icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

bettyx
7. mar 2011

@lenuska20 měl to poprvé letos, ale jestli jdeo alergii to nevím, ale je vážně citlivější! je mi ho hrozně líto, takže když nemusíme, tak fakt sedíme doma jako ty pecky... když to měl poprvé, tak se mi chtělo úplně řvát že jsem dopustila aby mi omrzl, ale pak jsem zjistila ž eto má hned a poměrně dost rychle -takže když musíme, tak mažeme zimním krémem na citlivou pokožku a trochu to pomůže, ale nic moc...
jak dnes je??

jana86
7. mar 2011

@katja23 ahoj,no pozeram,ze uz by si chcela aj knizku dostat,ale asi ta sklamem.ja ked som bola za nim v 7tt tak som sa sestricky pytala ci este nedostanem knizku,tak mi povedala ze davaju az v 12 tt 😠

natalii6
7. mar 2011

@lea1333 juj to je smutna sprava ☹ aj ja nanu myslim a ak by si snou pisala pozdrav ju

lea1333
7. mar 2011

@natalii6 ok odkazem ale pisala ze tu dlhsie nebude chuda nase!!!

katja23
7. mar 2011

@lea1333 uvidime zajtra dam vediet ako som dopadla na kontrole v poradni 😉

bettyx
7. mar 2011

@lea1333 jééé, tak to je moc, moc smutný, snad bude statečná a brzo se vše urovná a podruhý budou mít všechno v pořádku a bez problémů..

natalii6
7. mar 2011

@lea1333 ved ju aj chapem take nieco cloveka polozi dufam ze bude silna a coskoro nam oznami dobru spravu

katja23
7. mar 2011

@jana86 ja si tiez myslim ze asz vtedy bude ale ved ja ta uz chodim ako na klavir tak by mohli dat 😉 a sestricka za kazdym ju odomna pyta a ja jej dam len PNku s tym este ste mi nedali 😉

katja23
7. mar 2011

@kucminka no neviem ja by som uz chcela ale myslim ze davaju fakt az v tom 12 tyzdni ale niektore uz maju ...ci sa mi to len zda ???

lea1333
7. mar 2011

@katja23 pekne ja tiez mam pn len v rukach!!!xi ale teraz uz bude aj knizka ja to citim v kostiach!!! 😀

katja23
7. mar 2011

@lea1333 🙂)))) potom daj vediet ci mas ak nebudem mat budem Ti tiiiisko zavidiet :D :D :D

tinika
7. mar 2011

@lawli dakujeme

lenuska20
7. mar 2011

@lea1333 nad tou komodou s prebalovacím pultom som rozmýšlala aj ja, ale nakoniec som sa rozhodla, že komodu zvlášť a prebalovaciu podložku chcem zvlášť...ale určite máš super, že ti to má kto spraviť...ja by som chcela nejaké vecičky pokupovať cez bazar, síce mám toho doma celkom dosť, ale niečo sa určite ešte zíde...
@berus222 no tak to je určite lepšie, že ste na to prišli skôr, ved čo by si robila potom bez kočíka...a po tretej reklamácii vám ho nevymenili?
@katja23 popozerám, lebo ten nový je fakt drahý, uvidíme, možno skončím pri nejakej lacnejšej verzii...ty si chcela pôvodne nový?

katja23
7. mar 2011

@lenuska20 prv novy tak ze vezmem od nasho veduceho ale vraj je neprakticky a tazko skladatelny a ulozitelny do auta , tak buduci tatino rozhodol ze bude nase prve dieta mat prvy kocik urcite novy .... tak a ja by som si sla uz teraz pozerat kociarik

lenuska20
7. mar 2011

@bettyx aj ste s tým boli u lekára? čo mu na to povedal? to musí byť hrozne blbé toto, aj preňho, že musí byť chudáčik doma...

baby ja sa cítim taká tučná, ja som síce nebola ako prútik, ale myslím, že až takáto som nebola, hrozne sa mi nafúklo brucho a je také plajdavé, to asi ešte nebude tehu, lebo toho sa už neviem dočkať 😅
no ja sa knižky asi až tak skoro nedočkám, moj doki dáva ževraj až v 10 tt, takže si ešte nejakú chvílku počkám 🙂

aký ste mali deň babulky?

lenuska20
7. mar 2011

@katja23 však pozerať ísť môžeš, aspoň sa porozhliadaš a uvidíš čo by si chcela...ja som sa tera mm pýtala a povedal, že ked ten, čo tak velmi chcem nájdem lacnejší, tak môžme cez bazár, ale inak že radšej nový...tak uvidím, budem hladať...ako sa dnes máš?

