icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzanajd
14. okt 2012

@mon173
Presne takto spi aj moja mala. Zo zaciatku asi tak tri hodinky a potom kazde dve alebo dve a pol hodiny. Vychadza nam to na 4-5 krat za noc. Takze vidim ze nie som sama ktora sa permanentne nevyspi.

gianni
14. okt 2012

@nelustek no pekne,ja zatial nič
a v noci sa zase kojíme,malý mal väčšiu výdrž ako ja...

@mon173
podobne aj my:spolu na manželskej a cucáme priebežne počas noci , nezávisle od toho ako sa večer naje,tu pomôže už len asi úplné odstavenie,ale neviem kedy 😉

mon173
14. okt 2012

@gianni no to bude este sranda.. som zvedava.. este by som chcela vydrzat zimu ked sa vravi o tej imunite, a potom uvidim..

gianni
14. okt 2012

@mon173 hej aj ja tak rozmýšlam že ešte zimu sa pokojíme a potom dosť bo v apríli nastupujem do práce, i ked staršieho som kojila 2 roky aj 2 mesiace aj ked som už chodila do práce,no mala som dosť...

nelustek
14. okt 2012

@gianni
@mon173 tak ja som si tu postielku poskladala a neni to o nič lepšie možno len v tom že ked ju tam prelozim a idem sa este dívať na tv som v kľudne že nespadne.ale po 2 hodinach sa zobudí dám dudku a ked nechce beriem ju zas do postele ku mne až do rána.

michala33
14. okt 2012

ahoj tak uz aj mi mame krasny jeden rocik,teda vcera sme mali,a dnes bola oslava,strasne nam to ubehlo ze?? 🙂 deturence nase...

bettyx
14. okt 2012

ahoj holky, předem gratuluju dalším oslavencům a přeju jim ty další roky stejně krádný jako byl ten první.

jinak zprávy od nás.. stále se NEUZDRAVUJEME... už 14dní docela blbě marodíme... už 14dní máme ucpaný nosánky a dávíme se.. každou noc se mi obě děti budí a pláčou, pak těžce kašlou, nemůžou popadnout dech až z toho zvrací.. nejhorší je, že nevim jak jim mám pomoct... alespoň vím jak se cítí, protože to mám taky -přesně jako oni... všichni se dávíme, všichni smrkáme a všem se nám při tom zvedá žaludek, ale jen dětičky zvrací.. měla bych to 1000krát za ně... za týden máme taky narozeniny a naplánovanou oslavu, ale nevím nevím jestli z toho něco bude 😢 .. už aby to bylo za námi -broučkové moji...

tunzal
15. okt 2012

ahojte, v prvom rade gratulujeme ďalším oslávencom k prvému rôčiku, prajeme všetko len najnajnaj... 🙂

dnes sme boli na poradni, malá váži 10,9 kg a má 78 cm 🙂 , je zdravá tak dostala tretiu dávku očkovania, dúfam že to bude bez horúčky, mne sa zdá že túto zatiaľ znáša oveľa lepšie ako tie predošlé dva, no uvidíme, len aby som to nezakríkla 🤐 , teraz spinká a ja čakám na kuriéra ktorý my nevie už od minulého týždňa dodať balík ....vždy má nejakú výhovorku....

natalii6
15. okt 2012

ahojte prajem vsetkym deturencom co maju rocik alebo co ho coskoro budu mat vsetko naj stastne detstvo a vela zdravicka 😉
u nas je teraz tak ze drobcovi uz 3 tyzden tecie z nosa a starsi dneska horuckoval tak zajtra sa ide k lekarovi ale ani sa necudujem lebo rano zima a poobede teplo 😒 este nechodime len popri nabytku a najradsej sme stale len pri mame taky mamin cecok 😀 zuby mame stale len 6 ale 😀 slintame o106 ale nevidim nic zeby daco rastlo

nelustek
16. okt 2012

@natalii6 moja malá je tiež na mne zavesena..nikto ju nemôže ani opatrovat len mama mama začínam s ňou chodiť aj do detského centra nech si zvyká na iných ľudí...

nelustek
16. okt 2012

@bettyx to už ste teda riadne dlho chorí.. :-/

bettyx
16. okt 2012

@nelustek jj, už třetí týden.. je to děsný! ale včera a dnes se mi kluci nebudili dávením a nezvraceli, tak doufám, že to je na ústupu

nelustek
16. okt 2012

@bettyx tak to im teda prajem aby sa im polepsilo a vyzdraveli

nelustek
17. okt 2012

Tak toto je nás malý mix, je tam aj moja prva torta k linduskinej jednotke. Aj ked rok bude mať až túto sobotu 😀

tvojezlatko
17. okt 2012

Jeej uz je to rok ...ako to leti...moja oslavuje sice uplne na konci oktobra....ale tesime sa. Miery 10,2kg 80 cm a 14zubov. Zatial ale nechodi. Inak zhanaam uzasne saty nejake na fotenie, nepoziciate niekto ??? Vel. 80, 86.

