Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte baby 🙂 prajem novým oslávencom všetko najlepšie 😀 detičky sú roztomilé pri tých tortách, aj keď väčšie vzrúšo z osláv sme mali asi my rodičia 😀 my sme mali narodeniny už dávnejšie, ale teraz pripájam foto, skôr sme nejak nestihli 😅 včera sme boli na 3 dávke očkovania, Malý zvládal celkom dobre, trochu jačal, ale rýchlo ho to prešlo, uff. Mala som z toho stres už týždeň. Reakciu zatiaľ nemáme, dokonca ani opuchnuté nôžky ako po 1. a 2. dávke. Zdal sa mi ráno trochu teplý, ale snáď horúčka nevybehne... Inak, riešilo sa tu spanie pár stránok dozadu. My tento týždeň robíme pokus a nechávame malého spať samého v izbe- na našej veľkej posteli samozrejme 🙄 my s manželom sme si ustlali na matraci v obývačke. Vlastné dieťa nás vytlačilo z izby. Ale aj sa nám to osvedčí a Krpec sa bude budiť menej, tak ho asi presťahujeme do vlastnej izby. Zatiaľ to vyzerá tak, že sa zobudí 2x za noc, čo je u nás úspech. Akurát nad ránom už má veľmi ľahký spánok a posledné dva dni sme hore od 6. Snáď sa mu to spanie konečne upraví...
Ahojte, prosím Vás, poraďte mi, lebo ma dnes asi picne, som ako vymletá. Uvarila som malej cestoviny a neviem čo na ne dať 😀 minule som jej urobila paradajkové pyré a trošku posypala tvrdým syrom, ale teraz nemám doma ani paradajky, ani syr. Dajte tipy 🙂 ďakujem a už neotravujem takýmito sprostosťami 😀
@lolko_lenka ak máš brokolicu urob z toho omáčku, moja to zbožňuje - troška smotany dávam do toho a troška soli a múku.
@tunzal mám brokolicu 🙂 dám ju variť, potom pridám tú smotanu s múkou... ako na prívarok, hej? Ďakujeeeeeeeeeem 🙂
@lolko_lenka hej ako na prívarok, ja som tak zvykla, uvarím, pridám smotanu s múkou trošku osolím a ked chceš tak možeš mixovať, ja som nezvykla lebo miešaním to aj tak rozíde 😀 a dáš na cestoviny 😀
Vo štvrtok aj ja take urobim 😉 dnes sme mali z tatinovej práce obed sa mi absolútne nechcelo . Prvý krát co nám doniesol inak ma vždy doma varene.zajtra rajčinová polievka a parene buchty...
@tunzal
@lolko_lenka
Ahojte baby,neviem ci ste to uz rozoberali,(citala som aj trocha dozadu no vsetky strany sa mi uz asi nepodari dobehnut)..Kedy planujete druhe dieta? Ak vobec...My sme zacali,dufam ze sa vam to nebude zdat šialené....Aj sa trocha bojim ako to zvladnem,no chcem aby bol co najmensi vekovy rozdiel....Na prveho drobca sme cakali 8 rokov tak je najvyssi cas zacat 🙂 Inak je velmi zlate a dobre dieta,tak si myslim ze by sa dalo.... 😉 Som zvedava na vas nazor... 🙂
@dianap čoskoro 🙂
@nelustek ja keď mám také stavy, tak zbehnem k našim 🙂 ale je to tak 1x za 2 týždne, inak ma baví variť a piecť 🙂
@nelustek ja som chcela dnes parené buchty len sa mi s tým nechcelo babrať a bol zemiakový prívarok a morčacie mäsko pečené v rúre, parené buchty snáď zajtra....alebo pozajtra...pritom aj ja veľmi rada varím ale mávam aj ja stavy keď sa mi vôbec nechce tak si zbehneme do mesta do overenej reštiky a máme pokoj... 😀
AHOJTE mamicky. Prisla som k vam pre RADU.
S čím by sa zahrali vase deticky alebo co je lepsi darcek pre rocne dieta??? 😨 😨 😨
Velke LEGO KOCKY alebo drevena VKLADACKA ktora je na kolieska a da sa tahat aj ako auto.
Dakujem za kazdy nazor a radu.
@katuska_za cheva mini nevravi. Skusim vygooglit 🙂 . Ked povies lego, kazdy vie o co ide a znacka je potom nepodstatna. Ja som tie kocky pozerala v tescu a maju tam naozaj rozne krabice, ci tasky s legom a aj s roznym poctom kusov - 60-75. samozrejme pisem o takych velkych, pre najmensich.
@abriela cheva sa od lega lisila trosku tvarom kociek a z lega sa vzdy dala postavit len jedna vec napriklad benzinov pumpa a z chevy co nas len napadlo 🙂 nebolo to tak obmedzujuce... ale v principe to bolo to iste.len samzorejme to nieje pre malicke deti urcene.....
@abriela nás čaká prvý rôčik v piatok,ale nejako sme si nelámali hlavu nad hračkami,keďže u nás hračky nefrčia.Najlepšie sú ovládania,mobily,varešky,misky,hrnčeky,dcéra má detskú kuchynku a to ho baví,má tam nožíčky,lyžičky,poháriky,s tým sa dokáže prehrať.Kúpili sme hojdačku,ktorú máme na zárubni,aj tam vydrží a páči sa mu to.
@kucminka o hojdacke som uvazovala aj ja. Len som citala, ze hrazda sa ma upevnit na drevenu zarubnu a to brat v byte nema. Kupujem darcek pre krsna - chlapca. Najprv som chcela tatru - no v byte s nou otrepe nabytok. Takze preto som sa rozhodla pre kocky - bud tie lego, alebo vkladacky.
Peciem aj tortu, a vdaka obr. v tejto teme som sa aspon malinko inspirovala, lebo nejako mi fantazia zlyhava. U nas sa oslavuje 27.11. v sobotu. Sama som oktobrova - takze tema mi je velmi blizka 🙂
@katuska_za pozrela som tie kocky cheva - ved presne nieco take chcem kupit 😀 ,len to maju vo vacsom vydani, s vacsimi cudlikmi pre male deticky

my od včera teplotujeme cez 38C,ale neviem z čoho bo nič iné mu neni,uvidíme do zajtra, starší zase kašle,jaj jaj