lenuska20
7. mar 2011

@lawli ja som myslela, že ho kojíš už len cez deň, no aj tak ťa obdivujem, lebo fakt v dnešnej dobe sa už tak dlhé kojenie len tak lahko nevidí 😉

katja23
7. mar 2011

@lenuska20 no uz bude mozne ist pozriet lebo stav sa zlepsil , uvidime co bude zajtra na poradni na kontrole .a snad uz pojdem popozerat , stiahnem sestru alebo susedku ta ma auto :D :D
mam sa celkom fajn , dnes som stihla aj navarit mala som volnu kuchynu 🙂 tak som si to uzivala 🙂 akurat somnam zohriala veceru a papame , samozrejme striedanie susto vecere a par tukov v pc :D a to obaja . Dnes asi zalahnem skor rano uz o siedmej chcem stepovat u dokiho lebo som nedockava co povie

lenuska20
7. mar 2011

@katja23 potom daj hned vedieť, ako si dopadla 😉 jaj vlastne ty si teraz pn, máš aj vychádzky?

lea1333
7. mar 2011

@lenuska20 ja nemam absolutne nic este a aj ked nieco chcem tak mi povedia ze to je skoro!!! 😢

katja23
7. mar 2011

@lenuska20 no chvala bohu ze mam vychadzky po tyzdni som uz musela ist aspon na chvilu vonku sa vyvetrat 🙂 no uvidime ako , ja neviem ale ja by som sa asi radsej dala vypisat na rizikove neviem co povie doki , niezeby sa mi nechcelo pracovat lebo mna praca baví ale ja sa tam pocas dna nadviham dost tazkych veci a aj pri obsluhe sa clovek namaka s tazkymi vecami a natahujem sa po regaloch kazdu chvilu .tak neviem , uvidime co povie doki

lenuska20
7. mar 2011

@lea1333 mne to tiež hovoria, ale v sobotu ideme do BA, a tam mám vyhliadnuté nejaké veci, kvôli ktorým potom naschvál nebudem utekať za BA, tak kašlem na všetkých a kúpim...no a inak som si povedala, že začnem si pomaly kupovať vecičky po utz budúci týždeň, aby som vedela, či je všetko v poriadku...a myslím, že pýtať sa nemusíš nikoho, proste ked sa ti niečo páči, tak to kúp

katja23
7. mar 2011

@lea1333 to niektorí lekari su strašný tupci ale poriadny

lenuska20
7. mar 2011

@katja23 ked to tak cítiš, a tvoj doki s tým nemá problém, tak sa daj...aspoň sa nebudeš namáhať a budeš v klude 😉

lea1333
7. mar 2011

@lenuska20 ale potom frajer ma blbe poznamky uz aj za to mi nadava ze som stale tu a ze mi uz s toho sibe!!!tak neviem kto ho bude pocuvat vy to mate asi ine ked vas chlapy podporuju!
@katja23 teraz neviem o com pises moja!!! 😀

katja23
7. mar 2011

@lenuska20 no podebatujeme asi zajtra a prehodnotime pre a proti ...

inac vie niekto kolko je potom marodka ak ste na rizikovom ? lebo ja vobec netusim

lenuska20
7. mar 2011

@lea1333 ja ti poviem asi tak, myslím, že s tými vecami je to môjmu drahému asi jedno, on mi povie šak kúp...a to že som furt tu, mu skôr vyhovuje, pretože sa môže aspoň hrajkať tie svoje primitívne hry na pc...on sa mi zapája iba do kúpi toho kočíka a postielky a potom ako spravíme detskú izbu...vecičky necháva na mňa...a ked tak si kúp potajme 😉

katja23
7. mar 2011

@lea1333 a co som pisala ???? som sa nejak startila 😀 😀 😀 😀 😀 aha ze mozes im vraviet cokolvek a nedojde im ze ta maju nechat na pn a nedokazu pochopit dovody

jana86
7. mar 2011

ja sa tiez neviem dockat kedy zacnem nakupovat...ja by som uz aj,ale mm mi vyslovene zakazal nakupovat tak skoro!tak pockam aspon do toho 29.3 kym pojdem na sono a ked mi uz daju aj knizocku a vsetko bude ok tak to sa zacne nekupovat jedna radost 🙂

lenuska20
7. mar 2011

@katja23 myslím, že sa vypočítava z platu, teda tým čo pracovali...ja ako DNP by som ju mala dostať vo výške ako budem dostávať materskú... 😉 a určite zhodnotíte to najlepšie pre teba aj drobca 🙂