daja0760
17. okt 2012

@tvojezlatko 14 zubov? To je pre mna zazrak!!! Moja ma 2 😨

daja0760
17. okt 2012

Ahojte. Tak zajtra ma moja 1 rok. Pred rokom som uz o takomto case cakala na vyvolavacku🙂)) Oslavy mame v nedelu, tak potom pridam fotky. Zatial sama nechodi, 2 zuby, 10 kg. Stale je kojena, ale uz sme sa dali na nocne odnaucovanie - 2 noci sme bez kojenia. Sice spi nie v postielke ale so mnou na posteli, ale za to odnaucenie od kojenia mi to stoji - potom sa opat vratime k postielke, lebo sme v nej spali doteraz bez problemov. Ked chce nakojit, aj si trochu poplace, niekedy zaberie voda, niekedy masticka na zubky, niekedy pesnicka, zvukova hracka, svetielka na radiu, atd... - proste sa snazim odvratit jej pozornost. Tak uvidim, ci sa mi to podari. Takze sa kojime "uz len" rano, pred obednajsim spanim a vecer. Chcem tak vydrzat asi do Vianoc a potom prestaneme uplne.

natalii6
17. okt 2012

@nelustek u nas ked niekto pride tak je taky plac musi sa trochu otukat a az potom sa mozu knemu priblizit 😀

natalii6
17. okt 2012

@daja0760 ahoj tak prajeme malej k rociku vsetko naj naj a nech je zdravucka 😉

kucminka
17. okt 2012

malému som predčasne kúpila k narodeninkám kolísku,zavesili sme ju na hrazdu na dverách,a Samko sa kolíše stále,vydrží tam sedieť fakt dlho,a dneska mi tam dokonca zaspal,no zázračná to kolíska 😉 😉 😉 škoda kupovať drahé hračky 🙂

tvojezlatko
17. okt 2012

@daja0760 no aj pre mna...ale tak jej skor vypadaju ;)

stanka25
17. okt 2012

@daja0760 AHOJ Aj SAmko zajtra oslavuje 1. rôčik, JA som takto pred rokom cakala na sekciu a malý sa narodil ráno o 8.45. Joj ako to len uletelo. Ak to takto pojde dalej tak za chvilu je zo mna dochodkyna 😀 . Všetkým detičkám prajem krásny narodeninový dník.

mon173
17. okt 2012

@daja0760 tak to drzim palce s tym oducanim. potom napis ako sa vam dari..

bettyx
18. okt 2012

ahoj holky, tak v sobotu jsme chtěli slavit Šimonka první rok mezi námi.. nevím jak to dopadne -mě se opět nemoc zhoršila... od včerejška mě při dejchání strašně bolí na žebrech -o zakašlání ani nemluvim.. a mám oteklý a zůžený krk -larigitidu nemám... a strašně to bolí, nemůžu ani polknout a při dejchání pusou normálně chrápu.... děti se lepší... Šíma ten má celkem náladičku, konečně to vypadá, že oboum odchází rýma... sem tam si zakašlou -tak jsem ráda že alespoň jim to, zdá se, odchází...

jana86
18. okt 2012

ahojte, ake topanocky kupujete detickam na zimu? ja uz pozeram na nete po nejakych, chcela som jej kupit nejake kvalitne, nepremokave...napr.superfit ale su dost drahe...tak neviem.poradte ak uz mate nejake kupene alebo vyhliadnute..pekny den

kucminka
18. okt 2012

@jana86 my máme Protetika,máme aj teraz prechodné a sme s nimi spokojný.

kucminka
18. okt 2012

tak stav po dnešnej poradni k prvému rôčiku-13.2kg , 82cm , a 9 zubov.

kucminka
18. okt 2012

kočky,skúšali ste drobcom už dávať bryndzu?Zajtra by som chcela robiť bryndzové halušky,a neviem či by som mohla dať malému troška cestovín s bryndzou.

jankamgr
18. okt 2012

@kucminka ja dúfam, že ma nik neukameňuje, ale náš bryndzové halušky zbožňuje... papá ich asi mesiac a pol, nie veľa, skôr symbolicky, ale zbožňuje ich 😀 😀 😀

kucminka
18. okt 2012

@jankamgr veď jasné,že mu nedám plný tanier 🙂 možno mu nebudú ani chutiť,tak vyskúšam.