Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte... Moja mala mi prestala stvornozkovat, neudrzi sa na nohach, nechce sa otacat, ani posadit ,,, no nic. Dufam ze naberie silu a vrati sa do normalu... Okrem afty v pusinke, mala aj teploty 39,2 najviac,,, vcera cely den skoro ☹ Este nikdy takato nebola,,, dufam ze nic vazne to nie je...
@molly25 mala je kocka 🙂 pocuj,,, to mate plavajucu? Aky je to odtien,? Veeelmi pekne, nieco take by som aj ja chcela 😉
@missy97231 juuuj strasne rada by som ti napisala,ale nemam ani potuchy :DDsvokra kupovala ja som uz len doma videla,ale nastastie sa mi pacila :D
tak jsme byli na roční prohlídce taky a máme 10kg rovných a 75cm.. jsme takový malincí 😵 .. to je takový můj memánek malinký.. já ty kluky tak miluju, ach jo...
Jinak musím říct, že jsem se konečně odvážila... ale už jako puberťačka jsem na to myslela... byli jsme v blbý situaci a dostala jsem šanci jinde kde měli už jednu adoptovanou holčičku a už tenkrát jsem si řekla že bych jednou chtěla dát domov dítěti na který se někdo vykašlal stejně jako mí dočasní rodiče a teď jsem to téma nadhodila před manželem a k mýmu překvapení řikal že na to už v životě taky myslel 🙂 ... nechceme to teď, ale až budou kluci samostatnější, ale budeme o tom v budoucnu mluvit víc.. zatím se oba hodně bojíme abychom se nezklamali, protože třeba ta moje sestra byla super! hodná holka, chytrá, dobře se učila, žádný problémy nedělala a najednou v 17chytla kluka a myslela si že si ho udrží dítětem. Vykašlala se na všechny vč. mámy a udělala na ni pár podvodů, ukradla jí dost peněz apod. -teď je jí teď 21, má 2děti, nemá bydlení, chlapa, vzdělání -kromě těch dětí nemá vůbec nic...
caute dievcata 😉 my mame tento tyzden nejaky blby v utorok vracal moj starsi syn vcera mne prislo znicoho nic zle njaprv prehanky potom som 2x grcala a nakoniec zimnica 😠 a vecer ked uz maly spal sa po pol hodke zobudil a plakal a plakal tak som ho zobrala ksebe do postele a asi po pol hodke ze idem ho prelozit do postielky a v izbe sa mi chuda pogrcal neviem co to mame hadam to nebude crevna chripka ☹ a inac maly este nechodi len popri nabytku a uz aj za ruky a vie sa dostat vsade vysplha sa na postel z postele a minule sa hral z bratom a ja pridem a on sa splhal po poschodovej posteli 😀 musim teraz davat bacha a sufliky aj u nas funguju a hrnce a pokrievky su skvela zabava 😀 pekny den vsetkym
kočky,aké fusaky ste pokúpili,ja mám stále dilemu 😒 neviem sa rozhodnúť,tie čo sa mi páčia sa mi zdajú na šírku 48cm úzke,aby mi tam malý vôbec vošiel.Čím väčší výber,tým je to ťažšie.
@natalii6 no veď aj ja pozerám,už mi odporučili aj kaiser,emitex aj altabebe,len sa neviem rozhodnúť,každý má nejaké mínus,ale najviac mi záleží,aby sa mi tam malý vôbec zmestil aspoň aj na budúcu zimu.Na dľžku sú tak okolo 100cm a ten Kaiser je pekný ale šírka 48cm sa mi zdá úzka.
ahojte babulky mam otazocku moja mala ma 20tku nozicku a nemozem na nu zohnat cizmicky kde ste kupovali vy?
@nelustek 20tky protetika sa daju zohnat zimne. a je aj celkom slusny vyber 😉
Pani ako vas tu citam to moj syn ma potom ake nohy lode 🙂 21-22 nosime
@wewe22 moja má 20-ku nohu a zimné 21-ky som kupovala v deichmanne, elefanten tieto máme:
ejjjj..vám je fajn, my máme 19ky, a sú jej veľké. ale niet čo čudovať, celá naša familia je nízka, ja 158cm, manžel cca 170, svokra 156..🙂))))
no asi budem muset tie protetiky len som nechcela zbytocne moc drahe ona moc nebezka a ked bude jak snehulak asi moc behat nebude ani celu zimu co som pozerala na nete 20tky maju vnutornu dlzku vacsinu 13cm moja teraz nosi 19tky a tie maju 11cm tak 21tky uz by boli obrovske a 20tok moc v obchodoch nie je ☹
@bettyx aj ja som s mm nad tym uz rozmyslala no teraz ked budeme mat tri tak neviem ci si to budeme moc dovolit, na margo tej sestry ci je dieta tvoje alebo cudzie moze ta sklamat tak ci tak poznam vela rodin kde su dvaja surodenci ukazkovo vychovany a treti sa dal povedzme na drogy alebo nieco podobne
@14petulka88 neboj,aj my máme 22 topánočky a to som uvažovala na zimu už aj nad 23 veľkosťou 😉
@kucminka Takze niesom v tom sama :D
Takze poradna za namy: synator 1rok 80cm a 11,5kg zdravucky sme (klop klop), dcera 4 roky 98cm a 15kg je trosku drobna a mame ploche nohy..
@14petulka88 kočky my máme rok a máme 83cm a 13.5kg,noha 22,skoro 23,tak neviem kto je tu veľký 🙂 🙂 🙂
@jankamgr

@kucminka ja presne to isté, my teda väčšinou vstávame o 7., dnes o 6.30, a tiež si hovorím, že budem chodiť skôr spávať. Ale keď mám večer konečne pokoj, tak otvorím knižku a neviem sa odlepiť 😀