Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Spolumaminky moje, od lusindata2 je ponúkaná práca vraj podvod. Aj ja som sa už s ňou skontaktovala ale po prečítaní iných diskusií a fór som zostala v strehu.
@jana86
@tunzal ahojte ohladom tej ponuky prace este pred tym nez to sem dala ta lusindata som sa zaregistrovala ohladom tej ponuky prace(ponukala ju aj v inej teme) ale po pravde ma to absolutne neoslovilo kedze sa to tyka robit reklamu na oriflame a to ja nemam zaujem a pritom som jej to pisala ze ja oriflame nemienim robit uz som pisala aj tej pani co tam je nanu kontakt tak som zvedava ci posle naspat ten registracny poplatok a este som nanu nahnevana lebo som sa jej pytala ci ma ztoho nejaku proviziu a neodpovedala mi ale podla toho ze to ponukala vo viacerych temach tak som presvedcena ze ztoho nieco ma 😠
Ahojte a mame 5ty zub :D vysila nam horna lava trojka 🙂 takze mame vsetky 4 jednotky a teraz tento... aj vam rastu tak hakybaky a nie porade ako sa pise v knizkach? 🙂 ale som rada, ze sme to zvladli len trosku s teplotou a 2 dni viac kakal ako obvykle ale inak pohoda. ocne su vraj najhorsie.
@zuzu805 No, môj dlho spával v postieľke, ale okolo 10-11 mesiacov sa presťahoval na dobro do postele. Najprv sme skúšali prisunúť postieľku tesne k nám, ale nepomohlo to veľmi. Keď už sa začal budiť ako píšeš pomaly každú hodinu, tak som rezignovala, aby som sa aspoň trochu vyspala. Takto nemusím vstávať, iba vytiahnuť pyžamo 😀 Tiež nepomôže nič iné, krpec bude ryčať kým nedostane prso... Ja už sa nebojím, že spadne, už sme si zvykli. Najhoršie je, že z manželom sa už ani nevidím, lebo sa presťahoval do pracovne, aby sa vyspal- traja sa na posteľ jednoducho nezmestíme, malý sa rozťahuje ako pán veľkomožný 😠
ahojte,už som vás dávno nečítala.Tak my už chodíme ako drak,malý je všade kde nemôže byť,vyhadzuje šuflíky,najradšej papáme chleba na zemi,inak nám chutí skoro všetko,hlavne mäso 😉 veď aj tak vyzerá,už máme cez 13kg,a dnes sme objavili ďalšie zúbky ,takže máme už 13zubov,dnes nám vykukli 2očné zúbky.Inak je to šinter,neobsedí ani chvíľu,ani v kočíku,cez noc papáme stále mlieko,aj keď sa nekojíme,ráno vstávame o 6.00,nemusím mať ani budík,aby dcéra nezaspala do školy.Odkedy sa posúval čas,takto zavčasu sme hore.
baby, mám 3x10% -ný zlavový kupon(kód) na www.eduhracky.sk platný do 31.12.2012 ja to teraz nevyužiem takže ak chcete rada niekomu darujem
@jankamgr zial, u nas neprichadza vobec do uvahy, ze by siel malicky k starkym:/ takze musi ist k cudzim, do jasiel, co mi je strasne luto, lebo on je taky mojkaci a tam na neho nebudu mat tolko casu. Zas na druhej strane, viem, ze ma rad deti, nuz dufam, ze sa mu bude pacit...vsak sme dlllllho vyberali. No a presne to je moj najvacsi problem, ze moj drobec je zavisly od didi a co som zistila (teraz, ked sa ho ucim zaspavat bez dudlania) ze aj ja som zavisla na dojceni:( zatial sa ucime zaspavat cez den bez dojcenia a teda vreskot je to neskutocny...vcera 3 hodiny (samozrejme s prestavkami) plakal a bojoval, som myslela, ze mi srdce odtrhne. Baby, ako ste zvladli odstavit....ja s dojcenim chcem pokracovat aj popri praci, takze pomaly oducam od didi cez den, ale ide to tazko. Ako vravim, aj mne to chyba🙂
Nuz a tiez som zvedava ako sa dokazem sustredit na pracu...ja som bez drobca nebola dlhsie ako tri hodiny a zrazu behom mesiaca sa musime naucit fungovat jeden bez druheho pocas celych 8-9 hodin. Poviem vam, fakt neviem ako to ja zvladnem🙂 aj by som si vedela vybavit, ze par dni do mesiaca mozem robit z domu, no vsetci mi hovorili, ze je lepsie a lahsie pre dieta, ak ma pravidelny rezim, preto nie je dobre ho tam jeden den dat a druhy nie...no, uvidime ako to pojde a vobec, aj co sa tyka chorob. Klop klop, doteraz vobec nebol chory...
