajte si podla sportaku, nie podla vanicky. do vanicky sa vam bud za 4 mesiace nezmesti aj s fusakom alebo tam nebude chciet byt. nas uz v 5. mesiaci isiel do sportaku, lebo reval vo vanicke. nic nevidel, len mna 😝 .

lea1333
7. mar 2011

@berus222 no lebo ja som v takom veku ze aj mladsie kamosky maju uz deti tak ze rady su a niekedy az moc a uz mi to leze na nervy 😀

lea1333
7. mar 2011

@berus222 ja som este rozmyslala tak ze si kupim jeden hlboky na zimu a potom sportovy na jar a leto tym ze budem mat zimne babo ...

berus222
7. mar 2011

@lea1333 😀

berus222
7. mar 2011

@lea1333 nad tymto rozmyslam aj ja, ale mm mi za to nadava. po znamej mam klasiku iba hlboky dema a ze na jar kupim lahky sportak. teraz mam quinny speedi a rozmyslam ho predat. ale mam ho len 5 mesiacov, tak nemam na to odvahu.

katja23
7. mar 2011

@lea1333 no to asi ano ale mne to pride ako vecnost 🙂 no mono zacnem s fazulkou uz poriadne aj debatovat nech vie ako ide zivot . :D joj ale uz chytam zasa stres pred zajtrajsou kontrolou ..ze ako nam to dopadne

lea1333
7. mar 2011

@katja23 jaj aj ja idem zajtra ale nestresuj bude dobre ja sa tam tesim lebo zase uvidim fazulku a kedy ides?o kolkej?

lea1333
7. mar 2011

@berus222 aj mne povedal drahy radsej si kup jeden a poriadny ako 2na prd a potom zase mame problem aj s tym kam ho dame lebo aj svokrovci zase nemaju tolko miesta uvidime asi kupim radsej 3kombinaciu

katja23
7. mar 2011

@lea1333 tak ja stresujem uz dva tyzdne , ale prestalokrvacanie uz jupiii🙂 tak dufam ze je vsetko o.k. a dufam ze budem uz pocut aj srdiecko 🙂 no ja idem na siedmu rano , aspon budem mat pokoj okolo pol osmej uz budem vybavena 🙂

katja23
7. mar 2011

@lea1333 presne tak myslim ze 3kombinacia je idealna vec uz len najst taky co sa nam paci a bude nam vyhovovat 🙂

lea1333
7. mar 2011

@katja23 no ja idem az poobede na 15h a to je otrava tam sediet aspon 1h v cakarni 😠
hej len ked najdem ze by mi vyhovoval s vlastnostami a z vahou tak sa mi absolutne nepaci aj teraz mi kamoska jeden poslala z bazaru ako ze je super vsetky funkcie aj cena je tam super len ta farbaaaaaaaaa 😖 😖 😖

katja23
7. mar 2011

@lea1333 ved to ze ked uz splna vsetky poziadavky a parametre tak sa nam nepaci farba

musim uz nahovorit mojho nech ideme popozerat lebo ma asi roztrhne doma :D

lea1333
7. mar 2011

@katja23 a ja co mam hovorit ja ani vychadky nemam!!!a vcera sa tesko nekonalo lebo drahy bol mrtvy tak som trcala zase doma ale ze dnes ma drahy niekam zobere no som zvedava kam!

katy2
7. mar 2011

Ahojte 🙂
Takze cakame jedneho chrustika 😵 😵 😵 Srdiecko mu bije ako zvon..... 😎 😎 😎

katja23
7. mar 2011

@lea1333 no to je fakt skoda ze ich nemas ... skus ich popytat snad ti da , mne pomohlo ked som aspon sa presla do obchodu ... no tak minimalne na skvelu romanticku veceru 🙂))

katja23
7. mar 2011

@katy2 blahozelam 🙂)

lea1333
7. mar 2011

@katja23 sak teraz ako idem na predlzenie tej pn tak dufam ze mi da uz aj vychadzky sak to je na palicu!!!vecera??,no mooj drahy nie je taky romantik on tak max mc donalds xi xi xi

lea1333
7. mar 2011

@katy2 super gratulujem!!!

natalii6
7. mar 2011

@katy2 gratulka a tesim sa stebou je to super pocit ze? 😉
takze sme tu az 3 co idu zajtra k lekarovi ja idem okolo 10h 😉 @lea1333 @katja23

katja23
7. mar 2011

@lea1333 ta asi tak jak en moj a teraz fakt len nejaky mekac :DD stejkom je na teraz koniec a ja ich milujeeeem

lea1333
7. mar 2011

@katja23 reco ne stejky???