Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@kucminka my tak podobne ;)
@14petulka88 Samko 😉
@kucminka Tak chlapy su velky ale to je dobre 😉
@14petulka88 my máme aj tatu veľkého,tak asi aj preto 😉 len dúfam,že nebude viac široký ako vysoký 🙂
Ahojte, tak uz sme konecne doma z rehabilitacnych pobytov a musime sa pochvalit... uz vieme stat v postielke 🙂 velmi sa z toho tesim... bambulak ma cca 13mesiacov 83cm a 9460g.. 🙂
ahojte, tak my sme mali 13 mesiacov, 82 cm, 11,5 kg, nozicka c.21 . Chlapci su tu riadni chlapici, ved nas aj tak lubi papat, len keby sa spinkat naucil .... Pekny den
ahojce kočeny,poraďte mi čo dávate drobcom papať ,teda hlavne na raňajky, mám pocit že stále dávam to isté( jogurt,kašu,prípadne nejaký maslový chlebík no ani ten moc nemusí) iné mi nechce. 😉
My máme 12mesiacov ,12kg, 79cm, 21 nôžku, tiež dobrá bambula. Behať sa jej samej ešte nechce, iba keď vidí nejaký záchytný bod, na krátke vzdialenosti 🙂 🙂 🙂
@alaado ahoj, moja bambula mlieko nepije vôbec, na ráno má vždy kašu(iné zatiaľ nechce) to dávam bud nestle alebo hami... potom si dá asi 2-3 kúsky ešte z rožka keď jem ja, na obed má polievku (to musí mať vždy bez toho neobíde )a potom niečo druhé podla toho čo varím či už ryža s mäsom, cestoviny, zemiaky s niečím....proste to čo zjeme my to má aj malá, poobede si dá pred spaním(t.j. okolo 15.00) jogurt, potom keď sa zobudí tak ovocie ....a na večer má chlebík alebo rožok s niečím. medzi tým si ešte stíhne si dať chrumky a pod....
ahojte , nepatrí to sme ale baby mávate taký pocit že vás niekto sleduje???nemyslím to tak že idete po ulici a ide za vami nejaký cudzí človek.... ja mám podozdenie na svokru, neviem či to je len blbá náhoda alebo fakt je zvedavá na každý môj krok, ale už ma to začína vytočiť....pondelok k nám dorazila a vyšla hned na mňa že ona tu bola vo štvrtok a mali sme bránku zavretú a nevedela sa k nám dostať, pritom máme zvonček vonku a mám aj telefon, to je fakt že som si nebola otvoriť lebo sme neboli nikde a bolo aj škaredé počasie jednoducho sa mi nechcelo výjsť... piatok že nechcela ani zavolať ani prísť lebo mal syn narodeninové party pre kamošov, v sobotu že čakala že k nemu ide syn lebo má prázdniny a že prečo nešiel, ja na to že asi sa mu nechcelo alebo neviem, ja ho na silu posielať nebudem, a aj tak poobede robil úlohy do školy lebo na nedelu sme mali program a tu začala ešte viac, že už vie lebo tu bola aj v nedelu a neboli sme doma a kde sme si vybrali a blablabla....a to sa ešte pokračovalo lebo pondelok pôvodne mal prísť syn s autobusom domov ale mala som cestu do mesta tak som išla tak aby som ho zobrala domov, lebo ona videla že odchádzam a nenahlásila som že kde ale ona predsa išla k busu a potom o 2 hodky k nám ....medyi tým bola u mojej švagrinej, ktroá mimochodom býva dva domy od nás a furt je doma lebo nerobí teraz nikde. a ona mi už chcela nechať cetlík v schránke že kedy môže prísť pozrieť deti lebo furt niekde behám.....podla nej.....a zhodou okolnosti včera zas dorazila okolo 13.30 práve som si umyla vlasy, a že kde sa tak chystám, hovorím musím íst na obecný úrad vyplatiť vodu, čo nám odpísali a o 14.15 príde syn s autobusom a predsa idem pred neho , a ona že videla že sme boli hned poobede vonku s autom že prečo som nešla vtedy vyplatiť ... a to som jej ani nevravela že sme boli vtedy vonku (boli sme na pošte čo u nás zatvára o 12.30)takže potom som tam už nemohla dostať.......len ešte nejak sobotu musím prežiť vtedy má svagrinin syn narodky, tak tam musíme ísť a potom už fakt budem zamkýnať bránku pred ňou lebo my už lezie na nervy a to býva od nás asi 300 m ........to som si až rozpísala ale čo si o tom myslíte?
@tunzal Tak ja na tvojom mieste sa porozpravam z mm nech jej nieco nato povie... a ked jej to nepomoze slusne jej vysvetlim ci je normlana.... sak toto je chore. asi sa doma velmi nudi.