A prikladam zopar foto mojho zlatovlaska🙂
Strasny frajer s pukackou🙂 Princ loknicka. Oblubene miesto kam nesmie lozit. A cerstvo vyliahnuty🙂
@rough och, to ti verím, žiaľ s tým dojčením ti neporadím, ja som nemala to šťastie dojčiť... a u mňa to bolo viac - menej vynútené, teda tí starkovci (maličký sa narodil s vrodenou chybou a nemám odvahu ho dať cudzím, treba na neho striehnuť - ide o papanie, teda prehĺtanie, môže sa nám začať dusiť a predsa, oni už vedia, čo a ako a neverím, že by v jasliach na neho dali taký pozor, ale do škôlky samozrejme pôjde). no a ja som mala na rozmyslenie, lepšie povedané na prípravu malého na to, že pôjdem do práce presne dva dni 😀 v pondelok mi zavolali, v stredu som už učila 😀 😀 😀 😀 ale mladý si zvykol skvele, len prvý týždeň bol boj 😀 😀 u starkovcov bol ako anjel a prišiel domov, tak sa ma chytil za tepláky a aj na záchod so mnou, jesť so mnou, hrať sa tak, že ma držal za ruku a druhou skladal kocky 😀 😀 😀 Ale teraz (klepem na drevo 😉 ) je zatiaľ všetko ok 😀
no aj ja pripájam malého zázraka Janíka 😀 aj on najradšej lezie na také miesta, kde ma ide šľak trafiť keď ho vidím 😀 😀 😀
Ahojte, mam maly dotaz, tie co uz ste dostli MS mavate pravidelne ci este obcas sa objavia vykyvy? ja som mala raz 37 dni a inak stale pekne 31 dni... len teraz uz mam 4 dni akosi sklz tak premyslam ci to este moze kolisat , alebo sa manzelovi splnilo prianie :D
@katuska_za ahoj ja som mala 4 mesiace pekne vždy na rovnaky termín a teraz mi meškali 17-dni hm neviem čim to bolo ...
@zuzu805 tak nejak aj u mna od jula proste 31 krasne pravidelne... a nemam pocit ze by bol dvovod na meskanie....
Ahojte maminy,po dlhej dobe som sem nakukla,ako sa dari vasim pokladikom a teda pekne ste narastli 🙂
@katuska_za
@zuzu805 ahojte ja mám teraz s tým tiež problém... Min.mesiac som dostala prvý krát MS po pôrode a tento mesiac zatiaľ nič, meškajú 11 dní. Tiež by nemali meškať nemajú dôvod 😀
@rough no ja tiež ešte kojím,,ale cez den už dávno nie,za to v noci si to vynahradí,do práce nastupujem v apríli a malý pôjde do jasiel,i ked bývame so svokrovcami,ale na 8-9 by som im ho nenechala,by sa zbláznili,tak to bolo aj so starším(išiel do jasiel ked mal rok aj 2 mesiace),toho som kojila 2 roky,tiež už len po nociach,máte krásne vlásky,podobné našim len sme tmavší 🙂
@katuska_za
@nelustek a kojite ? lebo ja ano može to byť aj preto nie hm? idem v sobotu na prehliatku po roku tam snad je všetko ok 😉
@zuzu805 uz od leta nekojim, odstavil sa krpec sam zial :( a ako som prestala kojit prisli kramy a krasne pravidelne a az teraz zacali akosi meskat, no ska idem na mikulasa ku gynde tak ma pozrie, snad dovtedy aj pridu :D
@katuska_za alebo urob test 😀
@zuzu805 nestras, este nemozme mat druhe.. este treba drobca dostat na nohy... keby som tehu nemozem s nim cvicit a ot by bolo zle
@nelynka18 jej máme rovnakú obývaciu stenu,ale už ju máme na chalupe,neviem či ti ten link otvorí...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=14924741...

@lusindata2 aj mna by zaujimalo o aku pracu ide...