@14petulka88 včera sme sa o tom rozprávali s mm, ked prišiel domov som mu povedala že som mala zas kontrolu, on že prečo, hovorím tvoja maminka, ma prišla kontrolovať, že prečo som bola vonku s autom a prečo idem o pol hodiny skor pred autobus...... ešte si počkám či mi niečo nedodá sobotu na oslave u švagrinej a potom jej poviem svoje, a aspoň si k nám nepríde hádam dosť dlho......
@tunzal Urcite treba jej povedat.. svokra nesvokra ale ty nemas 15 rokov
@tunzal To mas dobre s tym mliekom :D moj syn aj ked zje na veceru plny tanier spagiet musi este vypit aspon 100ku mliecka inac spat nepojde 🙂
@14petulka88 vieš čo moja nepije mlieko od 6 mesiaca, jednoducho ked uvidela flašu tak pustila rev a vykrúcanie a všetok možného a to sme si vyskúšali potom iné flaše, poháre, kolom do kola všetky druhy mlieka vrátane kravského ..... a nič ani teraz nechce, ani z pohára z ničoho jednoducho nevypije 😒 , ale aj dr. vravela že nevadí, hlavne ked si dá mliečne výrobky tak nech si nechám tak ako je. a už to ani neriešim, keď nie tak nie.
@tunzal Sak pokial vsetko papa je to normalne si myslim vitaminky ma aj v inej strave
@14petulka88 ona by zjedla aj koňa 😀 si myslím, zje všetko čo nezje ju 😀 okrem paradajkovej polievky ale to ani ja moc nemusím 🤐
@tunzal To iste moj maly 🙂 on zje vsetko mala zase skoro nic 😠
@14petulka88 ja mám opak, syn je výmyselník, on nemá rád mäso, nechce to hento tamto......a malá tá zas bez mäska neobíde, furt len ham ham ham 😅, niekedy varím aj tri druhy aby som vyhovela každému 😠
@nelustek to by bolo asi najlepšie riešenie, ale s ňou sa moc nedá, ked je niečo poviem čo sa jej nezdá tak sa urazí a bude ona najväčšia chuderka na svete a samozrejme ja budem tá zlá a tá ktorá vymýšľa..... práve dnes sa stalo, že mi zavolala ( to vie len vtedy ked ona niečo potrebuje) s tým že jej mám kúpiť kyticu pre vnuka / švagrinej syn/ lebo má dnes narodeniny .... na to som dobrá ked idem niekde.....len na kraj pridám že pre mojich detí na narodky doniesla od trhané!!! kvety zo svojej záhrady.....a neviem či naschvál alebo prečo ale pripomínala zas že nejak neskoro idete domov a to bolo 16.40 čo sme sa u nej zastavili...... už fakt neviem čo mám myslieť....
@nelustek ja neviem čo do nej vošlo, ona taká nebola, nikdy sa s tým nezaoberala že kam ideme a prečo .... neviem či sa len veľmi nudí alebo či jej preplo.... teraz ako mm prišiel domov som mu povedala že sme zas sme dostali poznámku....zajtra ideme aj my k švagrinej a keď zas niečo bude už si nezahryznem do jazyka ....
holky, ani nevím jestli tu některá jste, ale jak zvládáte tři děti??? nebo jaký na to máte názor... já teda mám ty svý dva chlapečky, ale poměrně nedávno -abych byla upřimná- jsme si poprvé od narození Šimonka projevili trošku lásky a manželovi rovnou selhala ochrana... teď na mě čučí furt jak puk, furt mi cpe do hlavy že tři děti nezvládneme a vůbec takový divný xichty kyselý na mě dělá -už jsem z toho prostě špatná jako kdybych za to mohla!!! ☹ .. osobně na tři děti zdravotně zrovna nemám -mám po dětech změnu v krvi -oni jsou rh+ a já - -takže zůčastněným asi moc vyprávět nemusím.. skoro do šesého měsíce jsem zvracela, porod byl děsný a po něm následovala operace! takže ani psychycky se na to necítím, ale štve mě jak se k tomu on staví...
@bluerose já si taky myslím že by to šlo, ale manžel to vidí prostě jinak a že by byla jeho máma našvaná apod. a nejvíc mě štve jak se na mě tvářil -dnes už docela dobrý, ale fakt mě to štvalo.. když jsme otěhotněli loni -jako my všechny tady, tak se mnou celý den nemluvil když byl ten test pozitivní...
jsem mu dnes řekla že si asi rozdělíme postel (naštěstí máme válendy kvůli prostoru pod nimi) a jako nadšený nebyl, ale ani neodporoval..

@kucminka Chlapcek ci dievcatko? 🙂